Dodaj do ulubionych

co sie dzieje z ludzmi

04.11.06, 17:09
Wlasnie niedawno dowiedzialam sie ze pobili jednego chlopaka w zlociencu na
smierc.To jest po prostu niewiarygodne.Gdybym zlapala takich za
przeproszeniem gowniarzy zrobilabym im to samo,zeby poczuli jak to jest
stracic syna i meza.Mam nadzieje ze wszystkich zlapia i bede sadzeni jak
dorosli i dostana przynajmniej 25 lat w celi.
Obserwuj wątek
    • baba45 Re: co sie dzieje z ludzmi 04.11.06, 17:15
      A konkretniej?
      • gogi_nl Re: co sie dzieje z ludzmi 04.11.06, 20:18
        baba45 napisała:

> A konkretniej
        Slyszalam tylko ze zostal pobity nie wiem przez kogo i dlaczego i nie chce
        operowac imionami i nazwiskami ale wiem tylko ze trafil w ciezkim stanie do
        szpitala i zmarl.Bardzo mi szkoda tego chlopaka i nie rozumiem dlaczego tak go
        pobili.Slyszalam ze mial zone pomimo mlodego wieku.Ale jestem pewna ze ktos
        musial to widziec i czy ludzie nie reaguja na to lub dlaczego nie pomagaja
        innym w potrzebie.
        Ale niestety teraz jest taka mlodziez tylko patrza jak kogos kopia i bija bo
        boja sie podejsc i pomoc.Zawsze przeciez mozna zadzwonic na policje czy zrobic
        cos z tym.
        Najprawdopodobniej bylo to srode lub czwartek wieczorem.Nie wiem dokladnie .
        • danuska852 Re: co sie dzieje z ludzmi 21.11.06, 13:55
          to nie tylko mlodziez taka dzisiaj jest, tzw."dorosli" sa zupalnie tacy sami,
          ktos musial ta niedobra mlodziez nauczyc wspolczucia...
          • bzik17 plotka 21.11.06, 15:19
            Nic nie slyszalem o tym jak pewnie reszta z tego forum-a wiec jest to plotka :-)
            • baba45 Re: plotka 23.11.06, 07:01
              Po mieście krążą opowieści o starciu różnych grup handlujących narkotykami,
              interwencji oddziałów antynarkotykowych itp. Co jest prawdą, nie wiem, chociaż
              znajomy policjant półgębkiem przyznał, że coś było. Dziwne to jakieś.
              • bzik17 Re: plotka 23.11.06, 10:21
                Zgadza sie z tymi bijatykami ale o zadnym smiertelnym pobicu nikt nic nie
                wspominal.Zdaje sie ze po tych rozróbach ostanio "alibi" bylo zamkniete :-)
              • cynik9 zalegalizować! 23.11.06, 12:29
                baba45 napisała:

> Po mieście krążą opowieści o starciu różnych grup handlujących narkotykami,
                > interwencji oddziałów antynarkotykowych itp.

Może w końcu uznać realia - legalizując narkotyki dla JUŻ uzależnionych - i
                eliminując przez to motyw krociowych zysków dilerów i gangów, który napędza
                przemoc i przestepczość. Oto krok w kierunku rozwiązania problemu narkotyków.

NIE oznacza to narkotyków powszechnie dostępnych w supermarketach, zwłaszcza dla
                młodzieży! Oznacza zaś skierowanie problemu tam gdzie należy - w kierunku służb
                medycznych, oświaty, prewencji i KONTROLI nad problemem, a nie policji,
                przemocy i oddziałów anty...

• monia.wer Re: zalegalizować! 23.11.06, 19:25
                  Już kiedyś rozmawialiśmy o tym na forum i zrobiło się gorąco. Rozumiem Pana
                  punkt widzenia, ale nie chcem znów wyjść na zwolenniczkę narkotyzowania dzieci.
                  Powodzenia.
                  • cynik9 Re: zalegalizować! 23.11.06, 23:38
                    monia.wer napisała:

> Już kiedyś rozmawialiśmy o tym na forum i zrobiło się gorąco. Rozumiem Pana
                    > punkt widzenia, ale nie chcem znów wyjść na zwolenniczkę narkotyzowania dzieci.
                    > Powodzenia.

"śmiałego w dobrych przedsięwzięciach męża
                    zapał źle chcących ziomków nie zwycięża" - :-DDD
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka