Gość: szymeczek4 IP: *.218.151.88.telsat.wroc.pl 06.09.08, 20:47 proszę o opinie o przeczkolu przy ulicy januszowickiej prowadzonym przez siostry zakonne mam maluszka którego zamierzam w przyszłym roku tam zapisać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: L-4 Re: przeczkole januszowicka IP: 193.239.59.* 06.09.08, 22:56 co to jest PRZECZKOLE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymeczek4 Re: przeczkole januszowicka IP: *.218.151.88.telsat.wroc.pl 06.09.08, 23:43 oczywiście przedszkole Odpowiedz Link Zgłoś
ela.zet Re: przeczkole januszowicka 08.09.08, 23:13 to chyba nie najwłasciwsze miejsce na taki wątek lepiej by było zamieścić to pytanie na forum erodzice albo edziecko albo dlarodziców;akurat moja mała tam trafiła-nie jestem super zadowolona chociaż dostać się tam było bardzo trudno i jest to marzenie nie jednej mamy ale to chyba z powodu miejca w którym się znajduje czesne 350zł( to i tak niezbyt wiele jak na niepubliczne przedszkole)ale...grupy po 30 dzieci,większość opiekunek to osoby świeckie a szkoda!bo te Siostry które tam pracują są naprawdę świetne,nie ma windy do dyspozycji a dzieci trzeba prowadzic czasem na 4 piętro (zależy gdzie mają swoje grupy)a niektóre mamy są w ciąży albo mają małe dzieci z sobą które trzeba nieść na ręku a zajęcia dodatkowe wcale nie są takie super,przerwa wakacyjna trwała 2 pełne miesiące poza tym nie jest żle. Odpowiedz Link Zgłoś
ela.zet Re: przeczkole januszowicka 08.09.08, 23:25 na forum Dolnośląskie też możesz zamieścić Twoje pytanie Odpowiedz Link Zgłoś