Dodaj do ulubionych

Klub senso :/ odradzam

01.07.08, 17:18
Wybraliśmy się wczoraj z chlopakiem i przyjaciółką do klubu senso na impreze
dla licealistów by oblewać zdaną maturę. Rozsiedliśmy się na kanapach.
Kupiliśmy sobie po piwie.

Przyjaciolka poszła tańczyć. Nie dopiliśmy nawet polowy piwa kiedy nagle
przede mna i przed moim chlopakiem (chlopak byl przytulony i glowe oparl na
moim ramieniu) wyroslo dwoch bramkarzy, zabrało chlopakowi piwo i brutalnei go
podniosło za ramiona. Widzialam jak popychajac go wyprowadzaja go z klubu. No
po prostu szok. szukałam slów wyjaśnien i usłyszałam ze moj chlopak wylecial
bo byl "NAPIE..NY". Chłopak byl oczywiscie trzezwy nie dopił nawet polowy
piwa. Odradzam ten klub poniewaz w ciagu niecałej godziny zainwestowalismy
prawie 60 zł (40zł na wejscie za 3 osoby + piwa)bo to by wyleciec ;/

Nigdy i nigdzie w żadnym klubie nie spotkałam sie z takim chamstwem i
bezczelnością ;/ Rozumiem ze panowie bramkarze maja obowiazek byc tacy jacy sa
bo by im kazdy wszedł na glowe ale to sie tyczy chyba ludzi NAPRAWDE
"napie..nych" i stwarzajactych problemy...

Obserwuj wątek
    • Gość: tommy Re: Klub senso :/ odradzam IP: *.csb.de 01.07.08, 19:11
      Pewnie ktos dal kase na wolne miejsce i chcieli sie was pozbyc...
      • akzalag Re: Klub senso :/ odradzam 01.07.08, 19:36
        Bardzo prawdopodobne.
      • Gość: q Re: Klub senso :/ odradzam IP: *.md4.pl 01.07.08, 19:51
        to jest jedyne i prawdziwe wytłumaczenie

w polsce nie chodzę do knajp, w każdej czuje sie jak w wiejskiej remizie
        • akzalag Re: Klub senso :/ odradzam 01.07.08, 21:15
          > w polsce nie chodzę do knajp, w każdej czuje sie jak w wiejskiej remizie

Widocznie nie spełniają cywilizowanych standardów.Może należałoby odebrać
          koncesję na alkohol,prawo do prowadzenia działalności gospodarczej?
    • Gość: 123 Re: Klub senso :/ odradzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 20:11
      Ale syf :D

Ja swoja mature opijałem u kumpla za siechnicami.
      Grill, piwko, wódeczka z lodóweczki, spokojnie, kulturalne na leżaczkach
      człowiek wypoczął.
    • real_mr_pope Re: Klub senso :/ odradzam 01.07.08, 20:22
      To i tak cud, że weszliście, bo Senso jest od 21 lat.
    • Gość: a chyba będę tam chodził IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 20:56
      spodobała mi się ta knajpa, bo wyrzucają z niej piane gó..arstowo
      Wypije taki 2 piwa zadymy zdrobi jakby wypił 10. Dla knajpy też problem wyda 5 zł i zajmuje na pól nocy miejsca w których może siedzieć dobry klient zamiawiać i płacić. DO tego jeszcze robi wioskę jak to gó..arstwo. Na koniec da komuś w ryja albo sprzeda kosę co jest tradycja zabaw gó..ażerii w Pasażu Niepolda.Coś w tym jest że dobre knajpy nie wpuszczją poniżej 21 lat dbają po poprostu o swój interes i spokój swoich gości
      • Gość: łysy z nożem i ja tesz kurde IP: *.wroclaw.mm.pl 01.07.08, 21:05
        fajosko muwie wam, da sie w łape bramkarzowi i masz kanape dla
        siebie, suczek i kumpli, ciekawe ile trzeba dac aby tom guwnarzerie
        wywlic ?
    • Gość: Antek Enigramt Czesc komuszki !!! I jak zahowuje sie mlodzierz ?? IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.07.08, 21:33
      Plugawo !!! A Donek co robi? Na porzondek nie mozna liczyc i wciarz bendzie sie
      szezyc codzolustfo !!!
      • Gość: jan Re: Czesc komuszki !!! I jak zahowuje sie mlodzie IP: *.wroclaw.mm.pl 02.07.08, 08:23
        A zatem bojkotujemy senso.
      • Gość: duduś Re: Czesc komuszki !!! I jak zahowuje sie mlodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.08, 15:59
        Oj tatuś cie pacanku niedorobił co nie??
        • Gość: da Re: Czesc komuszki !!! I jak zahowuje sie mlodzie IP: *.wroclaw.mm.pl 02.07.08, 19:05
          Dudusiu! Zdecydowanie polecam lekturę słownika ortograficznego.
          • Gość: merlin Re: Czesc komuszki !!! I jak zahowuje sie mlodzie IP: *.gprs.plus.pl 03.07.08, 00:33
            Normalni nie chodzą do senso!

trzeba miec albo 45 w łapie (panowie), albo ćipkospódniczke na sobie
            (panie)
            patologia!
            • akzalag Re: Czesc komuszki !!! I jak zahowuje sie mlodzie 03.07.08, 00:47
              ..ładnie opisane.hihi
              • Gość: Karol Wielki Re: Czesc komuszki !!! I jak zahowuje sie mlodzie IP: *.wroclaw.mm.pl 03.07.08, 11:55
                Przecież to nie jedyny lokal w tym mieście.Można nie chodzić. Ja w
                każdym bądź razie dziękuję za informację.Będę omijał tę spelunę.
                • Gość: patryk senso- jest super! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.08, 16:53
                  a ja,sugerując się tego typu zakłamanymi opiniami,także omijałem ten
                  lokal,aż do dnia kiedy trafiłem tam przypadkiem. elegancki wystrój,
                  kulturalne towarzystwo, jednym słowem wysoki poziom! te komentarze
                  piszą chyba gimnazjaliście, którzy (na szczęście) nie zostają tam
                  wpuszczani! polecam
                  • Gość: komar móhe ukąse Re: senso- jest super! IP: *.as.kn.pl 01.09.08, 17:31
                    kulturalne towarzystwo??
                    uważaj z takimi opiniami bo jeszcze ktoś cię śmiechem zabije ;)
                    byłem 3 razy i mi wystarczy, a jeśli chodzi o ochronę, to
                    rzeczywiście buractwo i słoma z butów, dostają w łapę za "wolną"
                    lożę czy miejsca przy stoliku i usuwają w ich mniemaniu najmniej
                    szkodliwych "frajerów", tzn. takich, którzy im nie podskoczą... np.
                    młodych jarząbków świętujących zdaną maturę... zgadzam się z autorką
                    postu... jak najdalej z dala :)
                  • zenonx4 Re: senso- jest super! 01.09.08, 17:34
                    ty to nazywasz fajnym lokalem ??? kazdy kto to próbował otworzyc plajtował
                    wczesnioej czy pozniej i w tym przypadku tak samo bedzie
                    • Gość: truteń Re: senso- jest super! IP: *.wroclaw.mm.pl 01.09.08, 17:54
                      Zadowolony jest chyba właściciel lokalu i stworzył ten post. To
                      kryptoreklama.
                  • Gość: moniczorek Re: senso- jest super! IP: 212.185.43.* 03.09.08, 09:21
                    buehehe

kulturalne towarzystwo?
                    Stary...to ja nie chce wiedzieć na jakim poziomie Ty jesteś skoro to
                    co się tam wyrabia nazywasz kulturą?
    • female01 Re: Klub senso :/ odradzam 02.09.08, 23:51
      znam sooby ktore sobie chwala ten lokal, bo wszystkich pijanych za bardzo, awanturujacych sie itd, ochrona wywprasza z lokalu. I tak powinno byc, pewnie zdarzaja sie tak drastyczne przypadki jak tu opisany ale znam tez inne, ktore potwierdzaja slusznosc takich niestety silowych dzialan.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka