Dodaj do ulubionych

CHAMUŚ Z ŻYRARDOWA ZAWSZE POZOSTANIE TYLKO CHAMUSIEM Z ŻYRARDOWA

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.10.03, 13:43
Godziny Millera są policzone.
Obserwuj wątek
    • Gość: hardcorerightwing Re: CHAMUŚ Z ŻYRARDOWA ZAWSZE POZOSTANIE TYLKO CH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.10.03, 09:27
      Gość portalu: hardcorerightwing napisał(a):

> Godziny Millera są policzone.

No dobra, dni
      • Gość: issis Re: CHAMUŚ Z ŻYRARDOWA ZAWSZE POZOSTANIE TYLKO CH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.10.03, 12:06
        Rząd Millera jest rządem profesjonalnym dbającym o dobro społeczeństwa, rozwija
        gospodarkę, walczy z bezrobociem, reformuje służbę zdrowia i szkolnictwo.
        Opozycja nie może znieść sukcesów tego Rządu i w imię małostkowych interesów
        kładzie Premierowi kłody pod nogi. O ile byśmy byli dalej gdyby nie opozycja
        utrudniająca Rządowi reformowanie kraju. Rząd wiele czasu musi poświęcać
        odpieraniu ataków. Mam nadzieję, że Rząd sobie poradzi i może znowu wrócą
        wspaniałe czasy, znowu staniemy się potęgą gospodarczą i ludzie będą żyć w
        dostatku, a opozycja zostanie zredukowana do garstki oszołomów.
        • Gość: jabir Re: CHAMUŚ Z ŻYRARDOWA ZAWSZE POZOSTANIE TYLKO CH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.03, 14:22
          UUU!!! Co tam znieść, ja nawet unieść tych sukcesów nie potrafię. Ja jestem
          opozycja. Tfu tfu tfu naplułem premiera po pysku. Łup łup łup kłade (też nie
          wiem jak się pisze rzucać) mu kłode pod nogi. NO PASARAN !!!! Przeszedł świnia!!
          Co on mówi , że co ? Zeby Polska rosła w siłę !!!!! LUDZIE uciekajmy. Zakosami,
          od leja po bombie do leja. Redukować będzie!!!!!!!
        • wyrwikutas Re: CHAMUŚ Z ŻYRARDOWA ZAWSZE POZOSTANIE TYLKO CH 18.10.03, 23:29
          Gość portalu: issis napisał(a):

> Rząd Millera jest rządem profesjonalnym dbającym o dobro społeczeństwa,
          rozwija
          > gospodarkę, walczy z bezrobociem, reformuje służbę zdrowia i szkolnictwo.
          > Opozycja nie może znieść sukcesów tego Rządu i w imię małostkowych interesów
          > kładzie Premierowi kłody pod nogi. O ile byśmy byli dalej gdyby nie opozycja
          > utrudniająca Rządowi reformowanie kraju. Rząd wiele czasu musi poświęcać
          > odpieraniu ataków. Mam nadzieję, że Rząd sobie poradzi i może znowu wrócą
          > wspaniałe czasy, znowu staniemy się potęgą gospodarczą i ludzie będą żyć w
          > dostatku, a opozycja zostanie zredukowana do garstki oszołomów.

Millerowi też zrobiłaś dobrze?
          • Gość: Życzliwy Re: CHAMUŚ Z ŻYRARDOWA ZAWSZE POZOSTANIE TYLKO CH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.10.03, 09:46
            Zmień nicka na penetrator, cymbale.
        • Gość: krzysztoff ISSIS ! Napisz coś w tym stylu o Białorusi.... IP: *.lanet.wroc.pl 20.10.03, 01:13
          Jesteś świetna - "musi pobierałaś nauki w Centralnej Kuźni Młodych" tam gdzie
          Twój idol z Żyrardowa. {Chyba że ten tekst to prowokacja}
        • Gość: deszczwtwarz Re: CHAMUŚ Z ŻYRARDOWA ZAWSZE POZOSTANIE TYLKO CH IP: *.lanet.wroc.pl 02.11.03, 23:08
          Żeby mogły wrócic te wspaniale dni, to musiały być. Mozesz podać kiedy ????
    • Gość: hardcorerightwing Re: CHAMUŚ Z ŻYRARDOWA ZAWSZE POZOSTANIE TYLKO CH IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 21.10.03, 10:37
      Nawet taki zakuty łeb jak Tomasz Herkt - trener reprezentacji koszykarek - podał
      się do dymisji. Wspaniały też. Co na to żyrardowski chuligan?
      • Gość: Dociekliwy Re: Co w PiS-ie piszczy? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.10.03, 18:55
        A czy pan Parys /były minister/ oddał 100 tys. Fundacji Pojednanie, które
        zagrabił umęczonym biedakom? I czy to prawda, ze pan prezydent Kaczyński
        zatrudnił go /i za ile/ w Miejskim Przedsiębiorstwie Taksówkowym w Warszawie,
        zeby mógł zająć się organizacją przewożenia grubych ryb? Pozdrawiam serdecznie
        i z góry dziękuję za wyczerpującą informację.
        • Gość: hardcorerightwing Re: Co w PiS-ie piszczy? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.10.03, 15:08
          Pan Parys jest uczciwym człowiekiem, czystym jak woda w górskim potoku na
          terenie parku narodowego. Premię w wysokości w żadnym wypadku nie dorównującej
          jego zasługom, dostał za wyczerpującą, wzorowo wykonaną pracę przynoszącom
          znaczną poprawę sytuacji materialnej "umęczonych biedaków". Jestem przekonany,
          że pod zarządem Pana Parysa Miejskie Przedsiębiorstwo Taksówkowe w Warszawie,
          stanie się najlepiej funkcjonującym tego typu przedsiębiorstwem w kraju, a
          prawdopodobne, że i na świecie. Pan Parys gwarantuje unikalne połączenie w
          zarządzaniu takich wartości jak konkurencyjność, oszczędność, innowacyjność i
          rozwój przedsiębiorstwa, co przełoży się na atrakcyjność usług dla klientów,
          dochody dla miasta, wzrost dochodów i poprawa warunków pracy pracowników oraz
          wzrost miejsc pracy. Przy tym wszystkim Pan Parys zapewne w swej skromności
          zarabia znacznie poniżej poziomu, do którego predestynują go jego kompetencje i
          doświadczenie.
          • Gość: Dociekliwy Re: Co w PiS-ie piszczy? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.10.03, 15:54
            Dziękuję za rzetelną informację. Czy mogę powyższą opinię o człowieku jak
            krysztal przesłać panu psłowi Wrzodakowi, żeby miał wzorzec do kształtowania
            własnej osobowości? Mielibyśmy premiera na miarę naszych czasów.
            • Gość: hardcorerightwing Parys odejdzie z MPT IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.03, 22:59
              www1.gazeta.pl/kraj/1,34308,1755724.html

maluczcy, zawistni ludzie posługując się kłamstwem doprowadzili do ustąpienia ze
              stanowiska tego dzielnego człowieka, szkoda, że ponad interes mieszkańców
              stolicy stawiają własne tak podłe i niskie uczucia
              • Gość: Dociekliwy Re:Panie mc Donaldzie jak pan mógł? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.11.03, 12:21
                Ulec naciskom PO i zwolnić pana Parysa. Koalicja tak ale nie za wszelka cenę.
                Człowieka nieposzlakowanego honoru pozbawić środków do życia. Wstyd. Jako
                wybitny prawnik wie pan przecież, że pomówieniom należy dać należyty odpór.
                Trzeba było sprawę skonsultować z panem posłem Ziobro. A tak pozostał mi tylko
                niesmak.
                • Gość: hardcorerightwing Re:Panie mc Donaldzie jak pan mógł? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.11.03, 15:34
                  Może pan prezydent Dutkiewicz pójdzie po rozum do głowy i ściągnie pana Parysa
                  do Wrocławia. Budowa lodowiska to poważne przedsięwzięcie, pan Parys z pewnością
                  podjąłby się takiego zadania, gdyby go godziwie wynagrodzić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka