Dodaj do ulubionych

..żona mi zabroniła...

IP: *.pl 22.01.02, 11:30
zabroniła mi jechać do Wrocka chociaż mam ferie i musze sie po wiochach tułać
(Kraków, Ktw, Klc)..kurde jak ja tęsknię...za Wrockiem.....
pozdrawiam wszystkich z zimowo-powodziowych wojaży

bonczydło
Obserwuj wątek
    • Gość: terka Re: ..żona mi zabroniła... IP: *.*.*.* 22.01.02, 11:45
      A nie można jechać do Krakowa przez Wrocław? (z kilkudniową przerwą w podróży z
      uwagi na roztopy?
      Pozdro. Nie płacz. Nie teraz to może później?
      • ja-wroc Re: ..żona mi zabroniła... 22.01.02, 17:53
        Niedobra masz zone! Rzuc ja!
        • Gość: hrabiaa Re: ..żona mi zabroniła... IP: 213.77.64.* 22.01.02, 17:55
          Jak za inkwizycji, do przerebla...
        • Gość: Janek Re: ..żona mi zabroniła... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.02, 18:00
          Czy żona jest chuda? Na wszelki wypadek jędź przez Rubikon.
          • Gość: hrabiaa Re: ..żona mi zabroniła... IP: 213.77.64.* 22.01.02, 18:03
            Gość portalu: Janek napisał(a):

> Czy żona jest chuda? Na wszelki wypadek jędź przez Rubikon.
            Janek ! Nie mieszaj do tego Nerona. On nie rzucil jej, lecz jej kosci.
            Niech poczeka na wiosenne topienie Marzanny.

• Gość: Janek Re: ..żona mi zabroniła... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.02, 19:15
              Jaśnie Panie Hrabio. Po co czekać. Lody już puściły.
            • Gość: bromden Re: ..żona mi zabroniła... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.02, 19:43
              > > Czy żona jest chuda? Na wszelki wypadek jędź przez Rubikon.
              > Janek ! Nie mieszaj do tego Nerona. On nie rzucil jej, lecz jej kosci.

to raczej ty nie mieszaj do tego nerona, madralo,

bonczek, nie przesadzaj krakow jest ok
              • Gość: hrabiaa Re: ..żona mi zabroniła... IP: 213.77.64.* 22.01.02, 20:09
                Z malej litery po Krakowie ? Czas wyrosnac z malosci bromdenie !
                • Gość: macio Re: ..żona mi zabroniła... IP: *.eck-sa.krakow.pl 22.01.02, 20:12
                  Paanie hrabio, Kraków to tylko kraków,
                  gdzież mu do Wrocka!!!
                  • Gość: Jajaccek Re: ..żona mi zabroniła... IP: *.chicago-15-20rs.il.dial-access.att.net 22.01.02, 22:04
                    Tak jest! W dodatku wzieli nazwe wzgorza z zamkiem krolewskim, od nazwy
                    papierosow.To nieprzyzwoite.
                    • Gość: Janek Re: ..żona mi zabroniła... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.02, 22:18
                      Gość portalu: Jajaccek napisał(a):

> Tak jest! W dodatku wzieli nazwe wzgorza z zamkiem krolewskim, od nazwy
                      > papierosow.To nieprzyzwoite.

O Grunwald chodzi Jajaccku?
                      • Gość: hrabiaa Re: ..żona mi zabroniła... IP: 213.77.64.* 22.01.02, 22:20
                        Bielomor Kanal z ustnikiem.
                        • Gość: Jajaccek Re: ..żona mi zabroniła... IP: *.chicago-15-20rs.il.dial-access.att.net 22.01.02, 22:31
                          Nie Janku.Grunwald to oni powiesili w Zamku.
                          Gorzej, ze usytuowali lewy zawor, lewego rurocigu jamalskiego i musimy placic
                          za ten gaz.Oni to nazywaja -Smok? Czy jakos podobnie??
                          • Gość: Janek Re: ..żona mi zabroniła... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.02, 22:41
                            Teraz rozumiem czemu temu naszemu Smokowi stale z paszczy zionie ogień. Musi
                            zdaje się limit wypalić. A jakby mu rurociąg z Norwegii doczepili to i z tyłu
                            ogień by non stop buchał. Limit jest święty.
                            • Gość: Jajaccek Re: ..żona mi zabroniła... IP: *.chicago-15-20rs.il.dial-access.att.net 22.01.02, 22:48
                              Nie moge patrzec na cierpienia tego zwierzaka.Dorobili do tego ochydna
                              ideologie, ktora obrazuje sadystyczne sklonnosci mieszkancow tego grodu.
                            • Gość: lula Re: ..żona mi zabroniła... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.02, 22:51
                              o takich właśnie pierdołach hraabiego i janka ze wsi mówię - smętne mętne
                              pierdoły nie na temat, niby śmieszne niby mają być "intelektualne"
                              ale nie są, każdy wam to powie !
                              jesteście pajacami i półgłówkami

lula jest najfajniejsza
                              • roberto.65 Re: ..żona mi zabroniła... 22.01.02, 22:56
                                lula coraz lepiej ci idzie:)))))))))pracuj, pracuuuj.
                                • egoist Re: ..żona mi zabroniła... 22.01.02, 23:05
                                  lula - jesteś boska - i love you
                                  masz rację oni są pierdolnięci
                                  robercik - ty cwelu - wysyłaj sobie puste listy non stop to będziesz miał dużo

:))

THE EGO IS A RULER
                                  • Gość: Jaś Gupi Re: ..żona mi zabroniła... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.02, 23:14
                                    Brawo lula.
                                    • roberto.65 Re: ..żona mi zabroniła... 22.01.02, 23:18
                                      lula, tylko ty mozesz uratować to Forum.
                                      • Gość: tyrysek Re: ..żona mi zabroniła... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 23:27
                                        a ja wam powiem, ze wszyscy jestescie cudowni
                                        na swoj sposob ;-))
                                  • Gość: Janek Re: Do namolnego egoisty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.02, 23:21
                                    Jak masz telewizor to włącz Polonię. Będą powtarzać Wiadomości. Zwróć uwagę na
                                    rady psychiatry. Pisałem Ci to już w innym wątku ale powtórzę. Najlepszym
                                    lekiem na depresję, w Twoim przypadku maniakalną, jest fototerapia. Idź teraz
                                    spać, a rano włącz wszystkie światła. Jeżeli w domu ich nie masz to wyjdż na
                                    szosę i wpatruj się w światła reflektorów. Najlepszy efekt przyniesie pozycja
                                    klęcząca na środku szosy.
                                    • Gość: Atom Re: Do namolnego egoisty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.02, 23:27
                                      Janku , a ty się rozpędź dobrze i pierdolnij łbem o ściankę swojej obórki.
                                      • Gość: Jajaccek Re: Do namolnego egoisty IP: *.chicago-15-20rs.il.dial-access.att.net 22.01.02, 23:31
                                        Przepraszam, ze tu wlazlem.Czy to jest watek o tym, jak zona bonczka postapila
                                        z bonczkiem.????
                                      • Gość: Janek Re: Do namolnego egoisty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 02:05
                                        Gość portalu: Atom napisał(a):

> Janku , a ty się rozpędź dobrze i pierdolnij łbem o ściankę swojej obórki.

Kolejny fajny nick. Nie szkodzi to jednak, żebyśmy się w bombę atomową zabawili.
                                        Cobyś powiedział jak bym Ci jądra rozbił. Obórki szkoda, a durnia nie, sam rośnie
                                        choć go nie sieją.
                                    • egoist do janka wsioka 22.01.02, 23:32
                                      wal się na ryj wsioku z podwrocławskiej meliny
                                      • Gość: Janek Re: do myszugene egoist IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.02, 23:35
                                        Dynamo działa? Jak pedałujesz to możesz pisać? Odpowiedz?
                                        • egoist do wsiowego jasia 22.01.02, 23:47
                                          ty jesteś kompletnym pojebem

ego
                                          • Gość: Birbant Re: niezła jazda IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.02, 23:54
                                            Bardzo rzeczowa wymiana pogląadów.
                                            • egoist Re: niezła jazda 23.01.02, 00:02
                                              widać w tobie znawcę dobrych jazd

e g o
                                          • Gość: Janek Re: do sfiksowanego egoisty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 00:02
                                            Człowieku. W teorii Freudowskiej występująca u Ciebie fiksacja oznacza
                                            zatrzymanie rozwoju na skutek nadmiaru frustracji lub gratyfikacji w danym
                                            stadium, wyrażające się przechodzeniem do następnego stadium
                                            psychoseksualnego. Napisz coś więcej, żebym mógł stwierdzić czy to już
                                            falliczne stadium czy stadium genitalne. Oczywiście nie wyklucza to objawów
                                            depresji charekteryzujących sie wyraźnym u Ciebie przygnębieniem, poczuciem
                                            braku własnej wartości i zazwyczaj lękiem.
                                            • egoist do jasia mędrca ze wsi 23.01.02, 00:09
                                              Otóż jestem akurat bardzo wesołym chłopcem, ponadto bardzo wyczulonym na
                                              wieśniackie gadki, którymi mówiąc twoim językiem mnie "uraczasz", więc pocałuj
                                              mnie w dupę i wiedz, że będę cię za kare dręczył.

e g o
                                              t h e
                                              r u l e r
                                              • Gość: Janek Re: Egoisto nie stawiaj oporu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 00:24
                                                Niezdolność lub niechęć do omawiania pewnych myśli, pragnień czy doznań stanowi
                                                barierę uniemożliwiającą Ci powrót do pełnej świadomości. Napisz szczerze co
                                                Ciebie dręczy. Fiksacja nie trwa wiecznie ale może przejść w studium
                                                genitalne,a to już stanowi niebezpieczeństwo, że grozi Tobie przejście od
                                                zainteresowania erotycznego własną osobą do zainteresowania narządami płciowymi
                                                innych osób.
                                              • roberto.65 Re: do jasia mędrca ze wsi 23.01.02, 00:54
                                                egoist napisał(a):

> Otóż jestem akurat bardzo wesołym chłopcem, ponadto bardzo wyczulonym na
                                                > wieśniackie gadki, którymi mówiąc twoim językiem mnie "uraczasz", więc pocałuj
                                                > mnie w dupę i wiedz, że będę cię za kare dręczył.

Tylko wydaje ci się, że jesteś wesołym ch. Ty jesteś żałosnym niedoukiem. I sam
                                                się całuj gdzie chcesz, pieszczochu.
                                            • roberto.65 Re: do sfiksowanego egoisty 23.01.02, 00:14
                                              Gość portalu: Janek napisał(a):

> Człowieku...... poczuciem
                                              > braku własnej wartości i zazwyczaj lękiem.

Freud nie uwzglednił takiego przypadku.O braku własnej wartosci świadczy to -
                                              (THE i duże litery) i ta żółć wyglądająca z każdej frazy.To normanlny zwykły
                                              strach- śmierdzący na dodatek.
                                              • egoist robuś 23.01.02, 00:27
                                                akurat czasami piszę sobie "the" dużymi czasami małymi, akurat wyżej jest
                                                małymi ...
                                                ty natomiast chcąc ukryć kompleks wieku - 36 lat to nie jest mało, hmmmm,
                                                prawie 40 ci powiem, pewnie z wzwodzikami już słabiutko, pewnie brzuszek te
                                                rzeczy - postanowiłeś się odkryć dodając 65 do swego słabego imienia.

fajne ??

taki sam ma sens jak wasze brednie

:))
                                                THE EGO MASTER OF THE FORUM RULER PROVOKER ET TE !!!!!!!!!!

ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

stare cwele

• kizior Re: do janka smętnego pierdoły 23.01.02, 00:17
                                              Drogi Janku,
                                              kiedy do Ciebie dotrze (kurwa mac!),że trochę ludzi ma juz dośc Twojego
                                              wymądrzania się. Zrozum wreszcie ,zakuta pało, że to co Piszesz nie jest ani
                                              śmieszne ani mądre. Załózcie sobie z Jackiem i hrabią jakieś podforum dla
                                              tetryków i tam sie onanizujcie własną twórczoscią. Jak tylko ktoś jest w
                                              opozycji do Waszych pogladów to od razu jest podejrzewany o bycie olem , lulą
                                              itp. Oprócz napastliwych wpisów mizernej jakości dominuje głównie
                                              wazeliniarski,bezsensowny bełkot. Maceruj dalej swoją kozę samotrzeć przy
                                              flaszeczce to predzej się znajdziesz na Gdańskiej (o którym to miejscu Wiesz
                                              zadziwiajaco dużo) niż olo, Andzia i Wychodek.
                                              • Gość: Janek Re: do janka smętnego pierdoły IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 00:26
                                                Trochę to nie wszyscy. Może tylko Ty sam. Trzymaj się.
                                              • Gość: Jajaccek Re: do janka smętnego pierdoły IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 23.01.02, 00:39
                                                kizior napisał(a):
                                                .......
                                                że trochę ludzi....... Załózcie sobie z Jackiem i hrabią jakieś podforum .

Dla mnie to ty jestes potworum kiziorum.
                                                A wez i zabron mi tu pisac.
                                                • Gość: Janek Re: do janka smętnego pierdoły IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 02:48
                                                  Gość portalu: Jajaccek napisał(a):

>
                                                  > Dla mnie to ty jestes potworum kiziorum.

Kolega jeszcze ssie cycołkę i stąd ma taką głupią ksywkę.
    • Gość: tyrysek Re: ..żona mi zabroniła... do bonczka ;-) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 00:33
      Bonczek! czy spodziewales sie, ze Twoj problem z zona wywola tak burzliwa
      dyskusje?
      Obawiam sie jednak, ze nie wszyscy dobrze Cie zrozumieli (mimo ze wg mnie dosc
      jasno sie wyraziles)
      Pozdrawiam, zone rowniez! ;-))
      • Gość: Janek Re: ..żona mi zabroniła... do bonczka ;-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 00:42
        Tyrysku. Zmiana tematu nastąpiła na III-ciej zmianie, jak dzieci spać poszły.
        Pozdrawiam.
      • Gość: bonczek i co żona narobiła!!! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 09:31
        jakby żona przeczytała jak ów watek się rozwinął to pewnie moja matka miałaby
        juz syna bez zębów...
        pozdrawiam serdecznie
        bonczydło
        • Gość: hen Re: i co żona narobiła!!! IP: 156.17.85.* 24.01.02, 10:01
          Patrz Bonczku, wystarczy, że żona Cię nie puśiła Cię do Wrocka i rozpętała się
          burza!!!
          I tylko się zastanawiam po co taki Egoist, lub Atom wchodzili na ten wątek,
          jeśli Panów to nie interesuje - znajdźcie jakiś inny. Prosta sprawa.
          • ja-wroc Re: i co żona narobiła!!! 24.01.02, 14:35
            To jak w koncu - jedziesz do naszego Wroclawia, czy nie?
    • chrust Re: ..żona mi zabroniła... 24.01.02, 19:15
      bonczek co to za historia z zabranianiem
      jedziesz i juz.
      • kropka. Re: ..żona mi zabroniła... 24.01.02, 23:44
        przepraszam za nietaktowne pytanie, ale nie mogę się powstrzymać:
        czy bonczki rozmnażają się przez bonczkowanie?
    • Gość: strobosk Re: ..żona mi zabroniła... IP: *.nowy-sacz.sdi.tpnet.pl 26.01.02, 18:54
      mnie zabrania wiele więcej....
      • Gość: Janek Re: ..żona mi zabroniła... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.02, 00:02
        To znaczy nie wolno się żenić? Yetto co mam robić?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka