Dodaj do ulubionych

Monika Luft we Wrocławiu

14.04.08, 20:51
Dostałam dzisiaj newsletter, że Monika Luft (tak, ta od "Kawy czy herbaty"),
poprowadzi we Wrocławiu w ten weekend wykład o sztuce autoprezentacji a
dokładnie to brzmiało tak:
"Strategie wystapień publicznych. Skuteczny kontakt z mediami". Wszytko odbywa
się w ramach niejakich "Ringów medialnych" organizowanych przez Studium PR.
Tak się składa że interesuję się tą tematyką, ale nie wiem czy warto się
przejść, może ktoś coś słyszał o tych ringach? Albo był na jakimś? Jak tak
patrzeć po necie to trochę sie tego poodbywało z różnymi osobistościami:)
Dla zainteresowanych podaję stronkę:
studiumpr.edu.pl/komunikaty.php
Obserwuj wątek
    • Gość: ? Re: Monika Luft we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 00:03
      A kto to w ogóle jest ta jakaś Luft i po co nią ludziom głowę
      zawracasz? Kogoś to obchodzi?
      • Gość: as Re: Monika Luft we Wrocławiu IP: *.wroclaw.mm.pl 15.04.08, 00:14
        Godzina jakaś chora:-(
        • Gość: syd Re: Monika Luft we Wrocławiu IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.04.08, 09:41
          To ona jeszcze zyje??:) No no.. ale temat nie głupi...
    • Gość: Piotr ciekawe co iberystka Luft wie o strategiach :-) IP: 91.198.209.* 15.04.08, 09:46
      www.monikaluft.pl/?id=752
      • Gość: kalina Re: ciekawe co iberystka Luft wie o strategiach : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 10:59
        no przecież nie tylko iberystka, w końcu z mediami też miała coś do czynienia! nie wiem, ja tam raczej pójde, dla mnie temat ciekawy, tym bardziej, że nie trzeba płacić za wstęp:)
        • Gość: Piotr Re: ciekawe co iberystka Luft wie o strategiach : IP: 91.198.209.* 15.04.08, 11:14
          Racja, w końcu wyleciała z TVP, a nawet przez 4 miesiące (!) była redaktorką naczelną miesięcznika "Sukces" :-) O przepraszam, zapomniałbym przełomową rolę w filmie "Noce i dnie" w reżyserii Jerzego Antczaka.

• Gość: parking Re: Monika Luft we Wrocławiu IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.04.08, 11:03
      Jest super , wiecie co.
      • Gość: aga Re: Monika Luft we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.04.08, 15:04
        • Gość: aga Re: Monika Luft we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.04.08, 15:06
          Bawi sie w freelancerke. Ale ma doswiadczenie, wiedze i do tego jest ladna;) z
          mila checia przyjde:)
          • Gość: Koza Re: Monika Luft we Wrocławiu IP: *.gprs.plus.pl 15.04.08, 15:40
            Ciekawe ilu znajomych ma Monika Luft na naszej-klasie. Jeżeli mniej
            niż 394 to się nie liczy i nie zna się na modzie i u nas w dysce
            poważania nie ma za grosz.
            • Gość: na zimno Kozo, dobrze sobie dobralas nick. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.04.08, 17:12

Nikt by tego lepiej nie zrobil.
            • Gość: d'agat Re: Monika Luft we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.04.08, 11:42
              chyba jej tam nie ma;) albo sie ukryla:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka