Dodaj do ulubionych

Telekamery

IP: 10.197.112.* 15.01.02, 17:38
Czy ktoś ogladał i jak mu się podobało ?
Ja oglądałam, ale jest to niestety impreza, która próbuje naśladować trochę
Oskary, ale jej nie wychodzi. Jakieś takie prostackie wycieczki ze strony
dziennikarzy dziennika TVP pod adresem Lisa z faktów, i to nawet mało dowcipnie.
Szapołowska - całkowita żenada, zaniemówiła na widok Jeremy Ironsa i plotła
coś trzy po trzy, itd.
Najwięksi nagrodzeni : Ich Troje i Świat wg Kiepskich.
Obserwuj wątek
    • yetta Re: Telekamery 15.01.02, 21:19
      Po Telekamerach nie spodziewałam się zbyt wiele, ale całkowicie rozczarowała
      mnie wygrana Ibisza zresztą skwitowana słabymi brawami.
      Daleko mu do np. Roberta Janowskiego. Autoreklama Szapołowskiej ... nc.

• isis! Re: Telekamery 16.01.02, 00:08
        yetta napisał(a):

> Po Telekamerach nie spodziewałam się zbyt wiele, ale całkowicie rozczarowała
        > mnie wygrana Ibisza zresztą skwitowana słabymi brawami.
        > Daleko mu do np. Roberta Janowskiego. Autoreklama Szapołowskiej ... nc.

Ibisza nie cenię, ale Janowski FUJ. Poza tym fałszuje niemiłosiernie.

• Gość: Janek Re: Telekamery IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.01.02, 00:21
          Jak na absolwenta weterynarii to śpiewa chyba nieźle.
        • yetta Re: Telekamery 16.01.02, 17:37
          isis! napisał(a):

>
          > Ibisza nie cenię, ale Janowski FUJ. Poza tym fałszuje niemiłosiernie.
          >

Nie oceniam Janowskiego wg jego talentów śpiewaczych. Jak dla mnie to sprawa drugorzędna. Prowadzi swój program, który i jest może mało ambitny, w sposób bezpretensjonalny.
          Po prostu jest sympatyczny i lubię go. A jak wiesz "serce nie sługa" :)
          Pozdr. Yetta.

• Gość: Żarłacz Re: Telekamery IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.01.02, 01:31
      Impreza jak na taki target group całkiem niezła, do momentu wyjścia na scene
      niejakiej Szapołowskiej. Żenada to za słabe słowo, ale nie wolno na tym forum
      uzywać innych. Takie kompletne dno, jakie z siebie zrobiła, ta podstarzała
      amantka, to coś nie do opisania. Z niedokładnie nabytą kokieterią wyznała, że
      nie wie dlaczego wręcza tę nagrodę, bo przecież w serialach nie gra, a chetnie
      by zagrała. Przy tym ciagle głaskała sie po twarzy, przerzucała włosy i
      zachowywała sie jak zwierzątko w rui. Doktorze Depko - przypadek dla pana!
      • Gość: bonczek itsalajf IP: 10.85.101.* 17.01.02, 15:26
        dzięk telekamaerom dowiedzialem sie ze szapolowska jeszcze zyje ....zawsze to jakis sukces
        bonczek
    • Gość: Bunia Re: Telekamery IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.01.02, 08:59
      Włączyłam tv w sumie tylko dlatego, że chiałam zobaczyć Ironsa. Intro
      Szapołowskiej przyprawiło mnie o szczere zdumienie. Włos się na głowie zjeżył.
      Tylko dzięki klasie i wdziękowi Ironsa jakoś to przeszło. Lis i Milewicz
      licytujący się, która to stacja jest lepsza i kto będzie miał jednak ostatnie
      zdanie. Czy naprawdę nie można zwyczajnie odebrać nagrody, podziękować,
      wzruszyć się jak miło itd. i wrócić na swoje miejsce???!! Ibisz - obleśny jak
      nieświeży kotlet.
      Natomiast po aktorach człowiek spodziewa się czegoś więcej niż rozemocjowanego
      bełkotu.
      Chyba tylko Grażynka Torbicka była jak zwykle bez zarzutu.
    • mag_nolia Re: Telekamery 16.01.02, 09:36
      Lis tym razem też nie popisał się klasą-podlizywał się swoim szefom, afirmował
      swój program...
      za to Torbicka, Pazura-niczym ślepy koń na wielkiej Pardubiskiej...,Jaworowicz,
      byli świetni... Żmijwski też ładnie przemówił...
    • Gość: judyt Re: Telekamery IP: 192.168.129.* 16.01.02, 09:44
      uważam, że najlepiej wypadła: Hanka Bielicka
      choć nie przepadam za tą artystką to myślę, że miała najlepsze, na tle innych
      osób wystąpienie

naszyjnik też był niezły...
      • Gość: magician Re: Telekamery IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.01.02, 09:55
        telekamery właściwie mogły być. Aktorzy (Foremniak, Żmijewski) mieli ładne
        przemówienia. Pazura nieźle nauczył się swoich textów chociaż żal mi go było
        szczerze i utwierdziła mnie w tym mina jego brata - Radka Pazury. Najlepszym
        textem chyba był ten z łyżeczką co to jedna dla pazury a druga dla Jeremiego!:))
        Szapołowska to po prostu brak słów. Wyłączałam co chwile bo nie mogłam na to
        patrzec. I to porównanie szminki z butami...o matko!
        Hanka Bielicka jak zwykle błyszczała.

Myślę, że Telekamry powoli się rozwijają i może za parę lat naprawde będą
        prestiżowymi nagrodami...?
        • Gość: judyt Re: Telekamery IP: 192.168.129.* 16.01.02, 10:04
          Gość portalu: magician napisał(a):

> Hanka Bielicka jak zwykle błyszczała.

...no mówiłam, niegorzej niż ten naszyjnik, który dostała... :-)
    • suselek2 Re: Telekamery 17.01.02, 14:38
      Telekamery telekamerami, ale trzeba przyznać, że za nasze pieniądze robić takie
      coś to po prostu komedia! Ale niedość, że wydaje się NASZE pieniądze na to,
      żeby ambitni, choć niezabodrzy dziennikarze mogli się pokazać, to jeszcze
      wysyła się takich komentatorów jak pan Sz. na koniec świata zamiast robić
      famtastyczne relacje ze studia jak inne prywatne stacje :)
      • ja-wroc Re: Telekamery 17.01.02, 14:54
        Mnie Szapołowska od razu skojarzyła się z Marlin Monroe, śpiewająca "Happy
        Birthday" prezydentowi J.F.Keneddy. Sprawiała wrażenie, jakby była mocno pijana
        albo po seansie z fajką wodną.

Zrobiła z siebie po prostu KRETYNKĘ! Biedny Irons, do Polski to on chyba nie
        prędko wróci!
    • Gość: nell Re: Telekamery IP: 10.197.112.* 18.01.02, 11:52
      To może jeszcze cos o Telekamerach, jeszcze nie wszystkich obgadaliśmy ?
      • Gość: Widz Re: Telekamery IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.02, 15:23
        Wieśniaki, buraki i intelektualna okurwielina!!!!! Khamidoff, Pazura, Ibisz,
        Daniec, Wojciechowska- oto przyszłość naszych mediów. Ja chcę do Zimbabwe!!!!!
        Przy nich Ziembicka to Matka Teresa świata Sztuki.
        • Gość: <ja> Re: Telekamery IP: *.ii.uni.wroc.pl 18.01.02, 15:41
          Najlepsza polska aktorka roku, najlepszypolski aktor roku dostali nagrody za
          role w telenowelach... Smutne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka