Dodaj do ulubionych

Forum Wrocław - ?

15.01.02, 01:35
Od dłuższego czasu przyglądam się temu, co się tutaj dzieje i jedyne, co mogę
stwierdzić to, że jest już w agonii. Gównojady wykończyły to forum. A szkoda!
Wolność słowa nigdy w Polsce nie wychodziła na dobre i tu także nie wyszło.
Niegdyś można tu było przyjemnie spędzać czas, każdy znalazł coś dla siebie.
Żegnam więc FORUM WROCŁAW i zaczynam szukać tego co niegdyś było w tym miejscu.

Obserwuj wątek
    • Gość: Jajaccek Re: Forum Wrocław - ? IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 15.01.02, 02:02
      W narzekaniu jestesmy najlepsi.I nie powiedzielismy ostatniego slowa.
      • Gość: wędzonka Re: Forum Wrocław - ? IP: 156.24.231.* 15.01.02, 02:40
        Gość portalu: Jajaccek napisał(a):

> W narzekaniu jestesmy najlepsi.I nie powiedzielismy ostatniego slowa.

Ech, za moich czasow mlodziez byla inna...
        • Gość: Jajaccek Re: Forum Wrocław - ? IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 15.01.02, 03:03
          Szkoda, ze wczoraj Cie tu Wedzonko nie bylo.Cignelismy ten woz z postami, przy
          wydajnej pomocy Forumowicza Zsypka, po czym admin wymazal bezpowrotnie ok 68
          postow.Bez slowa wyjasnienia.Wa-Wie zabrali 8.:((
          • Gość: wędzonka Re: Forum Wrocław - ? IP: 156.24.231.* 15.01.02, 03:20

> Szkoda, ze wczoraj Cie tu Wedzonko nie bylo.Cignelismy ten woz z postami, przy
            > wydajnej pomocy Forumowicza Zsypka, po czym admin wymazal bezpowrotnie ok 68
            > postow.Bez slowa wyjasnienia.Wa-Wie zabrali 8.:((

Sa w oslej lawce?
            • Gość: Jajaccek Re: Forum Wrocław - ? IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 15.01.02, 03:38
              Gość portalu: wędzonka napisał(a):

> Sa w oslej lawce?

Nie!Zginely bezpowrotnie.Wyslalem wczoraj linki, ktore dzisiaj juz niczego nie
              otworzyly.Nie bylo tam nic obrazliwego, ani wulgarnego.Moze zbyt smiale fotki na
              Forum"swiat", ale u nas??...Ale mnie udalo sie zachowac cala strone w poczcie:)))
      • Gość: geniusz Re: Forum Wrocław - ? IP: *.dip.t-dialin.net 16.01.02, 00:07
        to z tym narzekaniem, to jest prawda... Jak przyjechalem z USA do Francji, to
        juz myslalem, ze my Europejczycy jakos caly czas tak gadamy, jak zle tu u nas
        jest... ale jak dopiero przyjechalem do Polski, to tragedia - jak emeryci
        wszyscy w kolko rzedza...
    • Gość: Birbant Re: Forum Wrocław - ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.01.02, 03:14
      Wszystkiego dobrego na nowej drodze. Jakiś czas temu opisywałeś tor w okolicach
      lotniska gdzie mozna potrenować autem . Próbowałem znaleźć to miejsce ale się
      nie udało. Mógłbyś dokładniej opisać jak tam trafić?
      • Gość: lala Re: Forum Wrocław - ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.02, 20:33
        Jak ci sie ssaczek cos nie podoba to wypad. Plakac nie bedziemy.
        • Gość: NICK Re: LALA LALA LALA LALA LALA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.02, 22:14
          Gość portalu: lala napisał(a):

> Jak ci sie ssaczek cos nie podoba to wypad. Plakac nie bedziemy.

LALA a raczej OLO, popełniłeś mały błąd dziecko drogie: 20:33:16 tp.sa
          236677420086 - 3480, przy okazji, jak tam twoje pliki w kompie? sprawdż wszystkie
          dokładnie i uważnie, po kolei, jeden po drugim, jest tam w jednym z nich mała
          niespodzianka dla Ciebie.

DO ssaczka - nie przejmuj się takimi idiotami jak lala a raczej olo
    • postmodern Re: Forum Wrocław - ? 15.01.02, 20:39
      CHyba nie jest, aż tak źle... Byli kiedyś ludzie w Polsce co się zajmowali
      cenzurą.. może lepiej poszukaj sobie takiego kraju, gdzie byś mogła sobie
      pokrzyczeć.. co?
    • eela Re: Forum Wrocław - ? 15.01.02, 21:11
      Witam z Warszawy, u nas to samo. :((
      • Gość: Jajaccek Re: Forum Wrocław - ? IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 15.01.02, 23:12
        eela napisał(a):

> Witam z Warszawy, u nas to samo. :((

Wam dobrze idzie.Z naszego puktu widzenia-za dobrze.Ale to dobrze, ze Wam tak
        idzie dobrze.Dobrze nam tak.
        Widzialem Twoje posty o wycinaniu i cenzurze.Nie bron admina, bo mam cala strone
        (w poczcie),z forum 'swiat', ktora usuneli.Na wroclawskim Forum wycieto 64-68
        postow z obrazkami, na warszawskim ok 9-ciu postow obrazkowych.
        • eela Re: Forum Wrocław - ? 16.01.02, 10:12

> eela napisał(a):
          >
          > > Witam z Warszawy, u nas to samo. :((
          >
          > Wam dobrze idzie.Z naszego puktu widzenia-za dobrze.Ale to dobrze, ze Wam tak
          > idzie dobrze.Dobrze nam tak.
          > Widzialem Twoje posty o wycinaniu i cenzurze.Nie bron admina, bo mam cala stro
          > ne
          > (w poczcie),z forum 'swiat', ktora usuneli.Na wroclawskim Forum wycieto 64-68
          > postow z obrazkami, na warszawskim ok 9-ciu postow obrazkowych.

O tym nie wiedziałam. Miałam na mysli ordynarne posty usuwane na oślą ławkę.
          Uważam, że robią to słusznie. Ławka była załozona na nasze żądanie, bo był okres,
          że forum było straszne. To przez róznych oszołomów podupadło i niech Cie nie myli
          wzrastająca ilość postów. Wszyscy prawie, z którymi zaczynałam poodchodzili, bo
          nie wytrzymali nawałnicy chamstwa. Pisza bardzo sporadycznie, tak jak zreszta ja.
          Jestem teraz głównie na swoim forum dzielnicowym, bo tam jest jeszcze spokój.

Jeden z tych obrazkowych postów o których piszesz u nas miał czerwone kropki, do
          złudzenia podobne do tych, którymi admin oznacza wątki założone od siebie. Uwagi
          mozna zgłaszac do książki zyczeń i zażalen na pierwsze stronie. Oni to czytają.
          Pozdrawiam wszystkich
    • Gość: tyrysek Re: Forum Wrocław - ? SSACZEK! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.01.02, 22:03
      rzuc jakis temat, bedzie ciekawiej!
    • Gość: Janek Re: Forum Wrocław - ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.01.02, 23:51
      Ssaczku. Widziałem dzisiaj coś pięknego. Jeden z gównojadów zasłabł na ulicy.
      Świadkiem tego zdarzenia jest m.in. staruszka, która łapie innego przechodnia
      za rękę i pyta z niepokojem:
      - Czy wie pan, jak udzielaćczłowiekowi pierwszej pomocy?
      - Nie.
      - To dobrze odetchnęła z ulgą staruszka.

Piękna przyszłość gównojadów czeka. I to jest pewne, co powyższe zdarzenie
      potwierdza.
      • Gość: judyt Re: Forum Wrocław - ? IP: 192.168.129.* 16.01.02, 11:29
        Gość portalu: Janek napisał(a):

> Ssaczku. Widziałem dzisiaj coś pięknego. Jeden z gównojadów zasłabł na ulicy.
        > Świadkiem tego zdarzenia jest m.in. staruszka, która łapie innego przechodnia
        > za rękę i pyta z niepokojem:
        > - Czy wie pan, jak udzielaćczłowiekowi pierwszej pomocy?
        > - Nie.
        > - To dobrze odetchnęła z ulgą staruszka.
        >
        > Piękna przyszłość gównojadów czeka. I to jest pewne, co powyższe zdarzenie
        > potwierdza.

Janek, a kto to są gównojady?
        • Gość: Janek Re: Forum Wrocław - ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.01.02, 14:50
          To jest określenie Ssaczka. Kilku jest na forum, a gross przebywa na oślej
          ławce.
      • Gość: tyrysek Re: Forum Wrocław - ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 15:03
        Gość portalu: Janek napisał(a):

> Ssaczku. Widziałem dzisiaj coś pięknego. Jeden z gównojadów zasłabł na ulicy.
        > Świadkiem tego zdarzenia jest m.in. staruszka, która łapie innego przechodnia
        > za rękę i pyta z niepokojem:
        > - Czy wie pan, jak udzielaćczłowiekowi pierwszej pomocy?
        > - Nie.
        > - To dobrze odetchnęła z ulgą staruszka.
        >
        > Piękna przyszłość gównojadów czeka. I to jest pewne, co powyższe zdarzenie
        > potwierdza.

udzieliles mu pomocy?
        • Gość: Janek Re: Forum Wrocław - ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.01.02, 15:23
          Nie. I za to zemścił się we śnie. Przyprowadził mnie do swego portretu i
          powiedział, że portret zdejmą, a na jego miejsce mnie powieszą. Takie życie.
          • Gość: tyrysek Re: Forum Wrocław - ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 15:32
            wiesz co to znaczy?
            skoro jako duch w snach sie ukazuje...
            och, Janku, slusznie sumienie sny Twe zakloca ;-(
            • Gość: noc-nick Re: Forum Wrocław - ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.02, 16:48
              Och jancio, na każdym forum musi być jakiś głupek wioskowy.
              • Gość: Janek Re: Forum Wrocław - ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.01.02, 16:54
                Fredzio nie marszcz się. Trzymasz Ola w garści, czy odwrotnie.
              • Gość: NICK Re: Forum Wrocław - ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.02, 18:48
                Gość portalu: noc-nick napisał(a):

> Och jancio, na każdym forum musi być jakiś głupek wioskowy.

olo dziecko drogie kazałem abyś sprawdził wszystkie swoje pliki na komputerze.
                Sprawdziłeś dziecko? Lacroix czeka. Ach jaka będzie wspaniała zabawa. A może mam
                posterować twoim marnym kompem? Chcesz? To napisz.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka