litigate 08.02.08, 23:19 czy ktos moze mi cos powiedziec na temat tego lekarza? slyszalam rozne opinie i tak nie wiem moze ktos do niego chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kleopatryx Re: Klementowski 04.03.08, 10:09 Znam go prywatnie (więc nie będę wypowiadać się na temat kompetencji)i nie wyjechał, pracuje w kilku różnych miejscach we Wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś
litigate Re: Klementowski 06.03.08, 23:00 wiem gdzie przyjmuje ale nie wiem czy isc Odpowiedz Link Zgłoś
litigate MOZE KTOS BYL? 05.04.08, 22:53 ja bylam raz mam mieszane uczucia bo facet wydaje sie dziwny dosyc moze ktos jednak sie u niego leczy/leczyl? baardzo mi zalezy na opinii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klement Re: Klementowski IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.12.13, 13:43 Klementowski nie mając specjalizacji psychiatrycznej wyłudzał pieniądze reklamując się i przyjmując prywatnie pacjentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc_niedzielny Re: Klementowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.13, 13:04 Gość portalu: klement napisał(a): > Klementowski nie mając specjalizacji psychiatrycznej wyłudzał pieniądze reklamu > jąc się i przyjmując prywatnie pacjentów. Skoro przyjmował, to znaczy że świadczył usługi. Na czym polegało więc "wyłudzanie" ? Zapłaciłeś i nie zostałeś przyjęty ? Poradnie pełne są lekarzy bez specjalizacji nawiasem mówiąc. Gdyby nie oni poradnictwo specjalistyczne na NFZ by upadło. W czym więc widzisz problem ? Odpowiedz Link Zgłoś
nemesis.joanna Re: Klementowski 24.03.14, 10:38 Ja jestem pacjentką Pana Dr. Klementowskiego od 9 lat. Jest to jedyny lekarz, któremu ufam. Pan Krzysztof twardo stąpa po ziemi dlatego uważam, że jego diagnozy są bardzo słuszne. Poza tym nie wypisuje leków na życzenie, a jest to ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
nikitka5 Re: Klementowski 13.11.16, 11:17 Bardzo kompetentny i dobry psychiatra.Bardzo precyzyjnie ocenia stan pacjenta i wypisuje dobre leki.Mnie dwa razy już wyciągnął z dna i jestem mu za to bardzo wdzięczna. Oczywiście, że ma specjalizację, jakim cudem tak dobrze dobrał mi leki ??Jest nie tylko lekarzem gdzie pacjent czuje się jako kolejny ktoś, ale wyrozumiałym i empatycznym człowiekiem.Polecam mocno ! Odpowiedz Link Zgłoś