Dodaj do ulubionych

~ POSTANOWIENIA ~ NOWOROCZNE ~

25.12.01, 11:04
Kochani,
są święta, mamy trochę wolnego czasu, spróbujmy napisać NASZE postanowienia
noworoczne. Co chcielibyśmy osiągnąć? Co sobie obiecujemy? Co będziemy starali
się mnienić w nowym roku? Słowem wszystkie obietnice na nowy rok...

pozdroofka, Ixtlilto, Łódź
Obserwuj wątek
    • Gość: lidia Re: ~ POSTANOWIENIA ~ NOWOROCZNE ~ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.12.01, 18:57
      To już przed nami lepiej zrobiła Helen Fielding i jej B.J.
    • diabelek! Re: ~ POSTANOWIENIA ~ NOWOROCZNE ~ 26.12.01, 22:16
      -przestanę się odchudzać
      -przyjmę do wiadomości że czasami lepiej nic nie robić niż robić z siebie
      idiotkę

• isis! Re: ~ POSTANOWIENIA ~ NOWOROCZNE ~ 26.12.01, 23:30
        Chyba wszystko, co robiłam w roku 2001 było dobre i nie muszę niczego zmieniać,
        ani stawiać sobie żadnych dodatkowych postanowień. Bo czy można na przykład
        uznać za postanowienie taką rzecz jak: "nie chorować"? Oczywiście, można
        bardziej dbać o siebie, ale już bardziej niż ja chyba nie da się. A choruję.
        Czy można uznać za postanowienie chęć zdobycia w tym roku duuuużych pieniędzy?
        To raczej pobożne (?) życzenie. Nie palę, piję w umiarkowanych ilościach,
        odchudzać się nie mam zamiaru, bo lubię jeść i nie widzę powodu odmawiania
        sobie przyjemności. Lubię wydawać pieniądze, więc nie mam zamiaru oszczędzać.
        Dbam o swój rozwój intelektualny, więc nie muszę ponad normę raczyć się
        Tatarkiewiczem. Ogólnie - jestem z siebie zadowolona i niczego nie postanawiam.
        Co będzie to będzie. Czekam co przyniesie Nowy Rok. Mam nadzieję, że będzie
        równie udany jak 2001. Czego i Wam życzę...
        • Gość: maria Re: ~ POSTANOWIENIA ~ NOWOROCZNE ~ IP: 3.40.128.* 27.12.01, 09:46
          REWELACJA, isis - to co napisalas, musisz byc kapitalna babka. Szkoda, ze nie
          udalo mie sie wkrecic na spotkanie forumowiczek. Tak sie tez wlasnie
          zastanawialam, co z tymi postanowieniami, odwrocilam kota ogonem, zrobilam
          rachunek sumienia, stwierdzilam, ze duzo zrobilam i ze bedzie to mialo cd...
          JEST BOSKO. Zauwazylam ostatnio, ze kolo placu 1ego Maja otwarto klub
          fitness... nie, niczego nie postanawiam, ale bylam wczoraj na desce i dzis
          siedze tu, cala polamana, warto ruszyc tylek, nie tylko w sezonie zimowym ;)).
          ach, moze pochodze tam a moze nie!
        • ixtlilto Re: ~ POSTANOWIENIA ~ NOWOROCZNE ~ 28.12.01, 17:00
          zgadzam się z tym co napisałaś, bo postanowić, że się nie będzie chorowało- nie
          można; ale ja np. w tym roku chcę: wejść na Rysy, przeczytać "Taltosa",...
          jeszcze kilka takich malutkich jak np. wstawać codziennie z uśmiechem na
          ustach :)

pozdroofka, Ixtlilto
    • Gość: Toto Re: ~ POSTANOWIENIA ~ NOWOROCZNE ~ IP: *.proxy.aol.com 27.12.01, 00:09
      Moje postanowienie noworoczne to nie robic zadnych postanowien noworocznych:)
    • mag_nolia Re: ~ POSTANOWIENIA ~ NOWOROCZNE ~ 27.12.01, 11:10
      ...zmniejszę limit...leniuchowania...i będę realizować wszystkie
      cele...zgodnie...z planem...
    • Gość: ninus Re: ~ POSTANOWIENIA ~ NOWOROCZNE ~ IP: *.dtvk.tpnet.pl 28.12.01, 01:33
      Mniej przed komputerem siedziec...ale to chyba niemozliwe ;)
      • Gość: Jajaccek Re: ~ POSTANOWIENIA ~ NOWOROCZNE ~ IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 28.12.01, 02:05
        Kocham swoje wady i nie bede z nich rezygnowal na korzysc zalet.Wiekszosc
        zamierzen mialo poczatek w 2000r.Teraz tylko kontynuacja.Moze by tak byc
        lepszym dla otoczenia?? Szczegolnie dla ludzi-naprzyklad.Bo dla zwierzat i tak
        za dobry jestem.I one to doceniaja, na swoj sposob.A z ludzmi, to roznie
        bywa..??Jeszcze mi dwa dni zostalo, zeby sie zastanowic.
    • Gość: Marietta Re: ~ POSTANOWIENIA ~ NOWOROCZNE ~ IP: *.daxnet.no 28.12.01, 01:59
      Hei!
      1. moze troszeczke zgubic na wadze
      2. pozatym byc soba
      3. byc dobra mama
      4. byc dobra zona
      5. zaczac dbac o siebie i uzmyslowic sobie ze to "Marietta"jest moja najlepsza
      przyjaciolka a nie wrogiem numer 1.
      6. wyjechac z dziecmi wycieczke na poludnie Europy i robic tylko to na co mamy
      ochote
      7. wychodzic na dluzsze spacery z psem Warsiem.
      8. pokonac "wszystkie" chwasty w ogrodku
      9. pojechac do Wroclawia i wypic Piasta pod pregiezem
      10. byc soba i zaakceptowac ze w 2002 bede rok starsz

buzka szczesliwego nowego roku marietka
    • Gość: Niteczka Re: ~ POSTANOWIENIA ~ NOWOROCZNE ~ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.12.01, 17:19
      Wreszcie zacząć się uczyć, bo sesja tuż tuż.
      (muszę sobie chyba wyrwać kabel telefoniczny z komputera, bo inaczej bedzie
      ciężko)

Szczęśliwego Nowego Yorku (Roku raczej), teraz to już nie zbyt dobrze brzmi :-(
      • Gość: FraMauro Re: ~ POSTANOWIENIA ~ NOWOROCZNE ~ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.12.01, 10:35
        1.Zwolnic...w zyciu i na drodze

2.Cieszyc sie z rzeczy zwyklych

3.Czesciej sie usmiechac

4.Zalozyc narty na nogi i zrobic z tego praktyczny uzytek (po raz pierwszy w
        zyciu)
        • Gość: Birbant Re: ~ POSTANOWIENIA ~ NOWOROCZNE ~ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.12.01, 11:54
          1. trochę się ustatkować

2. przestać zbierać pokemony

3. pobierać mniej płynów wyskokowych

4. doprowadzać rozpoczęte sprawy do końca

... ale wtedy nie będę już birbantem (łezka się w oku kręci).
    • Gość: baba Re: ~ POSTANOWIENIA ~ NOWOROCZNE ~ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.12.01, 23:24
      Chcialabym mniej wydawac na ksiazki a wiecej na swoje cialo aby stracilo nieco ze swej oblosci.
      Chcialabym mniej pracowac, bo robi sie ze mna jak z facetem i taczkami, ktorych nie ma kiedy
      zaladowac, bo tak sie spieszy.
    • Gość: Wamp21 Re: ~ POSTANOWIENIA ~ NOWOROCZNE ~ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.01, 01:54
      Zamierzam zdać wreszcie egzamin z prawa jazdy:))))). Szanowni panowie
      egzaminatorzy szykujcie się :) panicz - Wampir nadchodzi...- a więc, do
      następnego podejścia:)
    • Gość: Kociątko Re: ~ POSTANOWIENIA ~ NOWOROCZNE ~ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.12.01, 02:41
      postanowienia, heh, takie do chcenia czy do realizowania...? jest kilka spraw,
      które postanawiam sobie rozwiązać... eh, (nie)pobożne życzenia. kilku ludzi,
      których trzeba wstawić na właściwe miejsce w moim życiu. poza tym bzdury w
      stylu maturka, studia itp. no i óczyć się :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka