Dodaj do ulubionych

Janusz Korwin Mikke

IP: *.pl 04.08.01, 23:59
Panie Frasyniuk, Pana stać tylko na demagogiczno-partyjne hasła. Pan JKMikke ma
w zupełności rację. Nie ma żadnego porównania ze standardem życia
przedwojennego wrocławianina z powojennym.Moim skromnym zdaniem Adolfa dużo
bardziej interesował los i życie swoich obywateli niż większości obecnych
prominentów partyjnych i państwowych. Nie do pomyślenia były wtedy takie afery
korupcyjne w sferach rządzących jakimi ostatnio obdarowujecie nas wy szlachetni
opiekunowie ludu. Jak ma Pan odwagę to proszę rzeczowo polemizować a nie
zasłaniać się Hitlerem.
Obserwuj wątek
    • Gość: bondido Re: Janusz Korwin Mikke IP: *.jgora.dialog.net.pl 05.08.01, 00:11
      Ja myślałem, że Korwinowi chodziło po prostu o to, że dzisiejszy rząd okrada
      swoich obywateli bardziej niż Hitler KROPKA
      Nie słyszałem tej wypowiedzi w całości, ale czytałem fragment cytowany przez
      GD, którego czepiają się działacze UW.
      Jeśli uważasz, że Korwin chwalił Hitlera, to moim zdaniem mylisz się tak samo
      jak działacze UW.
      Jednak pogląd, jakoby Hitler kierował się troską o dobrobyt obywateli jest jak
      dla mnie totalnym przegięciam.
      • Gość: Roberto Re: Janusz Korwin Mikke IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 15:52
        Mikke jak zawsze nie ma programu wyborczego, dlatego musiał znowu z czymś
        wyskoczyć, żeby zrobił sie wokół niego szum medialny. On kocha błysk aparatów
        fotograficznych, mikrofony i kamery tv. Mikke to taki "medialny zwierzak", jak
        np Lepper...
    • Gość: Zibol Re: Janusz Korwin Mikke IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 16:16
      UW ma racje, Korwin przegina i uwaza, ze jest ok. Ponadto w wyborach do Senatu
      we Wroclawiu mamy godnych kandydatow i nie jest nam potrzebny jakis
      spadachroniarz (jak Korwin) z Warszawy.
      • Gość: Leon Janusz Korwin Mikke - wracaj do Wawy. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 16:18
        Zibi ma racje niech tacy goscie jak Mikke wracaja do Warszawy i tam pleta te
        swoje bzdury.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka