janka39 29.04.08, 21:59 Dziewczyny, czy w EK w Pasazu jest skaner do badania stóp dziecka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia_ Re: ecco kids wrocław 30.04.08, 11:56 O ile wiem, to we Wrocławiu nie ma sklepu Ecco Kids. Takie sklepy są tylko w Warszawie i w Poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
ywonkaa Re: ecco kids wrocław 30.04.08, 13:34 W Pasażu sklep Ecco Kids juz od jakiegoś czasu jest otwarty. Ale czy jest skaner - tego nie wiem. Jak nie zapomnę - wstąpie do nich i zapytam. Zajrzyj na stronę ecco - może jest tam jakiś telefon do sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: ecco kids wrocław 30.04.08, 13:57 Na stronie Pasażu Grunwaldzkiego i na stronie Ecco jest tylko wymieniony jeden sklep Ecco i nie jest to Ecco Kids. Czy to znaczy, że w ramach sklepu Ecco zrobili w srodku Ecco Kids??? Odpowiedz Link Zgłoś
kamapyp Re: ecco kids wrocław 30.04.08, 15:36 nie, ecco kids jest osobnym sklepem Odpowiedz Link Zgłoś
tulipanek79 Re: ecco kids wrocław 30.04.08, 15:40 Tak mają tam skaner do badania stóp dziecka, ten sklep znajduje sie obok zary. Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: ecco kids wrocław 30.04.08, 16:39 serdeczne dzieki :) Pia - ecco kids jest u nas juz od 12 kwietnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: ecco kids wrocław 30.04.08, 17:15 No ładnie, a ja nic nie wiedziałam, a tego dnia były zakupy z Glamourem ze zniżką 25%. Odpowiedz Link Zgłoś
tulipanek79 Re: ecco kids wrocław 30.04.08, 22:46 Nie masz czego żałować, ja tam byłam jak byl dzien glamour, i sprzedawczyni powiedziała ze niestety u nich nie obowiazuje ta znizka poniewaz maja dopiero pierwszy dzien otwarty i nie byli na to przygotowani:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: ecco kids wrocław 02.05.08, 21:52 bylam dzis, skaner jest, ale... nie dziala!!! panie choc mile, wyglądają na baaaaaaardzo słabo zorientowane w temacie dziecięcych butów (nie mówiąc o znajomości skanera) :( szkoda wielka Odpowiedz Link Zgłoś
wawaga1 Re: ecco kids wrocław 04.05.08, 16:15 A na czym polega badanie tym skanerem i co ono daje? Janka39 a jak oceniasz sam sklep? Wybór duży? Mają wszystkie modele które są na stronce ecco czy tylko niektóre? chodzi mi głownie o sandałki chłopięce. Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: ecco kids wrocław 04.05.08, 23:11 o skanerze: "Skaner nie tylko mierzy stopę dziecka, by dobrać idealny rozmiar i tęgość buta, ale także pokazuje, w jaki sposób ułożona jest stopa w bucie. Ponadto skaner może być pomocny w diagnozowaniu wad w budowie dziecięcych stópek. Kolorowy wydruk, uzyskany podczas skanowania, może posłużyć ortopedzie jako materiał do badania i do szybkiego rozpoczęcia leczenia. Każdemu maluchowi skaner dobiera również odpowiedni model buta z oferty sklepu ECCO KIDS." co do wyboru - niestety, słabo, szczególnie dla chłopców (patrzyłam na rozmiary 25, 26, 27). Mam wrażenie, że więcej modeli jest np. w zdrowej stópce w Arkadach Byłam w EK w Poznaniu i tam jest zdecydowanie lepiej I jeszcze to, o czym już pisałam: odnoszę wrażenie, że panie ekspedientki z butami dziecięcymi nie miały wcześniej do czynienia (w przeciwieństwie np. do babeczek ze Zdrowej Stópki) Odpowiedz Link Zgłoś
wawaga1 Re: ecco kids wrocław 05.05.08, 09:56 Dzięki :) Faktycznie ten skaner to fajna sprawa pod warunkiem że ktoś potrafi go fachowo obsłużyc. A o sklepie podobna opinie wyraziła Pade w innym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś