Gość: MrXMrY ................. Nie ma wody .... :((( IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.08, 20:19 Kiedy woda na Krzykach okolice Hallera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie ma ................. Nie ma wody .... :((( IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.05.08, 20:21 Klecina dalej bez wody:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: ................. Nie ma wody .... :((( IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.05.08, 20:24 Brak wody na Obrońców Poczty Gdańskiej :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suchy Hej obrońcy władz miasta. Możecie mnie cmoknąć :P IP: *.telsat.wroc.pl 29.05.08, 20:29 razem z władzami... bo to właśnie one mają zabezpieczać mieszkańcom podstawowe parametry niezbędne do codziennego funkcjonowania, a nie zajmować się pierdołami, z których na czele są takie, co to się wiele o nich mówi, zachwyca, a potem przechodzą koło nosa... Najświeższy przykład? Proszę bardzo EIT... Odpowiedz Link Zgłoś
kamilcyc Re: ................. Nie ma wody .... :((( 29.05.08, 20:30 na wieczystej też niema wody. Czy da się wydusić informacje kiedy będzie ta woda? Dopiero rano? Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Jak zwykle, zawiniły krasnoludki. Tylko czy 29.05.08, 20:28 wrocławianie dadzą sie na to nabrać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esem Re: obok pękła magistrala a IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.08, 20:46 Na Tarnogaju dalej nie ma wody... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laxigen2300 Re: Jak zwykle, zawiniły krasnoludki. Tylko czy IP: *.lanet.net.pl 29.05.08, 20:39 ale co mam brudny siedziec w robocie ???? a pan prezydent Rafał powiedział w dzisiejszej Panoramie ze Wrocław ma sie juz czym pochalic , ze jestesmy na 1 miescu w Polsce pod wzgledem innowacyjnosci hehehehe i awarii wody tez pewnie , najfajniej bedzie jak przybedzie tu 40 tys angoli i dajmy na to drugie tyle szwabów i wtedy podczas mistrzostw niech sie pieprza rury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jak zwykle, zawiniły krasnoludki. Tylko czy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 22:01 porażka....a mamy XXI wiek...na hallera wciąż nie ma wodyyyyyyy...... ;(;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 1 Re: Jak zwykle, zawiniły krasnoludki. Tylko czy IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.08, 23:10 ale za to na Hallera zaczęły się pojawiać dziury w nawierzchni (pewnie się ulica zaraziła od Grabiszyńskiej). Tak więc bilans wychodzi na zero. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota co to znaczy nie było? nie dalej, na borku nie ma IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.08, 20:35 Odpowiedz Link Zgłoś
xvart wody nie było?? WODY NIE MA!!!!! 29.05.08, 20:37 na Krzykach nadal. To już drugi raz w tym miesiącu! A może by tak nałożyć na firmy wykonujące takie prace obowiązek ustalenia rzeczywistego przebiegu rur np wykrywaczem metalu?? Odpowiedz Link Zgłoś
xsylwiax Re: wody nie było?? WODY NIE MA!!!!! 29.05.08, 20:39 Ja chcę się wykapać...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pikok Re: wody nie było?? WODY NIE MA!!!!! IP: 90.156.121.* 29.05.08, 20:40 To nie takie proste. Chociażby ze względu na fakt, że rury wodociągowe nie są metalowe!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xvart Re: wody nie było?? WODY NIE MA!!!!! 30.05.08, 11:55 żyjemy w XXI wieku. Są takie urządzenia jak np. georadar. W każdym większym mieście jest firma, która je ma. Ja się chce to zawsze można znaleźć rozwiązanie. Ale prościej robić remont w oparciu o 100 letnie mapy. Bo wtedy jak się coś uszkodzi to prościej się jest wywinąć. Zawsze można zrzucić odpowiedzialność na... twórców mapy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aab Re: wody nie było?? WODY NIE MA!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.05.08, 20:42 Mieszkam na Krzykach i u mnie woda jest. Leci tak "na pół gwizdka" ale leci. Może dlatego, że mieszkam na 1 piętrze. Ale i tak to wkurzające, bo to już drugi raz w ciągu miesiąca. Remont na Krakowskiej jeszcze trochę potrwa. Strach myśleć co będzie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala ................. Nie ma wody .... :((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 20:38 jedyny numer telefonu pogotowia wodnego jest nieosiągalny od godz.17.Wielkie miasto a numer tylko jeden!No Europa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: ................. Nie ma wody .... :((( IP: 195.136.150.* 29.05.08, 20:45 na oporowie nadal brak wody.... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrrrrr ................. Nie ma wody .... :((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 20:42 kto nie ma ten nie ma na ROZANCE jest!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona ................. Nie ma wody na Kruczej:/ IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.05.08, 20:45 Na Kruczej i Stalowowolskiej tez jeszcze nie ma:/ kiedy bedzie woda??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutka69 ................. Nie ma wody .... :((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 20:46 na krzykach koło parku południowego dalej nei ma wody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chato.pl ................. Nie ma wody .... :((( IP: *.chello.pl 29.05.08, 20:46 "Dłużej, bo aż do rana skutki awarii mieli odczuwać mieszkańcy południowego Wrocławia" - się widać autor lekko pośpieszył :( Ale faktycznie - na Krzykach wody nadal nie ma :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fokusik na krzykach koło parku południowego dalej nei ma w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 20:47 na krzykach koło parku południowego dalej nei ma wody Odpowiedz Link Zgłoś
alex-alexander ................. Nie ma wody .... :((( 29.05.08, 20:48 Nie ma sprawnej sieci wodociagowej. Ale sa za to pomniki, kaplice, koscioly, plebanie, swiatynie, itp. Na to sa pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: ................. Nie ma wody .... :((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 20:50 Zapomniałeś o fontannach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r0b0l to wszystko wina Niemców ;)) IP: *.e-wro.net.pl 29.05.08, 20:54 bo nasi specjaliści nie potrafią przeczytać przedwojennych planów. Podobnie ze spiętrzaniem Odry: bez Niemców ani rusz, jak trzeba cięższą barkę o większym zanurzeniu przegonić to tylko Niemcy to potrafią. A Wrocław należy do Polski zdaje się od 1945... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r0b0l prawdziwy Wrocławiak myje się w Odrze ;)))) IP: *.e-wro.net.pl 29.05.08, 20:57 własnie przygotowałem mydło i ręcznik i wyruszam się taplać pod Most Milenijny. A MPWiK niech sobie tę wodę w tyłek wpompuje ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: football_Fan Re: to wszystko wina Niemców ;)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 20:57 klecina dalej bez wody ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r0b0l Re: to wszystko wina Niemców ;)) IP: *.e-wro.net.pl 29.05.08, 21:38 > klecina dalej bez wody ;/ to macie przewalone . Ale najbliżej do Ślęży ;))) Na Popowie już jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala ................. Nie ma wody .... :((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 20:59 Wyobrażmy sobie taką awarię podczas Euro.No strach myśleć. Trzeba będzie na czas euro uciekać z Wrocławia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sumik Nie ma wody to oszczedności? IP: 212.127.95.* 29.05.08, 21:05 Remont ulicy Krakowskiej kosztuje ok.50 mln.Ale nasi władcy nie chcą dołożyć (do wymiany całej rury biegnącej w poprzek ulicy) kilkaset tysięcy.Lepiej usuwać nastepne awarie na nowej wyremontowanej ulicy. Ciągle pękająca rura zamontowana była ok.roku 1903. Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard_z_pedzlami ................. Nie ma wody .... :((( 29.05.08, 21:12 ślężna / weigla sucho - i jak tu truskawki umyć? a 994 - to porażka. zamiast głosiku "z powodu zajętości łącza...." powinni wgrac komunikat o awarii. Swoją drogą mam nadzieję, że za odsłuchanie głosiku nie płacimy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agga Re: ................. Nie ma wody .... :((( IP: *.lanet.net.pl 29.05.08, 21:14 moze chodzmy wyplumpac sie do parku poludniowego z karpiami i kaczkami i truskawki sie umyja tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia ................. Nie ma wody .... :((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 21:13 Jest godzina 21 = wody nie ma!Wczoraj i przedwczoraj nie było prądu! Czego zabraknie jutro? Ale z pewnością ustawicznie brakuje rozumu tym od tej jednej rury.Proponuję przyśpieszyć starania o kolejne EXPO.Zosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: ................. Nie ma wody .... :((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 21:17 Zosiu świetnie to ujęłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbbhulk ................. Nie ma wody .... :((( IP: *.lanet.net.pl 29.05.08, 21:16 co za ludzie wykonują te roboty - pewnie jakiś pijany operator koparki nie zauważył rury na planach... 2 awarie w ciągu 1 miesiąca w tym samym miejscu... powinni jakoś skontrolować firmę, która wykonuje te roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard_z_pedzlami Re: ................. Nie ma wody .... :((( 29.05.08, 21:24 pracuję z ludźmi z różnych zakątków tego kraju i to co im się kojarzy z Wrocławiem to korki , korki, korki, straszne drogi i awarie wszystkiego. w zasadzie to jest lista cech miasta europejskiego. miasta spotkań. w korku albo w kolejce do beczkowozu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Brak wody-jeszcze!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.05.08, 21:22 Czy kto z okolic Stalowowolskiej ma wode?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Jest woda !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 21:25 Na zachodzie Wrocławia hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karen chcieli mnie na widły nabić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 21:26 "działkowcy się wściekli, chcieli mnie na widły nabić" hahaha dawno tak nie lałam.. cholera, to już wiem skąd takie lipne ciśnienie dziś po południu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bambaram Ech IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.05.08, 21:28 Nie ma po czym jeździć, nie ma jak jeździć (ani chodzić), nie ma prądu, nie ma wody. A gdzie się nie obejrzę tam widzę artykuły o tym, że Wrocław wyprzedza inne miasta. Chyba tylko w uciążliwości codzinnego życia. Dla turystów rynek i Ostrów Tumski są piękne bez względu na to czy akurat 100 tys. ludzi będzie śmierdzieć do rana czy nie. Rozumiem to, ale z drugiej strony mam dość.. :( Odpowiedz Link Zgłoś
sselrats ................. Nie ma wody .... :((( 29.05.08, 21:28 Wroclaw moze byc najlepszym w Polsce miastem na biznes rozwozenia wody beczkowozem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: ................. Nie ma wody .... :((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 21:31 Na grabiszynku nadal wody nie ma :((( A ja mam remont!!!! Chcę się już umyć!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agga Re: ................. Nie ma wody .... :((( IP: *.lanet.net.pl 29.05.08, 21:33 dobra no to kiedy bedzie woda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Narzekaczom mówimy stanowcze NIE !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 21:36 Ludzie ! Co wy tu wypisujecie ?! Co ma staranie Wrocławia o Expo EIT itp. z awarią wodociągu ? Opanujcie się trochę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Ewa Re: Narzekaczom mówimy stanowcze NIE !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 21:40 A kto takie pierdoły wypisuje?? to nie ma nic do rzeczy. Popieram!!!! To kiedy ta woda będzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Narzekaczom mówimy stanowcze NIE !!! IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.08, 23:56 ano to ma, że władza zajmuje się WYŁĄCZNIE tym co jej przynosi korzyści i zapomina o tym, że w mieście żyje kilka osób, które chciałyby się umyć na przykład. Czy ktoś umie zaklinać deszcz? Wystawiłbym garnek na parapet i coś by się nazbierało... Ktoś tu się pytał czego jutro zabraknie Moja Pani mówi, że za te wszystkie wpisy Pan Prezydent jutro wyłączy we Wrocławiu internet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Czy ktos wie kiedy bedzie woda?? IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.05.08, 21:37 Popieram co do tego beczkowozu:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agga Re: Czy ktos wie kiedy bedzie woda?? IP: *.lanet.net.pl 29.05.08, 21:39 wodyyyyyyyyyyy..... moze byc zimna i nawet lekko rdzawa ale q... niech bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Wodyyyyyyyyyyyyy chcęęęęęęęęęęęęęę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 21:44 A może dziś w ogóle już nie będzie wody??? Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard_z_pedzlami Re: Wodyyyyyyyyyyyyy chcęęęęęęęęęęęęęę 29.05.08, 21:46 bruhahah bruhahaha uuuuuu straszna myśl!!! dobrze, że mam jeszcze piwo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agga Re: Wodyyyyyyyyyyyyy chcęęęęęęęęęęęęęę IP: *.lanet.net.pl 29.05.08, 21:48 a co z truskawkami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Wodyyyyyyyyyyyyy chcęęęęęęęęęęęęęę IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.05.08, 21:47 My wszyscy tu zgromadzeni na tym forum chcemy tego samego.... bo do czego tu doszlo...zeby nie bylo wody...ludzie chodza do pracy, na wyklady....jak tu sie nie wykąpać:/PARODIA!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agga Re: Wodyyyyyyyyyyyyy chcęęęęęęęęęęęęęę IP: *.lanet.net.pl 29.05.08, 21:53 nie dziwie sie ze dzialkowcy chcieli na widly nabic , zaloze sie ze pan ktory nie zauwazyl rury mieszka po drugiej stronie wroclawia i wlasnie sie plumpie wesolo w wanience Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Wodyyyyyyyyyyyyy chcęęęęęęęęęęęęęę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 21:53 malowałam pokój cała w farbie jestem!!!!!!! Chcę w końcu się wykąpać!!! Ale dobrze że choć piwo jest:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupek Re: ................. Nie ma wody .... :((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 21:54 BRAWA DLA ROBOLI KRETYNÓW ja rozumiem, ze takie rzeczy mogą sie zdażyć, ale żeby od razu być w stanie rozpierdzielić magistralę wodną, gdzie woda płynie przez nią do całego Wrocławia, to trzeba być niezwykłą niedorajdą;żeby rozwalić taką rurę? banda idiotów tam pracuje. mam nadzieję, że jjednak otworzą krawkowską szybciej niż panowie na komorowskiego :P Odpowiedz Link Zgłoś