Dodaj do ulubionych

MAREK ODEZWIJ SIE , BARDZO TESKNIE...

IP: 172.16.17.* 10.01.02, 21:38
Obserwuj wątek
    • Gość: Janek Re: MAREK ODEZWIJ SIE , BARDZO TESKNIE... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.01.02, 23:45
      Wędzonko. Nie spij. To chyba do Ciebie.
    • Gość: Marek Re: MAREK ODEZWIJ SIE , BARDZO TESKNIE... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.01.02, 23:48
      Słuchaj no, Duszek, skończyłem z Tobą raz na zawsze. Zostaw mnie w spokoju!
      • Gość: Duszek Re: MAREK ODEZWIJ SIE , BARDZO TESKNIE... IP: 172.16.16.* 11.01.02, 00:04
        a moge wiedziec co sie stalo ze skonczyles??????
        • Gość: Marek Re: MAREK ODEZWIJ SIE , BARDZO TESKNIE... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.01.02, 00:18
          > a moge wiedziec co sie stalo ze skonczyles??????

Bezczelnosc! Spotykasz się potajemnie z Miguelem Garcią, hacjenda huczy od
          plotek, a ty się pytasz dlaczego? Odrzuciłem miłość Marii Eleny, tej cudownej
          czystej dziewczyny, złamałem jej serce, skończyła jako upadła kobieta na ulicy.
          A zrobiłem to dla Ciebie, Ty podła, zepsuta dziwko. Gdyby mój mały brat, Pedro
          Alejandro, nie miał raka odbytu, już dawno opuściłbym to przeklęte miejsce ...
          • Gość: wędzonka Re: MAREK ODEZWIJ SIE , BARDZO TESKNIE... IP: 156.24.231.* 11.01.02, 00:23
            Gość portalu: Marek napisał(a):

> > a moge wiedziec co sie stalo ze skonczyles??????
            >
            > Bezczelnosc! Spotykasz się potajemnie z Miguelem Garcią, hacjenda huczy od
            > plotek, a ty się pytasz dlaczego? Odrzuciłem miłość Marii Eleny, tej cudownej
            > czystej dziewczyny, złamałem jej serce, skończyła jako upadła kobieta na ulicy.
            > A zrobiłem to dla Ciebie, Ty podła, zepsuta dziwko. Gdyby mój mały brat, Pedro
            > Alejandro, nie miał raka odbytu, już dawno opuściłbym to przeklęte miejsce ...

Marek! Uraziles nas! Forum to nie zadne przeklete miejsce!!
            • Gość: Marek Re: MAREK ODEZWIJ SIE , BARDZO TESKNIE... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.01.02, 00:29
              > Marek! Uraziles nas! Forum to nie zadne przeklete miejsce!!

Nie chodziło mi o forum. Chodziło mi o hacjende należącą do ojca Duszka. Jako
              jedyny w okolicy posiada on aparat do dializy kału, bez którego mój mały biedny
              brat nie może utrzymać sie przy życiu.
      • Gość: Duszek Re: MAREK ODEZWIJ SIE , BARDZO TESKNIE... IP: 172.16.32.* 11.01.02, 00:13
        Gość portalu: Marek napisał(a):

> Słuchaj no, Duszek, skończyłem z Tobą raz na zawsze. Zostaw mnie w spokoju!

.....ale skurwysyn z Ciebie, tak gadałes, tak gadałeś .... i się znudziłam, tak?
        i to na dodatek nie masz odwagi mi o tym powiedzieć tylko sie nie odzywasz a ja
        tesknie.... znajdz sobie kogos jak Ty .... ja nie potrzebuję kogoś komu nic sie
        nie podoba, chodzi wiecznie niezadowolony i zdenerwowany na ludzi, nie spełnia
        obietnic i wyzywa na mnie swoje rozterki egzystencjalne......
      • Gość: Duszek Re: MAREK ODEZWIJ SIE , BARDZO TESKNIE... IP: 172.16.46.* 11.01.02, 00:23
        coś podobnego.... powiem Ci tylko, ze kazdy zasluguje na tyle milosci ile sam
        okazuje innym....
        a ja na pewno nie zaslugiwalam na to zeby po prostu powiedziec mi po nie
        odzywaniu sie od dawna.... ze skonczyles..... trzeba bylo miec odwage w
        sylwestra mi to powiedziec a nie klamac gdy patrze w oczy a wbijac cienki nozyk
        w plecy...
        zegnam pana z wielkim zalem i uczuciem zawodu, bo myslalam, ze jestes inny
        ADIOS HASTA NUNCA
    • Gość: ja Re: MAREK ODEZWIJ SIE , BARDZO TESKNIE... IP: *.devs.futuro.pl 11.01.02, 00:21
      nie martw się Duszku jeszcze ja tu jestem
      • Gość: Duszek Re: MAREK ODEZWIJ SIE , BARDZO TESKNIE... IP: 172.16.56.* 11.01.02, 00:29
        Gość portalu: ja napisał(a):

> nie martw się Duszku jeszcze ja tu jestem

nie wiem jaki ja, ale jest mi tak przykro ze ide lepiej spac......
        • Gość: ja Re: MAREK ODEZWIJ SIE , BARDZO TESKNIE... IP: *.devs.futuro.pl 11.01.02, 00:32
          nie pękaj Duszku
          lepiej się napij duszkiem
        • Gość: wędzonka Re: MAREK ODEZWIJ SIE , BARDZO TESKNIE... IP: 156.24.231.* 11.01.02, 00:33
          Gość portalu: Duszek napisał(a):

> Gość portalu: ja napisał(a):
          >
          > > nie martw się Duszku jeszcze ja tu jestem
          >
          > nie wiem jaki ja, ale jest mi tak przykro ze ide lepiej spac......

Przyjdz koniecznie na kregle, wygrasz wszystkie partyjki jak se wyobrazisz ze
          Marek jest kreglem! :)
          • Gość: Duszek Re: MAREK ODEZWIJ SIE , BARDZO TESKNIE... IP: 172.16.64.* 11.01.02, 00:36
            Gość portalu: wędzonka napisał(a):

> Gość portalu: Duszek napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: ja napisał(a):
            > >
            > > > nie martw się Duszku jeszcze ja tu jestem
            > >
            > > nie wiem jaki ja, ale jest mi tak przykro ze ide lepiej spac......
            >
            >
            > Przyjdz koniecznie na kregle, wygrasz wszystkie partyjki jak se wyobrazisz ze
            > Marek jest kreglem! :)

:-) moze i bym wygrala
          • Gość: ja Re: MAREK ODEZWIJ SIE , BARDZO TESKNIE... IP: *.devs.futuro.pl 11.01.02, 00:36
            albo kręglarzem
        • Gość: Marek Re: MAREK ODEZWIJ SIE , BARDZO TESKNIE... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.01.02, 00:36
          Dlaczego nie przestaniesz przebierac mnie za listonosza i kazac tanczyc mi na
          stole podczas gdy ty cpasz cracka i kochasz sie w sypialni na naszym lozku z
          facetem, ktorego nie widzialem na oczy?
          • Gość: ja Re: MAREK ODEZWIJ SIE , BARDZO TESKNIE... IP: *.devs.futuro.pl 11.01.02, 00:38
            wielkie rzeczy
            przypomnij sobie co ty robiłeś wtedy z jej koleżanką
            • Gość: hrabiaa Re: MAREK ODEZWIJ SIE , BARDZO TESKNIE... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 14:46
              Coż te starszaki wyczyniają w przedszkolu. Dawniej byłoby to nie do pomyślenia.
              • pszczolowski Re: MAREK ODEZWIJ SIE , BARDZO TESKNIE... 12.01.02, 16:16
                Gość portalu: hrabiaa napisał(a):

> Coż te starszaki wyczyniają w przedszkolu. Dawniej byłoby to nie do pomyślenia.

Tak Hrabio - O tempora , o mores ...
                ale dawniej nie bylo aparatow do dializy kalu.
                Wszystko przez ten postep techniczny !
                bzzz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka