Gość: bonczek IP: *.pl 22.01.02, 11:30 zabroniła mi jechać do Wrocka chociaż mam ferie i musze sie po wiochach tułać (Kraków, Ktw, Klc)..kurde jak ja tęsknię...za Wrockiem..... pozdrawiam wszystkich z zimowo-powodziowych wojaży bonczydło Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: terka Re: ..żona mi zabroniła... IP: *.*.*.* 22.01.02, 11:45 A nie można jechać do Krakowa przez Wrocław? (z kilkudniową przerwą w podróży z uwagi na roztopy? Pozdro. Nie płacz. Nie teraz to może później? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: ..żona mi zabroniła... IP: 213.77.64.* 22.01.02, 17:55 Jak za inkwizycji, do przerebla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: ..żona mi zabroniła... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.02, 18:00 Czy żona jest chuda? Na wszelki wypadek jędź przez Rubikon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: ..żona mi zabroniła... IP: 213.77.64.* 22.01.02, 18:03 Gość portalu: Janek napisał(a): > Czy żona jest chuda? Na wszelki wypadek jędź przez Rubikon. Janek ! Nie mieszaj do tego Nerona. On nie rzucil jej, lecz jej kosci. Niech poczeka na wiosenne topienie Marzanny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: ..żona mi zabroniła... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.02, 19:15 Jaśnie Panie Hrabio. Po co czekać. Lody już puściły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromden Re: ..żona mi zabroniła... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.02, 19:43 > > Czy żona jest chuda? Na wszelki wypadek jędź przez Rubikon. > Janek ! Nie mieszaj do tego Nerona. On nie rzucil jej, lecz jej kosci. to raczej ty nie mieszaj do tego nerona, madralo, bonczek, nie przesadzaj krakow jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: ..żona mi zabroniła... IP: 213.77.64.* 22.01.02, 20:09 Z malej litery po Krakowie ? Czas wyrosnac z malosci bromdenie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macio Re: ..żona mi zabroniła... IP: *.eck-sa.krakow.pl 22.01.02, 20:12 Paanie hrabio, Kraków to tylko kraków, gdzież mu do Wrocka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: ..żona mi zabroniła... IP: *.chicago-15-20rs.il.dial-access.att.net 22.01.02, 22:04 Tak jest! W dodatku wzieli nazwe wzgorza z zamkiem krolewskim, od nazwy papierosow.To nieprzyzwoite. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: ..żona mi zabroniła... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.02, 22:18 Gość portalu: Jajaccek napisał(a): > Tak jest! W dodatku wzieli nazwe wzgorza z zamkiem krolewskim, od nazwy > papierosow.To nieprzyzwoite. O Grunwald chodzi Jajaccku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: ..żona mi zabroniła... IP: 213.77.64.* 22.01.02, 22:20 Bielomor Kanal z ustnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: ..żona mi zabroniła... IP: *.chicago-15-20rs.il.dial-access.att.net 22.01.02, 22:31 Nie Janku.Grunwald to oni powiesili w Zamku. Gorzej, ze usytuowali lewy zawor, lewego rurocigu jamalskiego i musimy placic za ten gaz.Oni to nazywaja -Smok? Czy jakos podobnie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: ..żona mi zabroniła... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.02, 22:41 Teraz rozumiem czemu temu naszemu Smokowi stale z paszczy zionie ogień. Musi zdaje się limit wypalić. A jakby mu rurociąg z Norwegii doczepili to i z tyłu ogień by non stop buchał. Limit jest święty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: ..żona mi zabroniła... IP: *.chicago-15-20rs.il.dial-access.att.net 22.01.02, 22:48 Nie moge patrzec na cierpienia tego zwierzaka.Dorobili do tego ochydna ideologie, ktora obrazuje sadystyczne sklonnosci mieszkancow tego grodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lula Re: ..żona mi zabroniła... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.02, 22:51 o takich właśnie pierdołach hraabiego i janka ze wsi mówię - smętne mętne pierdoły nie na temat, niby śmieszne niby mają być "intelektualne" ale nie są, każdy wam to powie ! jesteście pajacami i półgłówkami lula jest najfajniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
roberto.65 Re: ..żona mi zabroniła... 22.01.02, 22:56 lula coraz lepiej ci idzie:)))))))))pracuj, pracuuuj. Odpowiedz Link Zgłoś
egoist Re: ..żona mi zabroniła... 22.01.02, 23:05 lula - jesteś boska - i love you masz rację oni są pierdolnięci robercik - ty cwelu - wysyłaj sobie puste listy non stop to będziesz miał dużo :)) THE EGO IS A RULER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Gupi Re: ..żona mi zabroniła... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.02, 23:14 Brawo lula. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto.65 Re: ..żona mi zabroniła... 22.01.02, 23:18 lula, tylko ty mozesz uratować to Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: ..żona mi zabroniła... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 23:27 a ja wam powiem, ze wszyscy jestescie cudowni na swoj sposob ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Do namolnego egoisty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.02, 23:21 Jak masz telewizor to włącz Polonię. Będą powtarzać Wiadomości. Zwróć uwagę na rady psychiatry. Pisałem Ci to już w innym wątku ale powtórzę. Najlepszym lekiem na depresję, w Twoim przypadku maniakalną, jest fototerapia. Idź teraz spać, a rano włącz wszystkie światła. Jeżeli w domu ich nie masz to wyjdż na szosę i wpatruj się w światła reflektorów. Najlepszy efekt przyniesie pozycja klęcząca na środku szosy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atom Re: Do namolnego egoisty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.02, 23:27 Janku , a ty się rozpędź dobrze i pierdolnij łbem o ściankę swojej obórki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Do namolnego egoisty IP: *.chicago-15-20rs.il.dial-access.att.net 22.01.02, 23:31 Przepraszam, ze tu wlazlem.Czy to jest watek o tym, jak zona bonczka postapila z bonczkiem.???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Do namolnego egoisty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 02:05 Gość portalu: Atom napisał(a): > Janku , a ty się rozpędź dobrze i pierdolnij łbem o ściankę swojej obórki. Kolejny fajny nick. Nie szkodzi to jednak, żebyśmy się w bombę atomową zabawili. Cobyś powiedział jak bym Ci jądra rozbił. Obórki szkoda, a durnia nie, sam rośnie choć go nie sieją. Odpowiedz Link Zgłoś
egoist do janka wsioka 22.01.02, 23:32 wal się na ryj wsioku z podwrocławskiej meliny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: do myszugene egoist IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.02, 23:35 Dynamo działa? Jak pedałujesz to możesz pisać? Odpowiedz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Birbant Re: niezła jazda IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.02, 23:54 Bardzo rzeczowa wymiana pogląadów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: do sfiksowanego egoisty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 00:02 Człowieku. W teorii Freudowskiej występująca u Ciebie fiksacja oznacza zatrzymanie rozwoju na skutek nadmiaru frustracji lub gratyfikacji w danym stadium, wyrażające się przechodzeniem do następnego stadium psychoseksualnego. Napisz coś więcej, żebym mógł stwierdzić czy to już falliczne stadium czy stadium genitalne. Oczywiście nie wyklucza to objawów depresji charekteryzujących sie wyraźnym u Ciebie przygnębieniem, poczuciem braku własnej wartości i zazwyczaj lękiem. Odpowiedz Link Zgłoś
egoist do jasia mędrca ze wsi 23.01.02, 00:09 Otóż jestem akurat bardzo wesołym chłopcem, ponadto bardzo wyczulonym na wieśniackie gadki, którymi mówiąc twoim językiem mnie "uraczasz", więc pocałuj mnie w dupę i wiedz, że będę cię za kare dręczył. e g o t h e r u l e r Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Egoisto nie stawiaj oporu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 00:24 Niezdolność lub niechęć do omawiania pewnych myśli, pragnień czy doznań stanowi barierę uniemożliwiającą Ci powrót do pełnej świadomości. Napisz szczerze co Ciebie dręczy. Fiksacja nie trwa wiecznie ale może przejść w studium genitalne,a to już stanowi niebezpieczeństwo, że grozi Tobie przejście od zainteresowania erotycznego własną osobą do zainteresowania narządami płciowymi innych osób. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto.65 Re: do jasia mędrca ze wsi 23.01.02, 00:54 egoist napisał(a): > Otóż jestem akurat bardzo wesołym chłopcem, ponadto bardzo wyczulonym na > wieśniackie gadki, którymi mówiąc twoim językiem mnie "uraczasz", więc pocałuj > mnie w dupę i wiedz, że będę cię za kare dręczył. Tylko wydaje ci się, że jesteś wesołym ch. Ty jesteś żałosnym niedoukiem. I sam się całuj gdzie chcesz, pieszczochu. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto.65 Re: do sfiksowanego egoisty 23.01.02, 00:14 Gość portalu: Janek napisał(a): > Człowieku...... poczuciem > braku własnej wartości i zazwyczaj lękiem. Freud nie uwzglednił takiego przypadku.O braku własnej wartosci świadczy to - (THE i duże litery) i ta żółć wyglądająca z każdej frazy.To normanlny zwykły strach- śmierdzący na dodatek. Odpowiedz Link Zgłoś
egoist robuś 23.01.02, 00:27 akurat czasami piszę sobie "the" dużymi czasami małymi, akurat wyżej jest małymi ... ty natomiast chcąc ukryć kompleks wieku - 36 lat to nie jest mało, hmmmm, prawie 40 ci powiem, pewnie z wzwodzikami już słabiutko, pewnie brzuszek te rzeczy - postanowiłeś się odkryć dodając 65 do swego słabego imienia. fajne ?? taki sam ma sens jak wasze brednie :)) THE EGO MASTER OF THE FORUM RULER PROVOKER ET TE !!!!!!!!!! ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha stare cwele Odpowiedz Link Zgłoś
kizior Re: do janka smętnego pierdoły 23.01.02, 00:17 Drogi Janku, kiedy do Ciebie dotrze (kurwa mac!),że trochę ludzi ma juz dośc Twojego wymądrzania się. Zrozum wreszcie ,zakuta pało, że to co Piszesz nie jest ani śmieszne ani mądre. Załózcie sobie z Jackiem i hrabią jakieś podforum dla tetryków i tam sie onanizujcie własną twórczoscią. Jak tylko ktoś jest w opozycji do Waszych pogladów to od razu jest podejrzewany o bycie olem , lulą itp. Oprócz napastliwych wpisów mizernej jakości dominuje głównie wazeliniarski,bezsensowny bełkot. Maceruj dalej swoją kozę samotrzeć przy flaszeczce to predzej się znajdziesz na Gdańskiej (o którym to miejscu Wiesz zadziwiajaco dużo) niż olo, Andzia i Wychodek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: do janka smętnego pierdoły IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 00:26 Trochę to nie wszyscy. Może tylko Ty sam. Trzymaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: do janka smętnego pierdoły IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 23.01.02, 00:39 kizior napisał(a): ....... że trochę ludzi....... Załózcie sobie z Jackiem i hrabią jakieś podforum . Dla mnie to ty jestes potworum kiziorum. A wez i zabron mi tu pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: do janka smętnego pierdoły IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 02:48 Gość portalu: Jajaccek napisał(a): > > Dla mnie to ty jestes potworum kiziorum. Kolega jeszcze ssie cycołkę i stąd ma taką głupią ksywkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: ..żona mi zabroniła... do bonczka ;-) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 00:33 Bonczek! czy spodziewales sie, ze Twoj problem z zona wywola tak burzliwa dyskusje? Obawiam sie jednak, ze nie wszyscy dobrze Cie zrozumieli (mimo ze wg mnie dosc jasno sie wyraziles) Pozdrawiam, zone rowniez! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: ..żona mi zabroniła... do bonczka ;-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 00:42 Tyrysku. Zmiana tematu nastąpiła na III-ciej zmianie, jak dzieci spać poszły. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonczek i co żona narobiła!!! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 09:31 jakby żona przeczytała jak ów watek się rozwinął to pewnie moja matka miałaby juz syna bez zębów... pozdrawiam serdecznie bonczydło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hen Re: i co żona narobiła!!! IP: 156.17.85.* 24.01.02, 10:01 Patrz Bonczku, wystarczy, że żona Cię nie puśiła Cię do Wrocka i rozpętała się burza!!! I tylko się zastanawiam po co taki Egoist, lub Atom wchodzili na ten wątek, jeśli Panów to nie interesuje - znajdźcie jakiś inny. Prosta sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-wroc Re: i co żona narobiła!!! 24.01.02, 14:35 To jak w koncu - jedziesz do naszego Wroclawia, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
chrust Re: ..żona mi zabroniła... 24.01.02, 19:15 bonczek co to za historia z zabranianiem jedziesz i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: ..żona mi zabroniła... 24.01.02, 23:44 przepraszam za nietaktowne pytanie, ale nie mogę się powstrzymać: czy bonczki rozmnażają się przez bonczkowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strobosk Re: ..żona mi zabroniła... IP: *.nowy-sacz.sdi.tpnet.pl 26.01.02, 18:54 mnie zabrania wiele więcej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: ..żona mi zabroniła... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.02, 00:02 To znaczy nie wolno się żenić? Yetto co mam robić? Odpowiedz Link Zgłoś