Dodaj do ulubionych

Pranie tapicerki samochodowej we Wrocławiu

07.06.08, 11:14
Witam. Gdzie we Wrocławiu mogę tanio i porządnie dać auto do prania tapicerki,
sufitu oraz podłogi ?? Za wszelkie odpowiedzi bede wdzieczny ;-) P.S.
Podajcie też ceny i ulice...
Obserwuj wątek
    • Gość: domin Re: Pranie tapicerki samochodowej we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 16:47
      Poleca myjnię przy ul Reymonta 12 chyba całość około 200zł ale
      naprawdę warto.Prałem tam już dwa auta idealnie
    • Gość: mario Re: Pranie tapicerki samochodowej we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 15:57
      witam,
      mi udało się wyprać auto naprawdę solidnie na ulicy Działdowskiej
      (boczna ulicy Kowalskiej)wstyd się przyznać,ale czego tam nie było-
      począwszy od czekolady dzieci, poprzez plamy po wszelakiego rodzaju
      napojach!operacja doprowadzenia auta do stanu używalności trwała
      pięć godzin,więc warto zaplanować seans filmowy w pobliskiej
      Koronie...Pan profesjonalnie podszedł do tematu i odebrałem czysty i
      pachnący samochodzik.Usługa kosztowała 250zł,w cenę prania wliczone
      było mycie całego pojazdu,wraz z doszorowaniem alu.Szczerze polecam
      nr.tel 605-697-576,
    • gandziak Re: Pranie tapicerki samochodowej we Wrocławiu 05.07.08, 13:10
      ja korzystam z usług i przy okazji polecam www.myjnia.basja.pl/ Lepiej
      umówić się wcześniej i zostawić auto na cały dzień.
    • Gość: samochodziarz Re: Pranie tapicerki samochodowej we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 22:25
      Skórę czyszczą pięknie na Golężyckiej.
      • Gość: Pacjent Re: Pranie tapicerki samochodowej we Wrocławiu IP: *.crowley.pl 21.07.08, 11:18
        Polecam Pana przy ul Drzewieckiego tanio profesionalnie mozna
        zostawic autko albo Pan przyjedzie na wskazane miejsce koszt ok 150
        zł tel 698 673 098
    • Gość: piotros Re: Pranie tapicerki samochodowej we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.07.08, 17:58
      Polecam Pana z Jednosci Narodowej za 150 bardzo solidnie pralem u
      niego kilka aut 501085690
      • Gość: Marcin Re: Pranie tapicerki samochodowej we Wrocławiu IP: *.internetia.net.pl 10.04.13, 11:48

PROFESJONALNE PRANIE METODĄ EKSTRAKCYJNĄ
        DYWANÓW
        WYKŁADZIN
        CZYSZCZENIE TAPICEREK MEBLOWYCH
        TAPICEREK SAMOCHODOWYCH

Naszą specjalizacją jest pranie i czyszczenie: dywanu, wykładziny, oraz wszelkiego rodzaju tapicerki meblowej tekstylnej : narożnika, kanap, sof, łóżka, tapczanu, wersalki, foteli, krzeseł, puf, materaca. Z uwagi na nasze doświadczenie, nie przemaczamy pranych powierzchni oraz wykonujemy swoją pracę z dużym zaangażowaniem i estetyką.

Do profesjonalnego czyszczenia i prania wykorzystujemy maszyny Kärcher. Technologia oparta jest na rozpylaniu wydajnego preparatu czyszczącego i jednoczesnym odsysaniu wraz z rozpuszczonym brudem. W ten sposób brud który był niedostępny dla zwykłego odkurzacza zostaje całkowicie usunięty.
        Używane przez nas środki czyszczące są wysokiej jakości oraz nie szkodliwe dla dzieci i zwierząt .

Pragniemy podkreślić, że z czyszczonych powierzchni wyeliminujemy znajdujące się w naszych dywanach, wykładzinach i tapicerce : bakterie, pleśnie, naskórki ludzi i zwierząt, resztki pokarmów, resztki rozsiewanych tkanin, resztki środków czystości, kosmetyków, roztocza, pyłki roślin, włosy oraz sierść

Zajmujemy się dodatkowo impregnacją dywanów i tapicerek
        Impregnat tworzy ochronną warstwę, zabezpieczającą włókna przed trwałymi zabrudzeniami

Posiadamy ceny konkurencyjne !!
        Dojazd do Klienta jest bezpłatny !

Nasze usługi świadczymy we Wrocławiu i okolicach do 30 km

Wykonujemy usługi w miastach : Wrocław, Oleśnica, Trzebnica, Oława, Sobótka, Brzeg Dolny, Kąty Wrocławskie, Kobierzyce, Środa Śląska, Oborniki Śląskie oraz okolice

Tel : 792-424-762
        czyszczenietapicerek.wroclaw.pl
    • Gość: kaja Re: Pranie tapicerki samochodowej we Wrocławiu IP: *.12.199.109.static.rdi.pl 02.11.13, 10:22
      Ja usługę pranie tapicerki wykonywałam w firmie Czysty Kącik i jestem bardzo zadowolona :)
    • Gość: doświadczony Re: Pranie tapicerki samochodowej we Wrocławiu IP: *.dynamic.mm.pl 27.11.13, 18:22
      okazyjnie sprowadzam samochody z zagranicy - serdecznie polecam firmę Ekoshine, zdecydowanie odradzam Alepranie a już nikomu nie radzę korzystać z usług firm "no name" z jakiejś ulotki czy naklejki bo zaskoczy Was nie tylko niska jakość ale i wysoka cena, często wyższa od tej deklarowanej przez "drogie firmy" .
      Powodzenia!
      • Gość: Karol Re: Pranie tapicerki samochodowej we Wrocławiu IP: *.205.114.161.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.06.14, 12:42
        Było wiele razy na tym forum, poszukaj.
        Dość mocno jest chwalony Czysty Kącik z Długołęki.
        • galla224 Re: Pranie tapicerki samochodowej we Wrocławiu 11.08.14, 10:36
          Ja polecam firmę usługi24.biz z Wrocławia.
          Czyszczą dobrze i tanio - mają dobre upusty dla stałych klientów.
          Zaczęłam od domu - czyszczenia kafli podłogowych. Potem meble tapicerowane. I była na tyle zadowolona że z samochodem również się umówiłam. Mieszkam pod wrocławiem, więc dla mnie jest bardzo wygodne, że mogę się umówić wtedy kiedy ja mam czas, bez czekania, odwożenia samochodu itd...
    • galla224 Re: Pranie tapicerki samochodowej we Wrocławiu 11.08.14, 11:26
      Jeśli jesteś wygodny to polecam Usługi24.biz - to ich strona www. Tam są wszystkie dane kontaktowe. I to co ferują, włącznie z cenami.
      Piszę - jak jesteś wygodny - bo to firma, która dojeżdża do klienta.
      Myją samochody i piorą tapicerki. Mają zresztą duża szerszą ofertę - więc warto się skontaktować albo przynajmniej poczytać - na przyszłość.
      Jeśli chodzi o prace - to ja jestem bardzo zadowolony i z czystym sercem mogę polecić tą firmę.
    • zazdrosny17 Re: Pranie tapicerki samochodowej we Wrocławiu 16.03.15, 20:29
      Pranie tapicerki we Wrocławiu

Dojeżdżamy do klientów 365 dni w roku. Sprzątamy/Pierzemy tapicerki samochodowe, dywany, wykładziny sprzętem najwyższej jakości firmy karcher. U nas pranie tapicerki z dojazdem już od 120zł. Więcej o nas na stronie internetowej pranie-tapicerki.wroclaw.pl/

tel. 790-498-790
    • Gość: Jacek Barnatowski Re: Pranie tapicerki samochodowej we Wrocławiu IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.11.15, 16:29
      Ja moją tapicerkę prałem w AF-Teppich - wszystkim polecam. Mają mega mocny sprzęt i doświadczenie.

Tutaj ich strona:
      www.af-teppich.pl/
    • Gość: nika Re: Pranie tapicerki samochodowej we Wrocławiu IP: 78.31.215.* 30.11.15, 15:22
      Witam,
      polecam myjnie na Pełczyńskiej 113 Wrocław tam prali mi Panowie cały samochód oraz polerowali maszynowo zmatowiały lakier za rozsądne pieniądze, poleciła mi ich znajoma i naprawdę jestem zadowolona.
    • Gość: nika Re: Pranie tapicerki samochodowej we Wrocławiu IP: 78.31.215.* 30.11.15, 15:24
      Myjnia Pełczyńska 113 tel. 664-850-100
    • kamyjka Re: Pranie tapicerki samochodowej we Wrocławiu 15.05.16, 09:15
      Polecam firmę KAMYJKA z Wrocławia. Zleciłem pranie tapicerki samochodowej w moim autku - polecam. Strona internetowa: www.kamyjka.com/oferta-pranie-tapicerki-samochodowej-wroclaw.html
    • m1t4 Re: Pranie tapicerki samochodowej we Wrocławiu 08.08.16, 23:50
      Ja korzystam tylko z usług BlueBear i gorąco polecam, naprawdę dają radę,
      bluebear.pl/pranie-tapicerki-samochodowej
    • rexio232 Re: Pranie tapicerki samochodowej we Wrocławiu 06.02.17, 07:02
      Krzemieniecka 46 we Wrocławiu, za stacją paliw. Wyprali mi wszystko, tzn. siedzenia, podsufitkę, podłogę i bagażnik i jestem zadowolony. Plamy zniknęły wszystkie a kolor prawie jak tan sprzed lat :)
      Ich stronka powloki-ceramiczne.pl
    • mixerl Re: Pranie tapicerki samochodowej we Wrocławiu 02.07.17, 16:47
      Skontaktuj się z tą firmę, naprawdę profesjonalne czyszczenie tapicerek i mebli. naszepranie.wroclaw.pl/
    • pablo1111222 Re: Pranie tapicerki samochodowej we Wrocławiu 06.07.17, 08:58
      Ja polecam naprawdę solidnego chłopaka z www.ecopranie.pl . 150 zł za kompleks pranie i czyszczenie wnętrza
    • Gość: Patryk8909 Re: Pranie tapicerki samochodowej we Wrocławiu IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.19, 17:43
      Ja skorzystałem z usług luxclean.com.pl Serdecznie Polecam !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka