kaoli27 29.04.08, 16:51 nie chodzi mi o papcie a buciki na dwór dla chłopczyka, rozmiar 23-24 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoka1 Re: buty profilaktyczne-w miarę ładne..gdzie? 29.04.08, 18:53 nie wiem, czy ładne, ale sa w sklepie ortopedycznym na Kosciuszki Odpowiedz Link Zgłoś
gosiapil Re: buty profilaktyczne-w miarę ładne..gdzie? 30.04.08, 14:31 kup buciki jakie Ci się podobają a sympatyczny pan szewc z ul. Obornickiej Ci przerobi. Tak zrobiłam córce kapcie i buty na dwór. Koszt ok 20 zł, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kinder0610 Re: buty profilaktyczne-w miarę ładne..gdzie? 30.04.08, 14:53 Mogę ci polecić firmy NEMO do kupienia w SMYKU. Z profilaktycznych bucików te wydają mi się najładniejsze, moje dziecko je nosi. Cenowo tj. ok. 75 zł www.butynemo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kaoli27 Re: buty profilaktyczne-w miarę ładne..gdzie? 30.04.08, 14:53 No wlasnie tylko, ze moj synek musi miec doysc twardy zapiętek, taki jak mają buty Tombut. tylko, ze one sa takie brzydkie, co innego Daniele-juz lepsze no ale zapiętek nie jest taki jak w tych pierwszych Odpowiedz Link Zgłoś
kaoli27 Re: do kinder0610 30.04.08, 14:56 A czy one mają taki sam twardy zapiętek jak z Tombutu? Byłam u dr Szybińskiego i kazał zwracać uwagę wlasnie na piętkę Odpowiedz Link Zgłoś
gabwika Re: buty profilaktyczne-w miarę ładne..gdzie? 13.05.08, 16:46 dość duży wybór ortopedycznych mają na Lelewela 15 w sklepie ortopedycznym ja będę w piątek tam bo szukam dla mojej czterolatki czegoś porządnego ale tańszego od Memo, a mąż na wstępnym rozeznaiu stwierdził ze warto tam zajrzeć Odpowiedz Link Zgłoś