lesny_duszek 25.08.08, 11:06 Witam, poszukuję godnego polecenia mechanika samochodowego, który naprawia samochody marki FIAT. Nie znam mechaników we Wrocku więc będę wdzięczny za info. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: z Re: Szukam mechanika od FIATA IP: 212.2.116.* 25.08.08, 16:16 Nie wiem gdzie jest dobry, ale wiem gdzie nie jechać - na Karkonoską i na Robotniczą. Jeśli chcesz potwierdzenia to wejdź na dowolne forum samochodziarzy z Wrocka i przeczytasz przerażające historie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PC Re: Szukam mechanika od FIATA IP: *.wro.vectranet.pl 25.08.08, 20:14 Z czystym sumieniem polecam p. Janusz Kłoka na ul. Koszyckiej 4. Zdecydowanie nie polacam p. Przybylskiego z ul. Stalowej Odpowiedz Link Zgłoś
lesny_duszek Re: Szukam mechanika od FIATA 26.08.08, 08:58 Dzięki za info :) a czy mechanika z ul. Sterowcowej któś zna? warto tam naprawiać auto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Szukam mechanika od FIATA IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.08.08, 10:04 pytanie co chcesz naprawić. Przeważnie jest tak, że warsztaty się specjalizują i silnik nieraz lepiej robić w innym miejscu niż zawieszenie a jeszcze w innym elektrykę. Odpowiedz Link Zgłoś
lesny_duszek Re: Szukam mechanika od FIATA 28.08.08, 09:52 Mam problem ze skrzynią biegów - do tego potrzebuję dobrego mechanika, który zna się na Fiatach. Czy ten mechanik na Robotniczej to Amicar - rozumiem, że ASO mam omijać, tak? Dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szukam mechanika od FIATA IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.08.08, 11:07 p.Konera 603 640 489; fachowo i przystępnie cenowo; i malucha i punto, ale też daewoo, cyrtyny i inne widziałem; typowo mechaniczne sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faik.wroc Re: Szukam mechanika od FIATA IP: *.centertel.pl 01.09.08, 21:21 PRZESTRZEGAM PRZED SERWISEM ADF AUTO NA KARKONOSKIEJ !!! NIC NIE POTRAFIĄ NAPRAWIĆ A KASUJĄ BEZCZELNIE JAK ZA USŁUGĘ KATEGORII Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI. KRÓTKO MÓWIĄC OSZUŚCI. PRZESTRZEGAM BO JAK POJEDZIESZ TAM RAZ TO BEDZIESZ MUSIAŁ REKLAMOWAĆ USŁUGI BEZKOŃCA. Odpowiedz Link Zgłoś