mikosz83 07.06.08, 11:14 Witam. Gdzie we Wrocławiu mogę tanio i porządnie dać auto do prania tapicerki, sufitu oraz podłogi ?? Za wszelkie odpowiedzi bede wdzieczny ;-) P.S. Podajcie też ceny i ulice... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: domin Re: Pranie tapicerki samochodowej we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 16:47 Poleca myjnię przy ul Reymonta 12 chyba całość około 200zł ale naprawdę warto.Prałem tam już dwa auta idealnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Pranie tapicerki samochodowej we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 15:57 witam, mi udało się wyprać auto naprawdę solidnie na ulicy Działdowskiej (boczna ulicy Kowalskiej)wstyd się przyznać,ale czego tam nie było- począwszy od czekolady dzieci, poprzez plamy po wszelakiego rodzaju napojach!operacja doprowadzenia auta do stanu używalności trwała pięć godzin,więc warto zaplanować seans filmowy w pobliskiej Koronie...Pan profesjonalnie podszedł do tematu i odebrałem czysty i pachnący samochodzik.Usługa kosztowała 250zł,w cenę prania wliczone było mycie całego pojazdu,wraz z doszorowaniem alu.Szczerze polecam nr.tel 605-697-576, Odpowiedz Link Zgłoś
gandziak Re: Pranie tapicerki samochodowej we Wrocławiu 05.07.08, 13:10 ja korzystam z usług i przy okazji polecam www.myjnia.basja.pl/ Lepiej umówić się wcześniej i zostawić auto na cały dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samochodziarz Re: Pranie tapicerki samochodowej we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 22:25 Skórę czyszczą pięknie na Golężyckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacjent Re: Pranie tapicerki samochodowej we Wrocławiu IP: *.crowley.pl 21.07.08, 11:18 Polecam Pana przy ul Drzewieckiego tanio profesionalnie mozna zostawic autko albo Pan przyjedzie na wskazane miejsce koszt ok 150 zł tel 698 673 098 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotros Re: Pranie tapicerki samochodowej we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.07.08, 17:58 Polecam Pana z Jednosci Narodowej za 150 bardzo solidnie pralem u niego kilka aut 501085690 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Pranie tapicerki samochodowej we Wrocławiu IP: *.internetia.net.pl 10.04.13, 11:48 PROFESJONALNE PRANIE METODĄ EKSTRAKCYJNĄ DYWANÓW WYKŁADZIN CZYSZCZENIE TAPICEREK MEBLOWYCH TAPICEREK SAMOCHODOWYCH Naszą specjalizacją jest pranie i czyszczenie: dywanu, wykładziny, oraz wszelkiego rodzaju tapicerki meblowej tekstylnej : narożnika, kanap, sof, łóżka, tapczanu, wersalki, foteli, krzeseł, puf, materaca. Z uwagi na nasze doświadczenie, nie przemaczamy pranych powierzchni oraz wykonujemy swoją pracę z dużym zaangażowaniem i estetyką. Do profesjonalnego czyszczenia i prania wykorzystujemy maszyny Kärcher. Technologia oparta jest na rozpylaniu wydajnego preparatu czyszczącego i jednoczesnym odsysaniu wraz z rozpuszczonym brudem. W ten sposób brud który był niedostępny dla zwykłego odkurzacza zostaje całkowicie usunięty. Używane przez nas środki czyszczące są wysokiej jakości oraz nie szkodliwe dla dzieci i zwierząt . Pragniemy podkreślić, że z czyszczonych powierzchni wyeliminujemy znajdujące się w naszych dywanach, wykładzinach i tapicerce : bakterie, pleśnie, naskórki ludzi i zwierząt, resztki pokarmów, resztki rozsiewanych tkanin, resztki środków czystości, kosmetyków, roztocza, pyłki roślin, włosy oraz sierść Zajmujemy się dodatkowo impregnacją dywanów i tapicerek Impregnat tworzy ochronną warstwę, zabezpieczającą włókna przed trwałymi zabrudzeniami Posiadamy ceny konkurencyjne !! Dojazd do Klienta jest bezpłatny ! Nasze usługi świadczymy we Wrocławiu i okolicach do 30 km Wykonujemy usługi w miastach : Wrocław, Oleśnica, Trzebnica, Oława, Sobótka, Brzeg Dolny, Kąty Wrocławskie, Kobierzyce, Środa Śląska, Oborniki Śląskie oraz okolice Tel : 792-424-762 czyszczenietapicerek.wroclaw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Pranie tapicerki samochodowej we Wrocławiu IP: *.12.199.109.static.rdi.pl 02.11.13, 10:22 Ja usługę pranie tapicerki wykonywałam w firmie Czysty Kącik i jestem bardzo zadowolona :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doświadczony Re: Pranie tapicerki samochodowej we Wrocławiu IP: *.dynamic.mm.pl 27.11.13, 18:22 okazyjnie sprowadzam samochody z zagranicy - serdecznie polecam firmę Ekoshine, zdecydowanie odradzam Alepranie a już nikomu nie radzę korzystać z usług firm "no name" z jakiejś ulotki czy naklejki bo zaskoczy Was nie tylko niska jakość ale i wysoka cena, często wyższa od tej deklarowanej przez "drogie firmy" . Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Pranie tapicerki samochodowej we Wrocławiu IP: *.205.114.161.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.06.14, 12:42 Było wiele razy na tym forum, poszukaj. Dość mocno jest chwalony Czysty Kącik z Długołęki. Odpowiedz Link Zgłoś
