Gość: TOM IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.09.03, 15:36 Jakis idiota spalil slomianego misia na placu wolnosci :( Mam nadzieje, ze sumienie mu zyc nie daje :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Obserwator Re: misia spalili :( IP: 212.127.66.* / 192.168.1.* 29.09.03, 16:20 [...................................................................... ....................................................................... .......................................................................] /to, co w nawiasie, nie nadaje się do druku/ ...to już trzeba być chyba ostatnią gnidą i mieć słomiany rozum!! Odpowiedz Link Zgłoś
woo-cash Re: misia spalili :( 29.09.03, 16:38 Gość portalu: Obserwator napisał(a): > /to, co w nawiasie, nie nadaje się do druku/ A ja się pitolić nie będę! Z chamstwem i drobnomieszczaństwem trzeba ostro, a nie autocenzurować! Co za pierdzielony kretyn i wymagający leczenia psychiatrycznego piroman zachował się w sposób tak debilnie bezmyślny?!! Palant nienormalny, gnida chrzaniona! Pewnie chciał się znaleźć na ustach tysięcy mieszkańców, głupi pajac. Miś nawet o baaaardzo małym rozumku budzi przynajmniej sympatię. Kretyn palący misie chyba w ogóle rozumku nie ma. Pozdrawiam siostry i braci w rozumie, Woo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga!!! Re: misia spalili :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.03, 17:09 Cóz za bezdusznik... taka hańba dla Wrocławia, pół Polski zwiedził miś, długo długo stał na Równi Krupowowej w Zakopanem i cieszył oko... szczyt chamstwa! skomentowac sie da to w jeden sposób... i wszyscy wiedza jak .......................................................... .............................................................. .............................................................. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
dr_jekyll Re: misia spalili :( 29.09.03, 18:18 Ktoś spalił Misia? Od Was się dowiaduję! Toż tego kretyna co to zrobił trzeba powiesić na suchej gałęzi... wiecie za co! Nie ma co - piękna reklamę miastu zrobił!?! Brak mi słów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOM Re: misia spalili :( IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.09.03, 18:25 Ten mis po calej Polsce jezdzil a akurat u nas musial sie taki jelop znalezc co mu on przeszkadzal. Pewnie wylazl z w-z nawalony jak stodola i chcial sie popisac przed towarzyszami. Mam nadzieje, ze mis szybko zostanie naprawiony i dalej bedzie na nas z gory spogladal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krisqu071 Re: misia spalili :( IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.03, 18:59 a ja mialem na dniach... isc i zobaczyc na wlasne oczy tozto dobro narodowe bylo MISIU REST IN PEACE! A podpalacza ..................................................................... ...........................................................AIT! KONIEC EPOKI=(=(=(=( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedzwiedz Re: misia spalili :( IP: *.net.diw.com.pl / *.sokolowice.sdi.tpnet.pl 30.09.03, 16:33 oczko wypadlo temu misiu Odpowiedz Link Zgłoś