Dodaj do ulubionych

ale numer !

12.01.09, 22:46
Napisałam grzeczny post (poczatek watku) podając jedynie suchy fakt

jaki jest KOD KRESKOWY TOWARÓW IZRAELA

wyborcza mi to 2 razy usunęła, to szczyt, nie było tam żadnych ocen
a jedynie prośba - byście nie zapominali o tym przy codziennym
robieniu zakupów. Mila redakcjo - narażasz się na śmieszność

Proszę, nie usuwaj moich wątków - nie chce przez Was zostać
antysemitką, mamy prawo bojkotować produkty IZRAELA.
Obserwuj wątek
    • Gość: Hania reakcja gazety nastąpiła w ciągu 1 minuty ! IP: 78.8.92.* 12.01.09, 22:52
      bohomazy na ścianach ich tak nie rajcują jak ekonomiczne
      bojkotowanie i perspektywa gnicia ich smakołyków na półkach ;-)

Kochani, dlaczego ten bojkot tak was niepokoi, czy to cos
      niepoprawnego -ze tak usuwacie te wątki, rozumiem wasze
      zanipokojenie ale bez przesady ! :-)
      • Gość: zuza Re: reakcja gazety nastąpiła w ciągu 1 minuty ! IP: *.gprs.plus.pl 12.01.09, 22:56
        kod 726 czy 729 bo zapomniałam
        • Gość: Hania Re: reakcja gazety nastąpiła w ciągu 1 minuty ! IP: 78.8.92.* 12.01.09, 23:02
          az boje się pisać - jeszcze mnie wystrzelą w kosmos? a chciałabym
          trochę pożyć - to drugie, ale siedzmy cicho, wiesz jakie oni maja
          dokładne te nowoczesne wyrzutnie rakietowe
      • dfgfdg Re: reakcja gazety nastąpiła w ciągu 1 minuty ! 13.01.09, 10:11
        Masz jakies problemy ze soba?

Czemu odpisujesz na swoje posty?
    • Gość: moderator Re: ale numer ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 23:01
      Wyciąłem Twój post, bo to kolejny z niezliczonych wątków o sytuacji
      na Bliskim Wschodzie założonych przez Ciebie na Forum Wrocław w
      ostatnich dniach.

To nie cenzura, ale ochrona forum przed spamem. Postaraj się
      ograniczyć zakładanie nowych wątków na ten sam temat, a jeśli chcesz
      coś w tym temacie napisać, wykorzystaj wątki już istniejące.

Pozdrawiam

Anonimowy Moderator Społeczny Forum Wrocław
      • Gość: Hania Moderatorze, dziękuję IP: 78.8.92.* 12.01.09, 23:04
        ze działasz w mojej obronie własnej, będę dzis mogla zasnąc -
        myslałam ze to cos gorszego, ze nie lubisz góralek albo nie nie
        popierasz świadomego robienia zakupów - całuję Cię na dobranoc
        • Gość: moderator Re: Moderatorze, dziękuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 23:06
          Gość portalu: Hania napisał(a):

> całuję Cię na dobranoc

Super, teraz muszę użyć pumeksu ...
          • Gość: Hania Re: Moderatorze, dziękuję IP: 78.8.92.* 12.01.09, 23:08
            a moze wyślę Ci fotkę, ze jednak nie musisz, niezła ze mnie
            Pocahontas smutasku, ale my góralki wszystkie jestesmy piękne i
            powabne, szalom
            • Gość: zuza Re: Moderatorze, dziękuję IP: *.gprs.plus.pl 12.01.09, 23:12
              Ale co z tym kodem ?.
              • Gość: matematyczka Re: Moderatorze, dziękuję IP: 78.8.92.* 12.01.09, 23:17
                obawiam sie że to prowokacja, jedno z tych o których pisłaś jest
                prawdą,
                nie jest nia pierwsze,
                ostatnia cyfra własciwego kodu jest podzielna przez 1, 3 i 9
                poczatek kodu to cyfra uchodząca za szczęsliwą a druga cyfra ma coś
                wspólnego z lumpexami
            • Gość: moderator Re: Moderatorze, dziękuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 23:34

> a moze wyślę Ci fotkę, ze jednak nie musisz, niezła ze mnie
              > Pocahontas smutasku, ale my góralki wszystkie jestesmy piękne i
              > powabne,

I dodaj jeszcze, że nadspodziewanie skromne ;) No dobra, poślij tę
              fotkę na moderator_gw@interia.pl, oceni się fachowym okiem ;)
              • Gość: Hania Re: Moderatorze, dziękuję IP: *.eranet.pl 13.01.09, 09:58
                Nie wiedziałam, które bys wybrał: W stroju ludowym czy w bieliznie z
                koniakowa, przy tym dylemacie zastał mnie sen, Królewiczu, ale moze
                jeszcze doślę, mam jeszcze z plaży....
              • nazimno No, no, no! 13.01.09, 10:07
                Alez sie ten moderator rozbrykal. Najpierw zaslania sie ochrona forum
                miejskiego "Wroclaw" usuwajac posty, a teraz sam wykorzystuje to
                forum wlasnie w celach powiedzmy matrymonialnych czyli prywatnych.

Panie moderatorze: albo rybka albo ...

• Gość: Haniu Narcyzie Re: Moderatorze, dziękuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 10:12

> a moze wyślę Ci fotkę, ze jednak nie musisz, niezła ze mnie
              > Pocahontas smutasku, ale my góralki wszystkie jestesmy piękne i
              > powabne, szalom
              możesz się przestać nachalnie lansować - po jakimś straszliwym wypadku jesteś,
              że tak co chwila podkreślasz swoja urodę? to niesmaczne, egocentryczne i
              narcystyczne. Masz kłopot -odwiedź terapeutę. W głowie siano, wiedza żadna,
              poglądy z ciemnogrodu i to obrzydliwe samouwielbienie.Brrr... pumeks do mycia to
              mało. Pozdrawiam moderatora.
              • Gość: Hania Re: Moderatorze, dziękuję IP: *.eranet.pl 13.01.09, 10:31
                a co to za sztuczne oburzenie, co w tym dziwnego, że tajemniczy
                moderator wymieni kilka słów serdecznosci z laseczką, na żywo jakoś
                nie nie jestescie tacy pruderyjni gdy widzicie napawdę ładną
                kobietę - my nic złego nie robimy, od kiedy puscic oko i pokazać
                ładny uśmiech to coś złego ?
              • Gość: Heniu Narcyzie Re: Moderatorze, dziękuję IP: *.eranet.pl 13.01.09, 11:20
                drogi Heńku wstydzący się nawet podpisać
                jak tak mnie nie lubisz, to po co śledzisz wszystkie moje wpisy,
                wątki, prześladujesz, straszysz wałkiem, wysyłasz do terapeuty ?

wałkiem to mozesz sobie co najwyzej pogrozic zonce (wspolczuję
                kobiecie) ja nie mam w domu wałka a makaron kupuję gotowy, wiec
                twoje rady pozwol ze zignoruję albo stosuj je sobie w wlasnych 4
                kątkach

Potrzebuję terapeuty - zgoda. Wtedy dasz mi w końcu spokój ? :-)
                szukam terapeuty - ale dobrego. Ty jetes dla mnie kiepskim
                terapeutą, więc pozwól ze nie skorzystam. Żegnam się z Tobą Kolego,
                szoruj się pumexem jak tak lubisz ostre narzędzia.

• Gość: Haniuprześladowana Re: Moderatorze, dziękuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 12:23
                  Gość portalu: Heniu Narcyzie napisał(a):

> drogi Heńku wstydzący się nawet podpisać
                  a co ma podpis do tego? Ty się podpisujesz Hania, Hanka Góralka, Indywiduum,
                  Kasia i bóg wie jak jeszcze. I znowu (co zauważyło już kilka osób) nie
                  odpisujesz na treść, tylko snujesz jakieś brednie (kto pisał o jakimś wałku? w
                  łebku ci się poprzestawiało?). Mój wpis dotyczył ohydnego, ekshibicjonistycznego
                  lansu własnego wyglądu, co sprawia wrażenie poważnych problemów psychicznych. I
                  kto cię prześladuje - mania prześladowcza. Napisał już moderator, że jesteś
                  monotematyczna i zakładasz kolejne wątki, których tematem jest w kółko nienawiść
                  do Żydów i miłość do J.R.Nowaka.Może załóż jakiś uroczy sztambuch/dzienniczek
                  prześlicznej podstarzałej dziewczynki i tam się wywnętrzaj?Kilka razy dziennie
                  możesz zaczynać :"Kochany pamiętniczku..." a nie narażać innych użytkowników
                  portalu na swoją nieustanną umysłową biegunkę.
    • Gość: heh Re: ale numer ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 23:18
      > mamy prawo bojkotować produkty IZRAELA.

Wasz problem.

BTW. Może wiesz, kto ostatnio szprejował po elewacjach na ul.Włodkowica?

Nie wiesz? A przecież tyle masz do powiedzenia o arabskich bachorach 4 tys. km
      stąd...
      • Gość: Hania Re: ale numer ! IP: *.eranet.pl 13.01.09, 09:15
        nigdy w życiu nie smarowałam nic na żadnych murach, za bardzo cenię
        sobie Pawła Włodkowica zeby robic takie rzeczy na tej ale i kazdej
        innej ulicy, wczoraj byłam na sankach w zupełnie innym rejonie
    • Gość: lek med Re: ale numer ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 14:24
      Sio z forum przygłupia babo. bojkotuj towary z kodem paskowym
      watykanu.
      • Gość: dr Quin Re: ale numer ! IP: *.eranet.pl 13.01.09, 16:44
        taki z ciebie lekarz medycyny jak ze mnie chiński mandaryn
        A sio, to mozesz wołać do swoich kwok, kurek, kogutków, farmerze kon
        by sie usmial z takiego lekarza, przjedz sie lepiej do kurnika bo
        twój zwierzyniec sie juz za toba stesknil
        • Gość: Haneczko Re: ale numer ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 17:27
          jak tam Haniulu-podstarzały podlotku? nowy nick? a innych się o to
          atakuje.Nieładnie.Be! Proboszcz będzie zły!
          • Gość: Hania Re: ale numer ! IP: *.eranet.pl 14.01.09, 11:27
            to znowu ty Doktorze Dollitle ? mowiłam Ci juz - przesań się mną
            zajmować. Jestem dla Ciebie za młoda. Ale słyszałam, ze kwoki z 4
            grząby Cię wzywały. Nie zapominaj o świnkach, one też dzisiaj
            jeszcze nic nie jadły
            • Gość: Haniuwieśniaczko Re: ale numer ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.09, 20:18
              ponieważ różni nas i poziom wiedzy (o Twojej głupocie pisało już wielu) i
              pochodzenie, wyjaśnij droga wieśniaczko co to "grząba"? I poradź, czym karmisz
              świnki bo wcale sie nie znam na problemach zwiazanych z rolnictwem. Przy okazji
              - 90% księży w Polsce ma chłopskie pochodzenie i przodków z wykształceniem
              podstawowym. Podobnie elektorat radiomaryjny.
              • Gość: Hania Re: ale numer ! IP: *.eranet.pl 14.01.09, 20:41
                a po cóż Ci moje rady na temat karmienia ptactwa domowego, skoro ich
                nie potrzebujesz tajemniczy jegomosciu z wyzszej sfery ? jeśli tak
                marzysz o tej wiedzy to proszę: Grzęda - pozioma żerdź służąca do
                siedzenia ptakom gospodarczym, zwłaszcza kurom.

Grzędy na ogół montowane są w kurnikach. :-) wyjaśnię Ci tajniki
                jeszcze innych ciekawych sztuk, jeśli będzie to Twoim życzeniem
                Jeśli nie to rozstańmy się w zgodzie - dziedzicu i orydnacie vel
                Magnacie, nie zaprzeczam - jestem tylko prostą piękną góralką i
                nigdy nie miałam ambicji aby być intelektualistką :-)

• Gość: Góralko Hanko Re: ale numer ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.09, 21:14
                  żeś prostą góralką, to widać. Ale co ci tak odbiło z tym podkreslaniem urody -
                  to naprawdę zakrawa na kompleksy potworne. Poza tym "pakiet" prezentowanych
                  poglądów wskazywałby na podstarzałą, emerytowaną entuzjastkę kółek różańcowych,
                  która z racji lepszych zajęć całymi dniami z nudów siedzi i pisze na forum (z
                  samotności ni chybi). Jako góralka skoncentruj się może bardziej na śledzeniu
                  niezbyt słynnej kolaboracji górali z Niemcami w czasie wojny, zamiast wszędzie
                  dopatrywać się Żydów - będzie mniej stereotypowo (i bardziej twórczo). grzęda
                  ok, pisałaś grzęba czy jakoś tak. Porady rolnicze rzeczywiście mi do niczego..
                  • Gość: Hania Re: ale numer ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.01.09, 10:35
                    wypraszam sobie poniżanie moich przodków, emerycie !
                    Mój dziadek i wszyscy jego braca walczyli przez całą 2 wojnę św.
                    przeciw Niemcom, bronili całego regionu (cywili) przed Nazistami
                    Niemcami ! Przez to założyli rodziny 5 - 6 lat pozniej niż
                    zamierzali, 6 lat to wyjęte z ich zyciorysu ciemne dni w lasach i
                    niespokojny sen przy karabinie !!!

NIe życzę sobie żebyś lżył mój naród, i moich przodków. Nie napiszę
                    ich pseudonimów z czasów okupacji, gdy walczyli z Niemcami. Z mojego
                    ludowego pochodzenia jestem dumna, jest ono więcej warte niż Twoje
                    wielkomiejskie zdziennienie, nie kochający własnego narodu. MOze
                    Twój dziadek kolaborował z Nazistami, ale od mojego się odchrzań
                    magnacie cudaku. Jesteś zakompleksieńcem, ja nie mam się czego
                    wstydzić (vide - moja uroda, którą zachwycają się nie tacy jak ty)
                    Lecz swoje kompleksy, i mówię Ci definitywnie żegnaj, nie życzę
                    sobie więcej Twoich oszczerczych wpisów w tym wątku
                    • Gość: oj Haniu Re: ale numer ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.01.09, 11:43
                      prosta z ciebie góralka. Nikogo nie poniżałem, tylko wspomniałem o znanej
                      historykom współpracy górali z Niemcami - to fakt, wiec gdzie tu poniżanie?
                      Prostaczku, nie ciskaj sie i nie sledx żydowsko-masońskich spisków, bo to
                      świadczy o dramatycznej głupocie. Podrzuciłem ci wątek poszukiwań, który jest
                      dla ciebie idealny ze względu na możliwość badania rodzinnej wioski i
                      miejscowych mędrców. Pomyśl!
                      • Gość: Hanka Re: ale numer ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.01.09, 18:23
                        Ja nie pochodzę z żadnej wioski, jedynie moi wstępni w 2 pokoleniu,
                        nie życzę sobie takiego słownictwa w stosunku do mnie. Jestem prostą
                        dziewczyną a to nie to samo co prostak. Takie epitety skieruj do
                        zonki lub dzieci, nie dam się zastraszyc cwaniaku, mędrcu
                        wielkomiejski, obrońco konfidentów
                        • Gość: oj Haniu Re: ale numer ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 23:03
                          pisze się "mędrcze". ale w twoim przypadku może lepiej wcale nie pisać?
                          • Gość: Helmut Prostacki "huabia"? IP: *.dip.t-dialin.net 15.01.09, 23:19
                            żeś prostą góralką, to widać. Ale co ci tak odbiło z tym
                            podkreslaniem urody -
                            to naprawdę zakrawa na kompleksy potworne. Poza tym "pakiet"
                            prezentowanych
                            poglądów wskazywałby na podstarzałą, emerytowaną entuzjastkę kółek
                            różańcowych,
                            która z racji lepszych zajęć całymi dniami z nudów siedzi i pisze na
                            forum (z
                            samotności ni chybi). Jako góralka skoncentruj się może bardziej na
                            śledzeniu
                            niezbyt słynnej kolaboracji górali z Niemcami w czasie wojny,
                            zamiast wszędzie
                            dopatrywać się Żydów - będzie mniej stereotypowo (i bardziej
                            twórczo). grzęda
                            ok, pisałaś grzęba czy jakoś tak. Porady rolnicze rzeczywiście mi do
                            niczego..

Ty rzeczywiscie jestes namolna menda. Z rasowych, to u ciebie byl
                            pies, ukradziony hrabiemu. Czep sie tramwaju, a nie dziewczyny. A
                            jesli masz kompleksy, to utop je w zajzajerze, a wowczas sprzedasz
                            swe ostatnie walonki po dziadku z lasow syberyjskich.
                            Ostatecznie mozesz popytac swego dziadunia o jego przagody w pracy
                            na Lubiance...
        • Gość: Helmut prostacki bydlak IP: *.dip.t-dialin.net 15.01.09, 23:23
          taki z ciebie lekarz medycyny jak ze mnie chiński mandaryn
          A sio, to mozesz wołać do swoich kwok, kurek, kogutków, farmerze kon
          by sie usmial z takiego lekarza, przjedz sie lepiej do kurnika bo
          twój zwierzyniec sie juz za toba stesknil

Ile workow kartofli kosztowalo twych starych, bys stal sie miastowy?
          Czuc w dobie przyglupa, dogryzajacego lepszym od ciebie. Jak to
          w "Weselu" brzmialo...? -"Miales chamie Zloty Rog, miales chamie
          Zloty Rog......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka