Gość: kirkol IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.07.01, 21:26 Zadzwon ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karbol Re: FraMauro, gdzie jestes IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.01, 21:43 Gość portalu: kirkol napisał(a): > Zadzwon ! Nie rób tego. szkoda lata. Haj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: FraMauro, gdzie jestes IP: 156.24.231.* 10.07.01, 23:15 Gość portalu: kirkol napisał(a): > Zadzwon ! FraMauro, nie martw sie, kiedys mu przejdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirkol Re: FraMauro, gdzie jestes IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.07.01, 23:26 Gość portalu: wędzonka napisał(a): > Gość portalu: kirkol napisał(a): > > > Zadzwon ! > > FraMauro, nie martw sie, kiedys mu przejdzie... Wedzonko zbieram ludzi na spotkanie z Prezydentem i chce ustalic w przyblizeniu kto bedzie , a FraMaura jest z tego co mi wiadomo zainteresowana Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: FraMauro, gdzie jestes IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.07.01, 13:48 "...CZY TO JAWA, CZY SEN ? ..." Gość portalu: wędzonka napisał(a): > Gość portalu: kirkol napisał(a): > > > Zadzwon ! > > FraMauro, nie martw sie, kiedys mu przejdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FraMauro Re: FraMauro, gdzie jestes IP: 157.25.196.* 11.07.01, 22:21 Jestem, jestem... A jak mnie "nie bylo", zdarzyly mi sie dwie male przykrosci.Jedna na Grabiszynskiej-jakis dresiarz podczas wyprzedzania zapragnal wejsc w bliski kontakt z moim autem, wiec starl mi nieco lewe drzwi, po czym zwial i tyle go widzieli. Nawet rejestracje mial, debil, zachlapana, zatem nie mam szans, by go namierzyc.Drugi smutek to nieczynny modem w moim domowym PC-skutek zainstalowania Windows 98.Ale nie daję sie !!! Ciesze sie,ze tesknicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: FraMauro, gdzie jestes IP: *.kask.net.pl 11.07.01, 22:26 dobrze,że jesteś !!! :)) mam nadzieję,że nic się Tobie nie stało w "starciu" z autem dresiarza. pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FraMauro Re: FraMauro, gdzie jestes IP: 157.25.196.* 11.07.01, 22:30 Dziekuje, Marsha za mile slowa otuchy. Jestem cala i zdrowa, poziom adrenaliny juz wyrownany.Ciesze sie, ze moglam Cie osobiscie poznac :)) Odpowiedz Link Zgłoś