Gość: wer IP: *.wsap.szczecin.pl 02.04.01, 09:16 Ile najwięcej udało wam się wygrać na zakładach, jakie macie sposoby na wygranie, co najchętniej obstawiacie, na jakie największe sumy obstawiliście, jak typujecie ligę mistrzów w tym tygodniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kirk Re: ZAKLADY BUKMACHERSKIE-ILE WYGRALIŚCIE? IP: *.tele2.pl 02.04.01, 14:36 Wygralem raz 35,000 dlatego teraz moge sidziec a forum non-stop i nie martwie sie o rachunki telefoniczne...:) A tak powaznie, to wygralem raz 28 zl, a garlem za 10 zl, niezle co :), a zwykle regularnie trace drobne sumy...a jak u Was? Ostatnio bylem bliski wygrania obstawiajac trzy meczyki z polskiej ligi, ale Gornik strzelil Orlenowi 10 min przed przerwa i 60 zl psu w d...A bylo tak blisko:):) Niezle placili za Polakow z Norwegia 1:3.8. ale mimo patriotyzmy nie ryzykowalem? Zreszta dopiero niedawno zaczolem w to pogrywac, gdy znudzil mnie TOTOLOTEK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: ZAKLADY BUKMACHERSKIE-ILE WYGRALIŚCIE? IP: *.radom.medianet.pl 02.04.01, 14:41 Raz wygrałem 220 zł ale przepiłem je w ciągu 2 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balzer Re: ZAKLADY BUKMACHERSKIE-ILE WYGRALIŚCIE? IP: *.szczecin.ppp.tpnet.pl 02.04.01, 18:35 Najlepiej obstawiac jeden mecz wtedy jest najwieksze prawdopodobienstwo wygranej. Najlepsza kase robi sie na znanych firmach ktore wlasnie przezywaja kryzysy np. inter Mediolan czy tez Paris Saint Germain (najwyzsze kursy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ksyh Re: ZAKLADY BUKMACHERSKIE-ILE WYGRALIŚCIE? IP: *.tele2.pl 02.04.01, 19:08 A może znacie jakieś dobre strony BUKMACHERSKIE, o totolidze(oczywiście netowe)_ Jeśli tak to proszę napiszcie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Picasso Re: ZAKLADY BUKMACHERSKIE-ILE WYGRALIŚCIE? IP: *.bci.net.pl 02.04.01, 19:17 Przynajmniej monopolowy w Radomiu miał niezły utarg :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beret Re: ZAKLADY BUKMACHERSKIE-ILE WYGRALIŚCIE? IP: 10.131.192.178, 212.76.33.* 02.04.01, 22:33 Kiedyś NIEOMAL wygrałem 13.000 zł ale trafiłem 13 z 14 meczów a tylko wtedy płacili tą skumulowaną sumę. nieźle chujowo było! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekspert Re: ZAKLADY BUKMACHERSKIE-ILE WYGRALIŚCIE? IP: *.unicity.pl 03.04.01, 11:25 mialbym 360 zetow gdyby jugole nie dali dupy 6 minut przed koncem meczu ze szwajcarami... Pierdolony chapuisat sztrzelil w 84 min..... w 90 min. milosevic zjebal 100% akcje... I jak tu sie nie wkurwic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expert Re: ZAKLADY BUKMACHERSKIE-ILE WYGRALIŚCIE? IP: *.unicity.pl 03.04.01, 11:28 Ludzie kurva im wiecej meczow tym lepiej mniejsza stawka+14 meczow=duuuuuza kasa np.10 meczow ze stawka 1.3 za 2zł imamy ze 30 zł najlepsze pewqniaki to Olimpiakos Pireus i Inter Bratyslava Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grg Re: ZAKLADY BUKMACHERSKIE-ILE WYGRALIŚCIE? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.01, 05:39 Ogolnie stwierdzam, ze : 1. Nie wolno kierowac się sympatiami do drużyny. Kiedy chodzi o pieniadze – nie ma sentymentow 2. Lepiej grac na mniejsza ilosc meczow (2-5). Może i wygrana wtedy mniejsza, ale za to bardziej prawdopodobna. Jak to uslyszalem od innego gracza : „Nie o to chodzi, zeby grac, ale, zeby wygrywac...” 3. Lepiej zawsze podeprzec się remisem niż „napalac sie” na pewniaka (Z tego samego powodu, co w punkcie 2). Z pewniaków z reguly stawiam na Celtic Glasgow, Fulham (druga liga angielska), Feyenoord. Moim najwiekszym osiagnieciem jest wygrana przy wspołczynniku 5,6. Postawilem na wygrana Liverpoolu na wyjezdzie w meczu z Manchesterem Utd (Manchester przegral 0 : 1!) Moze bardziej było to dlatego, że im kibicuje, ale poza tym dziwilem sie, ze ktos ustalil takie przebicie, a przeciez wiadomo, że w lidze angielskiej moze się zdarzyc wszystko (choc ten wynik akurat nie był dla mnie duza niespodzianka). A tak w ogole, to i tak jestem „na minusie”. Jeśli chodzi o strony internetowe biur bookmacherskich, to znam dwie: www.profesjonal.com.pl www.sts.pl Odpowiedz Link Zgłoś