Dodaj do ulubionych

TEATR POLSKI

IP: 192.168.1.* 06.01.02, 18:22
Co sądzicie na temat "naszego" Teatru? Ja mimo swojego młodego wieku bardzo
lubę Teatr, a mam 17 lat. Czy ktoś w moim wieku (mniej więcej) także ma takie
zainteresowania? Proszę o wpisy inernautów, Bartosz
Obserwuj wątek
    • Gość: Marta Re: TEATR POLSKI IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.02, 15:55
      witam, wiec zainteresowanie mamy to samo, a tak zadko bywa ze ktos w naszym
      wieku zamiast przed ekranem telewizora siedzi w teatrze. jezeli chodzi o teatr
      polski to zaczynam zmieniac o nim danie z miesiaca na miesiac, a kubus
      fatalista calkowicie mnie zorlozyl,...... cikawe czym sie popisza na
      tegorocznym PPA. a jezeli chodzi o mouj ulubiony teatr - to niedoscigniony k2 -
      mimo niewygodnych starych krzesel - ale tego nie da sie zmienic - tam
      jest "ta " atmosfera i ten klimat , intymnosc, kameralnosc, wlasnie to cego
      oczekuja widzowie, i przede wszyskim dobre sztuki, recitale itp.
      pozdrawiam
      Marta
      • Gość: MICHAL Re: TEATR POLSKI IP: *.swipnet.se 08.01.02, 16:15
        Gość portalu: Marta napisał(a):

> witam, wiec zainteresowanie mamy to samo, a tak zadko bywa ze ktos w naszym
        > wieku zamiast przed ekranem telewizora siedzi w teatrze. jezeli chodzi o teatr
        > polski to zaczynam zmieniac o nim danie z miesiaca na miesiac, a kubus
        > fatalista calkowicie mnie zorlozyl,...... cikawe czym sie popisza na
        > tegorocznym PPA. a jezeli chodzi o mouj ulubiony teatr - to niedoscigniony k2 -
        >
        > mimo niewygodnych starych krzesel - ale tego nie da sie zmienic - tam
        > jest "ta " atmosfera i ten klimat , intymnosc, kameralnosc, wlasnie to cego
        > oczekuja widzowie, i przede wszyskim dobre sztuki, recitale itp.
        > pozdrawiam
        > Marta

MARTA
        Posylajac Kubusia do Teatru K 2 spaczasz gust tej niewinnej
        dziecinie.To juz lepíej wyslij go do Operety na Rewie w re-
        zyserii artysta Lazuki.

• Gość: duzY ja bym go wysłał do IP: *.dtvk.tpnet.pl 08.01.02, 16:21
          Polskiego ale na scenę Kameralną. Na przedstawienia wg Cooney'a (razem byłem na
          4). Zabawa jest przednia.
          • mag_nolia Re: ja bym go wysłał do 08.01.02, 16:23
            dużY wyciągnął mi z ust...
            KAMERALNY i farsy: okno na parlament, mayday, kochane pieniążki, wszystko w
            rodzinie...
            można się ubawić...
            • Gość: duzY Re: ja bym go wysłał do IP: *.dtvk.tpnet.pl 08.01.02, 16:27
              Wymieniłas wszystkie ... jeszcze kiedys w teatrze Poniedziałkowym grali Sztukę
              (to nie Cooney'a) ale też dobre. Odradzam Teatr na Swiebodzkim. Już z drugiego
              rzędu nic nie widać a tyłek okrutnie boli.
              • mag_nolia Re: ja bym go wysłał do 08.01.02, 16:28
                byłam na Kasi z Heilbronu na Świebodzkim...nie miałam tych uwag co Ty, ale
                generalnie ...wolę farsy...
                • Gość: Bartosz Re: ja bym go wysłał do IP: 192.168.1.* 08.01.02, 18:31
                  Marta może podasz maila a byśmy podyskutowali nt. Teatru, spektakli ponieważ
                  nie wiele osób sie tym interesuje. Pozdrawiam.
                  • Gość: bromden Re: ja bym go wysłał do IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.01.02, 18:41
                    > Marta może podasz maila a byśmy podyskutowali nt. Teatru, spektakli ponieważ
                    > nie wiele osób sie tym interesuje. Pozdrawiam.

Bartosz,
                    juz w pierwszym poscie powinienes dopisac na dole: 'oferty ze zdjeciem na
                    adres ...'
                    • kinga!!! Re: ja bym go wysłał do 08.01.02, 19:19

> > nie wiele osób sie tym interesuje.
                      Nie wiele? Byc może to nie wiele powiedziane.
                      jak juz mowa o Teatrze Polskim to takze sie wypowiem:
                      Teatr Polski bardzo lubię ze wzgledu na ludzi w nich wystepujacych
                      Farsy rozśmieszaja do łez, Kubus zanudził mnie a Klara zaskoczyła futuryzmem
                      K2 jest równie przeze mnie lubiany za czałokształt
                      >
                      > Bartosz,
                      > juz w pierwszym poscie powinienes dopisac na dole: 'oferty ze zdjeciem na
                      > adres ...' Bartosz moze czuje sie niedowartościowany, że 'nikt' oprócz niego
                      nie lubi esrtu i 'pukał nie w te drzwi', podobno znajomości internetowe wypieraja
                      te rzeczywiste, ciekawe...................
                      Pozdrawiam

• Gość: Marta Re: ja bym go wysłał do IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.02, 23:20
                    mail: martussia@go2.pl
            • Gość: Birbant Re: ja bym go wysłał do IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.01.02, 19:31
              mag_nolia napisał(a):

> dużY wyciągnął mi z ust...
              >
              >
              > można się ubawić..

Magnolia. Niech Ci duży z powrotem włoży. Będzie zabawnie.

magnolia

• Gość: Janek Re: ja bym go wysłał do IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.01.02, 20:03
                Nawet nie wiedziałem, że Kamasutrę mają wystawiać.
              • Gość: magician Re: ja bym go wysłał do IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.01.02, 20:04

Po prostu stwierdzam że się nie znacie drodzy Forumowicze. Otóż TEATR
                WSPÓŁCZESNY to jest to co magiciany lubią najbardziej!! :))) Atmosfera, Aktorzy,
                spektakle, w ogóle tam jak się wchodzi to wiadomo ŻE TEATR ŻYJE! A nie jakiś tam
                Polski co wygląda jak Multiplex (choć niektóre spektakle są naprawdę bardzo
                dobre!). A tak na margienesie to dlaczego GW nie drukuje "Gazety w Teatrze" o
                innym niż Teatr Polski??? (K2 albo Wsp.)
                Sprawiedliwość musi być!

M.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka