Gość: Rafis IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.2.* 22.10.03, 18:46 czy może drugi superexpress tzn. brukowiec.Tak przynajmniej wynika z lektury pierwszego numeru gazety :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diabelek2 Re: 'Fakt'-polski Bild? 22.10.03, 19:54 tragedia, kupiłam dzisiaj żeby móc sobie wyrobić opinie i mimo niskiej,zachęcającej ceny jutro już nie popełnię tego błędu!!! pozdarawiam diabel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: 'Fakt'-polski Bild? IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.2.* 22.10.03, 20:07 diabelek2 napisała: > tragedia, kupiłam dzisiaj żeby móc sobie wyrobić opinie i mimo > niskiej,zachęcającej ceny jutro już nie popełnię tego błędu!!! > pozdarawiam > diabel Ja też juz tego nie kupie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwierzyna łowna Re: 'Fakt'-polski Bild? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.10.03, 22:41 a po co w ogole kupowac i nabijac kabze tym wydawcom? nie bedzie sie sprzedawac, to upadna i spokoj! Odpowiedz Link Zgłoś
diabelek2 Re: 'Fakt'-polski Bild? 22.10.03, 23:15 wydaje mi się że pierwszy numer trzeba było kupić żeby móc sobie samemu wyrobić opinię a nie że później ktoś mi zarzuci że nie czytałam a się wypowiadam... i tyle pozdrawiam diabeł Odpowiedz Link Zgłoś
orzels Re: "Fakt"-polski Bild? 23.10.03, 07:19 Co sie tak pastwicie nad biednym tabloidem? Taka juz jego natura, ze wyglada i zachowuje sie tak a nie inaczej. Wierze w to ze axel springer wylozyl mnostwo pieniedzy nie po to by wywrocic polski oddzial tego wydawnictwa, tylko zeby na tym pomysle zarobic. Widocznie tak wygladaja oczekiwania tzw masowego odbiorcy. I jesli na pierwszej stronie czytelnik oczekuje seksu, smierci, a w srodku plotki i programu tv - to tak bedzie. I wybor takiego a nie innego formatu jest najbardziej demokratyczny, bo dyktowany realiami rynku i jego potrzeb. Mozemy jedynie psioczyc ze tak niskie sa wymagania tego masowego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el_s Re: 'Fakt'-polski Bild? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.10.03, 09:33 Kolejny brukowczyk, przejrzałem tylko w kiosku dla wyrobienia sobie poglądu, tam nie ma nic sensownego, ot trochę taniej sensacji, jakieś marne zdjęcia nie do końca rozebranych panienek, robienie z pierdołowatego tematu rozpiski na pół strony........ Szkoda tylko że jest na to popyt bo nie wierze że wydano tyle kasy aby stracić. Pamietajmy jeszcze że zawsze na początek dl;a zachęty daje się lepsze artykuły niż pózniej, strach pomyśleć co tam będzie za 1/2 roku w tym Fakcie powypisywane ;( Jak dla mnie wniosek prosty : nie kupować, może upadnie, Pozdrawiam, els Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m* Re: 'Fakt'-polski Bild? IP: *.kask.net.pl 23.10.03, 15:15 i ja takze dziś to cos kupiłam dla wglądu...i zwątpiłam... toż to paskudztwo! Odpowiedz Link Zgłoś
aniel Re: 'Fakt'-polski Bild? 23.10.03, 16:03 i smia twierdzic, ze chca wypelnic luke POMIEDZY Super Expresem a Wyborcza/ jak dla mnie to sa takim samym tabloidem jak Express (przegladnelam w kiosku i ciesze sie ze nie stracilam zlotowki na kupno), swoja droga troche dumpingowa cena, nie sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
morfea "Haft"tez niezly tytul 23.10.03, 18:56 szkoda, że eydaje to Axel z prezesem z naszych okolic czyli Wiesiem Podkańskim, ale bruk bruk, może i takie trzeba? Wyborcza zwl. lokalna tez doluje, choc jedynie ja da sie czytac, bo rzepa to dla prawnikow i bankowcow... Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawczyk a co dzis ciekawego? 23.10.03, 19:03 w naszym piśmie? zaraz sprawdze na stronie www :) chyba www.efakt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
breslauer_88 "Bild" jest juz lepszy... 23.10.03, 19:10 kupilem 1 czy tam 2 nr. No coz, drugi raz tego bledu NA PEWNO nie popelnie. Zwykly szmatlawiec i tyle pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś