Dodaj do ulubionych

Testy były łatwe...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 14:38
Te testy byly latwe mozna bylo miec bez problemu ponad 90pkt. Lecz dla was
wydaja sie trudne bo wiekszosc z was to same połgłówki które nawet nie
potrafią się niczego normalnie nauczyć. Myślicie, że były trudne bo kto może
zapamiętać to co się uczyło przez 3 lata. NIestety ale każdy mógł to
zapamiętać nawet przed testem mógł poświęcić 3 godziny żeby wszystko powtórzyć
ale dla większości to było niemożliwe bo jeżeli przez 3 lata sie wogóle nie
uczył bądź "rył na pamięć" to niech się nie dziwi, ale jeżeli ma sie głowę
przepełnioną "masa rożnojakich pierdół mp. takicj jak muzyka, moda i inne
perdoły ploty itd." to niech się nie dziwi dlaczego ten test wydaję siętrudny
a był prosty. Sam zresztą zrobilem kilka błędów.
Obserwuj wątek
    • Gość: gośćnr1 Re: Testy były łatwe... IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.06, 14:53
      "Lecz dla was wydaja sie trudne bo wiekszosc z was to same połgłówki które
      nawet nie potrafią się niczego normalnie nauczyć"- nikt nie życzy sobie żebyś
      nas obrażał. To chyba Ty jesteś półgłówkiem skoro wypisujesz tu takie rzeczy!
      Twoja opinia rzuciła mną o ziemie :|
      • Gość: Anka Re: Testy były łatwe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 14:56
        Jak debil to debil..ty sie lepiej pomartw o siebie..bo widac nie najlepiej
        sobie radzisz z zyciem..;\
    • Gość: to do zawodowki!! Re: Testy były łatwe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 15:31
      achhh testy-glownie mat-przyr- byly prosciutkie i nie wyobrazam sobie ze mozna
      mowic ze byly strasznie trudne!! dzieci skad wy jestescie?? :| to stres czy po
      prostu taka malutka wiedza? lol (pewnie to drugie) hehheh... i apel do
      wszystkich ktorzy mowia ze egz byly trudne: LEPIEJ SIE WEZCIE DO NAUKI I
      ZAMIAST PISAC BZDURY O TYM ZEBY ZASKARZYC KURATORIUM CZY CO TAM JESZCZE TO
      SZYBKO DO KSIAZEK "UZUPELNIAC" SWOJA WIEDZE (o ile mozna mowic o uzupelnianiu
      bo chyba W OGOLE jej nie macie! -a jesli nie do ksiazek to drzwi zawodowek sa
      szeroko otwarte) ;]
      • Gość: ktos Re: Testy były łatwe... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 15:55
        Moze dla was kujony i kujonki były proste!
        • Gość: ewa Re: Testy były łatwe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 16:03
          ja piernicze jaki zafajdany kujon=D=D wiesz wole miec napisac na te 40 pkt niz na te 100 bo przynaj mniej nie powiedza na mnie ze siedze caly dzien w ksiazkach.Trudne byly a ze ty kujesz calymi dniami i nocami to juz nie moja wina=D I tak jestes glupi =D
          • Gość: lewar Re: Testy były łatwe... IP: 62.141.219.* 29.04.06, 21:15
            to ze jestes tepy zawdzieczasz matce lub ojcu (obydwom?) a nie temu czy sie uczysz. problem w tym ze ta sprawa dla tych ktorzy tego nie rozumia jest za tempa, bo sami sa tacy tempi zeby to pojac, pojac ze sa glupkami.

lol sama prawda. test mozna bylo napisac na 90pkt przy srednich ocenach, wystraczylo kapke pomyslec ale u was z tym ciezko jak chÓj
      • Gość: ejj Re: Testy były łatwe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 14:09
        Koleżanko, a ty pewnie jesteś ścisłowiec. Ja jestem humanista, co prawdz z maty
        i fizy mam 5. Human był prosty, ale mata taka se i przede wszystkim za mało
        czasu!! Ciekawe co byś powiedział , gdyby human był trudny a mata prosta? Jeśli
        ktoś ma iść do zawodówki to chyba ty, bo twoje wypowiedzi są na żałosnym
        poziomie i są żenujące. Nikt nie będzie chciał przyjąć do pracy takiego
        złośliwego, zapatrzonego w swój tyłek cw..a!!
      • Gość: ejjj Re: Testy były łatwe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 14:13
        Jeśli ktoś by nie wiedział to zwracam się do debila, który pisze ,że jest
        wspaniały a rezta do zawodówek. HEHE..niezłą mam polewkę z tego kogoś, a raczej
        tego czegoś
    • zuzka-angelika16 Re: Testy były łatwe... 28.04.06, 18:50
      ty cholerna mądral! założe sie że nie siedziałeś /aś na pierwszej ławce przed
      rozgadaną komisją
    • Gość: Kath Re: Testy były łatwe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 20:01
      I kiedy pomyślę, że tylko tacy ludzie [czyt. buraki] uczą się w liceach to aż
      ciągnie mnie do zawodówki :>
      • Gość: gimnazjalistka Re: Testy były łatwe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 21:27
        nie pozwole ci sie tak obrazac :/ ja uwazam,ze testy byly trudne :/ zorbilam
        pare g;lupich bledow,to moge przyznac,ale niektore zadania sprawily mi klopot.
        a mi nie mozna zarzucic,ze sie nie ucze,badz ryje na pamiec.nie mozna mi tez
        zarzucic,ze jestem kujonem. zostalam finalistka dwoch olimpiad i naprawde
        uwazam,ze wczesniejsze testy byly o wiele prostsze. wiec autorowi tego postu
        powiem jedno: koles,swoja opinie zachowaj dla siebie i nie krytykuju innych :/
        i przestan ich wyzywac :/ bo jestes zalosny :/
        • Gość: ED@K Re: Testy były łatwe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 16:33
          Moim zdaniem test matematyczno-przyrodniczy był łatwy. To fakt, że w zadaniach zamkniętych było dużo do liczenia, ale warto powiedzieć, że mieliśmy takrze dużo uproszczeń: były podane wzory(fizyka), wszystkie liczby dały się skrócić. Nawet w niektórych zadaniech fizycznych nie potrzebna była znajomość wzorów(o bateriach i grzejniku). Wystarczyło logiczne myślenie. No, ale co tu dużo mówić o logicznym myśleniu jak większość myśli o niebiaskich migdałach. A jak by tego było za mało, to było trzeba się uczyć. Przecież termin testów był znany od początku roku szkolnego. Mieliśmy ok. 8 miesięcy nauki!!! Ale jeśli niektórzy myślą, że dwie tabletki "usprawniające" prace mózgu wzięte 2 lucz 3 dni przed testem pomogą to co tu mówić o inteligęcji i odpowiedzialności. Ja się przygotowywałem do testu od początku roku szkolengo, a nie chodzę do jakiejś szkoły na bardzo wyskoim poziomie. Osiągnełem (tak obliczyłem z kluczu) ok. 90% z mat.-przy. i zawdzięczan to wszystko własnej pracy i nauczycielom którzy poświęcili mi czas na wspólne przygotowania. Było się trzeba uczyć, a nie nażekać, że był strasznie trudny, bo nie był. I nie oskarżajcie kuratorium, bo swój wynik zawdzięczacie wyłącznie sobie. A, i jeszcze jedno: NIE PŁACZCIE, ŻE SIĘ NIE DOSTALIŚCIE SIĘ DO WYMAŻONEJ SZKOŁY BO TO JEST NIE DOJRZAŁE-NIE UWAŻACIE.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka