dzoana_b 05.03.08, 11:05 Witam powiedzcie gdzie największy wybór i najlepsze ceny na buty z Ecoo i Geox? Jest coś z tych firm w Outlet Factory? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greymanho Re: Ecco, Geox- gdzie we Wrocławiu? 05.03.08, 11:56 Z tego co wiem, to w Factory nie ma butów tych producentów. Ja ostatnie swoje Ecco kupiłem w Pasażu Grunwaldzkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pierre Re: Ecco, Geox- gdzie we Wrocławiu? IP: *.as.kn.pl 05.03.08, 16:40 A ja polecam google, lub stronę producenta, kontakt z ecco, tam sie dowiesz leniuchu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: Ecco, Geox- gdzie we Wrocławiu? IP: *.as.kn.pl 05.03.08, 18:19 Pierre normalnie dobrze piszesz to k.. łatwiej zadać durne pytanie na stronie niż wpisać w google "ecco" wyswietla się strona www z ecco i są podane adresy sklepow. Co za ludzie ...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pierre Re: Bart IP: *.as.kn.pl 05.03.08, 21:43 Bo wiekszość durna jest po prostu i leniwa. Rozumiem pytania: co sądzicie, a Waszym zdaniem itd.... ale jak czytam co niektóre posty... ech... Odpowiedz Link Zgłoś
dzoana_b Re: Bart i Pierre 06.03.08, 08:38 Leniwa nie jestem, na stronie ecco wcześniej sprawdziłam, natomiast durny może być ten, kto nie czyta ze zrozumieniem, wyraźnie pytałam o największy wybór i najlepsze ceny, tego mi producent przecież nie poda. Nie jestem z Wrocławia i wolę zapytać, gdzie np. są promocje, żeby nie tracić niepotrzebnie czasu na jeżdżenie po zakorkowanym mieście. Jak nie potraficie sensownie odpowiadać na pytania, to lepiej się nie odzywajcie, obrażając do tego innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pierre Re:Durnowata IP: *.as.kn.pl 06.03.08, 12:43 Najpierw należy napisać tekst, sprecyzować czego naprawdę szukasz. Co masz na mysli najlepsze ceny? Czy ceny sa lepsze niższe czy wyższe, chcesz kupic tanio czy drogo? Tak więc więcej pokory. Poza tym producent napisze ci gdzie jest duży wybór, poda adresy sklepów patronackich, nie znalazłaś tego czy nie chciało Ci się szukać? Odpowiedz Link Zgłoś
dzoana_b Re:Pierre 06.03.08, 13:48 Pokory, wobec kogo??? Może ciebie? Wyluzuj człowieku, idź się czepiać gdzie indziej, szkoda mojego czasu na odpowiadanie na takie posty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pierre Re:Durnowata IP: *.as.kn.pl 06.03.08, 21:51 Widzę, że argumenty się skończyły. Rozumiem, żal mi Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwinka Re:Durnowata IP: *.e-wro.net.pl 07.03.08, 09:32 Ten Pierre to jakiś niedowartościowany gościu, śmieszne rzeczy pisze.Ludzie co mają mnóstwo kompleksów czepiają się właśnie w taki chamski sposób jak on.Swoją nienawiśc wobec siebie przeewają na otoczenie. Nie ma co się takim przejmować, tylko ignorować. Pierre, na pewno mi jakoś chamsko odpowiesz na tego posta ale nie oczekuj rewanżu, ja to napisałam do autorki wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pierre Re:Durnowata IP: *.as.kn.pl 07.03.08, 21:25 Nie odpiszę chamsko, tylko logicznie. Jesli czytałaś posty "koleżanki" to zauważysz, że jej lenistwo jest bez granic, a sposób komunikacji mało prezyzyjny. A co do Twojej wypowiedzi: emocje kotku, tylko emocje tu widzę. Brak argumentów. Dodam, że jestem szczęsliwym człowiekiem, posiadam wszystko co daje mi szczęscie. A, że się nudzę czasami to komentuje takie durnowate posty jak Twoje i Twojej koleżanki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dzoana_b Re: Ecco, Geox- gdzie we Wrocławiu? 06.03.08, 08:40 greymanho dzięki za odpowiedź. A jak z cenami, mają tam jakieś promocje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Ecco, Geox- gdzie we Wrocławiu? IP: *.play-internet.pl 18.06.15, 13:27 Witam. Jest sklep Geox w Magnolii Park. Od zeszłego tygodnia maja wyprzedaż 30 i 50%. Kupiłam dwie pary w cenie jednej ;) Tylko trzęba sie spieszyć dopóki są rozmiary. Pozdrawiam, Karolina. Odpowiedz Link Zgłoś
dzoana_b Re: greymanho 06.03.08, 08:41 greymanho dzięki za odpowiedź. A jak z cenami, mają tam jakieś promocje? Odpowiedz Link Zgłoś
greymanho Re: greymanho 06.03.08, 11:09 Co do promocji to nie wiem... A ceny - jak to Ecco, wysokie. Za ostatnie buty ze skóry zarżniętego dla mnie jaka ;) zapłaciłem 650 (przepraszam, 649 ;)). Ale to zimówki, z wibramową podeszwą. Najlepiej się wybierz i jeśli płacisz gotówką, to się targuj o jakiś upust, chociaż z 3%. Odpowiedz Link Zgłoś