assia25 03.04.08, 13:58 Witam Czy ktoś miał styczność z Dr. Milnerowicz-Nabzdyk z Dyrekcyjnej?Proszę o wasze opienie na jej temat.Pani doktor prowadzi moją ciążę, ale nie jestem do końca do niej przekonana. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneczka293 Re: Dr. Ewa Milnerowicz Nabzdyk z Dyrekcyjnej 03.04.08, 16:35 Pierwszy raz o niej slysze! I mysle, że na Dyrekcyjnej jest sporo leprzych lekarzy! Odpowiedz Link Zgłoś
assia25 Re: Dr. Ewa Milnerowicz Nabzdyk z Dyrekcyjnej 03.04.08, 17:23 Chodzę do niej w ramach NFZ do osiedlowej przychodni i wiem że na stałe jest właśnie na Dyrekcyjnej zatrudniona. Odpowiedz Link Zgłoś
czuszkaa Re: Dr. Ewa Milnerowicz Nabzdyk z Dyrekcyjnej 07.04.08, 12:51 rodzilam na dyrekcyjnej i tez o tej p. doktor nie słyszalam. na jakim oddziale pracuje? Odpowiedz Link Zgłoś
assia25 Re: Dr. Ewa Milnerowicz Nabzdyk z Dyrekcyjnej 08.04.08, 10:33 Nie wiem. Na pieczątce ma właśnie Dane Kliniki na Dyrekcyjnej,wiem też że tam urzęduje bo się jeo to pytałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdumiona Re: Dr. Ewa Milnerowicz Nabzdyk z Dyrekcyjnej IP: *.dsl.biskupin.wroc.pl 19.04.08, 14:14 > Pierwszy raz o niej slysze! > I mysle, że na Dyrekcyjnej jest sporo leprzych lekarzy! LepSZych, bo nigdy nie słyszałaś o tej lekarce??? Zastanów się dziewczyno, co piszesz, a poza tym zacznij korzystać ze słownika ortograficznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: Dr. Ewa Milnerowicz Nabzdyk z Dyrekcyjnej IP: *.wroclaw.mm.pl 18.04.08, 22:38 Jest dobra choc bardzo rzeczowa.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malinka Re: Dr. Ewa Milnerowicz Nabzdyk z Dyrekcyjnej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.08, 21:25 Dziewczyno zastanów się co mówisz! To świetny ginekolog, dziwię się że o niej nie słyszałaś bo na Dyrekcyjnej pracuje nie pierwszy rok. Widać, że zna sie na rzeczy, a przy tym nie jest szorska co zdarza sie często u lekarzy tej specjalizacji. Osobiście jestem bardzo zadowolona i nie mam cienia wątpliwości co do jej kompetencji. Odpowiedz Link Zgłoś