kklement 08.06.08, 22:29 Nie słyszę śpiewów, krzyków radości, fajerwerków ani trąbek. Dziwne... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: as Re: Już po meczu ? Bo jakoś tak cicho ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 22:34 no proste. Trabanty nas oje..ały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocławianin Widzę kklement że jesteś fanatykiem piłkarskim :) IP: 80.50.236.* 10.06.08, 07:58 Widzę kklement że jesteś fanatykiem piłkarskim i Euro wciągnęło cię tak jak wszystkich. Wnioskuję to po twoim zaangażowaniu w dyskusje o piłce nożnej na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi Re: Już po meczu ? Bo jakoś tak cicho ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 22:34 Byly o 20:49 kiedy Kubica przyjechal pierwszy w Kanadzie :) Niestety wszedzie tam, gdzie sportem w Polsce rzadza dzialacze nie mamy zadnych szans. Przklad Kubicy, Małysza (sprzed 6-7 lat), Kucharskiego i Sycza, Korzeniowskiego, czy plywakow Slominskiego sa wystarczajace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dgn Re: Już po meczu ? Bo jakoś tak cicho ... IP: *.chello.pl 08.06.08, 22:44 Pocieszmy się,że Polacy(Podolski) skutecznie grają na obczyźnie.hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Już po meczu ? Bo jakoś tak cicho ... IP: *.magma-net.pl 08.06.08, 22:56 Podolski to niemiec a nie Polak!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dgn Re: Już po meczu ? Bo jakoś tak cicho ... IP: *.chello.pl 08.06.08, 22:59 wiem,wiem...zażartowałem,podroczyłem się,hihihi Czasem trzeba podkręcić atmosferę,bo można się zanudzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dgn Re: Już po meczu ? Bo jakoś tak cicho ... IP: *.chello.pl 09.06.08, 14:22 ...ale był Polakiem.Taki zdolny. I w tym jest problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dgn Re: Już po meczu ? Bo jakoś tak cicho ... IP: *.chello.pl 09.06.08, 14:25 ...dlaczego wielu Podolskich "gra" za granicą?Czaisz aluzję? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dgn Re: Już po meczu ? Bo jakoś tak cicho ... IP: *.chello.pl 09.06.08, 19:47 Właśnie usłyszałem,że Podolski ma polskie obywatelstwo.To co pierniczysz głupoty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dgn Re: Już po meczu ? Bo jakoś tak cicho ... IP: *.chello.pl 09.06.08, 19:51 ...albo podjudzasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dgn Re: Już po meczu ? Bo jakoś tak cicho ... IP: *.chello.pl 09.06.08, 19:55 Lukas Podolski nie zrzekł się polskiego obywatelstwa! Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: Już po meczu ? Bo jakoś tak cicho ... 08.06.08, 22:39 Za to w Monachium wrze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyzio Re: Już po meczu ? Bo jakoś tak cicho ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 23:22 Ciekawe ile jutro chorągiewek zobaczymy na rzęchowatych kadettach, golfach czy calibrach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toto kklement IP: *.proxy.aol.com 09.06.08, 00:57 co powiesz na temat raportu Julii Pitery? Odpowiedz Link Zgłoś
kklement Re: kklement 09.06.08, 09:26 Że był potrzebny, żeby pokazać funkcjonariuszom tego kraju, że publiczne pieniądze są publicznymi pieniędzmi. I że nawet drobne złodziejstwo - bo tak należy rozumieć robienie sobie zakupów przy użyciu służbowej karty płatniczej - wyjdzie na wierzch. Polska jest taka, jaka jest, bo panuje tu powszechne przyzwolenie na szeroko rozumianą lewiznę. To przyzwolenie nie idzie z góry, ale z dołu, z nas samych. Nie akceptuję tekstów typu "zajmijcie się prawdziwymi aferami, a pierdół się odczepcie". W uznawanych za wzorzec praworządności krajach anglosaskich nie istnieje podział na "prawdziwe" i "nieprawdziwe" kradzieże. Pamiętam aferę, która utrąciła jednego senatora, gdy okazało się, że malwersował ... znaczki pocztowe, które miały służyć jego służbie parlamentarnej, a on wykorzystywał je do celów kampanii wyborczej. W Polsce wszyscy by się pukali w czoło, że o znaczki się komuś problem robi. Masz jeszcze jakieś nie dające Ci spać problemy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dgn Re: kklement IP: *.chello.pl 09.06.08, 14:41 > Polska jest taka, jaka jest, bo panuje tu powszechne przyzwolenie na > szeroko rozumianą lewiznę. To przyzwolenie nie idzie z góry, ale z > dołu, z nas samych. Na prawdę masz coś z głową.Ryba psuje się od głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciocia wacia Re: Już po meczu ? Bo jakoś tak cicho ... IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.06.08, 09:23 Nieprzyjemnie, podobno Polacy przegrali ze szwabskim, ohydnym cielskiem Odpowiedz Link Zgłoś
kklement Nie, to 11 faciów kopiących piłkę ... 09.06.08, 09:30 ... przegrało z innymi 11 faciami kopiącymi tę samą piłkę. Z tego, co słyszałem - bo trudno było nie usłyszeć w tym sportowym jazgocie w mediach - to i w jednej i w drugiej drużynie byli zawodnicy etnicznie obcy nacjom, które mieli reprezentować. Mi to zwisa i powiewa, ja nie czuję się, żebym cokolwiek z kimkolwiek przegrał. Współczuję tym, którzy się przejęli wynikiem półtoragodzinnego kopania piłeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dgn Re: Nie, to 11 faciów kopiących piłkę ... IP: *.chello.pl 09.06.08, 14:44 > Mi to zwisa i powiewa, ja nie czuję się, żebym cokolwiek z > kimkolwiek przegrał. Współczuję tym, którzy się przejęli wynikiem > półtoragodzinnego kopania piłeczki. To po co wypowiadasz się ,zajmujesz się tym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: Już po meczu ? Bo jakoś tak cicho ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 11:30 Cicho bo ujadacze co szczekały o potędze tych biało-czerwonych nieudaczników pouciekały. Jeszcze 2 mecze i spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toto dziekuje za odpowiedz kklement IP: *.proxy.aol.com 09.06.08, 16:35 Wiele rzeczy mi spedza sen z powiek ale zadna z nich nie dotyczy obecnej sytuacji politycznej w Polsce.Jestem po prostu ciekawy jak PObecki elektorat tlumaczy sobie to co sie wyrabia na tej naszej scenie politycznej.I nie pisze tu o tych gowniarzach co pierwszy (i ostatni)raz poszli glosowac w ostatnich wyborach ale o tych co mimo wszystko powinni miec wieksze pojecie o rzeczywistosci.Oczywiscie na podstawie Twoich wypowiedzi nie mozna uogolniac ale bezpiecznie mozna przyjac ze PObecki elektorat nie zachwyca przenikliwoscia ani samodzielnoscia w formulowaniu swoich(?) pogladow.PO ma szanse dzieki takim jak Ty dosc dlugo rzadzic.I chyba tylko o to im chodzi :-) No nic , mam inne pytanie. Jak oceniasz brak zaangazowania sie PObeckiego rzadu w sprawe EIT ? Czy to przejaw wrogosci wobec postawy Dutkiewicza? Odpowiedz Link Zgłoś