Gość: :) IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 08.10.03, 11:19 Gdzie we Wro. mozna kupic oryginalne didgeridoo ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: STrup A co to jest!?!? IP: *.chem.uni.wroc.pl 08.10.03, 13:34 Gość portalu: :) napisał(a): > Gdzie we Wro. mozna kupic oryginalne didgeridoo ? Kurczę! Zupełnie nie wiem o co chodzi! Kto mi wyjaśni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kościelny Re: Uprzejmie informuję, IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.10.03, 13:50 że jest to transglobal hipnotic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m* Re: Uprzejmie informuję, IP: *.magma-net.pl 08.10.03, 14:25 to taki aborygeński instrument .wykonany z łodygi eukaliptusa. malowany ochrą i gliną. fantastyczne brzmienie! [buczenie] Odpowiedz Link Zgłoś
moniczkabb Re: Uprzejmie informuję, 08.10.03, 17:28 Zobacz w sklepach indyjskich, chociaż w to wątpie. Jak były dni Wrocławia, to chyba widziałam dodgeridoo na świdnickiej w ustawionych budkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała lady punk Re: Uprzejmie informuję, IP: *.kask.net.pl 08.10.03, 21:05 niestety te w indyjskich to dość prymitywny wyrób-choć całkiem ładnie zdobione... popytaj jakiś muzyków,albo bębniarzy na rynku-oni mają "dojścia" do dobrych instrumentów powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
issis marsha... 08.10.03, 23:13 moniczkabb napisała: > Zobacz w sklepach indyjskich, chociaż w to wątpie. Ja też - instrument australijski w sklepach indyjskich??? P.S. A propos digeridoo i kogoś kto na tym gra - do marshy: wysyłam Ci coś na skrzynkę :))) Wczoraj z nim rozmawiałam, nie bardzo Cię kojarzył na początku. Potem OK. Mieliśmy się dziś spotkać po Inauguracji, ale ja musiałam wrócić na uczelnię, a on miał wenę twórczą. Przełożyliśmy na przyszły tydzień. O czym poinformuję :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m* isis IP: *.magma-net.pl 08.10.03, 23:26 no tak,ten Pan mógłby cos doradzić w sprawie wszelakich instrumentów:) a na jaki adres posłałaś? nic nie doszło... :( [marsha1@wp.pl] Odpowiedz Link Zgłoś
issis Re: isis 09.10.03, 00:11 Gość portalu: m* napisał(a): > no tak,ten Pan mógłby cos doradzić w sprawie wszelakich instrumentów:) Yesooo, masz tez taaaakie informacje...? > a na jaki adres posłałaś? nic nie doszło... :( > [marsha1@wp.pl] Na ten podany na tamtym forum (au) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: isis IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 09.10.03, 16:28 jakbyscie mieli jakies info to prosze o kontakt vptm@rozanka.wroc.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anka1013 Re: isis 10.10.03, 00:12 Marian Sosna z Auckland wie gdzie kupic didgeridoo www.angelfire.com/art/mds/personalia/wydarzenia/didge/didgeridoo.html Odpowiedz Link Zgłoś
marsha Re: isis :))) 10.10.03, 01:36 > no tak,ten Pan mógłby cos doradzić w sprawie wszelakich instrumentów:) chodzi oczywiście o instrumenty muzyczne! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś