szpiro 26.07.01, 02:24 Ta bezsenna bezsennosc istnieje tylko po to, aby nabijac licznik na Forum. Smieja sie z nas w Warszawie. Bezsenni i bezsenne do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MKK Re: BEZSENNA BEZSENNOSC IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.07.01, 08:30 szpiro napisał(a): > Ta bezsenna bezsennosc istnieje tylko po to, aby nabijac licznik na Forum. > Smieja sie z nas w Warszawie. Śmieje się ten, kto jest ostatni ... > Bezsenni i bezsenne do roboty. Jakieś ciasto ukręćcie, po poezją może najeść się tylko dusza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: BEZSENNA BEZSENNOSC IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.07.01, 08:33 Gość portalu: MKK napisał(a): > Śmieje się ten, kto jest ostatni ... To moja trawestacja znanego : "śmieje się ten, kto się śmieje ostatni" Myślę, że to wszyscy pojęli, a ten post, to ku nabiciu licznika o oczko wyżej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STrup Re: BEZSENNA BEZSENNOSC IP: *.chem.uni.wroc.pl 26.07.01, 11:13 szpiro napisał(a): > Ta bezsenna bezsennosc istnieje tylko po to, aby nabijac licznik na Forum. > Smieja sie z nas w Warszawie. > Bezsenni i bezsenne do roboty. Niechaj sie smieja. A to nie my wpadlismy na pomysl nabijania licznika pustymi postami. Poczytaj posty na warszawskim Forum: Ale bieda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: BEZSENNA BEZSENNOSC IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.01, 16:53 Jak długo już nie śpicie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efka Re: BEZSENNA BEZSENNOSC IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.07.01, 23:28 szpiro napisał(a): > Ta bezsenna bezsennosc istnieje tylko po to, aby nabijac licznik na Forum. > Smieja sie z nas w Warszawie. > Bezsenni i bezsenne do roboty. "Z kogo się śmiejecie? Sami z siebie się śmiejecie!" (czy koledzy ze stolicy pamiętają kto to powiedział?) A co mnie obchodzi opinia Warszawy? Ja jestem z Wrocławia... Odpowiedz Link Zgłoś
walpurga.jarzabek Re: BEZSENNA BEZSENNOSC 20.06.02, 15:16 szpiro napisał(a): > Ta bezsenna bezsennosc istnieje tylko po to, aby nabijac licznik na Forum. > Smieja sie z nas w Warszawie. > Bezsenni i bezsenne do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś