Gość: didi IP: *.chello.pl 25.10.08, 23:19 Co o nich sadzicie? Czy sa skuteczni?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jk Re: Klinika Invimed we Wroclawiu IP: *.wro.vectranet.pl 26.10.08, 09:33 tak. Koleżanka za pierwszym razem została mamą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sienna Re: Klinika Invimed we Wroclawiu IP: *.as.kn.pl 26.10.08, 14:49 No cóż, efekt zależy od wielu czynników, ale ogólnie ta Klinika ma dobre notowania. Sama się tam wybieram i liczę chyba tylko na cud, bo już powoli tracę nadzieję, że zostanę mamą, a mam już 35 lat :-( Odpowiedz Link Zgłoś
elvisonline Re: Klinika Invimed we Wroclawiu 26.10.08, 18:42 Nic sie nie martw,ja mam 36 lat i tam mi pomogli.Mam slodka mala dzidzie a tez tracilam nadzieje.Trzymam kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Re: Klinika Invimed we Wroclawiu IP: *.img.com 28.10.08, 11:28 Gdzie wykonywany jest zabieg in vitro? We Wrocławiu na miejscu, czy Invimed kieruje do którejś wyscecjalizowanej kliniki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystyna Re: Klinika Invimed we Wroclawiu IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.10.08, 13:56 Na miejscu w klinice. Odpowiedz Link Zgłoś