IP: *.chello.pl 11.10.08, 21:46
Rodziłam na Brochowie u dr.Hapona,MOGĘ POLECIĆ!
Obserwuj wątek
    • Gość: ila Re: DR.HAPON IP: *.as.kn.pl 11.10.08, 22:21
      co ty a ile zapłaciłaś (gorszego) pana bo brzydko się nie wyrażę nie spotkałam
      no może pana Kapelusza również z Brochowa.
      • Gość: P Re: DR.HAPON IP: *.gprs.plus.pl 11.10.08, 23:45
        To debil i nieuk.
        • Gość: Ewa Re: DR.HAPON IP: *.dsl.biskupin.wroc.pl 12.10.08, 16:50
          Haponów jest DWÓCH.
          • Gość: ila Re: DR.HAPON IP: *.as.kn.pl 12.10.08, 20:42
            ale tylko jeden pracuje na Brochowie
            • Gość: Ewa Re: DR.HAPON IP: *.dsl.biskupin.wroc.pl 12.10.08, 21:44
              Akurat obaj. Ojciec i syn.
              • Gość: pacjentka Re: DR.HAPON IP: *.gprs.plus.pl 13.10.08, 19:50
                Syn jest na etapie edukacji, a ojciec przyczynił się do tragedii
                wielu pacjentek. Kompletny cymbał, bez wiedzy medycznej.
                • Gość: Ewa Re: DR.HAPON IP: *.dsl.biskupin.wroc.pl 13.10.08, 22:25
                  Akurat z Haponem osobiście nie miałam do czynienia, ale żeby pisać "przyczynił się do tragedii wielu pacjentek. Kompletny cymbał, bez wiedzy medycznej", wypadałoby mieć dowody. Bo rzucić oskarżenie jest łatwo. Jesteś może ginekologiem położnikiem (bo oceniasz jego wiedzę medyczną) i znasz to liczne grono poszkodowanych pacjentek?
                  • Gość: pacjentka Re: DR.HAPON IP: *.gprs.plus.pl 14.10.08, 18:17
                    Wierz Mi że mam dowód na dobrą sprawę do prokuratury o stałe
                    kalectwo. I proponuje się nie wypowiadać na temat tego lekarza.
                    Pozdrawiam
                    • Gość: anka1188 Re: DR.HAPON IP: *.chello.pl 16.10.08, 21:19
                      Miałam "przyjemność" być badania przez obydwu panow Haponów. I obaj
                      są bardzo deliatnymi lekarzami. Ani jeden ani drugi nie wygląda na
                      kogoś pozbawionego wiedzy medyczej. Doktor Kapelusz bada bardzo
                      niedelikatnie ale slyszalam ze swietnie szyje i prywatnie jest
                      bardzo sympatyczny (w co trudno uwierzyc )..
    • Gość: Gośc Re: DR.HAPON IP: *.wroclaw.mm.pl 06.10.09, 16:41
      Lekarz powinien zakonczyc swoja kariere, stracilam dziecko przez Niego w 6
      miesiacu ciazy!4 dni przed narodzinami bylam u Niego i nie zauwazyl rozwarcia
      ale niby dla bezpieczenstwa chcial zalozyc pesar ot tak po prostu BZDURA!Musial
      cos widziec i zaniedbal!Pozostali lekarze byli rowniez zdziwieni ze kilka dni
      wczesniej bylo niby dobrze!Odradzam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka