Gość: stefan IP: *.wroclaw.mm.pl 16.03.08, 19:24 Teraz widać efekt działań władz miasta i niejakiego Drzymały. To, czy to dobry ruch jest kwestią dyskusyjną. Ale że zrobili to w połowie sezonu, to już kompletny idiotyzm. Brawo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jacek Re: Śląsk przegrał w Katowicach IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.03.08, 19:29 Przestań gadać głupoty, słabi po prostu są i nic więcej. powinni być dodatkowo zmotywowani jak chcą w lepszym zespole grać. jak nie potrafią to ich nie żal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał GieKSa do przodu!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.08, 19:42 Ja się akurat ciesze,że GKS wygrał, bo GKSowi kibicuje, i liczę,że najdalej w przyszłym sezonie wejdzie do OE. Tym bardziej,że miasto wreszcie wzięło się za stadion na Bukowej. W tym roku liczę,że do OE wejdzie inny klub z GOPu - Piast Gliwice:). A co do Śląska - ciesze się,że wielu Wrocławian nie akceptuje "Wroclinu". Bo to źle i dla Groclinu i dla WKSu. Tym bardziej,że Śląsk miał duże szanse na samodzielne wejście do OE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artus Śląsk przegrał w Katowicach IP: 213.25.69.* 16.03.08, 20:07 To grupa bardzo przeciętnych kopaczy piłki,którym się tylko wydaje ,że są dobrymi piłkarzami.A trener chyba na podobnym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lynn89 Re: Śląsk przegrał w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 20:57 Właśnie dzięki Panu Drzymale i Panu Dutkiewiczowi będziemy mieli we Wrocławiu piłkę nożną na wysokim poziomie. Z tymi patałachami nie ma co się pchać do OE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Śląsk przegrał w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 21:12 W Śląsku jest potrzebna prawdziwa zmiana, trenera i części zawodników. Nowe nabytki to prawdziwi sabotażyści (5 bramek wpuszczonych i czerwona kartka w ważnym momencie spotkania) Koniec z amatorskim podejściem do piłki. Ryszard Tarasiewicz, jako trener kompletnie się gubi w meczach o stawkę. Trzeci sezon i brak przygotowania jego druzyn do rundy wiosennej. Ta powtarzalność dwa lata temu w Śląsku, przed rokiem w Jagielonii i teraz znowu we Wrocławiu, świadczy o tym, że nie powinien zajmować tego stanowiska. Nie kazdy dobry piłkarz zostaje dobrym trenerem. Tak jak Zbigniew Boniek, teraz RT jest tego dobitnym przykładem. Mam nadzieje, ze może tą rundę da się jeszcze uratować, bo chciałbym też mieć trochę radości z awansu na boisku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slaskfan forumowicze! ale z was pustaki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 22:43 jestescie pusci! Slask gra slabo bo Dutkiewicz wlozyl im noz w plecy wiadomoscia o tej idiotycznej fuzji z Drzymala! to wszystko jego wina! a jak wy tak glupki bardzo chcecie ogladac mecze oe i groclinu to macie zaledwie 130 km do grodziska tam w najblizsza sobote wasz zespol zagra z cracovia. buraki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mój Pan Re: forumowicze! ale z was pustaki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 23:10 Wnioskuje z Twojego podpisu, młody kolego że jesteś czytelnikiem periodyku spisywanego przez niejakiego R.Z. mieniącego się redaktorem a jednoczesnie sympatykiem naszego klubu.Otóż i Ty i Twój idol będziecie musieli reaktywować sobie tzw drużynę kibiców w B- klasie bo od jesieni na Oporowskiej bandyci będą mieli zakaz wstępu. Zakaz ten wyda wam wspomniany wcześniej R.Z. bo rozpoczniecie bojkot naszej drużyny.Pisze naszej bo wasz Śląsk to Wy nie my. Mam nadzieję że Dutkiewicz został poinformowany przez Schetynę kto robi burdel w klubie oraz jaki jest sposób na burdelarzy. Ma doświadczenie z koszykówi.Wystarczy że R.Z. zostanie pozbawiony akredytacji a tym samym będzie musiał zapłacić za wejściówkę na mecz (chyba że będzie nadal trudnił sie sprzedażą wlepek albo bedzie zbierał na "kwiaty" dla Ślaska OD JESIENI ZAKAZ WJAZDU NAZISTOM, RASISTOM, ŁYSYM z FLAGĄ I INNYM PRZYJACIOŁOM R.Z. NP Z MWP hej Śląsk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erazmus Re: forumowicze! ale z was pustaki! IP: 193.201.167.* 17.03.08, 11:36 Spokojnie kolego kibicu Groclinu - nikt Ci nie broni jeździć i kibicować kapeli Z.D w OE już teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: forumowicze! ale z was pustaki! IP: 217.97.0.* 17.03.08, 12:03 E..tam poczekam do jesieni jak już wszystkich Łysych i Romków wypieprzą z trybun przy Oporowskiej. A Z.D. przywiezie porządnych grajków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: forumowicze! ale z was pustaki! IP: *.media4.pl 17.03.08, 13:45 do faceta a ksywą "mój pan". Zapraszam Cię do Grodziska już teraz - dopinguj swoją drużynę aby weszła do UEFA a może nawet mistrza zdobędą i co będziesz się cieszył bo to od jesieni Śląsk będzie. Chcesz oglądac OE - Lubin jest blisko !!! Teraz z pewnością zakwalifikujesz mnie do kumpli RZ ponieważ mam inne zdanie niż Ty i nie klaszczę uszami na słowo Drzymała oraz nie biję czołem przed naszym prezydentem (choć doceniam to co zrobił dla Śląska: oddłużenie, stadion itp.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mój Pan Re: forumowicze! ale z was pustaki! IP: 217.97.0.* 17.03.08, 14:01 Alek nie spinaj sie tak bo ci żyłka peknie.Ale dziekuję za zaproszenie.Dyskoboli kibicuje w Canal+ piękne bramy wali ten Sikora, a poza tym gra tam Jarek Lato. Pamietasz go czy moze dla Ciebie to zdrajca i Groclinowiec przebrzydły.:)))) A na OE bedę chodził na Oporowską. A Ty gdzie wtedy będziesz chodził? Tak wiem bedziesz walczył na ulicach o godność i honor wrocka :))) Oj naiwny, naiwny. Nawet troche mi Cię żal. Nie koleguj się chłopie z RZ. Dobrze radzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: forumowicze! ale z was pustaki! IP: *.media4.pl 17.03.08, 21:34 przecież się nie napinam - a tobie radzę czytaj ze zrozumieniem. Jak widzę zaliczyłeś mnie mądralo do grona RZ i tu się mylisz. A Latę pamiętam jak wielu innych piłkarzy Śląska (nawet tych z III ligi) - nie jest zdrajcą i skąd ci to głowy przyszło? Spodziewam się, że ty jako Wielce Szanowny Koneser Piłki pojawiasz się tylko na stadionie w OE na meczu Wroclinu. Masz rację - nie będę na to chodził bo w przeciwieństwie do ciebie lubię wiedzieć komu kibicuję - może z Poznania pochodzisz - oni za kasę to nawet na Legię by chodzili jakby im ktoś powiedział, że to Lech. Ps. po ulicach w obronie honoru nie będę biegał - masz chyba jakieś kompleksy - kto nie podziela mojego zdania to na pewno chuligan i trzyma z RZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mój Pan Re: forumowicze! ale z was pustaki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.08, 23:03 Nie chce mi sie z Toba gadać Przeczytaj co napisałeś i co ja napisałem, i odpowiedz sobie sam kto nie rozumie tekstu pisanego. Wali minie co sobie myślisz i czyim jesteś kolegą a czyim chciałbyś być.Nic dla mnie nie znaczysz.Twoje przekonania tez nic nie znaczą. Od jesieni chodzę na Ślask którego udziałwcem będzie Drzymała i tyle. Kiedyś był to komunistyczny wojskowy klub miał taką sama nazwę i taki sam herb,chodziłem i kibicowałem im wtedy, chodzę i kibicuje teraz i jak kase da Drzymała tez im będę chodził i kibicował bo nie mam kompleksów nie jestem z zaścianka i nie mam wątpliwości że do robienia piłki jest potrzebna kasa. Drzymała ją ma i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: forumowicze! ale z was pustaki! IP: *.media4.pl 18.03.08, 15:14 I wyszło kim jesteś - zwykłym prostakiem dla którego nic nie jest ważne oprócz samego siebie (no i Canal + ) Aha - od jesieni ważny dla Ciebie będzie Wroclin (teraz pewno nie chodzisz na badziewie, co?) . Jak tego nie rozumiesz to jesteś kompletnym idiotą bo jak można nie odróżniać inwestowania w klub od przeniesienia klubu nie wyłożywszy przy tym ani złotówki. I nie odpisuj bo Ci żyłka pęknie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Drzymała ratuj śląsk! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.08, 08:26 Ale błysnąłeś inteligencją. Pewnie zaliczasz się do tych, którzy na transparencie w Katowicach napisali "na pewno" łącznie. Dzięki takim mózgom jak ty Śląsk stoczy się do III ligi. To jak Śląsk gra to wina trenera i piłkarzy,a jak Drzymała nas nie wyciągnie z tego bagna, to będzie totalne dołowanie. Zobaczcie na Sosnowiec, czy Lubin - chociaż są już w II lidze, to jednak nic nie przeszkadza im walczyć i wygrywać. Dlaczego u nas jest inaczej? Trener dał ciała - po prostu złe przygotowanie. To nie przypadek, to samo było z Jagiellonią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ufok do artusa, maxa i Mój pan: ż zażenowaniem czytam.. IP: *.as.kn.pl 17.03.08, 07:51 ...Wasze komentarze. Odsądzanie od czci i wiary drużyny po dwóch dopiero meczach to niesprawiedliwość i potwierdzenie,że o futbolu max i artus pojęcie macie słabe(przypominam,że w tej kolejce 2 pkt straciła Polonia,choć prowadziła i grała w przewadze, a uważana przed sezonem za wielu poza zasięgiem innych Arka Gdynia zremisowała z ostatnią drużyną w tabeli!). Czy LEO nie awansował do Euro choć w 2 pierwszych meczach u siebie zdobył tylko punkt?Czy nie miał mniej meczów do rozegrania niż Śląsk?Czy nie miał większej straty do miejsc premiowanych niż Śląśk(my do miejsc 2-3 tracimy...aż 1punkt- to do prawdy "straszne") Czy Taraś z zawodnikami bez dużych nazwisk po jesieni był na pozycji lidera?BYŁ-przed uznawaną poza zasięgiem Arką Gdynia(8 zawodników z min 100 meczów w I lidze),silną kadrowo Wisłą Płock i innymi. A NAPRAWDĘ MAŁO KTO WIERZYŁ,że jego drużyna może awansować. Najoptymistyczniejsza z gazet Echo miasto zatytułowało artkuł przed sezonem:"To się chyba nie uda" . Powtarzam najoptymistyczniejsza! Czy to nie Taraś zbudował team, który nie ustępował Wiśle(na jesień w I lidze 2 remisy...i 15 zwycięstw,0 porażek!)TAK TO ON. Swoimi wypowiedziami udowadniacie, że kibic sukcesu ciągle potrzebuje wyników, a nie daj Boże okres gorszy jest i już wcześniejsze osiągniecia idą w niepamięć.CHIMERYCZNOŚĆ, to główna wada kibiców sukcesu. O BRAKU WIARY NIE CHCE MI SIĘ PISAĆ. Powiem tylko,że WIARA JEST DOMENĄ PRAWDZIWYCH KIBICÓW. WY najwyraźniej się do nich nie zaliczacie. A porównywać Tarasia do Bońka to obraza i wielkie ignoranctwo twórcy porównania. Śmieszą mnie także opinie typu, że przyjdzie Z.D. i nagle "będzie pięknie, będzie wspaniale". Naprawdę, mój panie, masz mizerne pojęcie o tym co piszesz, bo jakbyś znał podobne przykłady z Poznania, czy Krakowa to nie pisałbyś takich dyrdymałów. POZA TYM NAZYWANIE PEWNYCH OSÓB BANDYTAMI TO POWAŻNY ZARZUT, który nawet w Internecie ma swoje konsekwencje. NIE JESTEŚ ANONIMOWY... A już TOTALNIE żenujące jest wspominanie w takim kontekście w jakim zostało to zrobione, o Schetynie. PRZYPOMNĘ, że to za jego rządów mówi się o jedynym przypadku korupcji w WKS-sie odkąd weszła nowa ustawa. ŻE TEN PAN NIE DOTRZYMAŁ OBIETNICY(jak zgłębisz swoją wiedzę mój panie, to dowiesz się na ile lat Schetyna obiecywał,że przychodzi) i po zaledwie roku ewakuował się. I ŻE TO ON POKAZAŁ,że klub którym się zajął miał w niskim poważaniu(NIE BYŁO GO NA MECZU SEZONU W GDYNI!). Zastanówcie się zanim coś jeszcze napiszecie. Internet to takie piękne narzędzie, co przyjmie jak kartka papieru, dzięki forom wszystko. ALE ZAPOMINACIE NAJWYRAŹNIEJ, ŻE WYPOWIADAJĄC SIĘ na tematy, na które macie znikomą wiedzę, WYSTAWIACIE SOBIE NIEPOCHLEBNĄ OCENĘ. NIEKIEDY NAWET BARDZO. Oczywiście możecie pisać co Wam się podoba, macie takie prawo. HEJ ŚLĄSK! NIE DLA LICENCJI GROCLINU, NIE DLA WSZECHWŁADZY Z.D.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mój Pan Re: do artusa, maxa i Mój pan: ż zażenowaniem czy IP: 217.97.0.* 17.03.08, 11:26 Nie chce mi sie z Tobą gadać bo: 1. Dla mnie piłka nozna to rozrywka 2. Czekam na Z.D. bo jako wrocławianin chcę by klub z mojego miasta grał z najlepszymi druzynami w Polsce 3. Wiem ze wyczyny R.Z. od zawsze były przeciw klubowi któremu kibicuję(bojkoty, bluzgi na trybunach, itp) 4. Chce by wreszcie ktoś wyeliminował ze stadionu przy Oporowskiej wszelkiego rodzaju bojówki polityczno- młodzieżowe.(skini, MWP i inne Nabojki) 5. Nie chcę się wstydzić po kolejnym pogrzebie młodego Polaka który zginie z rąk kibola Śląska.Bo jestem z Wrocławia. 6. Chce chodzić na piłkę nozną, kosza, ręczną żużel,inne i nie życze sobie by jakiś menel mnie za to obrażał Pozdrawiam Panie Ufok,swoja drogą to zastanawiajace jak łatwo przychodzi wam powoływanie się na przepisy prawa karnego w Polsce. Może przy następnej ustwace w lesie Pan to wykorzysta. Tak, tak wiem to nie Pan to inni.......Ci źli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsf Re: do artusa, maxa i Mój pan: ż zażenowaniem czy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.08, 20:08 Wszystko ok, ale nie wolałbys,żeby Twoja drużyna normalnie doszła do poziomu OE, a nie na skróty, przez Grodzisk Wlkp? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <> Re: do artusa, maxa i Mój pan: ż zażenowaniem czy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.08, 21:10 Nie bój wejdą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek ufok wróć z kosmosu IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.03.08, 16:18 i przyjdź na mecz. jakbyś był na meczu z kmitą nie pisał byś, tego co piszesz. to nie był przypadek i choć faktycznie dużo jeszcze grania to optymistą być nie można. i nie ma w tym winy Dutkiewicze czy Drzymały, to są czyste bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ian Śląsk przegrał w Katowicach IP: 195.20.110.* 17.03.08, 08:22 podobnie jak tydzień temu gratuluję Dutkiewiczowi świetnej decyzji marketingowej, decyzji na jego miarę. Proponuję hasło: Śląsk chlubą Wrocławia, tak samo jak jego prezydent! Teraz panie Ujazdowski kolej na pana Stowarzyszenia Dolny Śląsk XXI ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrunio Re: Śląsk przegrał w Katowicach IP: *.korbank.pl 17.03.08, 08:36 Oni juz usiedli na laurach! Oni poczuli awans bez pracy! Bez walki! Groklin powinien zerwac umowe bo to widac lenie smierdzace! Umowa powinna wejsc w zycie pod warunkiem samodzielnego awansu Ślaska do ekstraklasy Odpowiedz Link Zgłoś
sebastian64 Śląsk przegrał w Katowicach 17.03.08, 09:27 Witam Wasza drużyna wbrew wynikowi nie zagrała najgorzej, szybka pierwsza bramka dla GieKSy, a potem czerwona kartka ustawiła mecz choć były nawet momenty w I połowie gdzie Śląsk przeważał. Czerwona kartka słuszna, choć sędzia tego dnia solidnie mylił się w obie strony i był w bardzo słabej dyspozycji. Być może jest tak, że waszym piłarzom brakuje "poweru" i motywacji bo zdają sobie sprawę, że po przyjściu Drzymały dla większości z nich zabraknie miejsca w składzie. Komplet na stadionie, pokazaliście się w bardzo dobrej liczbie; głośno byliście przed meczem i po meczu oraz na początku I połowy; przez większość meczu wg. mnie trochę ucichliście. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Śląsk przegrał w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.08, 09:59 Po pierwsze w drużynie nie gra Drzymała czy Dutkiewicz a m.in Sztyla Górski Olszewski,Klofik Łudziński itd.Statysycznie wygląda to tak:wszystko co leci w stronę naszej bramki wpada po dwóch meczach mamy 5 bramek straconych aż 1 zdobytą. Po drugie Tarasiewicz to żaden trener już w styczniu dał popis swoich umiejętności. Kto tu sprowadził Olszewskiego????Kto wyrzucił Janukiewicz???Kto przyprowadził tego Marciniaka???Kto odpowiada za przygotowanie??? Odpowiem nie Drzymała a Tarsiewicz i to on razem z piłkarzami ponosi winę za porażki!!!!Po trzecie uważam że jeśli ze Zniczem nie pójdzie to ...trener powinien schylić głowę i powiedzieć otwarcie że dał ciała!!!A jeśli Drzymała się wycofa to o OE możemy zapomnieć bo w przyszłym roku szansę są minimalne!!!!KOMPROMITACJA PANIE TARASIEWICZ A JAK GWIAZDY NIE CHCĄ GRAĆ TO NIECH GRAJĄ REZERWY IM MOŻE BARDZIEJ BĘDZIE ZALEŻEĆ NA PROMOCJI WŁASNEGO NAZWISKA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amigo Śląsk przegrał w Katowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.08, 10:31 W 100% popieram mario! Odpowiedz Link Zgłoś
chester1983 Re: Śląsk przegrał w Katowicach 17.03.08, 12:23 MARKETING SPORTOWY strona www: www.marketing.sportowy.prv.pl/ blog: marketing-sportowy.blogspot.com/ grono: grono.net/forum/28284/0/ DOŁĄCZ DO NAS!!! ps. szukamy osób chętnych do pomocy przy prowadzeniu blogu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Re: Śląsk przegrał w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.08, 20:41 podobaja mi sie "argumenty" o nozu w plecy wbitym przez Dutkiewiczai Drzymale. Podejrzewam ze autorzy tego twierdzenia zaciagneli od swojego mentora ideologicznego(A.H.). Odpowiedz Link Zgłoś