Gość: Rafis IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.2.* 30.08.03, 13:00 Mam nadzieje, że wasze znikniecie z forum to tylko wynik wakacji lub zmiany nicku.Prosze o potwierdzenie!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ek Re: Do histeryka i ek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.09.03, 21:36 Gość portalu: Rafis napisał(a): > Mam nadzieje, że wasze znikniecie z forum to tylko wynik wakacji lub zmiany > nicku.Prosze o potwierdzenie!!! > > pozdrawiam Jestem , jestem. Po prostu miałem trochę wolnego i spędziłem go w Czechach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Do histeryka i ek IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.2.* 01.09.03, 21:38 Gość portalu: ek napisał(a): > Gość portalu: Rafis napisał(a): > > > Mam nadzieje, że wasze znikniecie z forum to tylko wynik wakacji lub zmian > y > > nicku.Prosze o potwierdzenie!!! > > > > pozdrawiam > > Jestem , jestem. Po prostu miałem trochę wolnego i spędziłem go w Czechach. a co myslisz o stowarzyszeniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ek Re: Do histeryka i ek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.09.03, 21:44 Już pisałem w wątku o stowarzyszeniu - jestem jak najbardziej ZA i z chęcią się do niego przyłączę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Do histeryka i ek IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.2.* 01.09.03, 21:53 Gość portalu: ek napisał(a): > Już pisałem w wątku o stowarzyszeniu - jestem jak najbardziej ZA i z chęcią się > > do niego przyłączę. w czwartek spotkanie, wpisz sie jeszcze na tej prowizorycznej stronie stowarzyszenia :) Odpowiedz Link Zgłoś