Gość: Janek Re: MAREK ODEZWIJ SIE , BARDZO TESKNIE... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.01.02, 23:45 Wędzonko. Nie spij. To chyba do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: MAREK ODEZWIJ SIE , BARDZO TESKNIE... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.01.02, 23:48 Słuchaj no, Duszek, skończyłem z Tobą raz na zawsze. Zostaw mnie w spokoju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duszek Re: MAREK ODEZWIJ SIE , BARDZO TESKNIE... IP: 172.16.16.* 11.01.02, 00:04 a moge wiedziec co sie stalo ze skonczyles?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: MAREK ODEZWIJ SIE , BARDZO TESKNIE... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.01.02, 00:18 > a moge wiedziec co sie stalo ze skonczyles?????? Bezczelnosc! Spotykasz się potajemnie z Miguelem Garcią, hacjenda huczy od plotek, a ty się pytasz dlaczego? Odrzuciłem miłość Marii Eleny, tej cudownej czystej dziewczyny, złamałem jej serce, skończyła jako upadła kobieta na ulicy. A zrobiłem to dla Ciebie, Ty podła, zepsuta dziwko. Gdyby mój mały brat, Pedro Alejandro, nie miał raka odbytu, już dawno opuściłbym to przeklęte miejsce ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: MAREK ODEZWIJ SIE , BARDZO TESKNIE... IP: 156.24.231.* 11.01.02, 00:23 Gość portalu: Marek napisał(a): > > a moge wiedziec co sie stalo ze skonczyles?????? > > Bezczelnosc! Spotykasz się potajemnie z Miguelem Garcią, hacjenda huczy od > plotek, a ty się pytasz dlaczego? Odrzuciłem miłość Marii Eleny, tej cudownej > czystej dziewczyny, złamałem jej serce, skończyła jako upadła kobieta na ulicy. > A zrobiłem to dla Ciebie, Ty podła, zepsuta dziwko. Gdyby mój mały brat, Pedro > Alejandro, nie miał raka odbytu, już dawno opuściłbym to przeklęte miejsce ... Marek! Uraziles nas! Forum to nie zadne przeklete miejsce!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: MAREK ODEZWIJ SIE , BARDZO TESKNIE... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.01.02, 00:29 > Marek! Uraziles nas! Forum to nie zadne przeklete miejsce!! Nie chodziło mi o forum. Chodziło mi o hacjende należącą do ojca Duszka. Jako jedyny w okolicy posiada on aparat do dializy kału, bez którego mój mały biedny brat nie może utrzymać sie przy życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duszek Re: MAREK ODEZWIJ SIE , BARDZO TESKNIE... IP: 172.16.32.* 11.01.02, 00:13 Gość portalu: Marek napisał(a): > Słuchaj no, Duszek, skończyłem z Tobą raz na zawsze. Zostaw mnie w spokoju! .....ale skurwysyn z Ciebie, tak gadałes, tak gadałeś .... i się znudziłam, tak? i to na dodatek nie masz odwagi mi o tym powiedzieć tylko sie nie odzywasz a ja tesknie.... znajdz sobie kogos jak Ty .... ja nie potrzebuję kogoś komu nic sie nie podoba, chodzi wiecznie niezadowolony i zdenerwowany na ludzi, nie spełnia obietnic i wyzywa na mnie swoje rozterki egzystencjalne...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duszek Re: MAREK ODEZWIJ SIE , BARDZO TESKNIE... IP: 172.16.46.* 11.01.02, 00:23 coś podobnego.... powiem Ci tylko, ze kazdy zasluguje na tyle milosci ile sam okazuje innym.... a ja na pewno nie zaslugiwalam na to zeby po prostu powiedziec mi po nie odzywaniu sie od dawna.... ze skonczyles..... trzeba bylo miec odwage w sylwestra mi to powiedziec a nie klamac gdy patrze w oczy a wbijac cienki nozyk w plecy... zegnam pana z wielkim zalem i uczuciem zawodu, bo myslalam, ze jestes inny ADIOS HASTA NUNCA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: MAREK ODEZWIJ SIE , BARDZO TESKNIE... IP: *.devs.futuro.pl 11.01.02, 00:21 nie martw się Duszku jeszcze ja tu jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duszek Re: MAREK ODEZWIJ SIE , BARDZO TESKNIE... IP: 172.16.56.* 11.01.02, 00:29 Gość portalu: ja napisał(a): > nie martw się Duszku jeszcze ja tu jestem nie wiem jaki ja, ale jest mi tak przykro ze ide lepiej spac...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: MAREK ODEZWIJ SIE , BARDZO TESKNIE... IP: *.devs.futuro.pl 11.01.02, 00:32 nie pękaj Duszku lepiej się napij duszkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: MAREK ODEZWIJ SIE , BARDZO TESKNIE... IP: 156.24.231.* 11.01.02, 00:33 Gość portalu: Duszek napisał(a): > Gość portalu: ja napisał(a): > > > nie martw się Duszku jeszcze ja tu jestem > > nie wiem jaki ja, ale jest mi tak przykro ze ide lepiej spac...... Przyjdz koniecznie na kregle, wygrasz wszystkie partyjki jak se wyobrazisz ze Marek jest kreglem! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duszek Re: MAREK ODEZWIJ SIE , BARDZO TESKNIE... IP: 172.16.64.* 11.01.02, 00:36 Gość portalu: wędzonka napisał(a): > Gość portalu: Duszek napisał(a): > > > Gość portalu: ja napisał(a): > > > > > nie martw się Duszku jeszcze ja tu jestem > > > > nie wiem jaki ja, ale jest mi tak przykro ze ide lepiej spac...... > > > Przyjdz koniecznie na kregle, wygrasz wszystkie partyjki jak se wyobrazisz ze > Marek jest kreglem! :) :-) moze i bym wygrala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: MAREK ODEZWIJ SIE , BARDZO TESKNIE... IP: *.devs.futuro.pl 11.01.02, 00:36 albo kręglarzem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: MAREK ODEZWIJ SIE , BARDZO TESKNIE... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.01.02, 00:36 Dlaczego nie przestaniesz przebierac mnie za listonosza i kazac tanczyc mi na stole podczas gdy ty cpasz cracka i kochasz sie w sypialni na naszym lozku z facetem, ktorego nie widzialem na oczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: MAREK ODEZWIJ SIE , BARDZO TESKNIE... IP: *.devs.futuro.pl 11.01.02, 00:38 wielkie rzeczy przypomnij sobie co ty robiłeś wtedy z jej koleżanką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: MAREK ODEZWIJ SIE , BARDZO TESKNIE... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 14:46 Coż te starszaki wyczyniają w przedszkolu. Dawniej byłoby to nie do pomyślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolowski Re: MAREK ODEZWIJ SIE , BARDZO TESKNIE... 12.01.02, 16:16 Gość portalu: hrabiaa napisał(a): > Coż te starszaki wyczyniają w przedszkolu. Dawniej byłoby to nie do pomyślenia. Tak Hrabio - O tempora , o mores ... ale dawniej nie bylo aparatow do dializy kalu. Wszystko przez ten postep techniczny ! bzzz Odpowiedz Link Zgłoś