krecik_dewastator 13.09.08, 21:15 Czy ktos ma doswiadczenia z dostawca internetu o nazwie "Connecta": www.connecta.pl/ Oferuja jakies sensowne lacza czy sa do niczego? Opinie mile widziane... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Internet z firmy Connecta IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.09.08, 21:13 są u mnie na ul.Szybkiej -"do mnie i ode mnie" wyciągam 2-2,5mb płacę 49 zł brutto na starym mieszkaniu miałem "generację" ojjjjjjj to była "firma" Odpowiedz Link Zgłoś
alexandratw Re: Internet z firmy Connecta 14.09.08, 21:57 na Szybkiej gdzie ? zastanawiam się nad kupnem mieszkania od Awbudu? ale tam ma być "internet union" Odpowiedz Link Zgłoś
pascak Re: Internet z firmy Connecta 16.09.08, 09:51 Na Szybkiej 3 i 3a. Pod nr 5 i 7 pomimo nacisków ze strony przyszłych mieszkańców developer wybrał jakąś firemkę, której strona WWW jeszcze parę miesięcy temu wyglądała tak: web.archive.org/web/20070504104931rn_1/www.zlotniki.pl/main/ "Wygląd strony zerżnięty od: Agnieszki". To jakoś nie wygląda zbyt profesjonalnie :-))) No ale cóż, developer wybiera, klient płaci... Ale może jak zawiąże się wspólnota, to uda się coś z tym zrobić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Internet z firmy Connecta IP: *.connecta.pl 14.09.08, 23:52 ja mam internet od nich na ul. Czerniawskiej. rewelacja !!! polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Internet z firmy Connecta IP: 78.8.138.* 16.09.08, 00:02 w prawdzie czekałem 5 dni na wolny termin instalatora, ale net daje rady na ul.Strońskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ignacy Re: Internet z firmy Connecta IP: *.connecta.pl 16.09.08, 09:45 Ja mam od nich net na Daszyńskiego - to 'bez ograniczeń' to faktycznie jest bez ograniczeń, w dzień, rano czy wieczorem chodzi szybko, a w nocy zrywa czapki z głów :-) A cena na poziomie najbardziej podstawowego dostępu w innych firmach, więc po prostu sam miód :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Murmon Re: Internet z firmy Connecta IP: *.218.146.194.generacja.pl 16.09.08, 19:17 "bez ograniczeń" w tej sieci oznacza, że masz 2Mb/s a p2p jeszcze wolniej. Na Kazimierskiej przesiadłem się na generacje i mam stabilnie i szybko. Nie musze czekać na noc aby działało szybko. Odpowiedz Link Zgłoś