Dodaj do ulubionych

gdzie dobry makijaż permanentny?

• Gość: luk Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: 212.191.195.* 11.12.13, 13:12

Witam serdecznie.

Sprzedam Aparat do makijazu permanetnego jak nowy. Tanio!

tablica.pl/oferta/urzadzenie-aparat-do-makijazu-gratis-uroda-ID4092h.html

Z powazaniem
      Łukasz Pans
    • Gość: zauzannnnnna Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.01.14, 13:34
      Hejka,
      czy któraś z Was robiła sobie makijaż permanentny brwi w salonie pani Marzeny Kotowskiej Perfect Glamour na Kamińskiego? jak długo utrzymuję się on? czy dobrze jest zrobiony? Nie blaknie po dwóch miesiącach?
      Będę wdzięczna za odp.
      • Gość: alicjawkrainie Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.01.14, 08:19
        W tym salonie robiłam permanentny, ale nie brwi tylko ust i jeśli chodzi o trwałość o to jestem niesamowicie zadowolona. Pigmenty są wysokiej jakości, wszystko jest równo zrobione. Profesjonalizm jednym słowem. Zresztą gabinet jest bardzo dobrze wyposażony.
      • Gość: edytamoska gdzie dobry makijaż permanentny - Perfect Glamour IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.01.14, 09:45
        Ja robiłam;)
        Więc tak:
        1. ja robiłam permanentny półtora roku temu i jeszcze mi się utrzymuje.
        2. skoro się jeszcze trzyma, musi być więc dobrze zrobiony;)
        3. nie blaknie. z tego, co wiem to ten gabinet używa biotaczy jako pigmentów (nie są to tanie kosmetyki).
        Ogólnie to trzeba permanentny odświeżać, ale co jaki czas to już Ci powie kosmetyczka, bo to tak naprawdę zależy od skóry;)
    • Gość: orana Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.14, 00:21
      W Welldermie, placac dobra cene mam tez pewnosc,ze profesjonalisci sie zajma moim makijazem:)
    • Gość: Kasia Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.03.14, 16:08
      Polecę panią Asie Knapik, bardzo miła i profesjonalna osóbka. Robiłam u niej brwi metodą piórkową, bardzo naturalny efekt.
      • elziahar Re: gdzie dobry makijaż permanentny? 21.03.14, 13:07
        Salon kosmetyczny Perfect Glamour na Kamieńskiego.
        Używają do permanentnego pigmentów Biotouch, które mają ładne odcienie.
        Czarny to prawdziwy czarny w żadnym wypadku pod światło nie odblaskuje na niebiesko, jak to mi się raz zdarzyło...
        Naprawdę dobry salon.
    • Gość: ninkakaka Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.05.14, 12:55
      Perfect Glamour na Kamieńskiego.
      Pani Marzena potrafi zdziałać cuda. Ja robiłam u niej permanentny brwi i ust, za każdym razem wyszedł bosko.
      Po pierwsze może dlatego, że mają pigmenty Bio Touche - są śliczne kolory, no i pani Marzena wie co i jak ze sobą połączyć.
      • Gość: pracolka Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.05.14, 11:22
        Dobry permanentny robi pani Edyta Markowicz :) przyjmuje w Keramedzie na Porannej :)
        Niektórzy twierdza, że taki makijaz nie wygląda zbyt donbrze, a moim zdaniem wprost przeciwnie - jeśli wykonują go specjaliści, ktrzy korzystają z najlepszych preparatów, to efekt jest naturalny i bardzo ładnie wygląda :) mi się wciąż podoba,a robiłam parę miesięcy temu
        • Gość: mimozikka Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.06.14, 18:42
          heh panią Markowicz znam już trochę czasu, rzeczywiście i prywatnie i zawodowo świetna kobieta, w Keramedzie makijaż permanentny ma obecnie spore wzięcie :)
        • weemaan Re: gdzie dobry makijaż permanentny? 08.09.14, 10:30
          tez zaufałam pani Markowicz z Keramedu, bo slyszalam o niej pozytywne opinie i widzialam, ze ma wiedze poświadczoną certyfikatem :)
          • bernadetkwa1 Re: gdzie dobry makijaż permanentny? 12.09.14, 16:11
            w Keramedzie rzeczywiscie warunki mają dobre i pani Edyta jest niezastąpiona jesli chodzi o specjalistów od permanentnego :)
    • Gość: Aga Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.31.81.173.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.05.14, 19:53
      Witam, moja droga z makijażem permamentnym brwi jest długa 2 lata temu zrobiłam go w jednym z salonów we Wrocławiu kamea ul. Nowowiejskawww.prestigestudio.co.uk/ i taka była długa droga by go usunąć :( makijaz był wykonany fatalnie po za łukiem brwiowym by go usunąć stosowalam wszystkiego i wkoncu sie udało, choć pozostał ślad, w trakcie tych wszystkich zabiegów usuwaniatrafiłam do s
      salonu Pani Magdy przy ul więziennej www.makijazpermanentny-rosa.com/ która uratowała mój wizerunek i teraz mogę powiedzieć ze wyglądam bardzo ładnie dzięki niej, mimo śladów po poprzednim makijazu i nie zabardzo ładnym łukiem brwiowym, Pani Magda jest cudotworczynia w tym co robi więc wszystkim ja polecam !!!
    • Gość: kolia Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.05.14, 14:24
      Ktoś już wspominał o tym gabinecie chyba. Tutaj masz namiary: www.perfect-glamour.pl/.
      Zresztą jak wpiszesz sobie w wyszukiwarke to znajdziesz info i podajże jeden artykuł o pani Marzenie.
    • Gość: wm Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.play-internet.pl 01.06.14, 08:39
      No to byłabym super wdzięczna, jak się dopytasz jej to daj mi proszę znać, bo chcę się wybrać do salonu w sumie czym prędzej już teraz :) ???
    • Gość: kasia Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.play-internet.pl 01.06.14, 08:41
      HEJ No to byłabym super wdzięczna, jak się dopytasz jej to daj mi proszę znać, bo chcę się wybrać do salonu w sumie czym prędzej już teraz :)
      • Gość: gonsiorka Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.06.14, 11:17
        taki makijaz wykonuje edyta markiewicz w Keramedzie :)
    • Gość: vov Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.play-internet.pl 05.06.14, 16:42
      Ja taże poszukuję
    • Gość: gzyk Re: przede wszystkim w Denique! IP: *.play-internet.pl 14.06.14, 08:06
      Hejka POSZUKUJĘ DOBREGO SPECJALISTY OD MAKIJAŻU PERMANENTNEGO. MOŻE KTÓRAŚ
      Z pAŃ PODZIELI SIĘ NAMIARAMI?
    • Gość: kasjanakkk Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.dynamic.chello.pl 21.07.14, 10:03
      W Krakowie polecam Salon Odrodzenie bo tam robiłam i jestem bardzo zadowolona. Bardzo, bardzo duże doświadczenie mają.
    • Gość: wiesia Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.play-internet.pl 24.07.14, 16:26
      Bądz ostrożna, żeby potem nie było problemów. Powodzenia
    • Gość: oko Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.play-internet.pl 25.08.14, 16:24
      ja nie znam
      • Gość: olga Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.09.14, 13:26
        A miał ktoś robiony permanentny barwnikami biotouche? w salonie perfect glamour wykorzysują te pigmenty.
        Ponoć sa to jedne z lepszych.
        Ktoś coś?
    • Gość: Kaczuszka Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.14, 14:38
      Na pewno w Welldermie spokojnie zrobisz taki wysokiej jakości, mają naprawdę dobrych specjalistów. Ja robiłam u nich brwi i jestem zachwycona, uwielbiam je :)
    • Gość: Natasha Wellderm zdecydowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.14, 11:44
      ja przynajmniej u nich robiłam i byłam baardzo zadowolna (robiłam brwi - nie wygladają ani sztucznie ani na "zdziwione" tylko pięknie naturalnie), pani, która robiła mi makijaż wszystko mi wyjaśniła, opowiedziała (to był mój pierwszy raz). teraz zastanawiam się czy sobie tam ust nie poprawić...;-)
    • ryszardsklanu Re: gdzie dobry makijaż permanentny? 18.11.14, 16:35
      BILETKOM - Nowa aplikacja do zakupu biletów przez smartfona! Pobierz aplikację z Google Play i kupuj bilety przez telefon.

play.google.com/store/apps/details?id=pl.info.astra.biletkom&hl=pl
      • Gość: jonka Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.11.14, 19:33
        Ja ostatnio byłam w Perfect Glamour. Salon dobrze wyposażony, kosmetyczki przemiłe i co najważniejsze profesjonalne.
        Ja akurat musiałam pozbyć się nieudanej kreski... no masakrycznie ona wyglądała. W dwóch salonach mi powiedzieli, że jest to nie do usunięcia całkowice, a w PG się udało.
        Mają specjalne wyciągacze pigmentu Color Lift i to pomaga. Kreski okropnej nie ma, jest nowa, lepsza.
    • malalala36 Re: gdzie dobry makijaż permanentny? 06.12.14, 10:48
      dobry makijaż permanentny mogę polecić w Nowym Sączu -może ktoś wybiera się w góry,więc wtedy warto odwiedzić salon urody Rynek 4 - na pewno się nie zawiedziesz,bo w tym salonie wykonują profesjonalny makijaż trwały od wielu lat ,więc doświadczenie gwarantowane
      • Gość: bogdankaa Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.01.15, 14:18
        oj na Porannej w Keramedzie jest super - warunki w klinice dobre, czyściutko, ładnie, estetycznie i cennik korzystny dla klientów : permanentny mają w ofercie od dawna, ma całkiem spore wzięcie ;)
    • nataszapoznan1982 Re: gdzie dobry makijaż permanentny? 01.03.15, 00:58
      ALICJA MODRZYK POZNAN kosmetolog z wieloletnim doswiadczeniem do tego przemiła i fachowa. Warto poczekać za terminem.
    • Gość: Misia Makijaż permanentny IP: 5.174.64.* 23.04.15, 15:42
      Hej! Moja koleżanka robiła sobie makijaż permanentny w Biotek Polska. Linergistka miała ogromne umiejętności i dobry aparat do makijażu permanentnego. Bardzo fajnie jej to wyszło. Pozdrawiam :)
    • yeenna Re: gdzie dobry makijaż permanentny? 01.09.15, 12:41
      zdecydowanie SaloneOne - Joanna Wisiorek
    • teresa463 Re: gdzie dobry makijaż permanentny? 16.11.15, 16:26
      Ja swój miałam robiony w Perfect Glamour. Trafiłam tam po tym jak w poprzednim miejscu też we Wrocławiu (nie będę nawet wymieniała nazwy z litości chociaż mam sporą ochotę) zrobili mi go nie tak jak trzeba i z sinymi ustami wyglądałam jak topielica. Na szczęście Pani Marzenka Kotowska która jest ogólnie świetną specjalistą w tym temacie mnie uratowała. Naprawdę nikomu nie życzę takiej przeprawy jaką ja miałam ?
    • sara_90004 Re: gdzie dobry makijaż permanentny? 27.01.16, 10:10
      Ja tak jak już ktoś tutaj również robiłam makijaż permanentny w Perfect Glamour. A dokładnie ust. Jestem bardzo ale to bardzo zadowolona bo dobrano mi taki pigment który jest tylko trochę mocniejszy od mojego naturalnego koloru ( o to mi dokładnie chodziło). Do tego panuje tam sympatyczna atmosfera.
    • kiviwa Re: gdzie dobry makijaż permanentny? 07.04.16, 21:40
      Polecam salon Wonderland w Ogrodach Hallera (al. Hallera 80/2 bodajże), robiłam usta - kontur z cieniowaniem, wyszły świetnie, koleżanka robiła brwi. Fenomenalne jest to, że Pani Kinga dokładnie dopasowuje kształt brwi korzystając ze specjalnych szablonów, koleżanka wypróbowała trzy różne kształty, w których mogła się od razu zobaczyć i wybrać ten, w którym czuła się najlepiej. No super!
      Poleciłam ten salonik koleżance, która z kolei chciała skorygować źle zrobione brwi i Pani Kinga też sobie z tym świetnie poradziła, wywabiając barwnik. Teraz jest ok. Mam tylko namiar na funpage tej Pani i ew. numer, www.facebook.com/WonderlandKingaHuk/, tel. 881475707
    • ania_nie_hania Re: gdzie dobry makijaż permanentny? 12.04.16, 19:37
      robiłam sobie w mad clinic i jestem zadowolona z efektu. nie musze juz wstawac pol godziny wczesniej, żeby sie pomalowac ;) roznice widac szczegolnie jesli chodzi o usta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka