Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ZAKLADY BUKMACHERSKIE-ILE WYGRALIŚCIE?

IP: *.wsap.szczecin.pl 02.04.01, 09:16
    Ile najwięcej udało wam się wygrać na zakładach, jakie macie sposoby na
    wygranie, co najchętniej obstawiacie, na jakie największe sumy obstawiliście,
    jak typujecie ligę mistrzów w tym tygodniu?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Kirk Re: ZAKLADY BUKMACHERSKIE-ILE WYGRALIŚCIE? IP: *.tele2.pl 02.04.01, 14:36
        Wygralem raz 35,000 dlatego teraz moge sidziec a forum non-stop i nie martwie
        sie o rachunki telefoniczne...:)

A tak powaznie, to wygralem raz 28 zl, a garlem za 10 zl, niezle co :), a
        zwykle regularnie trace drobne sumy...a jak u Was?

Ostatnio bylem bliski wygrania obstawiajac trzy meczyki z polskiej ligi, ale
        Gornik strzelil Orlenowi 10 min przed przerwa i 60 zl psu w d...A bylo tak
        blisko:):)

Niezle placili za Polakow z Norwegia 1:3.8. ale mimo patriotyzmy nie
        ryzykowalem? Zreszta dopiero niedawno zaczolem w to pogrywac, gdy znudzil mnie
        TOTOLOTEK
        • Gość: andrzej Re: ZAKLADY BUKMACHERSKIE-ILE WYGRALIŚCIE? IP: *.radom.medianet.pl 02.04.01, 14:41
          Raz wygrałem 220 zł ale przepiłem je w ciągu 2 dni.
          • Gość: Balzer Re: ZAKLADY BUKMACHERSKIE-ILE WYGRALIŚCIE? IP: *.szczecin.ppp.tpnet.pl 02.04.01, 18:35
            Najlepiej obstawiac jeden mecz wtedy jest najwieksze prawdopodobienstwo
            wygranej. Najlepsza kase robi sie na znanych firmach ktore wlasnie przezywaja
            kryzysy np. inter Mediolan czy tez Paris Saint Germain (najwyzsze kursy)
            • Gość: Ksyh Re: ZAKLADY BUKMACHERSKIE-ILE WYGRALIŚCIE? IP: *.tele2.pl 02.04.01, 19:08
              A może znacie jakieś dobre strony BUKMACHERSKIE, o totolidze(oczywiście netowe)_
              Jeśli tak to proszę napiszcie!!!!!!
          • Gość: Picasso Re: ZAKLADY BUKMACHERSKIE-ILE WYGRALIŚCIE? IP: *.bci.net.pl 02.04.01, 19:17
            Przynajmniej monopolowy w Radomiu miał niezły utarg :)
            • Gość: beret Re: ZAKLADY BUKMACHERSKIE-ILE WYGRALIŚCIE? IP: 10.131.192.178, 212.76.33.* 02.04.01, 22:33
              Kiedyś NIEOMAL wygrałem 13.000 zł ale trafiłem 13 z 14 meczów a tylko wtedy
              płacili tą skumulowaną sumę. nieźle chujowo było!
              • Gość: ekspert Re: ZAKLADY BUKMACHERSKIE-ILE WYGRALIŚCIE? IP: *.unicity.pl 03.04.01, 11:25
                mialbym 360 zetow gdyby jugole nie dali dupy 6 minut przed koncem meczu ze
                szwajcarami... Pierdolony chapuisat sztrzelil w 84 min..... w 90 min. milosevic
                zjebal 100% akcje... I jak tu sie nie wkurwic?
              • Gość: expert Re: ZAKLADY BUKMACHERSKIE-ILE WYGRALIŚCIE? IP: *.unicity.pl 03.04.01, 11:28
                Ludzie kurva im wiecej meczow tym lepiej
                mniejsza stawka+14 meczow=duuuuuza kasa
                np.10 meczow ze stawka 1.3 za 2zł imamy ze 30 zł

najlepsze pewqniaki to Olimpiakos Pireus i Inter Bratyslava
      • Gość: grg Re: ZAKLADY BUKMACHERSKIE-ILE WYGRALIŚCIE? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.01, 05:39
        Ogolnie stwierdzam, ze :
        1. Nie wolno kierowac się sympatiami do drużyny. Kiedy chodzi o pieniadze – nie
        ma sentymentow
        2. Lepiej grac na mniejsza ilosc meczow (2-5). Może i wygrana wtedy mniejsza,
        ale za to bardziej prawdopodobna. Jak to uslyszalem od innego gracza : „Nie o
        to chodzi, zeby grac, ale, zeby wygrywac...”
        3. Lepiej zawsze podeprzec się remisem niż „napalac sie” na pewniaka (Z tego
        samego powodu, co w punkcie 2).
        Z pewniaków z reguly stawiam na Celtic Glasgow, Fulham (druga liga angielska),
        Feyenoord.
        Moim najwiekszym osiagnieciem jest wygrana przy wspołczynniku 5,6. Postawilem
        na wygrana Liverpoolu na wyjezdzie w meczu z Manchesterem Utd (Manchester
        przegral 0 : 1!) Moze bardziej było to dlatego, że im kibicuje, ale poza tym
        dziwilem sie, ze ktos ustalil takie przebicie, a przeciez wiadomo, że w lidze
        angielskiej moze się zdarzyc wszystko (choc ten wynik akurat nie był dla mnie
        duza niespodzianka). A tak w ogole, to i tak jestem „na minusie”.
        Jeśli chodzi o strony internetowe biur bookmacherskich, to znam dwie:
        www.profesjonal.com.pl
        www.sts.pl
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka