Gość: 7:o) IP: *.jgora.dialog.net.pl 02.09.03, 09:47 Gdzie we Wrocławiu można sobie zrobić koszulkę z nadrukiem? Czy można mieć swoją koszulkę, czy to oni dają??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sheila Re: KOSZULKA Z NADRUKIEM IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.09.03, 09:59 Polecam koszulki tworzone w galerii i agencji reklamowej "Realia", ul. Traugutta 77. Tworzone, nie tylko robione, bo są naprawdę świetne. Własny pomysł na nadruk - jak najbardziej! Cena chyba ok. 30 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: KOSZULKA Z NADRUKIEM IP: *.student.am.wroc.pl 02.09.03, 10:04 Moze to i bedzie reklama, ale wiem ze na Ruskiej tuz obok Mydlarni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rawell Re: KOSZULKA Z NADRUKIEM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.03, 18:13 Jest takie miejsce w hali targowej na piętrze.Koszt to chyba 25 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tangerines Re: KOSZULKA Z NADRUKIEM IP: *.pop.e-wro.net.pl 02.09.03, 20:17 Jak Ci się nie chce chodzić to możesz kliknąć tu: www.dejna.com Ja kupiłam kilka gotowców. Jakość koszulek bomba. Porządnie uszyte, jak firmowe. Poczytaj o nich, jest możliwość przesłania własnego projektu. Odpowiedz Link Zgłoś
doroszka Re: KOSZULKA Z NADRUKIEM 02.09.03, 22:14 Gość portalu: tangerines napisał(a): > Jak Ci się nie chce chodzić to możesz kliknąć tu: > www.dejna.com > Ja kupiłam kilka gotowców. Jakość koszulek bomba. Porządnie uszyte, jak > firmowe. Poczytaj o nich, jest możliwość przesłania własnego projektu. Ale czy one mają z przodu taka naszywkę lub nadruk "dejna" jak to widać na stronie? Pytam Cię, bo z tego co piszesz, masz taką koszulkę od nich. A jak jest z rozmiarami? Mozna sobie zamówić jakiś konkretny? W jaki sposób? Bo nie mają chyba na stronie opcji wyboru rozmiaru... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: KOSZULKA Z NADRUKIEM IP: *.nutreco.nl 03.09.03, 14:17 na trzebnickiej, naprzeciw zakladu energet., przystanek jak do leclerca. t- shirty mozna miec swoje i mozna kupic na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś