Gość: vinc IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.08.01, 21:53 obserwuje Cie, nie przestałeś czyli będzie kara !!!!! może nawet razy 3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Roberto Re: do roberto--nabijacza postów IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 21:55 Gość portalu: vinc napisał(a): > obserwuje Cie, nie przestałeś czyli będzie kara !!!!! może nawet razy 3 A kysz zmoro nieczysta. Boli cię coś? ...to idż do doktora!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaJaccek Re: do roberto--nabijacza postów IP: *.chicago-21-22rs.il.dial-access.att.net 06.08.01, 07:27 Co za duracka osobista zagrywa? Wszak KAZDY, kto sietu wpisal plasuje wroclawskie FORUM 1(jeden)punkt do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarosz Re: do roberto--nabijacza postów IP: 195.116.104.* 06.08.01, 11:54 Witaj, Roberto, z powrotem u nas! No, no - imponujący jest Twój wczorajszy wyczyn na Forum :-))) Rozumiem, że głód forumowy nie dawał Ci w Norwegii spokoju ;-))))) PS Zajrzyj do wątku "Ulica Na Grobli"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: do roberto--nabijacza postów IP: 213.76.92.* 06.08.01, 18:40 Gość portalu: Jarosz napisał(a): > Witaj, Roberto, z powrotem u nas! No, no - imponujący jest Twój wczorajszy > wyczyn na Forum :-))) Rozumiem, że głód forumowy nie dawał Ci w Norwegii > spokoju ;-))))) > > PS Zajrzyj do wątku "Ulica Na Grobli"! Witam szanownych FORUMOWICZÓW - JaJacka i Jarosza... Oj "głód" FORUM w zimnej Norwegii bardzo mi doskwierał, to też stąd te moje blisko 150 wpisóe na forum (szczerze mówiąc nie liczyłem)... Chciałem też pokazać uczestnikom wczorajszego czatu - odliczanki liczb na forum Wawy, że można bić dużo postów, ale kontunując wątki, jak to ja czyniłem, a nie wpisywać się tylko dla zwiększenia ilości postów naforum, jak to wczoraj namiętnie robiło kilka osóba na forum Wawy. Ja przy okazji założyłem kilka nowych wątków na naszym forum i wyciągnęłem- odświeżyłem kilka starych, a koleżanki i koledzy z Wawy w tym czasie posunęli się w liczeniu z 400 do ponad 840... Pozdrawiam i obiecuję nie zmniejszać mojej aktywności na naszym forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Berserk Re: do roberto--nabijacza postów IP: *.psi.wroc.pl 08.08.01, 15:47 Czy mi sie zdaje, czy tez to wlasnie Twoje wypowiedzi najczesciej sa drukowane w Gazecie? Dzisiaj - sprawa tych hal fabrycznych ZNT-cos tam. Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: do roberto--nabijacza postów IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 21:32 Gość portalu: Berserk napisał(a): > Czy mi sie zdaje, czy tez to wlasnie Twoje wypowiedzi najczesciej sa drukowane > w Gazecie? Dzisiaj - sprawa tych hal fabrycznych ZNT-cos tam. Gratulacje! Wielkie dzięki - staram się jak mogę... Pozdro ! Odpowiedz Link Zgłoś
walpurga.jarzabek Re: do roberto--nabijacza postów 20.06.02, 15:14 Gość portalu: vinc napisał(a): > obserwuje Cie, nie przestałeś czyli będzie kara !!!!! może nawet razy 3 Odpowiedz Link Zgłoś