Dodaj do ulubionych

Klementowski

08.02.08, 23:19
czy ktos moze mi cos powiedziec na temat tego lekarza?
slyszalam rozne opinie i tak nie wiem
moze ktos do niego chodzi?
Obserwuj wątek
    • Gość: wyjechał? Re: Klementowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 15:45
    • kleopatryx Re: Klementowski 04.03.08, 10:09
      Znam go prywatnie (więc nie będę wypowiadać się na temat kompetencji)i nie
      wyjechał, pracuje w kilku różnych miejscach we Wrocławiu.
      • litigate Re: Klementowski 06.03.08, 23:00
        wiem gdzie przyjmuje
        ale nie wiem czy isc
    • litigate MOZE KTOS BYL? 05.04.08, 22:53
      ja bylam raz
      mam mieszane uczucia bo facet wydaje sie dziwny dosyc
      moze ktos jednak sie u niego leczy/leczyl?
      baardzo mi zalezy na opinii
    • Gość: klement Re: Klementowski IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.12.13, 13:43
      Klementowski nie mając specjalizacji psychiatrycznej wyłudzał pieniądze reklamując się i przyjmując prywatnie pacjentów.
      • Gość: gosc_niedzielny Re: Klementowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.13, 13:04
        Gość portalu: klement napisał(a):

> Klementowski nie mając specjalizacji psychiatrycznej wyłudzał pieniądze reklamu
        > jąc się i przyjmując prywatnie pacjentów.

Skoro przyjmował, to znaczy że świadczył usługi. Na czym polegało więc "wyłudzanie" ? Zapłaciłeś i nie zostałeś przyjęty ?

Poradnie pełne są lekarzy bez specjalizacji nawiasem mówiąc. Gdyby nie oni poradnictwo specjalistyczne na NFZ by upadło. W czym więc widzisz problem ?
    • nemesis.joanna Re: Klementowski 24.03.14, 10:38
      Ja jestem pacjentką Pana Dr. Klementowskiego od 9 lat. Jest to jedyny lekarz, któremu ufam. Pan Krzysztof twardo stąpa po ziemi dlatego uważam, że jego diagnozy są bardzo słuszne. Poza tym nie wypisuje leków na życzenie, a jest to ważne.
      • nikitka5 Re: Klementowski 13.11.16, 11:17
        Bardzo kompetentny i dobry psychiatra.Bardzo precyzyjnie ocenia stan pacjenta i wypisuje dobre leki.Mnie dwa razy już wyciągnął z dna i jestem mu za to bardzo wdzięczna.
        Oczywiście, że ma specjalizację, jakim cudem tak dobrze dobrał mi leki ??Jest nie tylko lekarzem gdzie pacjent czuje się jako kolejny ktoś, ale wyrozumiałym i empatycznym człowiekiem.Polecam mocno !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka