Gość: bolo IP: 80.48.216.* 17.02.08, 18:33 Co mnie podkusiło,żeby kupić już bilet na pucharowy mecz w Libercu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paweł Dla kibiców Śląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.08, 20:41 Śląsk niestety został rozbity przez Atlas 76:64. W pierwszej połowie słabo rzucaliśmy, ale mieliśmy dobrą obronę, a w drugiej połowie graliśmy bez obrony i dalej słabo rzucaliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blecharz Re: Dla kibiców Śląska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.08, 20:45 Juz tak nie wybielaj slaska. To byla straszliwa deklasacja. Jak dawid z goliatem. Wiem ze 'dziennikarz' wyborczej by napisal to dramatyczniej ale ja nie mam do tego talentu. Dziwne ze jeszzce slaska nie gnoja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny kibic Turów przegrał z Basketem Kwidzyn, Górnik poleg.. IP: 212.160.172.* 18.02.08, 09:37 Hej, Gazetko Wyborcza, wystarczy już chyba tych dąsów i zacznijcie normalnie pisać o Śląsku i jego meczach. Przecież Ministerstwo Finansów przyznało rację Śląskowi a nie wam "obrażalskim" dziennikarzom. Wszyscy normalni kibice we Wrocławiu czekają najbardziej na relacje z meczów Śląska, a nie innych drużyn. Zacznijcie w końcu profesjonalnie wykonywać swoją pracę, tak jak ostatnio to robi Polsat Sport, transmitując prawie wyłącznie mecze Śląska (bo to on ma największą oglądalność w całej Polsce). Mało tego, oprócz meczów na żywo, Polsat daje później 3-4 retransmisje, czego wcześniej wogóle nie było. A Wy co? Ciągle siedzicie w swoim zaścianku? Apeluję do Redaktora Naczelnego we Wrocławiu, a jeżeli to nie pomoże to do Redaktora Naczelnego całęj Gazety w Warszawie, aby coś z tym zrobił (np. zwolnił tych najbadziej "betonowych" i "jajogłowych" pseudo-dziennikarzy sportowych). Normalny kibic Śląska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamyk Re: Turów przegrał z Basketem Kwidzyn, Górnik pol IP: *.telsat.wroc.pl 18.02.08, 10:30 No jasne. Bo wlasciciel klubu ma racje - tylko z tego co wiem to on chyba nie wpuszcza GW na mecze, a inne red. nie chca bulic. Tylko mnie dziwi jedna rzecz. Skoro Sieminski ma racje, to znaczy ze pozostale kluby ktore wpuszczaja dziennikarzy za darmoche łamią prawo!!!! Trzeba ich ukarać - dobrze ze w naszym kraju znalazł się jeden prawy i sprawiedliwy. Viva Sieminski, viva ASCO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dezet Gazeta Wyborcza o Śąsku :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.08, 11:47 Świetna gra Wojciecha Szawarskiego przesądziła o zwycięstwie koszykarzy Stali Ostrów nad Śląskiem Wrocław 73:64. Kapitan Atlasa był w sobotę najjaśniejszą postacią w zespole Andrzeja Kowalczyka. - Wojtek dzisiaj był wspaniały - komplementował kolegę Ruben Boykin. Szawarski w starciu ze Śląskiem zdobył aż 28 pkt, trafiając 5 z 6 rzutów za dwa punkty, 5 z 6 rzutów za trzy i 3 z 4 rzutów z linii rzutów osobistych. Dodatkowo miał 8 zbiórek, 6 asyst i 2 przechwyty. - Dla mnie najważniejsze jest to, że wygraliśmy. A to zasługa całego zespołu - mówił Szawarski tuż po meczu. Doskonała gra Stali w defensywie zupełnie zaskoczyła rywali. Pod deskami Przybyszewski wyłączył z gry Jarema Homana, Szawarski z Gintarasem Kadziulisem dziurawili kosz rywali. W 4 min Atlas prowadził już 10:0, a goście nie potrafili przebić się przez obronę Stali. Dopiero w 7 min Oliver Stevic wykorzystał dwa rzuty osobiste i zespół Śląska zdobył pierwsze punkty w meczu. Ale potem w zespole z Ostrowa coś się zacięło - Śląsk w 11min wyszedł na pierwsze prowadzenie w meczu (14:12). Od tego momentu wynik krążył wokół remisu. Dopiero w ostatniej kwarcie gospodarze przechylili szalę zwycięstwa na swoją korzyść. Po punktach Kadziulisa w 34 min wygrywali 59:57, a prowadzenia nie oddali już do końcowej syreny. - Proszę nie robić z nas gwiazd. My tylko wygraliśmy kolejny ważny mecz - mówił po meczu Kadziulis, który w końcówce meczu bezbłędnie wykorzystywał rzuty osobiste. Atlas Stal Ostrów - Śląsk Wrocław 73:64 Kwarty: 12:12, 14:18, 27:21, 20:13 Atlas: Szawarski 28 (5x3), Kadziulis 17 (2x4), Przybyszewski 7 (1x3), Boykin 5, Hughes 2 oraz Cota 6, Sroka 4, Hughes 2, Oden 2 , Fey 2, Adams 0. Śląsk: Robinson 19 (1x3), Atkins 12 (2x3), Stevic 10, Homan 9, Tomczyk 5 (1x3) oraz Chanas 7 (1x3), Giedraitis 2, Diduszko 0, Mróz 0, Kiausas 0. Źródło: Gazeta Wyborcza Poznań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dezet Re: Gazeta Wyborcza o Śąsku :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.08, 11:51 sorry za literówkę: oczywiście o Śląsku! Odpowiedz Link Zgłoś