babysmile 18.10.08, 00:25 prosze o opinie czy dobrze sie sprawuje we wro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinder0610 Re: wózek quinny speedi sx 20.10.08, 19:12 jak dla mnie ten wózek jest rewelacyjny. Świetne koła, amortyzacja,bezawaryjny Niektóre Mamy narzekają na spaerówkę - że nie można ustawić oparcia w pozycji pionowej - mojemu dziecku to nie przeszkadzało i ja też nie widziałam w tym problemu. Jak masz jakieś jeszcze pytania chętnie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
babysmile Re: wózek quinny speedi sx 20.10.08, 22:40 Fajnie,dziekuje za info.Dwa miesiace temu podjelam moze zbyt pochopna i do konca nieprzemyslana decyzje o zakupie wozka chicco i teraz sie mecze.Wozek jest owszem leciutki i zgrabniutki ale jesli chodzi o amortyzacje to nie ma zadnej.Mam mozliwosc kupienia uzywanej spacerowki za 400zl i musze dokupi gondolke i caly czas sie zastanawiam czy warto??Czeka mnie zima a wozek chicco na malych kolkach bedzie srednio wygodny Odpowiedz Link Zgłoś
kinder0610 Re: wózek quinny speedi sx 21.10.08, 14:14 Jeśli chodzi o sposób prowadzenia - wózka z małymi kółkami chicco a Quinny speddi - tu mam akurat porównanie - to Quinni zdecydowanie lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
ingrid2008 Re: wózek quinny speedi sx 22.10.08, 11:22 Mam 3-kołowy Quinny speedi sx, ale musze przyznać, że choć dobrze się prowadzi, to stelaż jest bardzo ciężki i duży po złożeniu. Ja kupiłąm nową sacerówkę, bo dostałąm gondolę od koleżanki, a po 2 mieś. używania już odpadły mi 2 śrubki i hamulec-blokada czasem nie działa na jednym kole. Zastanów się więc i zobacz, czy na pewno zmieści Ci się do auta, jeśli masz zamiar z nim jeździć. Odpowiedz Link Zgłoś
tofcio Re: wózek quinny speedi sx 24.10.08, 08:55 ja też używałam tego wózka i byłam bardzo zadowaolona - dla mamy to naprawdę dobry wózek - mało w nim finezji ale przecież nie o to chodzi. dla mnie ważne w nim było że był chyba najszerszy w siedzisku ze znanych mi wozków i na przkład w zimie młody należący do niemałych dzieci zakutany siedział sobie wygodnie. w tym wózku - dla mnie była tylko jedna wada - brak pałąka z przodu ale teraz wiem że idzie dopasować z jakiejś innej firmy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś