Dodaj do ulubionych

dr. Godziński chirurg dziecinny

IP: *.218.151.88.telsat.wroc.pl 05.09.08, 21:04
czy ktoś może mi powiedzieć coś o tym panu
Obserwuj wątek
    • Gość: darka Re: dr. Godziński chirurg dziecinny IP: *.finemedia.pl 05.09.08, 21:42
      Witam,
      byłam we wtorek u doktora, przyjmował od 18-19, przyjechałam już o
      17 i byłam 10 w kolejce,ale i tak przyjmował poza kolejnością
      innych,którzy przyszli po mnie, bo byli ponoć po zabiegach. Byłam z
      2 letnim synkiem,weszłam dopiero o 19.30 więc myślałam,że mój maluch
      rozniesie poczekalnie ...
      Poszłam do lekarza z polecenia, podobno bardzo dobry chirurg
      dziecięcy ale nic nie mogę się wypowiedzieć, bo okazało się,że z
      małym wszystko ok i na szczęście obeszło się bez leczenia. Nasza
      wizyta trwała dosłownie 5 min i skasowana na 150zł (baaaardzo dużo).
      Nie mogę więc nic napisać o fachowości lekarza ... jedynie złe
      odczucia z powodu rejestracji i czekania oraz wysokości stawki za
      wizytę.
      Wiem tylko,że gdybym musiała jeszcze raz zawitać u chirurga
      dziecięcego, poszłabym do kogoś innego ...
    • mm-c Re: dr. Godziński chirurg dziecinny 11.09.08, 11:16
      Polecam. My ( z 1,5 rocznym synkiem) jesteśmy po zabiegu (pod
      narkozą) u doktora - prywatnie i naprawdę mogę powiedzieć, że to
      świetny lekarz. Owszem wizyta trochę kosztuje i czeka się długo w
      kolejce bo "kto pierwszy ten lepszy" ale doktor przyjmuje wszystkich
      do oporu. Faktycznie dzieci po zabiegach są przyjmowane poza
      kolejnością - ale to tylko na króciutką kontrolę, czy aby nic się
      nie dzieje. Doktor jest chyba ordynatorem na oddziale dziecięcym w
      szpitalu na Traugutta. My też znaleźliśmy go z polecenia.
      • Gość: PO Re: dr. Godziński chirurg dziecinny IP: *.oc3.tsk.pl 20.10.08, 11:24
        Czekac niestety trzeba,ale faktycznie my tez jestesmy po zabiegu u
        dr Godzinskiego,drogo to fakt, bo przeciez niby mamy ubezpeiczenie,
        ale do zabiegu ma fachowa kadre, wszystko w pelnej gotowosci bo
        zazwyczaj sa to głebokie narkozy, krotkotrwałe.Delikatne podejscie
        do dzieci,cierpliwe. A o fachowosi tego lekarza lepiej zeby
        wypowiedzial sie nie laik, tylko najlepiej inny,niezaprzyjazniony
        lekarz.
        • Gość: andzia Re: dr. Godziński chirurg dziecinny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 19:22
          Doktor jet takze onkologiem. Mojemu dziecku usuwał znamiona.
          Rzeczywiście długie kolejki sa w gabinecie, ale przecież to nie jego
          wina, że tak dużo małych pacjentów tam przychodzi. Państwowa służba
          zdrowi jaka jest każdy widzi. Mojemu dziecku należało pilnie usunąć
          te znamiona, a kolejki na odzział długie. Poszliśmy prywatnie.
          Doktor ma bardzo dobre podejście do dzieci. I niestety drogo,
          potwierdzam. Po zabiegu przyszliśmy pokazać blizny, także wtedy
          przyjmuje między pacjentami bo trwa to dosłownie moment.
          • Gość: Marta Re: dr. Godziński chirurg dziecinny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 23:45
            Taaa, nie ma to jak negatywna ocena lekarza przez kolejkę w poczekalni...
            Gratuluję. Mój synek był dwa razy operowany na przetokę okołodobytniczą. Na
            klinikach. Miał odpowiednio pól roku i półótora. To jest tragedia, taka operacja
            u malucha. Ból, potem to co po operacji... Powiedziano mi tam, że nic więcej nie
            da się zrobić i to będzie wracać i można jedynie nacinać to w kółko i w kółko.
            Dzwoniłam po całej Polsce i w sumie mówiono mi to samo.Poszłam prywatnie do dr
            Godzińskiego i zaproponował nieco inne leczenie. Następnego dnia trafiliśmy do
            szpitala bez wielkiej nadziei na inne efekty. Oczywiście bez żadnego płacenia.
            Synek został zoperowany, to było ponad dwa lata temu i żadnego nawrotu. Może i
            wizyta jest droga, może się czeka, ale ja lepszego chirurga nie znam i naprawdę
            gorąco, serdecznie pana doktora polecam. Przychodził do nas na oddział, oglądał
            synka, czuliśmy się bezpieczni. Jeśli - nie daj Boże, coś się jeszcze zdarzy,
            nie będę się wahała, dokąd się udać... Pozdrawiam i mimo wszystko życzę, by nie
            trzeba było tego sprawdzać :)
            • janka39 Re: dr. Godziński chirurg dziecinny 08.05.09, 21:50
              świetny lekarz
              a stawka - cóż, niemała, to prawda, ale tyle samo bierze np.
              kardiolog dziecięcy (nie mówiąc o stomatologu dziecięcym, który za
              mleczny ząbek potrafi skasować i 250 zł)
              • Gość: iwo46 Re: dr. Godziński chirurg dziecinny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 21:58
                Z czystym sumieniem polecamy. Rodzice Wojtka
    • enaretka Re: dr. Godziński chirurg dziecinny 12.05.09, 13:32
      Ja także mam pozytywne zdanie o Panu docencie. Moje dziecko urodziło
      się ze znamieniem trudnym do określenia, potrzebna była konsultacja
      chirurga. W niedzielny wieczór przyjechał tylko do mojego dziecka sam
      pan docent a następnie zaprosił nas do szpitala na zabieg. Dwa dni
      później przyjął nas u siebie w szpitalu, poza kolejnością,
      załatwiając nam na pół dnia łóżko choć nie było wolnych miejsc na
      oddziale. Wszystko to zapewnił nam z tzw. dobrego serca. Dla rodziców
      nie jest przesadnie miły ale za to szczery i konkretny, do dzieci ma
      fantastyczne podejście.
      • Gość: kokoszka Re: dr. Godziński chirurg dziecinny IP: *.tktelekom.pl 19.05.09, 08:14
        Witam, ja wybieram sie także do doktora na ul,. żelazną, synek nie
        ma jąderka w szpitalu na klinikach odrazu chcą go operować a ja
        chciałabym potwierdzić opinie i wybrałam pana dr Godzińskiego.
        Zabieg tez chciałabym przeprowadzic prywatnie... ale mam pytanie czy
        tam na żelaznej jest apart usg?
        • Gość: jk Re: dr. Godziński chirurg dziecinny IP: *.wroclaw.vectranet.pl 19.05.09, 19:59
          jest. Ale wstrzymaj się z zabiegiem, jąderka same często zstępują
          • Gość: Jack Drogo?Smeiszne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 13:51
            Przypominam,ze szeregowy prawnik za porade na start bierze 500pln.Bez
            dyskutowania.150pln za b.dobrego specjaliste chirurga dzieciecego to...smiesznie
            malo:)

Pana doktora nie znam osobiscie,znam za to dziela jego
            pracy-niewatpliwie,dziela.Facet jest godny kazdych pieniedzy.

Gość portalu: jk napisał(a):
            > jest. Ale wstrzymaj się z zabiegiem, jąderka same często zstępują

Nie jestem pediatra,ani chirurgiem dzieciecym,ale:nie "czesto",a zalezy od
            wieku-jak "synek" ma 5 lat,to tu nie ma sie co zastanawiac,tylko trzeba robic
            zabieg.Tyle...
            • yoka1 Re: Drogo?Smeiszne... 20.05.09, 21:06
              to na pewno, ale jeśli ma 2 lata, to można się wstrzymać.
              • Gość: Jack ...?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 00:19
                Ekhm,2 lata to gorna granica-i to nie zawsze,bywa ze nie ma sensu
                czekac.Polecalbym mozliwie szybka konsultacje&zabieg...
                • Gość: kokoszka83 Re: ...?! IP: *.tktelekom.pl 01.06.09, 14:06
                  no pod koniec czerwca jadę na wizytę i macie rację, na zdrowiu nie
                  ma co oszczędzać, synek jest wart każdych pieniążków!!
                  • Gość: kokoszka83 Re: ...?! IP: *.tktelekom.pl 08.09.09, 07:56
                    Byłam wczoraj u dr Patkowskiego, potwierdził, że muszę wykonać
                    zabieg, bo jądra nie wyczuwa dotykowo, najprawdopodnobniej zabieg
                    odbędzie się w przeciągu 2 m-cy... strasznie się boję! miał ktoś z
                    Was taki zabieg? strasznie boję się narkozy u dziecka... synek ma
                    dopiero 15 m-cy, wiem ze panikuję, ale rposzę o porade
                    • Gość: magda Re: ...?! IP: *.e-wro.net.pl 08.09.09, 08:39
                      Polecam Ci forum uronef.pl/forum/index.php?redir=1. Jest to
                      skarbnica wiedzy i porad mam, których dzieci mają problemy /wady/
                      urologiczne. Z tego co wiem, świetnymi specjalistami polecanymi na
                      tym forum są lekarze z Centrum Zdrowia Dziecka. Wiem, powiesz, że do
                      Centrum trudno dostać się - to prawda - ale Ci lekarze przyjmują
                      również prywatnie w BIOS w Warszawie/wizyty płatne - zabiegi
                      refundowane/. Jeśli tak bardzo boisz się o swoje dziecko, a
                      problemem jest dla Ciebie konsultacja w BIOS - to możesz napisać
                      email do tych lekarzy, opisać problem i zobaczyć co Ci poradzą.
                      Napewno taka konsultacja pozwoli Ci podjąć najlepszą decyzję z
                      możliwych. Polecani lekarze to dr Smigielski :smigielski.net/
                      i dr Czyż www.urolog-dzieciecy.pl/.
                      I naprawdę polecam ww forum - skarbnica wiedzy i porad osób,
                      ktorych dzieci miały o wiele gorsze wady niż Twoje - i wszystko
                      skończyło się dobrze. Zyczę zdrówka dziecku, a rodzicom siły.
                      Naprawdę dacie radę!
                      • Gość: kokoszka83 Re: ...?! IP: *.tktelekom.pl 08.09.09, 11:11
                        dziękuję za podpowiedź. ja jestem z okolic wrocławia i nie stać mnie
                        niestety na Warszawe sam dojazd itd. we wrocławiu podobno tez dobrze
                        operują, dam znać po zabiegu jak było...
                        • Gość: magda Re: ...?! IP: *.e-wro.net.pl 09.09.09, 17:46
                          Rozumiem... ale może choć poprzez email /z jego strony możesz
                          wysłać/- opisz dr Czyżowi przypadek i zapytaj - czy u takiego małego
                          dziecka napewno samoistnie nic się już nie naprawi. Wiesz, bo u
                          dzieci to różnie jest, one rosną i niekiedy coś "samo" się naprawia.
                          Dr napewno Ci odpowie, może podpowie, aby do jakiegoś tam wieku
                          dziecka poczekać - nie wiem - ale to naprawdę nic Cię nie kosztuje.
                          Wiem z tego forum uronef, że niekiedy lekarze spieszą się z
                          zabiegiem, który okazuje się, że niekiedy lepiej wykonać póżniej, a
                          czasami odwrotnie - każą czekać - zaś lekarze z CZD są odmiennego
                          zdania. Dr Patkowski cieszy się dobrą opinią, niemniej jednak -
                          konsultacja u kilku niezależnych specjalistów nigdy nie zaszkodzi, a
                          Tobie da poczucie, że droga którą musi przejść Twoje dziecko, jest
                          najwłaściwsza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka