Gość: szymeczek4 IP: *.218.151.88.telsat.wroc.pl 05.09.08, 21:04 czy ktoś może mi powiedzieć coś o tym panu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: darka Re: dr. Godziński chirurg dziecinny IP: *.finemedia.pl 05.09.08, 21:42 Witam, byłam we wtorek u doktora, przyjmował od 18-19, przyjechałam już o 17 i byłam 10 w kolejce,ale i tak przyjmował poza kolejnością innych,którzy przyszli po mnie, bo byli ponoć po zabiegach. Byłam z 2 letnim synkiem,weszłam dopiero o 19.30 więc myślałam,że mój maluch rozniesie poczekalnie ... Poszłam do lekarza z polecenia, podobno bardzo dobry chirurg dziecięcy ale nic nie mogę się wypowiedzieć, bo okazało się,że z małym wszystko ok i na szczęście obeszło się bez leczenia. Nasza wizyta trwała dosłownie 5 min i skasowana na 150zł (baaaardzo dużo). Nie mogę więc nic napisać o fachowości lekarza ... jedynie złe odczucia z powodu rejestracji i czekania oraz wysokości stawki za wizytę. Wiem tylko,że gdybym musiała jeszcze raz zawitać u chirurga dziecięcego, poszłabym do kogoś innego ... Odpowiedz Link Zgłoś
mm-c Re: dr. Godziński chirurg dziecinny 11.09.08, 11:16 Polecam. My ( z 1,5 rocznym synkiem) jesteśmy po zabiegu (pod narkozą) u doktora - prywatnie i naprawdę mogę powiedzieć, że to świetny lekarz. Owszem wizyta trochę kosztuje i czeka się długo w kolejce bo "kto pierwszy ten lepszy" ale doktor przyjmuje wszystkich do oporu. Faktycznie dzieci po zabiegach są przyjmowane poza kolejnością - ale to tylko na króciutką kontrolę, czy aby nic się nie dzieje. Doktor jest chyba ordynatorem na oddziale dziecięcym w szpitalu na Traugutta. My też znaleźliśmy go z polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO Re: dr. Godziński chirurg dziecinny IP: *.oc3.tsk.pl 20.10.08, 11:24 Czekac niestety trzeba,ale faktycznie my tez jestesmy po zabiegu u dr Godzinskiego,drogo to fakt, bo przeciez niby mamy ubezpeiczenie, ale do zabiegu ma fachowa kadre, wszystko w pelnej gotowosci bo zazwyczaj sa to głebokie narkozy, krotkotrwałe.Delikatne podejscie do dzieci,cierpliwe. A o fachowosi tego lekarza lepiej zeby wypowiedzial sie nie laik, tylko najlepiej inny,niezaprzyjazniony lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: dr. Godziński chirurg dziecinny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 19:22 Doktor jet takze onkologiem. Mojemu dziecku usuwał znamiona. Rzeczywiście długie kolejki sa w gabinecie, ale przecież to nie jego wina, że tak dużo małych pacjentów tam przychodzi. Państwowa służba zdrowi jaka jest każdy widzi. Mojemu dziecku należało pilnie usunąć te znamiona, a kolejki na odzział długie. Poszliśmy prywatnie. Doktor ma bardzo dobre podejście do dzieci. I niestety drogo, potwierdzam. Po zabiegu przyszliśmy pokazać blizny, także wtedy przyjmuje między pacjentami bo trwa to dosłownie moment. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: dr. Godziński chirurg dziecinny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 23:45 Taaa, nie ma to jak negatywna ocena lekarza przez kolejkę w poczekalni... Gratuluję. Mój synek był dwa razy operowany na przetokę okołodobytniczą. Na klinikach. Miał odpowiednio pól roku i półótora. To jest tragedia, taka operacja u malucha. Ból, potem to co po operacji... Powiedziano mi tam, że nic więcej nie da się zrobić i to będzie wracać i można jedynie nacinać to w kółko i w kółko. Dzwoniłam po całej Polsce i w sumie mówiono mi to samo.Poszłam prywatnie do dr Godzińskiego i zaproponował nieco inne leczenie. Następnego dnia trafiliśmy do szpitala bez wielkiej nadziei na inne efekty. Oczywiście bez żadnego płacenia. Synek został zoperowany, to było ponad dwa lata temu i żadnego nawrotu. Może i wizyta jest droga, może się czeka, ale ja lepszego chirurga nie znam i naprawdę gorąco, serdecznie pana doktora polecam. Przychodził do nas na oddział, oglądał synka, czuliśmy się bezpieczni. Jeśli - nie daj Boże, coś się jeszcze zdarzy, nie będę się wahała, dokąd się udać... Pozdrawiam i mimo wszystko życzę, by nie trzeba było tego sprawdzać :) Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: dr. Godziński chirurg dziecinny 08.05.09, 21:50 świetny lekarz a stawka - cóż, niemała, to prawda, ale tyle samo bierze np. kardiolog dziecięcy (nie mówiąc o stomatologu dziecięcym, który za mleczny ząbek potrafi skasować i 250 zł) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwo46 Re: dr. Godziński chirurg dziecinny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 21:58 Z czystym sumieniem polecamy. Rodzice Wojtka Odpowiedz Link Zgłoś
enaretka Re: dr. Godziński chirurg dziecinny 12.05.09, 13:32 Ja także mam pozytywne zdanie o Panu docencie. Moje dziecko urodziło się ze znamieniem trudnym do określenia, potrzebna była konsultacja chirurga. W niedzielny wieczór przyjechał tylko do mojego dziecka sam pan docent a następnie zaprosił nas do szpitala na zabieg. Dwa dni później przyjął nas u siebie w szpitalu, poza kolejnością, załatwiając nam na pół dnia łóżko choć nie było wolnych miejsc na oddziale. Wszystko to zapewnił nam z tzw. dobrego serca. Dla rodziców nie jest przesadnie miły ale za to szczery i konkretny, do dzieci ma fantastyczne podejście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokoszka Re: dr. Godziński chirurg dziecinny IP: *.tktelekom.pl 19.05.09, 08:14 Witam, ja wybieram sie także do doktora na ul,. żelazną, synek nie ma jąderka w szpitalu na klinikach odrazu chcą go operować a ja chciałabym potwierdzić opinie i wybrałam pana dr Godzińskiego. Zabieg tez chciałabym przeprowadzic prywatnie... ale mam pytanie czy tam na żelaznej jest apart usg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: dr. Godziński chirurg dziecinny IP: *.wroclaw.vectranet.pl 19.05.09, 19:59 jest. Ale wstrzymaj się z zabiegiem, jąderka same często zstępują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Drogo?Smeiszne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 13:51 Przypominam,ze szeregowy prawnik za porade na start bierze 500pln.Bez dyskutowania.150pln za b.dobrego specjaliste chirurga dzieciecego to...smiesznie malo:) Pana doktora nie znam osobiscie,znam za to dziela jego pracy-niewatpliwie,dziela.Facet jest godny kazdych pieniedzy. Gość portalu: jk napisał(a): > jest. Ale wstrzymaj się z zabiegiem, jąderka same często zstępują Nie jestem pediatra,ani chirurgiem dzieciecym,ale:nie "czesto",a zalezy od wieku-jak "synek" ma 5 lat,to tu nie ma sie co zastanawiac,tylko trzeba robic zabieg.Tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
yoka1 Re: Drogo?Smeiszne... 20.05.09, 21:06 to na pewno, ale jeśli ma 2 lata, to można się wstrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack ...?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 00:19 Ekhm,2 lata to gorna granica-i to nie zawsze,bywa ze nie ma sensu czekac.Polecalbym mozliwie szybka konsultacje&zabieg... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokoszka83 Re: ...?! IP: *.tktelekom.pl 01.06.09, 14:06 no pod koniec czerwca jadę na wizytę i macie rację, na zdrowiu nie ma co oszczędzać, synek jest wart każdych pieniążków!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokoszka83 Re: ...?! IP: *.tktelekom.pl 08.09.09, 07:56 Byłam wczoraj u dr Patkowskiego, potwierdził, że muszę wykonać zabieg, bo jądra nie wyczuwa dotykowo, najprawdopodnobniej zabieg odbędzie się w przeciągu 2 m-cy... strasznie się boję! miał ktoś z Was taki zabieg? strasznie boję się narkozy u dziecka... synek ma dopiero 15 m-cy, wiem ze panikuję, ale rposzę o porade Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: ...?! IP: *.e-wro.net.pl 08.09.09, 08:39 Polecam Ci forum uronef.pl/forum/index.php?redir=1. Jest to skarbnica wiedzy i porad mam, których dzieci mają problemy /wady/ urologiczne. Z tego co wiem, świetnymi specjalistami polecanymi na tym forum są lekarze z Centrum Zdrowia Dziecka. Wiem, powiesz, że do Centrum trudno dostać się - to prawda - ale Ci lekarze przyjmują również prywatnie w BIOS w Warszawie/wizyty płatne - zabiegi refundowane/. Jeśli tak bardzo boisz się o swoje dziecko, a problemem jest dla Ciebie konsultacja w BIOS - to możesz napisać email do tych lekarzy, opisać problem i zobaczyć co Ci poradzą. Napewno taka konsultacja pozwoli Ci podjąć najlepszą decyzję z możliwych. Polecani lekarze to dr Smigielski :smigielski.net/ i dr Czyż www.urolog-dzieciecy.pl/. I naprawdę polecam ww forum - skarbnica wiedzy i porad osób, ktorych dzieci miały o wiele gorsze wady niż Twoje - i wszystko skończyło się dobrze. Zyczę zdrówka dziecku, a rodzicom siły. Naprawdę dacie radę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokoszka83 Re: ...?! IP: *.tktelekom.pl 08.09.09, 11:11 dziękuję za podpowiedź. ja jestem z okolic wrocławia i nie stać mnie niestety na Warszawe sam dojazd itd. we wrocławiu podobno tez dobrze operują, dam znać po zabiegu jak było... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: ...?! IP: *.e-wro.net.pl 09.09.09, 17:46 Rozumiem... ale może choć poprzez email /z jego strony możesz wysłać/- opisz dr Czyżowi przypadek i zapytaj - czy u takiego małego dziecka napewno samoistnie nic się już nie naprawi. Wiesz, bo u dzieci to różnie jest, one rosną i niekiedy coś "samo" się naprawia. Dr napewno Ci odpowie, może podpowie, aby do jakiegoś tam wieku dziecka poczekać - nie wiem - ale to naprawdę nic Cię nie kosztuje. Wiem z tego forum uronef, że niekiedy lekarze spieszą się z zabiegiem, który okazuje się, że niekiedy lepiej wykonać póżniej, a czasami odwrotnie - każą czekać - zaś lekarze z CZD są odmiennego zdania. Dr Patkowski cieszy się dobrą opinią, niemniej jednak - konsultacja u kilku niezależnych specjalistów nigdy nie zaszkodzi, a Tobie da poczucie, że droga którą musi przejść Twoje dziecko, jest najwłaściwsza. Odpowiedz Link Zgłoś