Gość: 120km/h IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.03, 04:56 zamknąć wszystkich,zabrać cały majątek i już Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: was 1 Re: Biznesmen oskarżony o wręczanie łapówek wrocł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.03, 08:28 SKORUMPOWALI CALY URZAD MIEJSKI A TERAZ PLOTKI ODPOWIADAJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZAMKNAC WSZYSTKICH [CIEKAWE? NAJLEPSI I NAJDROZSI ADWOKACI BRONIA GANGSTEROW FINANSOWYCH-GRABOWSKICH] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justicje Re: Biznesmen oskarżony o wręczanie łapówek wrocł IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.03, 13:05 a jeszcze parę miesięcy temu wedzonka przekonywał, że Urząd Miejski wraz z jego wodzem BZ byli poza podejrzeniami... Oj, ty kłamczuszku ! Odpowiedz Link Zgłoś
wedzonka Widze ze wpadka Alena niczego Cie nie nauczyla :) 07.09.03, 16:27 Gość portalu: justicje napisał(a): > a jeszcze parę miesięcy temu wedzonka przekonywał, że Urząd Miejski wraz z > jego wodzem BZ byli poza podejrzeniami... > Oj, ty kłamczuszku ! Milo mi ze tak piszesz Justicje :) Bo o ile w przypadku okien Twa "prawdomownosc" mozna sprawdzic dopiero u Zdroja, o tyle w sprawie mej opinii o narzuconych mu koalicjantach wystarczy wlaczyc wyszukiwarke: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=1580565&a=1582173 Pociesze Cie: w oczach Alena Twa wiarygodnosc na pewno wzrosla! :)) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justicje Re: do wedzonki IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.03, 20:53 wedzonka napisał: > Gość portalu: justicje napisał(a): > > Milo mi ze tak piszesz Justicje :) > Bo o ile w przypadku okien Twa "prawdomownosc" mozna sprawdzic dopiero u > Zdroja, o tyle w sprawie mej opinii o narzuconych mu koalicjantach wystarczy > wlaczyc wyszukiwarke: muszę Cię zmartwić: z trudem, ale udało mi się zdobyć brakujące kwity na BZ. Niebawem opublikuję je w internecie. Pozostaje mi nauczyć się tworzyć strony www. Mam nadzieję, że przed następnymi wyborami do Parlamentu zdążę. Tymczasem, na dowód mej, podważanej przez Ciebie, prawdomówności podaję kilka faktów: 1. Sprawa dotyczyła 4 okien w kolorze palisander. Okucia: ROTO. Okna z roletą o wymiarach: 1430 x 1390 (1/2) x 2 szt. oraz 2000 x 1430 (1/3) x 2 Wszyskie okna ze szprosami międzyszybowymi. 2. Wartość oferty brutto: 14837,65 zł (okna) + montaż 1049,25 zł = 15886,90 zł Tyle powinien za okna zapłacić ich docelowy właściciel, ale nie zapłacił. Zapłaciła wrocławska firma (sp. z o.o.). 3. Oferta ma datę 23-09-1997 (za niedługo okna będą miały 6 lat..) 4.Fakturkę za okna wystawiono 30-10-1997 (tj.po montażu). Uwaga: na fakturze adresatem nie był BZ. To tyle faktów. Idź wymierz okienka u BZ. Przekonasz się, kto jest prawdomówny a kto nie. Tymczasem zgłębiam tajniki tworzenia stron. Jak tylko się nauczę, prześlę Ci link do niej. Będzisz mógł pooglądać kwity do woli. Może stronę odwiedzi też nasz bohater... Pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skandal Re: do wedzonki IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.03, 21:59 Niesamowite ! Czym ty się zamujesz justicje ? 15 tysięcy złotych ? Przecież władza za 15 tysięcy nawet teczki dziś nie otworzy. śmieszne ! Odpowiedz Link Zgłoś
wedzonka Re: do Justicje... 07.09.03, 22:01 Gość portalu: justicje napisał(a): > wedzonka napisał: > > > Gość portalu: justicje napisał(a): > > > > Milo mi ze tak piszesz Justicje :) > > Bo o ile w przypadku okien Twa "prawdomownosc" mozna sprawdzic dopiero u > > Zdroja, o tyle w sprawie mej opinii o narzuconych mu koalicjantach wystarczy > > wlaczyc wyszukiwarke: > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=1580565&a=1582173 > > > muszę Cię zmartwić: z trudem, ale udało mi się zdobyć brakujące kwity na BZ. > Niebawem opublikuję je w internecie. Pozostaje mi nauczyć się tworzyć strony > www. Mam nadzieję, że przed następnymi wyborami do Parlamentu zdążę. Zmartiwlas mnie, bo de facto znow pozostaje mi sie zadowolic obietnicami... A to juz bedzie z pol roku Twych pomowien, jak nie dluzej... :) > > Tymczasem, na dowód mej, podważanej przez Ciebie, prawdomówności podaję kilka > faktów: > 1. Sprawa dotyczyła 4 okien w kolorze palisander. Okucia: ROTO. > Okna z roletą o wymiarach: > 1430 x 1390 (1/2) x 2 szt. oraz 2000 x 1430 (1/3) x 2 > Wszyskie okna ze szprosami międzyszybowymi. > 2. Wartość oferty brutto: 14837,65 zł (okna) + montaż 1049,25 zł = 15886,90 zł > Tyle powinien za okna zapłacić ich docelowy właściciel, ale nie zapłacił. > Zapłaciła wrocławska firma (sp. z o.o.). > 3. Oferta ma datę 23-09-1997 (za niedługo okna będą miały 6 lat..) > 4.Fakturkę za okna wystawiono 30-10-1997 (tj.po montażu). Uwaga: na fakturze > adresatem nie był BZ. > > To tyle faktów. Idź wymierz okienka u BZ. Przekonasz się, kto jest prawdomówny > a kto nie. Wymierzylismy u wszystkich: okazalo sie ze Twe fakty pasuja az do dwoch moich sasiadow! Mielismy wiec watliwosci czy jestes prawdomowna "podwojnie" czy "do kwadratu"; wybralismy sformulowanie kompromisowe: "inaczej"... :) > Tymczasem zgłębiam tajniki tworzenia stron. > Jak tylko się nauczę, prześlę Ci link do niej. Będzisz mógł pooglądać kwity do > woli. Może stronę odwiedzi też nasz bohater... > > Pozdrawiam :)) Sugeruje wspolprace z Alenem: On nie tylko zna sie na budowie stron, ale jest juz w jednej nawet zaawansowany, a i co niemniej istotne - niewatpliwie okaze sie i w tej sprawie zainteresowany! Pozwolilem juz sobie w Twym zastepstwie przedsiewziac pewne kroki: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=7497673&a=7843425 Nie dziekuj, chcialem wszak tylko pozbawic Cie ostatniej wymowki... :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justicje Re: do wedzonki IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.03, 22:16 wedzonka napisał: > > wedzonka napisał: > Zmartiwlas mnie, bo de facto znow pozostaje mi sie zadowolic obietnicami... > A to juz bedzie z pol roku Twych pomowien, jak nie dluzej... :) W gorącej wodzie kąpany jesteś ! > Wymierzylismy u wszystkich: okazalo sie ze Twe fakty pasuja az do dwoch moich > sasiadow! Mielismy wiec watliwosci czy jestes prawdomowna "podwojnie" czy "do > kwadratu"; wybralismy sformulowanie kompromisowe: "inaczej"... :) Ty zmierz lepiej okna u BZ, a nie u sąsiadów. Oni z pewnością za swoje okna zapłacili. > Nie dziekuj, chcialem wszak tylko pozbawic Cie ostatniej wymowki... :) Nie mam zamiaru. Czekaj cierpliwie, a będzie warto- obiecuję. Odpowiedz Link Zgłoś
wedzonka Re: do Justicje 09.09.03, 01:11 Gość portalu: justicje napisał(a): > wedzonka napisał: > > > > wedzonka napisał: > > Zmartiwlas mnie, bo de facto znow pozostaje mi sie zadowolic obietnicami.. > . > > A to juz bedzie z pol roku Twych pomowien, jak nie dluzej... :) > > W gorącej wodzie kąpany jesteś ! Nie dziw sie ze z taka niecierpliwoscia oczekuje Twych przeprosin - po Twej kampanii pomowien Zdrojewski zasluzyl na nie po stokroc! > > > Wymierzylismy u wszystkich: okazalo sie ze Twe fakty pasuja az do dwoch mo > > ich sasiadow! Mielismy wiec watliwosci czy jestes prawdomowna "podwojnie" > > czy "do kwadratu"; wybralismy sformulowanie kompromisowe: "inaczej"... :) > > Ty zmierz lepiej okna u BZ, a nie u sąsiadów. Oni z pewnością za swoje okna > zapłacili. Wiem, od pol roku Ci to powtarzam... :) > > > Nie dziekuj, chcialem wszak tylko pozbawic Cie ostatniej wymowki... :) > > Nie mam zamiaru. > Czekaj cierpliwie, a będzie warto- obiecuję. Jesli przeprosiny beda szczere to poczekam! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justicje Re: do wedzonki IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.03, 19:47 wedzonka napisał: > Wiem, od pol roku Ci to powtarzam... :) Powtarzać możesz. Żebyś tylko tak nie kłamał... Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znający temat Re: Biznesmen oskarżony o wręczanie łapówek wrocł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 14:31 Gość portalu: 120km/h napisał(a): > zamknąć wszystkich,zabrać cały majątek i już Grabowski ma prokuratorski zakaz prowadzenia działalnosci od wielu miesiecy, co nie przeszkadza mu spokojne zarabiac milionów z zonką. Wiedza ze sa bezkarni i graja wszystkim na nosie. Zreszta Grabowski to recydywista, moze gazety o tym napiszą, co robił przed działalnoscia na placu, a zwłaszcza gdzie przebywał 13 lat ... Natomiast nasz pan prezydent sciska mu rączke i wrecza klucz do bram miasta, brawo!złodziej i bandyta dzierzy władze (co prawda symbolicznie ale zawsze)we Wrocku. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeciorek Re: Biznesmen oskarżony o wręczanie łapówek wrocł 08.09.03, 17:08 Gość portalu: znający temat napisał(a): > Gość portalu: 120km/h napisał(a): > > > zamknąć wszystkich,zabrać cały majątek i już > Grabowski ma prokuratorski zakaz prowadzenia działalnosci od wielu miesiecy, > co nie przeszkadza mu spokojne zarabiac milionów z zonką. Wiedza ze sa > bezkarni i graja wszystkim na nosie. Zreszta Grabowski to recydywista, moze > gazety o tym napiszą, co robił przed działalnoscia na placu, a zwłaszcza gdzie > przebywał 13 lat ... > Natomiast nasz pan prezydent sciska mu rączke i wrecza klucz do bram miasta, > brawo!złodziej i bandyta dzierzy władze (co prawda symbolicznie ale zawsze)we > Wrocku. No cóż widać tak ten świat urządzony, że uczciwym być - nie warto. Szkoda tylko, że mieszkańcy Wrocławia, zapominają w czasie wyborów, na kogo głosują. Wybierają łajzy z PO, a oni rządzą się w mieście, jakgdyby tylko do nich należało. Wstyd Panowie, wstyd ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Biznesmen oskarżony o wręczanie łapówek wrocł IP: 212.160.134.* 10.09.03, 14:38 gazeciorek napisał: > Gość portalu: znający temat napisał(a): >> No cóż widać tak ten świat urządzony, że uczciwym być - nie warto. > Szkoda tylko, że mieszkańcy Wrocławia, zapominają w czasie wyborów, na kogo > głosują. Wybierają łajzy z PO, a oni rządzą się w mieście, jakgdyby tylko do > nich należało. Wstyd Panowie, wstyd ! A do rządu głównie z SLD i kółko się zamyka. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeciorek Re: Biznesmen oskarżony o wręczanie łapówek wrocł 10.09.03, 21:35 Gość portalu: adam napisał(a): > gazeciorek napisał: > > > Gość portalu: znający temat napisał(a): > >> No cóż widać tak ten świat urządzony, że uczciwym być - nie warto. > > Szkoda tylko, że mieszkańcy Wrocławia, zapominają w czasie wyborów, na kog > o > > głosują. Wybierają łajzy z PO, a oni rządzą się w mieście, jakgdyby tylko > do > > nich należało. Wstyd Panowie, wstyd ! > > A do rządu głównie z SLD i kółko się zamyka. Pozostaje Samoobrona. Marny wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepper Re: Biznesmen oskarżony o wręczanie łapówek wrocł IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.03, 22:06 Albo samobójstwo... Odpowiedz Link Zgłoś