galla224 Re: Pranie tapicerki samochodowej we Wrocławiu 11.08.14, 10:36 Ja polecam firmę usługi24.biz z Wrocławia. Czyszczą dobrze i tanio - mają dobre upusty dla stałych klientów. Zaczęłam od domu - czyszczenia kafli podłogowych. Potem meble tapicerowane. I była na tyle zadowolona że z samochodem również się umówiłam. Mieszkam pod wrocławiem, więc dla mnie jest bardzo wygodne, że mogę się umówić wtedy kiedy ja mam czas, bez czekania, odwożenia samochodu itd... Odpowiedz Link Zgłoś
galla224 Re: Pranie tapicerki samochodowej we Wrocławiu 11.08.14, 11:26 Jeśli jesteś wygodny to polecam Usługi24.biz - to ich strona www. Tam są wszystkie dane kontaktowe. I to co ferują, włącznie z cenami. Piszę - jak jesteś wygodny - bo to firma, która dojeżdża do klienta. Myją samochody i piorą tapicerki. Mają zresztą duża szerszą ofertę - więc warto się skontaktować albo przynajmniej poczytać - na przyszłość. Jeśli chodzi o prace - to ja jestem bardzo zadowolony i z czystym sercem mogę polecić tą firmę. Odpowiedz Link Zgłoś
zazdrosny17 Re: Pranie tapicerki samochodowej we Wrocławiu 16.03.15, 20:29 Pranie tapicerki we Wrocławiu Dojeżdżamy do klientów 365 dni w roku. Sprzątamy/Pierzemy tapicerki samochodowe, dywany, wykładziny sprzętem najwyższej jakości firmy karcher. U nas pranie tapicerki z dojazdem już od 120zł. Więcej o nas na stronie internetowej pranie-tapicerki.wroclaw.pl/ tel. 790-498-790 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Barnatowski Re: Pranie tapicerki samochodowej we Wrocławiu IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.11.15, 16:29 Ja moją tapicerkę prałem w AF-Teppich - wszystkim polecam. Mają mega mocny sprzęt i doświadczenie. Tutaj ich strona: www.af-teppich.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Pranie tapicerki samochodowej we Wrocławiu IP: 78.31.215.* 30.11.15, 15:22 Witam, polecam myjnie na Pełczyńskiej 113 Wrocław tam prali mi Panowie cały samochód oraz polerowali maszynowo zmatowiały lakier za rozsądne pieniądze, poleciła mi ich znajoma i naprawdę jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Pranie tapicerki samochodowej we Wrocławiu IP: 78.31.215.* 30.11.15, 15:24 Myjnia Pełczyńska 113 tel. 664-850-100 Odpowiedz Link Zgłoś
kamyjka Re: Pranie tapicerki samochodowej we Wrocławiu 15.05.16, 09:15 Polecam firmę KAMYJKA z Wrocławia. Zleciłem pranie tapicerki samochodowej w moim autku - polecam. Strona internetowa: www.kamyjka.com/oferta-pranie-tapicerki-samochodowej-wroclaw.html Odpowiedz Link Zgłoś
m1t4 Re: Pranie tapicerki samochodowej we Wrocławiu 08.08.16, 23:50 Ja korzystam tylko z usług BlueBear i gorąco polecam, naprawdę dają radę, bluebear.pl/pranie-tapicerki-samochodowej Odpowiedz Link Zgłoś
rexio232 Re: Pranie tapicerki samochodowej we Wrocławiu 06.02.17, 07:02 Krzemieniecka 46 we Wrocławiu, za stacją paliw. Wyprali mi wszystko, tzn. siedzenia, podsufitkę, podłogę i bagażnik i jestem zadowolony. Plamy zniknęły wszystkie a kolor prawie jak tan sprzed lat :) Ich stronka powloki-ceramiczne.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mixerl Re: Pranie tapicerki samochodowej we Wrocławiu 02.07.17, 16:47 Skontaktuj się z tą firmę, naprawdę profesjonalne czyszczenie tapicerek i mebli. naszepranie.wroclaw.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
pablo1111222 Re: Pranie tapicerki samochodowej we Wrocławiu 06.07.17, 08:58 Ja polecam naprawdę solidnego chłopaka z www.ecopranie.pl . 150 zł za kompleks pranie i czyszczenie wnętrza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk8909 Re: Pranie tapicerki samochodowej we Wrocławiu IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.19, 17:43 Ja skorzystałem z usług luxclean.com.pl Serdecznie Polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś