niente.niente 17.07.08, 21:28 Debilny komentarz Sawki, ale nic dziwnego, on Sląsk ma gdzieś. Jakby tu chodziło o Pogoń... Swoją drogą wychodzi na to, że w Polsce nie ma poważnych biznesmenów, a przynajmniej nie ma ich we Wrocławiu. Ubecy i idioci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zonk Koszykarski Śląsk jednak nie został sprzedany IP: 213.25.69.* 17.07.08, 21:33 Czy to się nazywa kabaret???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Regio Re: Koszykarski Śląsk jednak nie został sprzedany IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.07.08, 21:39 to już jest koniec... Siemiński ze swoim Asco na Madagaskar a Sawka do Szczecina, dlaczego Wrocław ma takiego pecha ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Koszykarski Śląsk jednak nie został sprzedany IP: *.mas.airbites.pl 17.07.08, 21:39 Co to za biznesmeni, którzy obrażają się na media i z tego powodu kończą zapowiadany biznes... To nie media są winne klęsce negocjacji tylko jak wiadomo pieniążki. Panowie się nie dogadali i zachowali się jak obrażalskie nastolatki. Kompletny brak profesjonalizmu. Pan Siemiński sam zaczął wojnę z mediami i teraz na nie próbuje zrzucić odpowiedzialność. Doskonale wiadomo, że również kibice Śląska, których to jestem częścią nie byli zadowoleni z poczynań Pana Siemińskiego. Nie będę tutaj obrażał tego Pana, natomiast uważam, że niszczy jedną z najlepszych polskich drużyn i cała odpowiedzialność spoczywa na nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rokita Koszykarski Śląsk jednak nie został sprzedany IP: 213.25.69.* 17.07.08, 21:47 A niech to wszyscy diabli... Ciekawe jak znoszą to koszykarze i trenerzy Śląska? PIS nie przychodzi do TVNu bo winni dziennikarze,Panowie Siemiński i Kurzewski przestali negocjować z winy dziennikarzy! To jednak dziennikarze winni są a nie cykliści! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blecharz Re: Koszykarski Śląsk jednak nie został sprzedany IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.07.08, 21:55 To po uj sie chwalili ze negocjuja ? Nie mozna bylo po cichu ? A teraz sie dziwia ze gazety cos naskrobaly. dzieci oficjalnie obrazam sie na sieme i zomo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleopatra24 Re: Koszykarski Śląsk jednak nie został sprzedany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 21:58 chłopaczki w krótkich spodenkach, dać im po łopatce i foremkach, niech idą do piaskownicy robić babki z piasku, przynajmniej przestaną ośmieszać Śląsk, debile Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslauer a moglo byc tak pieknie ... IP: *.telsat.wroc.pl 17.07.08, 22:06 ... i gowno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek K Brak profesjanalizmu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.07.08, 22:16 Siemiński i Kurzewski prowadzą biznesy oparte na cwaniakowaniu i nie nauczyli sie uczciwie załatwiać najprostrzych spraw. A swoją drogą ten red nacz z Wyborczej to też dziennikarz z bożej łaski. Odpowiedz Link Zgłoś
mtn Koszykarski Śląsk jednak nie został sprzedany 17.07.08, 22:27 biznesmeni ? Nie obrażajmy tych którzy nimi są. Media to część współczesnego biznesu. Nie ma teraz wielkiego biznesu bez mediów. A tu dwaj się spotkali i mieli robić biznes ale im media przeszkodziły. Wyobrażacie sobie NBA bez mediów. Jaki kraj tacy biznesmeni. Tylko Śląska szkoda, oj szkoda..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Koszykarski Śląsk jednak nie został sprzedany IP: 80.48.71.* 17.07.08, 22:58 Siemiński - ten człowiek od dawna miał lekkiego hopla na punkcie mediów w ogóle, a Gazety Wyborczej w szczególności. Teraz ciągle pokazuje, że jest człowiekiem mało poważnym. Wydaje się w dość dziecinny sposób szukać winnego upadku Śląska - a to winny Dutkiewicz, który nie kupił, a to prasa, która pisała o negocjacjach, a nawet presję wywierała!!! Powinien wspomnieć też o złych kibicach, którzy nie kochali ani jego, ani wspaniałych pomysłów władz klubu... Zabawne jest to, że poprzedni właściciel Grzegorz Schetyna potrafił wykorzystać Śląsk jako swoistą trampolinę, obecnemu już dawno udało zyskać się "sławę" błazna i dziwaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Art Re: Koszykarski Śląsk jednak nie został sprzedany IP: 83.238.215.* 18.07.08, 08:07 Prawda szczera prawda. To jedynie przeświadcza mnie w przekonaniu że nawet polski biznes to dziadostwo i nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melon Koszykarski Śląsk jednak nie został sprzedany IP: *.city-connect.pl 17.07.08, 22:33 Sawka powinien wrócić do Szczecina. Nieraz pokazał, że woli działać na niekorzyść Wrocławia i tylko nas opluwać. Brzydzę się tym gościem... A co do tych pseudobiznesmenów to nawet nie ma co się rozpisywać. W dziecięcej piaskownicy mali ludzie są bardziej poważni niż oni. I do czego doszło. Śląsk zdobył mistrza Polski 17 razy. I co z niego dziś zostało? A wszystko jak zwykle rozbija się o kasę... I niech mi ktoś powie, że światem nie rządzi pieniądz :( Odpowiedz Link Zgłoś
radziu.2 [...] 17.07.08, 22:57 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Koszykarski Śląsk jednak nie został sprzedany IP: 80.48.71.* 17.07.08, 23:10 Nie odwracaj kota do góry ogonem. Kibice koszykówki, to nie to samo co wygoleni na pałę pseudokibice piłkarskiego Śląska. Owszem, niektórzy narzekali na Schetynę zwłaszcza pod koniec, ale bez przesady. Kibice to klienci, którzy pomagają utrzymać klub bezpośrednio kupując bilety, gadżety, a także w pośredni sposób zarażając znajomych i rodziny pasją kibicowania. Prywatny właściciel klubu może robić co tylko mu się podoba, a pan Siemiatyński traktował ich per noga. "Do tego brak zainteresowania mediów. Po co to komu?" No rzeczywiście - właściciel utrudnia jak tylko może życie mediom, a Gazetę Wyborczą wręcz bojkotuje. W stosunku do mediów przebił nawet PiS... A teraz gorzkie żale na brak zainteresowania mediów... Rozumiem, że każdy może się wkurzyć, gdy media piszą o nim niestworzone rzeczy na podstawie plotek, ale... Ktoś kto ma tendencje autystyczne nie powinien brać się za taki biznes. Schetyna, mimo, że był jakoby tak strasznie opluwany, potrafił wykorzystać Śląsk do uzyskania jakiejś tam popularności wśród wyborców. Do tego jest potrzebny jakiś medialny talent, albo przynajmniej brak antytalentu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antydebil Re: Koszykarski Śląsk jednak nie został sprzedany IP: *.chello.pl 17.07.08, 23:41 Radziu jestes debilem:) Uważaj bo ci mydło upadło.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Koszykarski Śląsk jednak nie został sprzedany IP: *.mas.airbites.pl 18.07.08, 06:57 radziu.2 napisał: > W życiu nie dałbym ani złotówki na klub sportowy, którego > pseudokibice nie mają szacunku dla człowieka, który utrzymuje ich > klub. Po pierwsze nie dasz bo nie masz. Po drugie nie pseudokibice a kibice. Po trzecie nie utrzymuje, tylko na nim zarabia, bo nie wiem czy wiesz żaden poważny inwestor nie będzie do biznesu dokładał. > Powiedzcie mi, dlaczego miałbym utrzymywać wasz klub? Abyście mnie > obrażali na każdym kroku i szargali moim nazwiskiem? Nie znajdziecie > takiego frajera, bo swoją postawą i brakiem wdzięczności na to nie > zasłużyliście. Mamy być wdzięczni, że obecny prezes nie chce zgłosić drużyny do rozgrywek? Konflikt wywołał sam pan Siemieński a nie kibice. > Przychodzicie żebrać o pieniądze? A ja wam mówię spadajcie! > Inwestowanie w was nie ma sensu, bo nic nie da. Co najwyżej kilka > meczów na których będzie komplet a wszystkie pozostałe przy garstce > kibiców. Do tego brak zainteresowania mediów. Po co to komu? Nie żebrać, mówię to już kolejny raz, bo chyba to do Ciebie nie dociera - INWESTOWAĆ! I jaki brak zainteresowania mediów, co ty piszesz! Najpierw Pan Siemieński wydał akredytacje tylko tym mediom, które dobrze pisały o Śląsku (przyzwyczajenie z przeszłości pana S.) a później sam obwieszczył z nimi konflikt! Zastanów się co Ty wypisujesz za brednie! Odpowiedz Link Zgłoś
snowicki Re: Koszykarski Śląsk jednak nie został sprzedany 18.07.08, 09:42 Zainteresowanie mediów Śląskiem było, nawet wówczas, gdy Siemiński konsekwentnie rozbił wszystko, aby zanikło. A na szacunek kogokolwiek trzeba sobie zasłużyć, nie da sie go kupić za żadne pieniądze. Wielki szacunek dla Schetyny, który wiedział co chce osiągnąć ze Śląskiem i konsekwentnie do tego dążył. Kompletny brak szacunku dla "Ochroniarza", który wyrzuca zabawki, gdy mu sie znudzą a o swoje porażki oskarża wszystkich, tylko nie siebie. To postępowanie obłudne, żałosne i tchórzliwe. A tchórz nigdy nie bedzie cieszył sie szacunkiem, zwłaszcza w Polsce. Chyba, ze między podobnymi sobie, ale czy szacunek takiej grupy ma jakąkolwiek wartość? Odpowiedz Link Zgłoś
cclement Re: Koszykarski Śląsk jednak nie został sprzedany 17.07.08, 23:00 Według mnie obaj panowie dalej negocjują a wydali takie oświadczenie aby media im nie przeszkadzały. Nie ma nic gorszego niż wścibskość mediów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurzewski&Siemińsk Oświadczenie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.07.08, 10:25 W związku ze zdradzeniem naszych zamiarów, psucie atmosfery wokół negocjacji i wywieranie społecznej presji przez pana cclementa, oświadczamy dobitnie, że negocjacje definitywnie zakończyliśmy. -to cześć idę na kawę, masz też ochotę? -nie dzięki, jadę nakręcić jakiś realiti szoł. -będę miał paru bezrobotnych koszykarzy, może coś w ten deseń? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gedeon Koszykarski Śląsk jednak nie został sprzedany IP: *.as.kn.pl 17.07.08, 23:04 To juz jest jakies totalne przegiecie. Smieszniejszego powodu zerwania negocjacji panowie juz chyba nie mogli wymyslec. Czy oni naprawde nie widza i nie rozumieja jak w tym momencie zmasakrowali sobie PR i swoje nazwiska? Powazni biznesmeni tak nie robia. Patrzac na to cale zamieszanie wokol Slaska jest jednak nadzieja, ze jutro panowie wydadza oswiadczenie, ze zartowali... bo to wszystko wyglada jak jeden wielki zart... Tylko, ze nikt sie nie smieje. Oby znalazl sie w koncu jakis powazny inwestor. Bede musial jutro odreagowac nerwy na korcie, bo naprawde wierzylem, ze w koncu skonczy sie ten caly cyrk i Slask w miare spokojnie wystartuje w lidze. Pozdrowienia dla wszystkich kibicow Gedeon Odpowiedz Link Zgłoś
radziu.2 Ten wątek jest dowodem na to co piszę od kilku dni 17.07.08, 23:04 Ten wątek jest dowodem na to co piszę od kilku dni. Tomasz Kurzewski jeszcze nie został właścielem a kibole już go obrażają. Śląsk przestanie istnieć nie przez media ale przez dziadostwo pseudokibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: Ten wątek jest dowodem na to co piszę od kilk IP: *.lanet.net.pl 17.07.08, 23:09 Te, synek Siemińskiego. Mógłbyś w końcu się zamknąć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej przez marna gazetke IP: *.lanet.net.pl 17.07.08, 23:14 Przecież to jest nie do pomylenia, żeby przez jedna gazetkę Slask miał upaść! KUUU.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleopatra24 Re: Ten wątek jest dowodem na to co piszę od kilk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 23:21 Chyba jednak trzeba powoli oswajać się z myślą, że to koniec Śląska. I pomyśleć, że jeden palant może rozwalić klub o wieloletniej tradycji. Ja osobiście mam pretensje do p. Schetyny, że swego czasu wymyślił tego miśka. Sam siemiński nie jest specjalnie winny, natura nie obdarzyła go jakoś szczególnie intelektem, więc zachowuje się w sposób dla siebie naturalny - jak buc. Szkoda, że wśród wielu mocnych firm usadowionych we Wrocławiu, żadna nie chce zainteresować się koszykówką... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antydebil Re: Ten wątek jest dowodem na to co piszę od kilk IP: *.chello.pl 17.07.08, 23:44 Jestes debilem:) radziu naprawde jestes debilem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyradziu Re: Ten wątek jest dowodem na to co piszę od kilk IP: *.mas.airbites.pl 18.07.08, 06:50 Nie wiem w jakim świecie Ty żyjesz, skoro na każde słowo krytyki reagujesz tak gwałtownie. Obrażanie przyszłego właściciela? Daj mi dowód na to że kibice (a nie kibole, bo po tym co wypisujesz widać, że nie jesteś świadomy jaka atmosfera panuje na trybunach podczas meczu koszykówki) obrażają przyszłego właściciela...Wszyscy trzymaliśmy kciuki za powodzenie tej transakcji, bo zależy nam na koszykarskim Śląsku. I przestań wypisywać takie brednie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Gucwiński Re: Koszykarski Śląsk jednak nie został sprzedany IP: *.cust.tele2.pl 17.07.08, 23:13 Kupi, kupi. Odpowiedz Link Zgłoś
cclement Re: Koszykarski Śląsk jednak nie został sprzedany 17.07.08, 23:15 Gość portalu: Pan Gucwiński napisał(a): > Kupi, kupi. A ty co z tą kupą??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slaski Re: Koszykarski Śląsk jednak nie został sprzedany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 23:51 Moze wroclawiowi wcale nie trzeba klubu koszykarskiegoi ? Tu o to pytaja ! www.prw.pl/articles/view/7304/co-dalej-z-koszykarskim-slaskiem-wroclaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vxd Re: Koszykarski Śląsk jednak nie został sprzedany IP: *.chello.pl 18.07.08, 00:01 ehhh a pamietam jak po 1 meczu, na ktorym bylem, chwalilem sie kolegom biletem, lazilem wtedy do podstawowki :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gracz do debili wszelkiej masci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.08, 08:20 Oczywiscie, ze SIeminski to konkretny pajac! I jesli ktos mysli, ze faktycznie jakakolwiek gazeta moglaby przeszkodzic w tych negocjacjach, jest konkretnym debilem!!! Problem w tym,ze kiedys Slask zostal sprzedany takiemu baranowi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waszka Koszykarski Śląsk jednak nie został sprzedany IP: *.nat.tvk.wroc.pl 18.07.08, 08:35 rozlozyc taki klub ... brak slow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NO_Sport a kogo to obchodzi? IP: *.tatarek.com.pl 18.07.08, 08:58 Znowu się zgrzewają różnej maści kibice i pseudokibice. Zdajcie sobie w końcu sprawę, że czasy świetności Waszego klubu należą definitywnie do przeszłości (sport nigdy nie był oczkiem w głowie ludzi zań odpowiedzialnych lub mających coś do powiedzenia w tej kwestii) i przestańcie mniej lub bardziej trafnie szukać kozła ofiarnego. To, że obecny właściciel ma niewiele wspólnego z prawdziwym biznesmenem to jedno (a z promotorem sportu jeszcze mniej), a to, że Śląsk obecny to popłuczyny niegdysiejszego Mistrza Polski to drugie. A jak to lubicie narzekać i psioczyć to zróbcie ściepę i sobie odkupcie drużynę. Ja osobiście (i pewnie nie tylko) mam dosyć tego ciągłego kwękania ciągle na ten sam temat. A to Euro2008, a to Euro2012, a to Śląsk, a to, a to, a to. Nie samym sportem człowiek żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: a kogo to obchodzi? IP: *.nsn-inter.net 18.07.08, 11:03 Gość portalu: NO_Sport napisał(a): > Znowu się zgrzewają różnej maści kibice i pseudokibice. A powiedz mi kto ma się odzywać jeśli chodzi o sport? Przecież to dla kibiców grają więc nie rozumiem twojego toku myślenia. >Zdajcie sobie w końcu s > prawę, że czasy świetności Waszego klubu należą definitywnie do przeszłości (sp > ort nigdy nie był oczkiem w głowie ludzi zań odpowiedzialnych lub mających coś > do powiedzenia w tej kwestii) i przestańcie mniej lub bardziej trafnie szukać k > ozła ofiarnego. To dwie różne sprawy. Świetność śląska a oczko w głowie. Nie widzę poważniejszego związku. >Ja osobiście (i pewni > e nie tylko) mam dosyć tego ciągłego kwękania ciągle na ten sam temat. A to Eur > o2008, a to Euro2012, a to Śląsk, a to, a to, a to. Nie samym sportem człowiek > żyje. Nie chcę cię obrażać, ale należysz zapewne do grupy ludzi którzy nie potrafią dobrze złapać piłki a lekcje wfu były dla ciebie największą kartorgą. Współczuję ci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: a kogo to obchodzi? IP: *.gprs.plus.pl 18.07.08, 15:07 jeżeli jesteś asportowy to nie pozostaje mi nic innego jak tylko ci współczuć. Być może to nie twoja wina, tylko twoich uwarunkowań fizycznych. Nie wnikam w to. W każdym razie, jeżeli Cię on nie interesuje to nie udzielaj się na forum sportowym, bo i po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek od kiedy forum Wrocław jest forum sportowym? IP: *.telsat.wroc.pl 18.07.08, 19:54 bo może coś przeoczyłem, hahaha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waszka Re: a kogo to obchodzi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.08, 15:28 to nie czytaj ... i nie pisz takich bzdur mozesz czytac o przecierach na zime nikt ci nie zmusza do interesowania sie slaskiem Odpowiedz Link Zgłoś
snowicki Koszykarski Śląsk jednak nie został sprzedany 18.07.08, 09:36 Znów wszystkiemu winni dziennikarze. Okazuje się, ze to nie trzecia siła, ale pierwsza. Siemiński, jesteś żałosny. Kurzewski, opanuj się, równać do tego poziomu to wstyd a nie lojalność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Gucwiński Waldy the Beet oraz T.K. IP: *.cust.tele2.pl 18.07.08, 10:40 Doprawdy, jak łatwo zablokować transakcję w naszym biznesie. Przynajmniej wrocławskim. Wystarczy miec znajomego dziennikarza. Zgadzam sie, że T.K. tym oświadczeniem równa w dół, do Waldy the Beet. A tak na marginesie, jak to mozliwe, że Panowie biznesmeni chcąc zachowac tajemnice negocjacji, pozwalają wyciekać informacjom. Ps. Kupi, kupi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pill to GORSZE od odebrania nam EURO IP: *.as.kn.pl 18.07.08, 16:25 myślę ze koniec koszykarskiego śląska byłby większą tragedia i wstydem niż nawet odebranie polsce euro2012 !!!! ja bym nie obwiniał pana kurzewskiego,a tylko i wyłącznie sieminskiego. wszyscy wierzyślismy ze gdy kupi slask, to wróci jego potęga i znów będziemy zdobywać tytuły i grac w Eurolidze. jednak okazało się ze w ogóle nie potrafił albo nie chciał poważnie do sprawy podejść. potraktował drużynę jako zabawkę, jak grę komputerowa, a co najgorsze rozmyślił się przed samym początkiem nowego sezonu i myślał ze miasto z otwartymi ramionami weźmie drużynę, żałosne panie "prezesie". zrujnował pan dumę wrocławian i niegdyś całej polski... jestem zły i az mam ochotę zacytować naszego premiera komentującego prace sędziego Webba po meczu Austria-Polska na euro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowi hahahahahahaha - Simiński to skur....!! IP: *.as.kn.pl 18.07.08, 16:48 Doskonały komentarz Sawki!!! Po prostu nic dodać nic ująć!! Może tylko to, że Simiński (ten SB'ek) zawsze jak mógł na kimś/czymś zarobic to wszlkim sposobami to osiągał. Kurzewski jest niewiele lepszy, więc może i dobrze. Może teraz Koelner lub Kuchar kupią Śląsk. To mogłoby byc najlepsze rozwiązanie. Jeszcze raz gratulacje dla Redakcji za tępienie kretynów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
e-kibic Co za kibice-cioty! O jakim końcu Śląska piszecie? 18.07.08, 17:32 Co za kibice-cioty! O jakim końcu Śląska wy piszecie? Czy nie ma przypadkiem drużyny Śląska gdzieś w II lidze? Słabo znam się na koszu ale podobno w II lidze występują koszykarze wojskowego klubu. Więc jeśli faktycznie występują a wy jesteście "kibicami z jajami" to będziecie chodzili na ten drugi Śląsk-wojskowy. Jak hala będzie się wypełniać kibicami to gwarantuję że szybko wrócicie do ekstraklasy (czy jak to się tam u was nazywa) a jeśli zamierzacie się poddać i zostawić klub, bo gra w II lidze to nie zasłużyliście na to aby wasz klub grał w ekstraklasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Koszykarski Śląsk jednak nie został sprzedany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 17:50 Mam tylko nadzieję że wszystkie szanujące się firmy we Wrocławiu korzystające jeszcze z usług ASCO jak najszybciej podziękują tej firmie za współpracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K I B I C Koszykarski Śląsk jednak nie został sprzedany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 18:03 Swoją drogą wszystko to przypomina praktyki Dutkiewicza przy EIT, jak się nie udało to obrazić się i opluć wszystkich winnych. Czyli kto z kim przystaje takim się staje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTI Koszykarski Śląsk jednak nie został sprzedany IP: *.centertel.pl 21.07.08, 18:30 Powiem wam tak... Pieprze taka postawę Władz Miasta Wrocław, a w szczególności Dutkiewicza, którego nie interesuje Koszykarski Śląsk Kosz to historia, kosynierzy, mecze z Lechem, górnikiem na które się jeździło starymi z jeszce rozsuwanymi drenianymi drzwiami tramwajami. A teraz Dutkiewicz chrzani, ze go nie interesuje koszykówka... Jasne. Interesuje go piła, bo piła to Euro, a Euro jest bardziej medialne.., wybory do sejmu bo Prezydentem Miasta juz nie będzie. Panie Prezydencie (cyt Leniwiec) "dzisiaj podpalę Twoje zdjęcie a jutro podpalę gmach sejmu między nami jest wojna i nie będzie rozejmu" Taką wojnę powinniwydać kibice, prawdziwi kibice wrocławskiej koszykówki. Tu się urodziłem tu płace podatki i tu chcę chodzić na kosza. Pieprzenie, mogę stać w korkach, wali mnie kolejna remontowana ulica czy kamienica DAJCIE PIENIĄDZE NA ŚLĄSK Odpowiedz Link Zgłoś