Gość: kefas IP: *.korbank.pl 05.08.01, 19:08 Chcesz dobrze sprzedać swoje mieszkanie? Nie kupuj go zatem od tej spółki, bo ta zrobi wszystko, żeby obniżyć jej wartość, np. dokwateruje mieszkańców komunalnych z ul. Pułaskiego... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Roberto Re: Intakus Sp. z o.o. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 19:17 Gość portalu: kefas napisał(a): > Chcesz dobrze sprzedać swoje mieszkanie? Nie kupuj go zatem od tej spółki, bo > ta zrobi wszystko, żeby obniżyć jej wartość, np. dokwateruje mieszkańców > komunalnych z ul. Pułaskiego... ??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kefas Re: Intakus Sp. z o.o. IP: *.korbank.pl 05.08.01, 19:24 Ja swego czasu kupiłem mieszkanko od Intakusa. Miało być pięknie, ale nie jest. Może jestem upierdliwy, ale doczepić się można do dziesiątek szczegółów. Ot choćby lustra w windach. Nie było ich pół roku. Sugerowano mi, że to ja je ukradłem. Nagle okazało się, że były gdzieś w magazynie. Za pomówienie nikt mnie jednak nie przeprosił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Intakus Sp. z o.o. IP: 195.205.172.* 22.08.01, 09:45 na koniec sierpnia mam odbierać mieszkanie od INTAKUSA, jeśli możesz poradź mi na co mam zwrócić uwagę przy tej ceremonii. MARIUSZ Odpowiedz Link Zgłoś