Dodaj do ulubionych

do roberto--nabijacza postów

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.08.01, 21:53
obserwuje Cie, nie przestałeś czyli będzie kara !!!!! może nawet razy 3
Obserwuj wątek
    • Gość: Roberto Re: do roberto--nabijacza postów IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 21:55
      Gość portalu: vinc napisał(a):

> obserwuje Cie, nie przestałeś czyli będzie kara !!!!! może nawet razy 3

A kysz zmoro nieczysta.
      Boli cię coś?
      ...to idż do doktora!!!

• Gość: JaJaccek Re: do roberto--nabijacza postów IP: *.chicago-21-22rs.il.dial-access.att.net 06.08.01, 07:27
      Co za duracka osobista zagrywa? Wszak KAZDY, kto sietu wpisal plasuje
      wroclawskie FORUM 1(jeden)punkt do przodu.
      • Gość: Jarosz Re: do roberto--nabijacza postów IP: 195.116.104.* 06.08.01, 11:54
        Witaj, Roberto, z powrotem u nas! No, no - imponujący jest Twój wczorajszy
        wyczyn na Forum :-))) Rozumiem, że głód forumowy nie dawał Ci w Norwegii
        spokoju ;-)))))

PS Zajrzyj do wątku "Ulica Na Grobli"!
        • Gość: Roberto Re: do roberto--nabijacza postów IP: 213.76.92.* 06.08.01, 18:40
          Gość portalu: Jarosz napisał(a):

> Witaj, Roberto, z powrotem u nas! No, no - imponujący jest Twój wczorajszy
          > wyczyn na Forum :-))) Rozumiem, że głód forumowy nie dawał Ci w Norwegii
          > spokoju ;-)))))
          >
          > PS Zajrzyj do wątku "Ulica Na Grobli"!

Witam szanownych FORUMOWICZÓW - JaJacka i Jarosza...
          Oj "głód" FORUM w zimnej Norwegii bardzo mi doskwierał, to też stąd te moje
          blisko 150 wpisóe na forum (szczerze mówiąc nie liczyłem)...
          Chciałem też pokazać uczestnikom wczorajszego czatu - odliczanki liczb na forum
          Wawy, że można bić dużo postów, ale kontunując wątki, jak to ja czyniłem, a nie
          wpisywać się tylko dla zwiększenia ilości postów naforum, jak to wczoraj
          namiętnie robiło kilka osóba na forum Wawy.
          Ja przy okazji założyłem kilka nowych wątków na naszym forum i wyciągnęłem-
          odświeżyłem kilka starych, a koleżanki i koledzy z Wawy w tym czasie posunęli się
          w liczeniu z 400 do ponad 840...
          Pozdrawiam i obiecuję nie zmniejszać mojej aktywności na naszym forum...

• Gość: Berserk Re: do roberto--nabijacza postów IP: *.psi.wroc.pl 08.08.01, 15:47
            Czy mi sie zdaje, czy tez to wlasnie Twoje wypowiedzi najczesciej sa drukowane
            w Gazecie? Dzisiaj - sprawa tych hal fabrycznych ZNT-cos tam. Gratulacje!
            • Gość: Roberto Re: do roberto--nabijacza postów IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 21:32
              Gość portalu: Berserk napisał(a):

> Czy mi sie zdaje, czy tez to wlasnie Twoje wypowiedzi najczesciej sa drukowane
              > w Gazecie? Dzisiaj - sprawa tych hal fabrycznych ZNT-cos tam. Gratulacje!

Wielkie dzięki - staram się jak mogę...
              Pozdro !

• walpurga.jarzabek Re: do roberto--nabijacza postów 20.06.02, 15:14
      Gość portalu: vinc napisał(a):

> obserwuje Cie, nie przestałeś czyli będzie kara !!!!! może nawet razy 3

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka