Gość: roxy IP: *.chello.pl 11.10.08, 21:46 Rodziłam na Brochowie u dr.Hapona,MOGĘ POLECIĆ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ila Re: DR.HAPON IP: *.as.kn.pl 11.10.08, 22:21 co ty a ile zapłaciłaś (gorszego) pana bo brzydko się nie wyrażę nie spotkałam no może pana Kapelusza również z Brochowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: DR.HAPON IP: *.dsl.biskupin.wroc.pl 12.10.08, 16:50 Haponów jest DWÓCH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ila Re: DR.HAPON IP: *.as.kn.pl 12.10.08, 20:42 ale tylko jeden pracuje na Brochowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: DR.HAPON IP: *.dsl.biskupin.wroc.pl 12.10.08, 21:44 Akurat obaj. Ojciec i syn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: DR.HAPON IP: *.gprs.plus.pl 13.10.08, 19:50 Syn jest na etapie edukacji, a ojciec przyczynił się do tragedii wielu pacjentek. Kompletny cymbał, bez wiedzy medycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: DR.HAPON IP: *.dsl.biskupin.wroc.pl 13.10.08, 22:25 Akurat z Haponem osobiście nie miałam do czynienia, ale żeby pisać "przyczynił się do tragedii wielu pacjentek. Kompletny cymbał, bez wiedzy medycznej", wypadałoby mieć dowody. Bo rzucić oskarżenie jest łatwo. Jesteś może ginekologiem położnikiem (bo oceniasz jego wiedzę medyczną) i znasz to liczne grono poszkodowanych pacjentek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: DR.HAPON IP: *.gprs.plus.pl 14.10.08, 18:17 Wierz Mi że mam dowód na dobrą sprawę do prokuratury o stałe kalectwo. I proponuje się nie wypowiadać na temat tego lekarza. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1188 Re: DR.HAPON IP: *.chello.pl 16.10.08, 21:19 Miałam "przyjemność" być badania przez obydwu panow Haponów. I obaj są bardzo deliatnymi lekarzami. Ani jeden ani drugi nie wygląda na kogoś pozbawionego wiedzy medyczej. Doktor Kapelusz bada bardzo niedelikatnie ale slyszalam ze swietnie szyje i prywatnie jest bardzo sympatyczny (w co trudno uwierzyc ).. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośc Re: DR.HAPON IP: *.wroclaw.mm.pl 06.10.09, 16:41 Lekarz powinien zakonczyc swoja kariere, stracilam dziecko przez Niego w 6 miesiacu ciazy!4 dni przed narodzinami bylam u Niego i nie zauwazyl rozwarcia ale niby dla bezpieczenstwa chcial zalozyc pesar ot tak po prostu BZDURA!Musial cos widziec i zaniedbal!Pozostali lekarze byli rowniez zdziwieni ze kilka dni wczesniej bylo niby dobrze!Odradzam! Odpowiedz Link Zgłoś