Dodaj do ulubionych

Platforma kwestionuje fuzję Śląska z Groclinem

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.08, 21:34
bardzo dobrze że Maciek zabrał głos, jego głos w tej kwesti jest nie
do przecenienia
wielki szacunek dla Maćka! TYLKO ŚLĄSK!
Obserwuj wątek
    • Gość: dsfgg Platforma kwestionuje fuzję Śląska z Groclinem IP: *.as.kn.pl 27.05.08, 21:34
      Jaros i Zielinski nagle po 3 miesiacach sie obudzili i robia sobie kampanie.

A wspomniany dokument jest datowany na 28.04.2008 i zapewne jest juz mocno
      nieaktualny. Na dodatek zawiera tez bledy o ktorych pisze slasknet.

WROCLAW CALY DLA DRZYMALY!!!
      • Gość: jaś Bzdura! Nieaktualny?Powstał na podstawie dokumentu IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.08, 22:17
        z 3.03 a był to jedyny dokument umowny łączący Inter Groclin Auto ze Śląskiem Wrocław - sprawdź komunikaty giełdowe. Tłumaczenie rzecznika jest delikatnie mówiąc mętne
        • Gość: dsfgg Re: Bzdura! Nieaktualny?Powstał na podstawie doku IP: *.as.kn.pl 27.05.08, 22:33
          No i co z tego ze powstal na PODSTAWIE skoro zawiera BLEDY.

Np. takie ze Slask przekazuje prawa do stadionu przy Oporowskiej ktorych NIE
          POSIADA.

Zielinskiego szanuje jako sportowca ale politykier z niego cienki. Jaros tez
          probuje tylko i wylacznie zbic jakis polityczny kapital i uzyskac nie tylko
          poparcie studentow...

• Gość: kibic Panie Maćku! Jako kibic dziękuję !!!!!!! IP: *.e-wro.net.pl 27.05.08, 23:00
            Panie Maćku! Jako kibic dziękuję!!!!!!! Pan tak samo jak ja, jako
            Wrocławianin i osoba od lat żyjąca Śląskiem doskonale rozumie że nie
            o to w sporcie chodzi i nie tego oczekują ludzie kochający Śląsk.
            • Gość: x-man Re: Maćku! Opanuj sie !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 23:03
              Schetyna cie podpuscił - nie róbcie wiochy politycznej we Wrocku
            • Gość: kibic Tarasiewicz i Zieliński - to oni są autorytetem ! IP: *.e-wro.net.pl 27.05.08, 23:05
              Zainteresujcie się tym co mówią o fuzji Tarasiewicz i Zieliński. To
              są ludzie od dziesięcioleci związani z klubem. Oni są dla mnie
              autorytetem! Oni są dla mnie Śląskiem!
              • Gość: q Re: Tarasiewicz i Zieliński - to oni są autorytet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 23:07
                hahaha
                • Gość: anty-hahaha Re: Tarasiewicz i Zieliński - to oni są autorytet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.08, 23:10
                  oj nie śmiej się z tych dwóch panów kolego, wątpię żebyś do kolan im
                  chociaż dorastał
                  albo po prostu się wyprowadź jeżeli mieszkasz we wrocławiu a ci nie
                  pasuje
                  • Gość: anty debil Re: Tarasiewicz i Zieliński - to oni są autorytet IP: *.chello.pl 27.05.08, 23:27
                    A co PAn Jaros zrobił w zyciu swoim takiego wyjątkowego? Zielony
                    owszem koszykarzem był znamienitym , ale nigdy na piłke nie
                    chodził .Jakoś przez kilka miesiecy milczał aż przyszedł sygnał z
                    centrali. A moze to romek. z piewca Adolfa H zadzwonił z prośbą o
                    interwencję?
      • Gość: hehehe Re: Platforma kwestionuje fuzję Śląska z Grocline IP: *.media4.pl 28.05.08, 03:23
        ...ALE TEN JANICKI KŁAMIE...
        "to Śląsk wchłania Groclin" mówił od marca a tu proszę jakie pisemko
        wysłali (z 28.04)(czytaj na slasknet.pl). Teraz pewno będą się
        fuzjozj... tłumaczyć, że nieaktualne, zawiera błędy itd. A CO MAJĄ
        MÓWIĆ SKORO WYSZŁO, że zarówno zwolenników fuzji jak i przeciwników
        robiono w balona...

pozdrawiam i życzę dobrej zabawy - ja mam dość tego cyrku, szkoda
        nerwów

• Gość: gumowe ucho Platforma kwestionuje fuzję Śląska z Groclinem IP: 213.25.69.* 27.05.08, 21:46
      Podobno to Zieliński chce wykupić 20% akcji Śląska i być jego
      głównym sponsorem z kwotą 20mln rocznie. Podobno ma namaszczenie od
      samego G.S.Podobno obiecuje kibicom,że za 2 lata Śląsk zagra w lidze
      mistrzów!
      • Gość: ten typ typa Re: Platforma kwestionuje fuzję Śląska z Grocline IP: *.magma-net.pl 27.05.08, 21:47
        podobno
      • Gość: ja Re: Platforma kwestionuje fuzję Śląska z Grocline IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.05.08, 22:49
        Gość portalu: gumowe ucho napisał(a):

> Podobno to Zieliński chce wykupić 20% akcji Śląska i być jego
        > głównym sponsorem z kwotą 20mln rocznie. Podobno ma namaszczenie
        od
        > samego G.S.Podobno obiecuje kibicom,że za 2 lata Śląsk zagra w
        lidze
        > mistrzów!

Na razie niech Zielony zainwestuje w swoją knajpę, bo robi się z
        niej coraz większa speluna :(
    • Gość: prawnik Niech podadzą podstawę PRAWNĄ połączenia... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.08, 21:50
      ...i wszystko bedzie jasne kto jest i kto bedzie kim
      Kodeks Spolek Handlowych reguluje wyczerpujaco i w sposob zamkniety
      sposob i rodzaje polaczen spolek (art. 492 KSH):
      "Art. 492. § 1. Połączenie może być dokonane:
      1) przez przeniesienie całego majątku spółki (przejmowanej) na
      inną spółkę (przejmującą) za udziały lub akcje, które spółka
      przejmująca wydaje wspólnikom spółki przejmowanej (łączenie się
      przez przejęcie),
      2) przez zawiązanie spółki kapitałowej, na którą przechodzi
      majątek wszystkich łączących się spółek za udziały lub akcje nowej
      spółki (łączenie się przez zawiązanie nowej spółki)."

bardzo szybko może się okazać czy rzeczywiście powstaje nowa spółka
      z połączenia dwoch czy jedna przejmuje drugą (i która którą)
      z tego co mówi Janicki (mimo, iż stara się sprawić odmienne
      wrazenie) i z ujawnionych dokumentów wynika wprost, iż to groclin
      przejmie śląsk i zmieni nazwę i siedzibę
      • Gość: finansista Dokładnie tak! Dodam, że od 3.03 nie było nowych IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.08, 22:20
        komunikatów giełdowych, a więc ów dokument z 3.03 jest podstawą prawną do fuzji (w formie przejęcia przez Groclin Śląska)
    • Gość: janZ Platforma kwestionuje fuzję Śląska z Groclinem IP: *.e-wro.net.pl 27.05.08, 21:52
      Jak dla mnie to sprawa jest jasna - Groclin będzie grał we Wrocławiu pod nazwą
      Śląsk.
      wypowiedż Janickiego to potwierdza :
      " pismo kancelarii (...) dotyczy wyłącznie jednego elementu fuzji, czyli prawa
      piłkarskiego i tego, GDZIE I POD JAKĄ NAZWĄ w nowym sezonie będzie grał
      GROCLIN-Dyskobolia"
    • drsolfernus Platforma kwestionuje fuzję Śląska z Groclinem 27.05.08, 21:55
      Te, oraz inne (vide Port Lotniczy), dzialania PO w ostatnim okresie
      to poklosie politycznych dzialan Dutkiewicza.
      I tym samym polskie piekielko szerokim frontem wkracza do Wrocka:((((
      NIESTETY!!!
      • Gość: obresrwator Re: Platforma kwestionuje fuzję Śląska z Grocline IP: *.171.19.131.crowley.pl 27.05.08, 22:15
        Zielinski stoczyl sie w moich oczach na same dno, inaczej nie mozna
        nazwac tego co on wyczynia. Pytam sie zatem, gdzie Pan byl pare
        miesiecy temu, dlaczego dopiero teraz zabiera Pan glos w tej
        sprawie, zadziwiajaca zbieznosc z atakiem PO na Dudka. Takich
        wlasnie mamy politykow, radnych itp. ktorzy zachowuja sie jak pies
        na lancuchu i szczekaja na rozkaz. I ten czlowiek jest radnym
        Wrocławia i przewodniczacym komisji sportu - buuuu
        Wracaj Panie Zielinski do swojego rodzinnego Walbrzycha bo styl
        Panskiej pracy dokladnie tam pasuje.
        Byc moze czesc kibicow ma racje zeby Drzymale pogonic, nie mnie to
        oceniac, zreszta pewnie i tak nie wiemy wszystkiego ale Zielinskiego
        jako radnego moge ocenic i powiedziec
        "Caly wroclaw bez Zielinskich i tego typu pseudo radnych"
        Ludzie gdyby Schetyna kazal jemu popierac ta fuzje to on by to
        robil, nie dajcie soba manipulowac jak dzieciaki i robic z niego
        chory autorytet.
        • Gość: axe masz racje IP: *.lanet.net.pl 27.05.08, 22:24
          czyzby PO zamiast walczyc z kibolami i ta cala patalogia chciala powalczyc o ich
          glosy? to by bylo:D
        • Gość: Erazmus Drzymala nie dorasta do pięt Schetynie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.08, 00:12
          Jak większość kibiców Śląska nigdy nie byłem jego entuzjastą ale ten człowiek
          miał przynajmniej odwagę spotkać się z kibicami przed swoim wejściem do Śląska .
          Drzymała to dla mnie wieśniak bez klasy który w prawdzie zrobił duży biznes ale
          nie liczy się ze zdaniem innych .
    • Gość: j 23 Platforma kwestionuje fuzję Śląska z Groclinem IP: 213.25.69.* 27.05.08, 22:12
      No to do zobaczenia za rok w Czarnowąsach. Swornica czeka!!
    • Gość: wroclawianin to sie platforemrsi obudzili,czyzby nacisk z gory? IP: *.lanet.net.pl 27.05.08, 22:21
      a kto bronil zielinskiemu wraz z janickim zajmowac sie sprawa fuzji, czyzby
      platformie juz tak bardzo zagrazal Dutkiewicz bo jako pierwszy pokazuje ze nie
      boi sie odwaznych decyzji(nawet narazajac kibolom)?w przeciwienstwie do PO,
      ktore narazie tylko "cuduje"; niedawno schetyna i zdrojewski to dutiewiczowi
      obiecywali ze bardziej beda chcieli go udup** niz zainteresowac sie i pomoc w
      rozwoju wroclawia...a co do zielinskiego i jarosa poprostu nie interesowali sie
      fuzja a teraz zeby sie pokazac robia wielkie halo, zeby zyskac pkt%;

tak samo Tarasiewicz, wyciagali do niego reke to sie obraza i czuje niby
      oszukany, czyzby poczul sie najwieksza gwiazdeczka trenerska w polsce? jezeli
      cos mu sie oferuje to gdyby mu zalezalo na wielkim Ślasku to by napewno podjol
      rekawice, bo obecnie to jest jedyna okazja na Ślask w pierwszej 3, wiec sam jest
      sobie winny i tyle.
    • Gość: tezwroclawiak jeden wielki wstyd IP: *.ptldor.fios.verizon.net 27.05.08, 22:22
      oczywiscie polak nie potrafi nic zbudowac tylko rozwalic ,mial Dutkiewicz dobry
      uklad to go na wlasne zyczenie roz...
      teraz nagle skadinad zasluzony Maciek chce roz... pozyteczny uklad
      w ktoym pojawia sie zewnetrzny sponsor z kasa ktorej NIKT Z WROCKA nie chcial
      wylozyc a taki Poznan tylko czeka zeby zagrac w uefa i wszystkie pyry beda
      skakac do gory ze glupole we wroclawiu nie wykorzystaly szansy
      • Gość: wroclawianin Re: jeden wielki wstyd IP: *.lanet.net.pl 27.05.08, 22:26
        dokladnie, widac ze kibole ślaska pałaja miłoscia do lecha ze chca im
        sprezentowac puchar uefa:)
        • Gość: Gdynianin Czy Wrocek wydymał Drzymałę? IP: *.gdynia.mm.pl 27.05.08, 22:35
          mi to wyglada tak: panowie od Was chcieli miec Ekstraklase, ale nie wiedzieli,
          czy tarasiewiczowi sie uda. no wiec zabujali Drzymałę. jak Ekstraklasa jest to
          teraz Drzymała może spadać.
          P.S. takie najprostsze wytlumaczenia sa z reguly prawdziwe...
          P.S.2 Drzymała - niby taki facet z jajami a tak się dał wydymać... wszędzie
          wzięliby go z pocałowaniem ręki a jemu się zachciało Wrocławia... no to teraz ma!
        • Gość: Erazmus Re: jeden wielki wstyd IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.08, 00:17
          W pucharach kibicuje wszystkim polskim drużynom nawet tych których na co dzień
          nie lubię. Życzę powodzenia Amice Poznań - niech zajdą jak najdalej.
      • Gość: blecharz Re: jeden wielki wstyd IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.05.08, 22:38
        Nikt z wrocka ani nikt z dolnego slaska.
        Takich mamy wroclawiakow.
        Latwo teraz zrozumiec przeciwnikow fuzji - sami nic nie zrobia, ale rozpieprzyc
        to i owszem.
        Najlepszy region w polsce a taka sportowa bida.
        A przeciez inwestowanie w sport to szeroki wachlarz korzysci. Dzieciaki moga sie
        w koncu czyms zainteresowac i bedzie spokojniej na ulicach itd

dosc mam tego polskiego piekielka
        • Gość: ja Zieliński i Jaros = żołnierze $chetyny IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.05.08, 22:54
          Zieliński i Jaros = żołnierze $chetyny

Zero szacunku!
          • Gość: mogo Re: Zieliński i Jaros = żołnierze $chetyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 23:06
            Maciek, ale dałeś sie wrobić w brudną robote $chetynie.
          • Gość: WKS Re: Zieliński i Jaros = żołnierze $chetyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 00:19
            O tak, może jeszcze pieski. Nie wiem jak naiwnym trzeba być, żeby uznać to za
            partyjne interesy. Kibice krzyczeli o tym od dawna, w końcu ktoś ich
            reprezentuje, żeby wzmocnić ich pozycję, to oczywiście jest żałosnym platformersem.
            • Gość: cba Re: Zieliński i Jaros = żołnierze $chetyny IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.05.08, 09:51
              Studiowałem z Jarosem na jednym roku, piwko w knajpie zdarzyło się z nim wypić
              (ale dobrymi kolegami nie byliśmy, ot znajomi).
              Mieszkałem w Akademiku pokoju z gościem z Włocławka - kibic Anwilu/Nobilesu.
              Michał Jaros odwiedził mnie kiedyś po jakieś notatki i strasznie się ucieszył
              jak się zgadali że obaj są kibicami tej samej drużyny, potem nawet po pijaku w
              słynnym swego czasu na AE Blaszaku (spelunka na bazarze) obaj pozdrawiali się
              gorąco i podnieceniem komentowali aktualne wyniki drużyny. Jaros wychował się we
              Włocławku, studiował we Wrocławiu i nagle stał się obrońca Śląska?
              O co tutaj chodzi?
              • Gość: ggg Re: Zieliński i Jaros = żołnierze $chetyny IP: 213.17.158.* 28.05.08, 15:46
                michał to stary kibol tylko.... nie Anwilu (albo w mniejszym stopniu). Znam go bardzo dobrze od tej strony i on wie o co chodzi w piłce i w kibicowaniu... piłkarskim. pozdrawiam
        • Gość: Erazmus blechacz England czeka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.08, 00:18
        • Gość: abc najlepszy region w Polsce to małopolska IP: *.kolornet.pl 28.05.08, 15:26
          przyjedź zobacz, od Krakowa aż po Tatry.
        • Gość: eisenreich Re: jeden wielki wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 17:24
          Pajac, pajac, pajac,pajac,...!!!!!!!!
      • Gość: Erazmus Poznan czeka na Was IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.08, 00:15
        Nie płaczcie tylko szykujcie się na puchar Uefa w Poznaniu . Śląsk wywalczył OE
        i tam będziemy grać z Legią , Wisłą czy też z Lechią.
    • Gość: WKS Platforma kwestionuje fuzję Śląska z Groclinem IP: *.chello.pl 27.05.08, 22:51
      Nareszcie znalazł się ktoś kto stanie za prawdziwym WKSem. Jeszcze
      do dzisiaj byłem umiarkowanym zwolennikiem fuzji ale trzeba być
      ślepym żeby popierać ten pomysł. Oczywiście popierać można ale wtedy
      trzeba się zastanowić czy faktycznie jest się kibicem Śląska czy
      tylko piłki nożnej. Ja jestem kibicem Śląska i dokumenty o których
      mowa www.slasknet.com są druzgocące dla Panów Janickiego i
      Dutkiewicza. Ludzie obudzcie się , nie można ślepo wierzyć że
      Drzymała to zbawiciel.
      Maciek Zieliński - naprawdę dziękujemy i wielki szacunek dla Ciebie.
    • Gość: zasmucony czytam i jestem zdziwiony IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.05.08, 23:00
      czy was interesuje tylko jedno? oglądanie Śląska w pucharach, ja chodzę na mecze dla Ślaska i nie ważne czy to była II czy nawet III a kiedyś I liga. Każdy by chciał aby ta drużyna była wielka ale jakim kosztem, Śląsk zasłużył na I ligę (narazie) a za rok lub dwa zasłuży na coś więcej ale niech zrobi to sam..........Wyobraźcie sobie że macie Coś bardzo cennego ( nie materialnie) ale musicie to komuś oddać pod opiekę warunkiem będą dobre intencje tej osoby i musicie mieć pewność ze tego nie zniszczy a wręcz zadba o to tak jak wy........a teraz wyobraźcie sobie że to Coś to nasz ukochany Śląsk......Drzymała takiej pewności nie daje TYLKO ŚLĄSK!
    • Gość: Franky Michał Jaros to karierowicz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.05.08, 23:02
      Teraz się nagle obudził. Nic nie zrobił jako radny i nic nie robi jako poseł,
      umie tylko happeningi urządzać.
      • Gość: wyborca Jakich mało... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 00:12
        Karierowicz... Poruszanie sprawy fuzji to kwestia kariery? Abo program 100 boisk
        we Wrocławiu? A praca w komisjach sejmowych? A pełnienie funkcji pełnomocnika
        wojewody ds. Euro? To są sukcesy, a nie kariera. Karierę, to się robi w
        biznesie, a z tego co wiem, to Jaros biznes porzucił. Wielkie brawa dla niego i
        Maćka za odwagę !!!
        • Gość: antydebil Re: Jakich mało... IP: *.chello.pl 28.05.08, 07:09
          Pracuje w komisjach sejmowych??? Naprawde??? Poseł w komisji w
          sejmowej??Ale mnie zaskoczyłeś.No to wielki szacun, ze za tych
          kilkanaście tysiecy chodzi raz na 2 tygodnie popierdziec w stołek ,
          wielki szacun.A zadnego boiska to jeszcze nie ma , a program jak
          pisała prasa był spieprzony od strony prawnej.A pan Jaros dalej jest
          w biznesie.PO to jeden wielki biznes.
          • Gość: ... Re: Jakich mało... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 08:39
            Pieprzysz jak potłuczony. A co jeśli nie praca w komisjach jest podstawowym
            zadaniem przeciętnego posła? No co? Zbawianie świata? Uwielbiam te stwierdzenia
            politologów od siedmiu boleści "bo politycy to nic nie robiom tylko kradnom i o
            stołki walczom pasożyty jedne". Do tego poziomu sprowadza się Twoja wypowiedź. A
            jak widać nie masz bladego pojęcia o politycznej działalności tych dwóch panów w
            radzie miasta. Podpowiedź - nie chodzi o krajowy program tworzenia boisk. Nasz,
            lokalny, wiele starszy i z powodzeniem realizowany.
            • Gość: antydebil Re: Jakich mało... IP: *.chello.pl 28.05.08, 08:46
              No to prosze o info: ile wystapień mial Pan Zieliński, ile zglosil
              propozycji uchwał, zmian do budzetu, propozycji projektów itp.ja
              uwielbiam politologów udowadniajacych jak to politycy są nam
              potzrebni, jacy pożyteczni , pracowici. Jakbys potrafił czytać ze
              zrozumieniem to zauważłbyś że własnie ironizuje z pajaca co chwali
              posla za to że on pracuje w komisji i podaje to jako przykłąd jego
              pracowitosci. A obowiązki posla, radnego itp znam dobrze.Nawet nie
              wiesz jak dobrze:)
              • Gość: ... Re: Jakich mało... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 09:54
                Zakwestionowałeś program 100 boisk, realizowany z powodzeniem:
                www.wroclaw.pl/m3500/p77574.aspx
                Nie uważam Zielińskiego za szczególnie aktywnego radnego, ale nie można zarzucić
                mu nieróbstwa. Powiedziałeś, że Jaros nic nie zrobił w radzie - był tam rok, a
                ten program to duży sukces. Piszesz, więc nieprawdę :)
        • Gość: o! Re: Jakich mało...programy ultra krótkie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 07:23
          politycy od tego właśnie są. Program, byle dorwać się do stołka,
          upiec własne ciasto - a program? no cóż, nie wyszło.....
          Gdzie sa te boiska?
        • Gość: dora Re: Jakich mało... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 11:42
          Brawo Maciek nareszcie ktoś powiedział prawdę - dziękuje
        • Gość: Jotb Re: Jakich mało... IP: *.lanet.net.pl 28.05.08, 13:56
          Dzięki za odwagę bo trzeba za rok oglądać miernotę , dzięki że
          poznam wioski jeszcze nie odkryte ( Czarnowąsy , Koszarowa , Turki
          już odkryte czekam na więcej ) A może te łysonie Hesssa ( Romusia
          Zieliń skiego ) do samego końca rozbiorą Oporowską bo ławki
          krzesełka są do wyrywania .
    • Gość: anty debile Re: Platforma kwestionuje fuzję Śląska z Grocline IP: *.chello.pl 27.05.08, 23:11
      Zieliński cwaniaczek ledwo zdania kleci . W kosza to grałeś teraz
      graja tobą. gdzie byłes dotychczas????????
    • Gość: łysy Wy jacys zryci normalnie jestescie.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.08, 23:25
      ...wyzywacie od kiboli, debili, bandytów (zwolenicy fuzji lub co
      najmniej duża część z nich) a jakie są wasze reakcje i jaki jest
      język waszych wypowiedzi... jak wy reagujecie na całkiem rzeczowe,
      racjonalne argumenty przeciw połączeniu (z którymi możecie się
      zgadzac lub nie)... jak teraz reagujecie na wypowiedzi Maćka i
      Jarosa, jak ich samych nazywacie (plus jeszcze Tarasia!)... jedyna
      słuszna racja, jedyne słuszne rozwiązanie i jedyny własciwy
      prezydent (w dodatku nieomylny) bez wzgledu na wszystko, co?...
      prostaczki....
      może te obelgi są po prostu dlatego że zwyczajnie mierzycie
      wszystkich swoją miarą....
      • Gość: laporetti Re: Wy jacys zryci normalnie jestescie.... IP: *.chello.pl 27.05.08, 23:29
        Łysy idź pohajluj a od Ślaska...( reszte dospiewaj sobie sam).
        Zreszta o kiboli dbal kiedys niejaki W. Frasyniuk:)Czy to nie on na
        listy wyborcze wrzucił samouka historyka wielbiciela 18?
        • Gość: łysy Re: Wy jacys zryci normalnie jestescie.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.08, 23:38
          ja pójdę pohajlować a ty weź się po prostu zamknij.... szkoda
          słów... co za kuriozum...
      • Gość: owlosiony łysy - i wszystko jasne IP: *.lanet.net.pl 27.05.08, 23:48
        z bluza everlast?:D = inteligent ktory wie jak prowadzic wielki klub, przez 10
        lat kibole nic nie zrobili zeby sciagnac powaznych sponsorow, co najwyzej
        odstraszali, rasistowskimi wystepami,a kiedy drzymala chce zrobic cos fajnego
        we wro to juz sie psocza antyinteligenci

szkoda tylko ze dutkiewiczowi zalezy na wielkim slasku, sciagnol by drzymale i
        groclin do wroclawia, bylby spokoj na trybunach, 30 tys normalnych kibicow
        idacych obejrzec mecz a nie jarac sie tym kto jaka flage wywiesil, czy kto komu
        flage podpie***, tego wsumie bardziej zaluje
        • Gość: eisenreich Re: łysy - i wszystko jasne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 17:29
          Pajac,pajac,pajac,pajac...!!!!
    • Gość: breslauer a czy stadion nie ma byc na ulicy drzymaly? IP: *.telsat.wroc.pl 27.05.08, 23:29
      :)))))))))))))))
    • Gość: qpsztahl Platforma kwestionuje fuzję Śląska z Groclinem IP: 90.156.110.* 27.05.08, 23:52
      Szacun dla Rysia i Macka. Drzymała won....
      • Gość: wro Re: Platforma kwestionuje fuzję Śląska z Grocline IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 00:00
        Bardzo dobrze , kibole teraz sciagna super-hiper-duper sponsora i .... za rok gramy w II lidze. Po tym smrodzie z Drzymala ciezko bedzie o jakiegokolwiek sponsora. Bedzie stadion, nie bedzie druzyny.
    • Gość: pkwks Platforma kwestionuje fuzję Śląska z Groclinem IP: *.e-wro.net.pl 28.05.08, 00:00
      I tak Zielina sprzedał swoją dupę Schetynie.Gdzie był do tej pory.Gdzie by był
      dzisiaj Śląsk gdyby nie Dutkiewicz.Banda nieudaczników doprowadziła by do
      bankructwa ten klub i taki by był koniec tego klubu.
    • Gość: Erazmus Maciek Szacunek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.08, 00:04
      Maćku wielkie dzięki że zabrałeś głos w tak ważnej dla nas sprawie.

Wrocław cały bez drzymały !!!
      • Gość: WKS Re: Maciek Szacunek IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.05.08, 00:49
        erazmus jesteś typowym dupowłazem romusia. poheilowałeś przed
        zaśnięciem do waszego idola Adolfa?
        • Gość: gość Re: Maciek Szacunek IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.08, 01:09
          co za kultura wypowiedzi.

a może jakiś argument, bo tych coś wam brakuje fuzjolubcy

Brawa dla Maćka i dla pana posła
          • Gość: WKS Re: Maciek Szacunek - szacunek? Jaki szacunek? IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.05.08, 01:22
            Gość portalu: gość napisał(a):

> co za kultura wypowiedzi.
            >
            > a może jakiś argument, bo tych coś wam brakuje fuzjolubcy
            >
            > Brawa dla Maćka i dla pana posła

GDZIE BYŁ TWÓJ MACIUŚ, JAK SCHETYNA CO SEZON ZMIENIAŁ NAZWĘ
            KOSZYKARSKIEGO ŚLĄSKA? GDZIE BYŁ JAK ZMIANIANO GO NA ZEPTER, IDEĘ,
            JAK ZMIENIANO HERB? GDZIE WTEDY BYŁ ZIELIŃŚKI? WTEDY NIE
            PROTESTOWAŁ.
            • Gość: alek Re: Maciek Szacunek - szacunek? Jaki szacunek? IP: *.media4.pl 28.05.08, 03:37
              gdzie był i gdzie był? ano osiołku grał w PCS Śląsk Wrocław, Idea
              Śląsk Wrocław, Zepter Śląsk Wrocław - zawsze ŚLĄSK i zawsze Wrocław
              a NIGDY nie było fuzji z Anwilem, Stalą Ostrów itd. - zmieniali się
              sponsorzy to wszystko !!!

A teraz nie zmienia się sponsor w piłkarskim Śląsku tylko Groclin-
              Dyskobolia zmienia nazwę na Śląsk Wrocław i chce być Śląskiem bo
              Drzymała liczy na to, ze takie osiołki jak ty pobiegną i będą
              krzyczeć WKS. zrozumiałeś ? czy ci wszystko DRUKOWANYMI NAPISAĆ !!!

Aha i jeszcze powienieneś zwyzywać Zielińskiego i Tarasia od
              chuliganów bo są przeciwni fuzji !!!

• Gość: WKS Re: Maciek Szacunek - szacunek? Jaki szacunek? IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.05.08, 11:03
                Gość portalu: alek napisał(a):

> gdzie był i gdzie był? ano osiołku grał w PCS Śląsk Wrocław, Idea
                > Śląsk Wrocław, Zepter Śląsk Wrocław - zawsze ŚLĄSK i zawsze
                Wrocław
                > a NIGDY nie było fuzji z Anwilem, Stalą Ostrów itd. - zmieniali
                się
                > sponsorzy to wszystko !!!
                >
                > A teraz nie zmienia się sponsor w piłkarskim Śląsku tylko Groclin-
                > Dyskobolia zmienia nazwę na Śląsk Wrocław i chce być Śląskiem bo
                > Drzymała liczy na to, ze takie osiołki jak ty pobiegną i będą
                > krzyczeć WKS. zrozumiałeś ? czy ci wszystko DRUKOWANYMI NAPISAĆ !!!
                >

adek osiołku to nie był już żaden ŚLĄSK, tylko prywatny klubik
                schetyny. wepchnął sponsorów do nazwy, zmienił herb, czyli zrobił to
                na co ci rzekomo prawdziwi kibice Śląska nigdy nie pozwolą.
                schetynie pozwolili, fakt, potem przestali chodzić na mecze,
                bojkotując ten schetyny klubik. ale zieliński go nie zbojkotował
                grając w nim i nie protestując przeciwko zmianie nazwy, zmianie
                herbu.

więc jeśli ktoś jest osiołkiem to jedynie ty
                • Gość: ret Re: Maciek Szacunek - szacunek? Jaki szacunek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 11:45
                  WKS proszę nie kompromituj się
    • Gość: pilar k Platforma kwestionuje fuzję Śląska z Groclinem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 00:06
      Tak , Abramowicz w Londynie jeden zawodnik w drużynie z Wysp i co ?
      I Rosjanina kochaja kibice , bo liczy sie wynik i radość z
      kibicowania . W śląsku koszykarskim jeden zawodnik na boisku ,
      trener litwin i co ? Nikt nie protestuje . Czy to jeszcze Śląsk (
      kosynierzy ) . Tak szanowni państwo po awansie , drużynę tak czy
      inaczej trzeba byłoby wzmocnić ( za czyje pieniądze ) . Tarasiewicz
      zawodnikiem dobrym był ) , ale czy jest dobrym trenerem ? Pytania i
      brak jednoznacznych odpowiedzi ? Czego sie boimy , że sie uda , że
      będą puchary . W Grodzisku Drzymale sie udało , co w Naszym mieście
      od paru lat było tylko marzeniem . I jeszcze do wystąpienia panów
      Jarosa i Zielińskiego , panowie jeśli brak wiedzy to ją
      uzupełnijcie , jeśli polityka to nie idzie ta drogą ( klasyk ).
      • Gość: WKS Re: Platforma kwestionuje fuzję Śląska z Grocline IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 00:17
        Brak wiedzy wynikał z absolutnej dezinformacji ze strony władz Groclinu i
        miasta. Raz mówili tak, raz siak. Janicki nigdy (do dzisiaj) nie przyznał, że
        Groclin wchłania Śląsk. A co ciekawe - zaznaczył, że wynika to z
        niedoinformowania, czy też z niezrozumienia fuzji, a nikt inny jak on jest za to
        odpowiedzialny.
    • Gość: Maciej Zieliński tylko pionkiem IP: *.lanet.net.pl 28.05.08, 00:07
      Zieliński jest tylko pionkiem. Platforma korzysta z każdej okazji, żeby
      uprzykrzyć życie Dutkiewiczowi. Żenada
      • Gość: gaax Re: Zieliński tylko pionkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 00:14
        Najpierw się argumenty kibiców arbitralnie odrzuca, bo to debile. A jak ktoś
        poważny (radny i poseł) zabierze głos, to przecież musi być jakiś podstęp i
        partyjne interesy. Popadacie w obłęd.
        • Gość: WKS Re: Zieliński tylko pionkiem IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.05.08, 00:54
          Gość portalu: gaax napisał(a):

> Najpierw się argumenty kibiców arbitralnie odrzuca, bo to debile.
          A jak ktoś
          > poważny (radny i poseł) zabierze głos, to przecież musi być jakiś
          podstęp i
          > partyjne interesy. Popadacie w obłęd.

zieliński i POwaga? dobry żart! zieliński sprzedał się $chetynie i
          nic więcej. co ciekawe wy romusiowe dupowłazy podobno nienawidzicie
          platformy, więc siłą rzeczy jej przedstawiciel maciej zieliński to
          dla was *****. przecież romuś mówi, że PO to najgorsze *****, a wy
          romusia słuchacie jak baranki.
          • Gość: Maciej Re: Zieliński tylko pionkiem IP: *.lanet.net.pl 28.05.08, 01:10
            Ja głosowałem na PO. Ale Zieliński jest w PO tylko po to, żeby podnosić rękę
            podczas głosowania tak jak mu powiedzą :) Co do fuzji to uważam, że dużo ludzi
            dramatyzuje. A dramatu nie ma, byle by Śląsk nie zagrał teraz w UEFA i będzie w
            porządku
    • Gość: Paweł Platforma może zajęłaby się czymś pożytecznym... IP: 80.48.71.* 28.05.08, 00:42
      zamiast próbować przypodobać się kibolom i szukać na siłę "haków" na Dutkiewicza... Te kilka głosów może kosztować stratę wielu, wielu innych, zwłaszcza jeśli mieszkańcy uznają, że wiele z durnowatych gierek PO szkodzi naszemu miastu...

Prezydent naszego miasta i tak popełnił dość błędów, pytanie tylko ile z nich przy pomocy "ekspertów" "rekomendowanych" przez Platformę.
      • Gość: WKS Re: Platforma może zajęłaby się czymś pożytecznym IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.05.08, 01:00
        Gość portalu: Paweł napisał(a):

> zamiast próbować przypodobać się kibolom i szukać na siłę "haków"
        na Dutkiewicz
        > a... Te kilka głosów może kosztować stratę wielu, wielu innych,
        zwłaszcza jeśli
        > mieszkańcy uznają, że wiele z durnowatych gierek PO szkodzi
        naszemu miastu...
        >
        > Prezydent naszego miasta i tak popełnił dość błędów, pytanie tylko
        ile z nich p
        > rzy pomocy "ekspertów" "rekomendowanych" przez Platformę.

90%

$chetynie zawsze wisiał Wrocław i Śląsk. przecież on jest z Opola. w
        koszykarski Śląsk nie wszedł z miłości tylko dla pieniędzy.
        rozwiązał też problem romusiowych kiboli przydupasów, którzy
        przestali chodzić na koszykarski Śląsk, bo zmieniał nazwę klubu i
        wstawiał do niej nazwę sponsorów. gdzie wtedy był zieliński - i
        romuś i maciuś? jak to możliwe, że taki maciej zieliński grał w
        klubie, który w nazwie miał nazwy sponsorów, a nie tylko ŚLĄSK?
        schetyna płacił za grę, więc zielony milczał i nie protestował
        przeciwko zmianie nazwy jego ukochanego i wielkiego klubu.
        ZIELIŃSKI ALEŻ TY JESTEŚ OBŁUDNY. ROZMIENIASZ SIĘ NA DROBNE!
    • Gość: adek Platforma kwestionuje fuzję Śląska z Groclinem IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.05.08, 00:58
      ja widzę ze wszyscy wiedza kto komu i dlaczego w PO tylko ciekawe skąd co wy
      możecie wiedzieć, że niby od razu Maciek sprzedał sie skąd wy to bierzecie, tacy
      z was poplecznicy Drzymały to do grodziska sie przenieście i tam mu kibicujcie
      • Gość: WKS Re: Platforma kwestionuje fuzję Śląska z Grocline IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.05.08, 01:04
        Gość portalu: adek napisał(a):

> ja widzę ze wszyscy wiedza kto komu i dlaczego w PO tylko ciekawe
        skąd co wy
        > możecie wiedzieć, że niby od razu Maciek sprzedał sie skąd wy to
        bierzecie, tac
        > y
        > z was poplecznicy Drzymały to do grodziska sie przenieście i tam
        mu kibicujcie

powiedz mi jak to jest, że zielonemu nie przeszkadzało jak schetyna
        zmieniał nazwę jego wielkiego klubu WKS ŚLĄSK, klubu w którym on sam
        wówczas grał? jakoś wtedy nie protestował, że schetyna zmienia nazwę
        klubu na nazwy różnych sponsorów np Zeptera, Ideii.
        podwójna moralność?
      • Gość: WKS Re: Platforma kwestionuje fuzję Śląska z Grocline IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.05.08, 01:15
        Gość portalu: adek napisał(a):

> ja widzę ze wszyscy wiedza kto komu i dlaczego w PO tylko ciekawe
        skąd co wy
        > możecie wiedzieć, że niby od razu Maciek sprzedał sie skąd wy to
        bierzecie, tac
        > y
        > z was poplecznicy Drzymały to do grodziska sie przenieście i tam
        mu kibicujcie

adek powiedz mi gdzie był ten twój maciuś zieliński, kiedy schetyna
        zmieniał nazwę koszykarskiego Śląska niemal co sezon, gdzie herb też
        uległ zmianom? gdzie zamiast nazwy ŚLĄSK ważniejsza była nazwa
        sponsora.
        gdzie wtedy był maciek zieliński? dlaczego wtedy nie protestował?

OBŁUDA I FAŁSZ. szkoda maćka, że się tak po zakończeniu kariery
        rozmienia na drobne :(
    • Gość: pkwks Platforma kwestionuje fuzję Śląska z Groclinem IP: *.e-wro.net.pl 28.05.08, 01:04
      Dlaczego Tarasiewicz gra urażoną primadonnę zamiast zabrać głos i oświadczyś na
      jakich warunkach zostanie w śląsku.Dlaczego Zieliński teraz robi awanturę,bo mu
      Schetyna kazał? mógł przecież na samym początku powiedzieć na jakich warunkach
      radni PO zgodzą się na fuzję i nie było by sprawy.
      • Gość: WKS Re: Platforma kwestionuje fuzję Śląska z Grocline IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.05.08, 01:11
        Tarasiewicz i romusiowe przydupasy zapominają, że gdyby nie ten
        Dutkiewicz i miasto, dziś już by nie było Śląska, albo grałby w IV
        lidze. Już zapomnieli, że to dzięki interwencji Dutkiewicza miasto
        weszło w Śląsk, między innymi spłacając długi zrobione przez dobrych
        kolegów romusia.

Kto był największym sponsorem Śląska w tym sezonie? kto wyłożył
        najwięcej pieniędzy na transfery? Tarasiewicz? a może maciek
        zieliński? a może jaros? a moze romuś i jego przydupasy? najwięcej
        pieniędzy dało miasto!

kto dał szansę Tarasiewiczowi i ściągnął go z powrotem do Wrocławia?
        Dutkiewicz! a nie schetyna, maciek i romuś zielińscy czy kibic ŁKS
        Łódz - poseł jaros!
        • Gość: wrocławianin Re: Platforma kwestionuje fuzję Śląska z Grocline IP: 159.41.1.* 28.05.08, 07:56
          Święta prawda. Ale Romanowi nawiedzeńcy wolą pluć na każdą rękę
          która próbuje wyciągnąć Śląsk z łajna. Jak miasto łożyło pieniądze
          to Dutkiewicz był cacy? Gdyby nie miasto to dzisiaj "prawdziwi
          kibice" jeździliby na mecze Śląska do Oławy.
      • Gość: do pkwks Re: Platforma kwestionuje fuzję Śląska z Grocline IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.08, 01:13
        zmień sobie nicka na "pkgroclin"

bo żaden zwolennik fuzji nie ma prawa używać świętego skrótu WKS.

wyście już i historię Śląska i honor Klubu dawno przehandlowali za
        20 milionów srebrników
        • Gość: WKS Re: Platforma kwestionuje fuzję Śląska z Grocline IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.05.08, 01:18
          Gość portalu: do pkwks napisał(a):

> zmień sobie nicka na "pkgroclin"
          >
          > bo żaden zwolennik fuzji nie ma prawa używać świętego skrótu WKS.
          >
          > wyście już i historię Śląska i honor Klubu dawno przehandlowali za
          > 20 milionów srebrników

a to, że maciek zieliński miał w dupie Śląsk już nie wspomnisz?
          gdzie był twój maciuś, jak schetyna zmieniał co sezon nazwę
          koszykarskiego Śląska? wtedy wszystko mu pasowało i zmieniony herb i
          zepter i idea. taka prawda o zielińskim. ciekawe czy ma w domu
          ołtarzyk i modli się przed snem do $chetyny?
    • Gość: ufok Druga strona problemu IP: *.as.kn.pl 28.05.08, 01:52
      Niektórzy zarzucają Zielińskiemu i Jarosowi działania polityczne, w tym
      wykonywanie rozkazów Schetyny w wojence PO i Schetyny z Dutkiewiczem i próbę
      zbicia kapitału politycznego.Częściowo macie zapewne rację.

Z drugiej jednak strony czy nie słyszeliśmy, że warunki są dopiero ustalane ALBO
      WRĘCZ BYLIŚMY MAMIENI,ŻEBY NAS UŚPIĆ CZY OSZUKAĆ NIEPRAWDZIWYMI
      INFORMACJAMI(wiele ich padło z ust Janickiego czy nawet Dutkiewicza) a PRZEZ
      CAŁY CZAS NIEWIELE WIEDZIELIŚMY OFICJALNIE? Coraz głośniej ostatnio mówiło się
      zarazem, że w środę albo czwartek ma dojść do podpisania fuzji. WIĘC TO BYŁ
      OSTATNI DZWONEK, BY POWIEDZIEĆ NIE NIEPOWAŻNYM METODOM I BYĆ MOŻE ZWRÓCIĆ UWAGĘ
      NA "KWIATKI", KTÓRE Z CZASEM, JUŻ NIESTETY PO FAKCIE BY WYCHODZIŁY.
      Słowom Zielińskiego ufam, i wielu kibiców zorientowanych w realiach też,
      bardziej niż Janickiego,który już wiele razy został przyłapany na kłamstwie, czy
      jak kto woli mówieniu/mijaniu się z prawdą.Wiem też i wielu też to wie, że dobro
      Śląska leży mu głęboko na sercu.

Do wrocławian, którzy piszą, że Dutkiewicz nie boi się narażać kibolom, albo
      KTÓRZY NAWET STAWIAJĄ JAK BRZOZOWSKI SPRAWĘ, ŻE WEJŚCIE DRZYMAŁY UKRÓCIŁOBY ICH
      RZĄDY NA TRYBUNACH.ZASTANOWILIŚCIE SIĘ CO PISZECIE?TO JEST ABSURDALNE.
      Myślicie kolanowo(takie właśnie myślenie wyrabia/tok myślenia narzuca w
      czytelnikach GW, ta właśnie gazeta, o czym powiedział swego czasu znany profesor).
      BO CO STOI ZA PRZESZKODA, ŻEBY DRZYMAŁA WSZEDŁ NA ZDROWYCH ZASADACH JAKO
      INWESTOR I ZROBIŁ PORZĄDEK Z TAK CHĘTNIE PRZYTACZANĄ PRZEZ WAS GRUPĘ?
      NIC.PRAWDZIWI KIBICE NIE SĄ TEMU PRZECIWNI(przypuszczam, że kibole też nie)!To
      że skandują "Wrocław cały bez Drzymały" wynika
      z języka trybun, który musi się rymować i nierzadko upraszczać, bo na pełne
      zdania nie ma miejsca i to nie specyfika stadionów.Kibice wymyślili przecież
      wiele innych haseł, które jakoś przez redaktorów GW nie były wymienione jak
      np.Tradycja i honor to nie banały nie chcemy licencji Zbigniewa Drzymały.(który
      był tylko przeciw licencji Dyskoboli a nie wejścia Drzymały!)
      CZY JAKO INWESTOR NIE MOŻE WPROWADZIĆ IDENTYFIKATORÓW CZY LEPIEJ EGZEKWOWAĆ
      ISTNIEJĄCE PRAWA I ZAKAZY?JAK NAJBARDZIEJ MOŻE.

KOLEJNY POWÓD I TEMAT KONFERENCJI czyli niepoważne potraktowanie Tarasiewicza
      NASILIŁO SIĘ PO SEZONIE GDZIE TARAŚ ODNIÓSŁ WIELKI SUKCES. JUŻ W TRAKCIE sezonu
      informacją o fuzji zniszczono morale u zawodników.Po awansie, choć miał na niego
      2 lata, nie dość że Dutkiewicz nie zadzwonił z gratulacjami i podziękowaniami(co
      najmniej trochę uratował mu d.. bo bez awansu I LIGA i do tego puch. UEFA byłby
      dużym wałem), to jeszcze jak wiele na to wskazuje NIE DOTRZYMA SŁOWA I UMOWY 2
      LETNIEJ. A Taraś,który choć w trenerce jest b. krótko ma niewiele gorsze
      osiągnięcia niż będący już spory czas Zieliński(Taraś ma dwa awanse+spory udział
      w trzecim.Ostatni wywalczony został,gdy przed sezonem NIKT PRAKTYCZNIE NA ŚLĄSK
      NIE STAWIAŁ I LICZYŁ, ŻE AWANSUJE,że przypomnę 2 lata jakie dał na niego
      Dutkiewicz, czy najoptymistyczniejszy nagłówek w prasie przed sezonem "To się
      chyba nie uda". Zieliński ma awansów 4 bodajże+PE ostatnio zdobyty i 3.miejsce w
      lidze,przy czym z całym szacunkiem, to nie był wielki sukces,BO DOSTAŁ KLOCKI
      POUKŁADANE JUŻ PRZEZ SKORŻĘ,a sam mówił, że niewiele zmieniał po nim,a do tego
      ZAWODNICY BYLI SAMI ZMOTYWOWANI,ŻEBY NA KONIEC WIELKIEJ PIŁKI W GRODZISKU
      ZOSTAWIĆ PO SOBIE JAK NAJLEPSZE WRAŻENIE.Na koniec, nie tylko w futbolu, ludzie
      dają z siebie wszystko, by jak najlepiej zostać zapamiętanym.NO I WROCŁAW TO DLA
      NICH BYŁA DUŻO LEPSZA PERSPEKTYWĄ.Grodzisk 15tyś mieszkańców. Wro 630tyś i ILE
      ATRAKCJI/MOŻLIWOŚCI).

Pragnę przypomnieć, że tak samo niepoważnie jak Tarasiewicza potraktowani
      zostali kibice, z którymi nikt nigdy się nie spotkał, choć Janicki obiecywał, że
      będą nie tylko z nimi rozmawiać, ale i szukać porozumienia.
      Na marginesie:Antoni Bugajski zastępca redaktora naczelnego PS, najstarszej
      sportowej gazety
      w kraju swego czasu napisał,że Drzymała powinien z nimi dojść do porozumienia,
      czego do tej pory nie uczynił i przed podpisaniem fuzji uczynić nie zamierzał.
      Do tych wszystkich co ZARAZ ZACZNĄ WYJEŻDŻAĆ Z KIBOLAMI I WRZUCAĆ DO NICH
      WSZYSTKICH ALBO PRAWIE WSZYSTKICH PRZECIWNIKÓW FUZJI MAM ZŁE WIEŚCI.
      WASZE TEORIE I TEZY DALEKIE SĄ OD PRAWDY.
      W rzeczywistości jest ich naprawdę niewiele, co więcej na innych stadionach
      włączając Wisłę(choćby co najmniej 2 przypadki odnotowane przez prasę, gdzie raz
      na murawie niedawno znowu wylądował nóż, czy flaga Bełchatowa,która została
      posiadaczom W CZASIE MECZU zmniejszona o jakieś 20proc...nożem,czy wydanie
      zakazu stadionowego do czasu wyroku sądowego kilkunastu podejrzanym o tragiczne
      zajście w Kielcach, który został wydany osobom już po wspomnianym fakcie, a
      dopuściły się go prawdopodobnie OSOBY KTÓRE BYŁY GOŚCIAMI NA REYMONTA, a więc
      MUSIAŁY WCZEŚNIEJ WYROBIĆ I OKAZAĆ IDENTYFIKATORY!) po Lecha (nie wpuszczanie
      sporej liczby kibiców od kiedy zaczęli stosować alkomaty na wejściach, czy też o
      ile mi wiadomo przebywanie dalej na meczach ekipy mocnych wrażeń)i wiele innych
      stadionów RÓWNIEŻ ICH DO KOŃCA NIE WYELIMINOWANO.
      Poza tym KIBOLE TAK NAPRAWDĘ CZĘSTO SĄ JEDYNIE WYMÓWKĄ I USPRAWIEDLIWIENIEM NA
      NIECHODZENIE NA COŚ CO NIE JEST NA TOPIE.Jakoś na np. meczu z Wisłą w PP KIBOLE
      NIE PRZESZKADZALI(był komplet a chętnych jeszcze dużo więcej było), jakoś jak
      koszykarze zdobywali praktycznie corocznie mistrzostwa Polski, to kibice
      gremialnie chodzili do Hali Ludowej,a teraz jak w ostatnich 2 latach wywalczyli
      3.miejsce, a więc medalowe, TO CHODZI ICH JUŻ TYLKO GARSTKA, frekwencja niewiele
      większa ponad 1000 osób(sic!!) BYŁA NA PORZĄDKU DZIENNYM. A PRZECIEŻ KIBICE Z
      NOGI JUŻ ŁADNY CZAS NIE CHODZĄ NA KOSZA, więc ONI NIE MOGĄ BYĆ
      USPRAWIEDLIWIENIEM I WYMÓWKĄ, RZECZĄ NA KTÓRĄ TAK ŁATWO MOŻNA ZRZUCIĆ WINĘ
      SWOJEGO KRUCHEGO PRZYWIĄZANIA DO KLUBU, które wzmacnia się jak są sukcesy, a
      słabnie albo wręcz ginie jak ich nie ma!
      Tak samo z reprezentacją. GDZIE BYLI CI KIBICE Z POLSKI, KTÓRZY CHCIELI ZAMÓWILI
      50tyś. warunkowych biletów na ME(stały by się normalnymi TYLKO WTEDY gdyby
      Polska awansowała do finału ME!)gdy na stadionie kilkunastotysięcznym z Serbią
      były pustki, albo nawet z Portugalią(z wieloma gwiazdami światowego formatu),
      gdzie nie było nawet kompletu?TEŻ KIBOLE PRZESZKADZALI?Jakoś jak graliśmy z
      Belgią W TYCH SAMYCH ELIMINACJACH to 250 tyś osób chciało zobaczyć ten mecz i
      jakoś nikt nie mówił o kibolach(USŁUŻNE SŁOWO. W RAZIE CZEGO BARDZO SIĘ
      NIEKTÓRYM PRZYDAJE.SŁABY WYNIK W SPORCIE TO KIBOL PRZESZKADZA.NIECIEKAWY START
      JAK W ME-TEŻ KIBOL).
      Piszę to, bo niemało "kibiców"(w cudzysłowie bo prawdziwymi kibicami trudno ich
      nazwać)chodzi/ło na więcej niż jedną dyscyplinę w mieście.

P.S. Do antydebili(tak się jeden osobnik podpisuje) i innych:Michał Jaros jest
      wieloletnim kibicem futbolu, w przeszłości działał w organizacjach studenckich,
      w tym od 2003 do 2004 był wiceprzewodniczącym zarządu krajowego Niezależnego
      Zrzeszenia Studentów.Praktycznie od podstaw zbudował strukturę Niezależnego
      Zrzeszenia Studentów na AE, gdzie przez 3 lata był jej prezesem.
      CO ZROBILIŚCIE WY?
      • Gość: antydebil Re: Druga strona problemu IP: *.chello.pl 28.05.08, 07:06
        Hehe budowal NZS w latach 2003/2004 .To zaiste wielkie zasług....
        • Gość: cba Re: Druga strona problemu IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.05.08, 09:57
          Studiowałem z Jarosem na jednym roku, piwko w knajpie zdarzyło się z nim wypić
          (ale dobrymi kolegami nie byliśmy, ot znajomi).
          Mieszkałem w Akademiku pokoju z gościem z Włocławka - kibic Anwilu/Nobilesu.
          Michał Jaros odwiedził mnie kiedyś po jakieś notatki i strasznie się ucieszył
          jak się zgadali że obaj są kibicami tej samej drużyny, potem nawet po pijaku w
          słynnym swego czasu na AE Blaszaku (spelunka na bazarze) obaj pozdrawiali się
          gorąco i podnieceniem komentowali aktualne wyniki drużyny. Jaros wychował się we
          Włocławku, studiował we Wrocławiu i nagle stał się obrońca Śląska?
          O co tutaj chodzi?
          A że chodzi na mecze? No przecież robi karierę polityczną. Ale czy naprawde
          wierzycie w jegi intencje?
      • Gość: Baroni Re: Druga strona problemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 07:32
        Ufok dlaczego uważasz, że ci wszyscy co zarzucają Zielińskiemu i
        Jarosowi działania na zlecenie Schetyny, mają tylko częściowo rację?
        Przecież to jest oczywiste! Ludzie związani ze Schetyną rządzą
        miastem od lat 20, teraz gdy pojawiła się rysa bardzo poważna w
        relacjach Dutkiewicza i Schetyny, a co gorsza Dutkiewicz śmiał
        poczuć większe ambicje polityczne, pan "szara eminencja wicepremier"
        (notabene całkiem niezły na stanowisku ministra MSW)musiał wykonać
        jakiś ruch. Zaszachował więc Dutkiewicza swymi pionkami Zielińskim i
        Jarosem, a ci "rozdarli" koszulę i wykrzyczeli jak bardzo kochają
        Śląsk, jak bardzo leży on im na sercu. Wszyscy zwolennicy tezy o
        miłości Zielińskiego i Jarosa do Śląska jesteście naiwni.
        Oni "grają" Śląskiem o wpływy w mieście dla swego pryncypała, pana
        Schetyny, który sam swego czasu, wtedy gdy powstawało to słynne
        pismo, fuzję popierał, dlatego wówczas siedzieli cicho. Jestem
        wyborcą PO, głosowałem na każdych wyborach za "układem", który
        rządzi Wrocławiem, bo uważałem, że nie jest żle. Ala ta sytuacja
        pokazuje, że chyba jestem w błędzie, że polskie piekiełko objawia
        się we Wrocławiu w całej swej okazałości, wystarczyło tylko, że
        niektóre osoby wypłyneły na szerokie wody, a niektórym osobom
        wypłynąć się po prostu nie pozwala. Tak uważam, że Schetyna jest
        dobrym ministrem spraw wewnętrznych, bo na takim stanowisku trzeba
        być chytrym, przebiegłym i dwulicowym. Dlatego chciałbym teraz,
        ażeby mój ukochany Śląsk oderwał się od tych ludzi, którzy
        rozgrywają nim swoje bitewki i wojenki, ażeby na trybunach ludzie na
        widok czarnoskórego, bądż ciemnoskórego (przykład Felippe z
        Odry),nie udawali małp, ażebym nie musiał tłumaczyć mojemu
        ośmioletniemu synowi, którego zabieram na mecze od 3 lat, dlaczego
        kibice Śląska nienawidzą Imeha. Pozdrawiam wszystkich tych co są za
        fuzją i tych co są przeciw, ja uważam, że z Drzymałą Śląsk zrobi
        mały kroczek ku normalności.
        • Gość: ;] Re: Druga strona problemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 08:44
          Z tymi pionkami nie mogę się zgodzić - Jaros na Śląsk chodzi od kilku lat, więc
          udawać chyba nie miał czego.
          • Gość: WKS Re: Druga strona problemu IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.05.08, 11:10
            Gość portalu: ;] napisał(a):

> Z tymi pionkami nie mogę się zgodzić - Jaros na Śląsk chodzi od
            kilku lat, więc
            > udawać chyba nie miał czego

Proszę cię, nie rośmieszaj mnie z jarosem. zaraz jeszcze spłodzisz
            bajeczkę o jego 127 wyjazdach na mecze Śląska buhahahahaha.
            • Gość: ;] Re: Druga strona problemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 12:52
              nasza-klasa.pl/profile/151353/gallery/149 - tak dla przykładu
          • Gość: Baroni Re: Druga strona problemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 13:52
            Czego dowodzi to zdjęcie? Miłości do Śląska? Równie dobrze mógłbym
            podpisać "Schetyna i jego dworzanie". Ludzie gra nie toczy się o
            Ślask, a o władzę we Wrocławium, tu za sznurki pociąga Schetyna,
            Dutkiewicz się wyszarpał to musi dostać po głowie. Janicki odsunięty
            od rozmów, Żelem wprowadzony i brużdzi. Polityka to brudna rzecz, a
            my się ekscytujemy Śląskiem...
            • Gość: ;] Re: Druga strona problemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 15:04
              Nie, nie dowodzi miłości. Dowodzi natomiast, że bywa na meczach. Jeśli chcesz
              zaraz napisać, że "raz pewnie poszedł" i dalej chcesz to kwestionować, napisz mu
              maila albo wyślij wiadomość na naszej-klasie ;) Polityka jest brudna, biznes
              również. Ale sport nie musi być, więc nie mówmy że to tylko partyjne interesy.
              Platforma już dawno mogła zaatakować Dutkiewicza za fuzję, bo mają z nim na
              pieńku od marca, czy kwietnia. Wtedy też wyraźnie widoczny stał się temat fuzji
              - można było to załatwić od razu i wysłać "pieski Schetyny" do boju. Czemu to
              się nie stało?
              • Gość: Baroni Re: Druga strona problemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 15:39
                Masz rację był na "trudnym" wyjeżdzie Śląska w Warszawie, u boku
                swego pryncypała.
      • Gość: wroclawianin ufok wszystko ok ale... IP: *.lanet.net.pl 28.05.08, 10:56
        zauwaz ze 70% nowego skladu bedzie z groclinu wiec to by bylo bardzo glupie
        dajac innego trenera niz groclinu tymbardziej ze to naprawde dobry trener, fakt
        nie z wroclawia, ale co to ma do rzeczy? leo tez nie z polski i wszyscy go
        kochaja; a tarasiewicz poprostu nie chce sie dostosowac do nowych realiow,
        proponowali mu wspolprace to on mowi ze nie bedzie w czyms takim uczestniczyl
        wiec co niby maja zrobic, co ma drzymala zrobic? on chce miec tylko silna
        druzyne w duzym miescie i do tego dazy a nie bedzie niszczyl tych planow bo panu
        tarasiewiczowi nie chce sie podjac rozmowy;
        a co do samej fuzji to jeszcze zobaczymy, bo cos tu jest nie tak z tymi
        papierami, moze to pierwsza wersja? bo wkoncu po co mieliby kupowac udzialy
        groclinu za 20mln jezeli i tak mieli by ich przejac, trzeba poczekac na
        oficjalne wiesci, rada miejska przed glosowaniem napewno bedzie miala faktyczne
        warunki i na przekrety raczej nie bedzie mowy, no chyba ze sa tam tylko po to
        zeby podnosic reke

a drzymala wchodzi jako inwestor, a to ze ma swoja druzyne to nie ma innej
        mozliwosci zeby wniesc to w slask jak fuzja;
        a zauwaz ze potrzebna jest duza zmiana, co wlasnie gwarantuje ta fuzja zeby za
        te kilka sezonow na mecze moglo chodzic po 30-40 tys ludzi, teraz to jest nie
        mozliwe bo ludzie nie chca identyfikowac sie z oporowska poza moze 5-10tys,
        jednak wroclaw potrzebuje duzo duzo wiecej co gwarantuje tylko silna druzyna,
        bez drzymaly obecnie nie ma zadnych szans na to, bo zaden powazny inwestor nie
        chce wejsc w slask, i zauwaz ze nie wszyscy sa tacy jak cupial zeby wrzucac po
        50,60 mln swoich firm w wisle;

ja wierze ze drzymala bylby tym pierwszym a za rok dwa, jakby juz bylo blisko do
        nowego stadionu pojawili by sie kolejni duzi inwestorzy, dlatego miasto chce
        zagwarantowac sobei 80% udzialow,zeby 29% mogla spokojnie rozdysponowac np w
        czarneckiego, albo tego prezesa polsatu;

ale fakt ta fuzje powini zrobic wnoszac groclin w slask a nie odwrotnie ze
        zmiana nazwy, tylko ciekawe czy tak prawnie mozna, bo nie wiem dokladnie jak to
        jest z wartosciami spolek, czy mniejsza moze przejac wieksza
    • Gość: hehehe Re: Platforma kwestionuje fuzję Śląska z Grocline IP: *.media4.pl 28.05.08, 03:22
      ...ALE TEN JANICKI KŁAMIE...
      "to Śląsk wchłania Groclin" mówił od marca a tu proszę jakie pisemko
      wysłali (z 28.04)(czytaj na slasknet.pl). Teraz pewno będą się
      fuzjozj... tłumaczyć, że nieaktualne, zawiera błędy itd. A CO MAJĄ
      MÓWIĆ SKORO WYSZŁO, że zarówno zwolenników fuzji jak i przeciwników
      robiono w balona...

pozdrawiam i życzę dobrej zabawy - ja mam dość tego cyrku, szkoda
      nerwów
      • Gość: kibic Re: Platforma kwestionuje fuzję Śląska z Grocline IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 28.05.08, 05:31
        Ludzie, po co sie tak denerwowac? Przeciez ta fuzja jest sprawa
        tylko pana Drzymaly i wroclawskiego urzedu! Dzieki niej przyjdziecie
        na stadion ogladac znakomitych pilkarzy, nie tylko polskich. Na
        stadionie kupicie sobie hotdoga, dzieciakom lody a zonom koszulki.
        Pijani debile nie beda wpuszczani na stadion i bedzie to przyjemnie
        spedzony czas z rodzina lub ze znajomymi. Po co wariowac i pisac
        idiotyzmy na temat jakiegos wks-owego patriotyzmu? Przeciez to nie o
        to tutaj chodzi. Pilka nozna to jest "show business" i nie robcie z
        siebie posmiewiska ...
        • Gość: gość Re: Platforma kwestionuje fuzję Śląska z Grocline IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.08, 08:01
          skoro dla Ciebie "ta fuzja jest sprawą tylko pana Drzymaly i
          wroclawskiego urzedu!" - to proszę bardzo.

Chodź sobie na piknik na mecze Groclinu Wrocław na nowym stadionie,
          a WKS zostaw w spokoju.

Skoro w wielu miastach mogą być dwie drużyny, to i we Wrocławiu też.
          A jaka będzie radość jak WKS dokopie Wroclinowi w derbach ;)
          • qwert_y Re: Platforma kwestionuje fuzję Śląska z Grocline 28.05.08, 13:21
            > Skoro w wielu miastach mogą być dwie drużyny, to i we Wrocławiu też.
            > A jaka będzie radość jak WKS dokopie Wroclinowi w derbach ;)

Szkoda, ze tylko jeden sezon byłaby taka szansa... no chyba, że potem w PP, bo
            jakoś ciężko sobie wyobrazić drużynę w I lidze, zarządzaną w taki sposób jak
            Śląsk dotychczas ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka