jozi1978 11.06.08, 11:46 Witam! Jutro wyniki naboru do żłobków, jakie macie przeczucia? Dostaniecie się czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margop1 Re: Nabór do żłobków 11.06.08, 16:29 trochę to idiotyczne ,ale w cuda już nie wierzę ... do żłobko-przedszkola w rekrutacji przedszkolnej się moja córeczka nie dostała nawet na listę rezerwową. Mąż czekał od godz 4 rano - nic to nie dało. Teraz złożyliśmy papiery na Białowieską - zobaczymy jutro na liście. Bardzo chciałabym się aby córka się dostała. Odpowiedz Link Zgłoś
karmma Re: Nabór do żłobków 13.06.08, 10:56 I jak, dostaly sie Wasze dzieci? moj synek dostal sie do zlobka na Wronskiego, we wrzesniu bedzie mial 10 mcy. Odpowiedz Link Zgłoś
jadzia.orbitrek Re: Nabór do żłobków 13.06.08, 11:43 moja córka będzie od wrzesnia chodzić na Wrońskiego:) będzie miała skończony roczek:) Odpowiedz Link Zgłoś
betibor Re: Nabór do żłobków 13.06.08, 17:13 mój synek dostał się na drukarską,we wrześniu kończy roczek:) Odpowiedz Link Zgłoś