Gość: konsument IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 03.11.03, 13:03 powinien sie cieszyc ze dostał jakiś gratis do takiej małej i marnej konserwy i juz tam na pewno nic nie kupie z tych konserw!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wacio Re: Krecia robota - losy puszki konserwowej IP: 148.81.190.* 03.11.03, 13:55 cyt. - Rzecznik prasowy Carrefouru Agata Paszkowska albo odsyłała nas z powrotem do Wrocławia, albo była nieuchwytna i nie odpowiadała na telefony. Podczas jednej krótkiej rozmowy powiedziała rzecz kuriozalną: sklep jest tylko pośrednikiem i jest to sprawa między klientem a producentem. Wynika z tego że ten sklep nie odpowiada za to co sprzedaje więc jest to jednoznaczna informacja będąca "zachętą" do kupowania w tym supermarkecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekolog Re: biedny krecik - zamarynowali go w puszce ... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.11.03, 14:40 a tak na marginesie, kilka dni temu w niemieckim supermarkecie - Düsseldorf, widzialem przebiegajace pod polkami myszki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: biedny krecik - zamarynowali go w puszce ... IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 03.11.03, 15:18 Ja widziałem myszkę w Kauflandzie na Legnickiej ale to było wiosną, więc pewnie już jej tam nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Carrefour - nic u was nie kupię!! 03.11.03, 15:27 Mamy na szczęście wolny rynek i mnóstwo hipermarketów. Miałem właśnie kupić w waszej galerii spodnie ale pojadę do Tesco. Jak Kuba (sklep) Bogu (klientowi) tak Bóg Kubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m* Re: Carrefour - nic u was nie kupię!! IP: *.magma-net.pl 03.11.03, 16:41 obrzydlistwo błeeee.... jak to dobrze,że nie jadam mięcha. a wszystkim "mięsnym puszkożercom" życzę smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wromario Re: Carrefour - nic u was nie kupię!! IP: *.gazeta.pl 03.11.03, 19:29 Gość portalu: m* napisał(a): > obrzydlistwo błeeee.... > jak to dobrze,że nie jadam mięcha. a wszystkim "mięsnym puszkożercom" życzę > smacznego A paprykę konserwową czasem kupujesz? Polecam tę z Victusa - muchy dodają :D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woj Re: Carrefour - nic u was nie kupię!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.11.03, 22:54 Ciekawe co wymysli Rafis w obronie marketu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Masz Rację-BOJKOTUJĘ carrefour IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.03, 20:17 Przyłączam się do Ciebie , Nie kupię tam już nic. Pozdrawiam wielki_czarownik napisał: > Mamy na szczęście wolny rynek i mnóstwo hipermarketów. Miałem > właśnie kupić w waszej galerii spodnie ale pojadę do Tesco. Jak > Kuba (sklep) Bogu (klientowi) tak Bóg Kubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeus Re: Carrefour - nic u was nie kupię!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.03, 20:42 wielki_czarownik napisał: > Mamy na szczęście wolny rynek i mnóstwo hipermarketów. Miałem > właśnie kupić w waszej galerii spodnie ale pojadę do Tesco. Jak > Kuba (sklep) Bogu (klientowi) tak Bóg Kubie. W Tesco, przed kupnem, sprawdź czy nie ma nich plamek, od latających pod dachem ptaszków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilimarlene1 Re: Carrefour - nic u was nie kupię!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.11.03, 14:51 Gość portalu: zeus napisał(a): > > W Tesco, przed kupnem, sprawdź czy nie ma nich plamek, od latających pod > dachem ptaszków. ---------------------------------------------------------------- W Carrefour ptaszki zlatują się do półek z makaronem i tam buszują.Można kupić makaronik z niespodzianką. Kupiłam tak kiedyś serek kozi z Turka (okrągły,w granatowym opakowaniu)w czasie zdejmowania tegoż opakowania zauważyłam robaka w oprzędzie -czyli poczwarkę doklejoną do sreberka ( czyżby robota świstaka).Serek leżał w lodówce.Nie wiem skąd ten robak - ze sklepu ,czy z Turka ? A czuliście te zapachy na stoisku mięsnym ? Smród wali na pół sklepu.Ostatnio jak tam byłam podobny zapaszek był między lodówkami z nabiałem.Z higieną kiepsko tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedowiarek Re: Carrefour - nic u was nie kupię!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.11.03, 21:36 Jakoś nie chce mi się w to wierzyć... Zaraz polecisz jak tylko zrobią promocję na mleko dla starych dziadów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolu7nia01 Re: Krecia robota - losy puszki konserwowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 22:14 Nic mnie nie dziwi, w Polsce konsument jest traktowany tylko jako dostarczyciel pieniędzy - praw nie ma żadnych, bo to, co na papierze to fikcja. A im większy sprzedawca, tym bardziej ma nas w .... W normalnych warunkach już by miał mnóstwo kłopotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan nigdy nie zrobie wiecej zakupow w Carefour'ze IP: *.tomaszow.mm.pl 03.11.03, 22:50 jesli tam olewacko traktuja sprawe -to ja tez sie na nich wypinam z cala moja rodzinka a artykul rozslyam do szeregu moiuch znajomych i wspolpracownikow..oni zrobia to samo.z dziadostwem trzeba krotko, niech sie ucza dbac o klienta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k_ Re: nigdy nie zrobie wiecej zakupow w Carefour'ze IP: 62.233.176.* 04.11.03, 01:53 mam ananasy w puszce :( nie wiecie gdzie mozna to sobie prześwietlic? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik To niebezpieczna sytuacja 04.11.03, 16:43 Proponuję zawieźć puszkę do Wyższej Szkoły Oficerskiej na Obornicką. Tam są saperzy i ją profesjonalnie wysadzą. Nawet wspomnienie po niej nie zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowal Re: Krecia robota - losy puszki konserwowej IP: *.e-data.net.pl 04.11.03, 22:18 Polska jest krajem gdzie szubrawcy swobodnie szabrują na tzw. wolnym rynku, przeciez musimy mieć "klasę średnią" bo bez niej nie może istnieć nowoczesne społeczeństwo, więc pozwólmy im ukraść ten pierwszy milion. A szary obywatel czy konsument - liczy się tylko w czasie wyborów do władzy i intratnych stanowisk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolobolo ja tam wole warzywa IP: 212.127.78.* 05.11.03, 03:45 mieso to gowno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R2 Prawdopodobna wersja wydarzeń IP: 195.117.141.* 05.11.03, 08:52 A może po prostu szlag trafił świstaka, co zawijał w te sreberka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ben Re: Krecia robota - losy puszki konserwowej IP: 195.117.141.* 05.11.03, 12:51 W Chicago by powiedzieli: Kupił kreta w pork-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Krecia robota - losy puszki konserwowej IP: 195.205.44.* 06.11.03, 12:58 Krecik miał paznokcie, czy nie??? Bo jeżeli nie, to normy higieny zostały zachowane. Normy Carrefoura... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deszczwtwarz Re:A ja czytałem w Gazecie, że UWAGA ! mogła... IP: *.lanet.wroc.pl 08.11.03, 22:20 to być cyt.: za specjalistką od żywności: ...nieskutrowana warga bydlęca brrr. SMACZNEGO !!! Z takich "surowców" składają się tzw. wysokowydajne konserwy za przeproszeniem mięsne. Ale za to jak tanio w hipermarketach. Mniaaam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wegetarianka:) Re:A ja czytałem w Gazecie, że UWAGA ! mogła... IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 09.11.03, 14:40 Taaaaaaa.... Nie ma to jak najtańsze produkty:) A poza tym życze wszystkim mięsożercom smacznego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misior pluszak z puszki wystawalo futerko. Czyje bylo? IP: *.proxy.aol.com 10.11.03, 17:06 NIE MOJEEEEEE!!! Na pewno!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś