Gość: s IP: *.lanet.net.pl 13.11.08, 13:54 Ale dziesiątki drzew zostały wyciete... czy też za pieniadze klientów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: brat zdrówko Dom Development wstrzymał inwestycję IP: *.tktelekom.pl 13.11.08, 14:06 I zaraz jakiś buc napisze ,ze to wina Prezydenta Miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia to wina Prezydenta Miasta IP: *.wroclaw.mm.pl 13.11.08, 14:48 trzeba było we wrocku siedzieć i pracować a nie lansować się po Polsce i świecie, Wrocław to wiocha ? więc może trzeba zostawić Wrocław innym, bardziej zaangażowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilar k Re: to wina Prezydenta Miasta IP: *.tktelekom.pl 13.11.08, 14:55 Kasiu a czy przypadkiem z porannym stolcem nie wyleciał CI rozumek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Twój psychiatra Re: to wina Prezydenta Miasta IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.11.08, 22:25 Gość portalu: kasia napisał(a): > trzeba było we wrocku siedzieć i pracować a nie lansować się po > Polsce i świecie, Wrocław to wiocha ? więc może trzeba zostawić > Wrocław innym, bardziej zaangażowany. Kasiu przepisałem ci te małe, zielone tabletki. Miałaś je brać codziennie rano i wieczorem, przed snem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beobachter Re: Dom Development wstrzymał inwestycję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.08, 14:49 to z serii tych inwestycji, których pomysłodawca myślał, że ceny moga tylko rosnąć. Rosnąć do nieba, a tu tymczasem dziura w ziemi. bęc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrc Dom Development wstrzymał inwestycję IP: *.lanet.net.pl 13.11.08, 14:57 i dobrze ze tych klockow 6 pietrowych nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atr Dom Development wstrzymał inwestycję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.08, 15:02 a może tak "panowie deweloperzy" czas zacząć budować za własne pieniądze? o ile prościej było budować za 3/4 pieniędzy wpłaconych "w ciemno", a potem nie przejmować się bublami bo i tak byliście na tej lepszej pozycji. Już wychodzą skutki pośpiechu i niedoróbki na wielu budowach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Dom Development wstrzymał inwestycję IP: *.pzuzycie.pl 13.11.08, 15:22 Proponuje obniżyć cenę i znajdą się Klienci chętni do kupna tam mieszkania. Widzę, że deweloper czaka na wzrost cen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dagimka Dom Development wstrzymał inwestycję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.08, 09:55 byłam zainteresowana mieszkaniem na tym osiedlu, cena wybiła mi z głowy ten pomysł :) pewnie jedyna nie byłam ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dopi a taki fajny lumpeks tam był i go wyburzyli :-( IP: *.houston.hp.com 14.11.08, 15:06 Odpowiedz Link Zgłoś
markona czy wg Developmentu poprawa na rynku mieszkaniowym 14.11.08, 22:23 ... polega na powrocie cen rzędu 8.000 zł/m2 i więcej? ceny mieszkań spadające w okolice 6 tys./m2, to jest stan nienormalny dla budownictwa??? Odpowiedz Link Zgłoś