Dodaj do ulubionych

"BAL W OPERZE" REWELACJĄ ROKU

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 14:05
Byłem we Wrocławiu na tym przedstawieniu i życzyłbym sobie w rodzinnym
mieście, stolicy kraju, mieć chociaż jeden taki muzyczny teatr! Spektakl jest
wspaniały i wstrząsający a to co ze zdumieniem czytam na stronie kultury z
kulturą nie ma wiele wspólnego. Nie martwcie się - to skomlenie nieudolnych
śpiewaków i grajków, którzy nie mają honoru, żeby poszukać takiej pracy jaka
im pasuje. Pozdrowienia!
Obserwuj wątek
    • Gość: Bolek Re: 'BAL W OPERZE' REWELACJĄ ROKU IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.03, 19:41
      Ty jesteś naprawdę nietoperz i bardzo źle to o tobie świadczy że nazywasz taki
      schizofreniczny gniot, rewelcją i to jeszcze roku!
      Współczuję.
      Ale co tam, jeszcze parę miesięcy i nie będzie o czym rozmawiać. Bo
      pseudodyrekcja rozpieprzy ten teatr. Szkoda.
      No ale jeszcze przez parę miesięcy paru nietoperzy, parę złotych zarobi.

• Gość: dzidzia Re: 'BAL W OPERZE' REWELACJĄ ROKU IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.03, 23:53
      Byłam dzisiaj na ,,Operze... Wspaniały, rewelacyjny po prostu kultowy spektakl.
      Reakcja publiczności (brawa na stojąco)w pełni pokrywa moje zdanie i Twoje
      Nietoperzu!
      • Gość: killbollek Re: 'BAL W OPERZE' REWELACJĄ ROKU IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.10.03, 18:35
        Sam jesteś gniot bez ambicji panie bolek czy jak ci tam, to zresztą mało
        istotne. Istotne jest to, że powstał we Wrocławiu teatr, którego ty nie jesteś
        w stanie pojąć, bo masz kiepski gust i nosisz najtańsze buty. Obecny "Muzyczny"
        próbuje się ocierać o prawdziwą, niepokojącą sztukę - i to się mu czasami udaje
        odkąd nie robi tych ramot żle granych przez pseudoaktorów i pseudomuzyków. A ty
        trzymaj język za zębami bo możesz go sobie przygryżć.
    • Gość: srollek Re: 'BAL W OPERZE' REWELACJĄ ROKU IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.03, 21:49
      Ciekawe co cie tak zabolalo cienki killbolku. Pewnie sypiasz z tymi rownie
      cienkimi pedałami, ktorzy probują te żenujące kity wciskac ludziom. to używaj
      ile wlezie, bo długo to nie potrwa i będziesz musiał wracać do Gdyni o ile cie
      tam jeszcze zechcą, choć nie sądzę
      • Gość: luk Re: 'BAL W OPERZE' REWELACJĄ ROKU IP: *.visp.energis.pl 13.10.03, 22:47
        ale sobie świadectwo wystawiłeś,panie srollek.Ale pewnie to Cię nie
        obchodzi.Zresztą pewnie masz świadomość,że takiego idioty nikt serio traktować
        nie będzie.Więc bluzgaj dalej,nikomu to nie przeszkadza.
        • Gość: srollek Re: 'BAL W OPERZE' REWELACJĄ ROKU IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.03, 23:48
          Przepraszam ale nie przypominam sobie żebym "tu" bluzgał. A dla jasności, nie
          mam nic przeciwko "kochajacym inaczej" ale przeciw tym marnym pedełom
          spychającym nasz, wroclawski teatr, utrzymywany z naszych pieniędzy,na dno!!!
    • Gość: miś Re: 'BAL W OPERZE' REWELACJĄ ROKU IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.03, 22:28
      Byłem widziałem jestem pozytywnie zaskoczony, zwłaszcza po przeczytaniu
      niektórych wypowiedzi na temat tego teatru.
      • bzdrynga Re: 'BAL W OPERZE' REWELACJĄ ROKU 15.10.03, 11:18
        I właśnie o to chodzi i nie zmienią tego dyszące nienawiścią listy biednych
        pracowników teatru, którym nie podoba się, że ktoś ma trochę ambicji i chce
        zadowolić potrzeby intelektualne tej częsci widowni, która ucieka do teatru
        przed serialami w tv. Widziałam i "Gorączkę " i "Mandarynki" i pójdę na "Operę"
        na pewno.
    • Gość: kasia Re: 'BAL W OPERZE' REWELACJĄ ROKU IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.03, 22:25
      Przyjechałam specjalnie z Opola na ten spektakl. Nie zawiodłam się. Starałam
      się też wsłuchać w opinę innych widzów i tu również się nie zawiodłam. Wielkie
      brawa dla twórców i aktorów tego widowiska. Pozostawia wiele wrażeń i emocji.
      Są pewne niedoskonałości ale nawet nie chce mi się o nich pisać, są zbyt
      błache. Dlatego dziwię się tym szczekaniem na forum na temat teatru
      muzycznego. To dobry kierunek i nie wyobrażam sobie aby infantylna operetka
      była jakąś alternatywą.
    • Gość: ryś Re: 'BAL W OPERZE' REWELACJĄ ROKU IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.03, 23:03
      Ja również polecam ten spektakl! Rewelacyjna obsada aktorska, świetna
      muza,wspaniały zespół taneczny!
      • Gość: żbik Re: 'BAL W OPERZE' REWELACJĄ ROKU IP: *.visp.energis.pl 17.10.03, 23:22
        Ja również polecam te spektakle muza ok. obsada rewela i w ogóole jest fajosko
        trzymajcie się platforma rządzi platforma radzi platforma nigdy was nie zdradzi
        i sld oczywiście też nie !!!
        • starka1 Re: 'BAL W OPERZE' REWELACJĄ ROKU 18.10.03, 00:18
          Nie wiem, po co mieszać sztukę z polityką, ktoś tu jest chory z
          nienawiści. "Bal w Operze" Tuwima - piękny, i nie zmieni tego nienawiść
          wszystkich malkontentów świata!
    • Gość: jolka Re: 'BAL W OPERZE' REWELACJĄ ROKU IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.03, 20:50
      Czy ktoś wie kiedy grają Operę...w Muzycznym?
      • mm-m Re: 'BAL W OPERZE' REWELACJĄ ROKU 20.10.03, 08:45
        z tego co widać w repertuarze teatru to "Operę.." można zobaczyć 21,22
        listopada.
    • Gość: fiolka Re: 'BAL W OPERZE' REWELACJĄ ROKU IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.03, 00:57
      Gorąco polecam! Ta sztuka wymaga aktywności umysłowej widza, tak
      jak ,,Mandarynki i pomarańcze", które chętnie jeszcze raz obejrzę. Acha!
      Zniżki dla studentów przydałyby się na stałe, a nie tylko w czwartki i w
      niedzielę.
      Pozdrowienia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka