babysmile 13.10.08, 17:49 Czy ktoś moze wie jak pozbyc się tego szpecącego ochydztwa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: domanasiewicz Re: szpecaca blizna-keloid IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.08, 19:23 pytanie? gdzie jest połozona blizna? jak duża? jak długo? to można rozstrzygnąć tylko wizytą w gabinecie lekarskim. Zapraszamy do chirumedu Kamieńskiego 217, 601708931 po 15tej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondie Re: szpecaca blizna-keloid IP: *.zone5.bethere.co.uk 13.02.09, 02:17 witaj. nie pozbedziesz sie, mozesz go sprobowac zmniejszyc i odbarwic. Odradzam Ci jakiekolwiek proby usuwania go chirurgicznie, bo moze byc jeszcze gorzej. polecam lekture www.hair-clinic.poznan.pl/?act=5&lang=1&editArt=142 ja tez mam wstretny keloid, mialam juz terapie laserowa i ostrzykiwanie sterydami, wydalam kupe kasy i nie przynioslo wiekszych efektow. Teraz mam ostrzykiwanie sterydami, opatrunek silikonowy i smarowanie masciami (dermatix, contratubex i flunacinar). polecam ci tez konsultacje u conajmniej dwoch lekarzy. Odpowiedz Link Zgłoś