Dodaj do ulubionych

giełda rzeczy używanych dla dzieci w internecie

24.01.09, 12:01
co myślicie o stworzeniu internetowej giełdy rzeczy używanych dla dzieci, ale
na takiej lokalnej, wrocławskiej płaszczyźnie? Bez wysyłania, z możliwością
zobaczenia przed zakupem,także wymianą bezgotówkową (np. komuś potrzebny jest
wózek, ale w zamian po starszym dziecku może oddać ubranka)?
Obserwuj wątek
    • emkayoo Re: giełda rzeczy używanych dla dzieci w internec 02.03.09, 20:01
      no mnie sie pomysl podoba. Kupuje dla synka ubranka glownie na allegro ale mimo
      ze ciuszki kosztuja 2-3 zl za sztuke to jeszcze dochodza koszty przesylki kolo
      10 zl. Masz jakis dokladniejszy pomysl jak sie do takiego czegos zabrac?
    • agiek Re: giełda rzeczy używanych dla dzieci w internec 03.03.09, 12:57
      Super pomysł :) Na pewno bym chętnie skorzystała. Można by tez
      pomyśleć o tym, by zbierać rzeczy które nikomu nie sa przydatne i
      oodawać potrzebującym.
      • gosias301 Re: giełda rzeczy używanych dla dzieci w internec 03.03.09, 13:33
        witam.. jest takie forum forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?
        f=16712
        • gosias301 Re: giełda rzeczy używanych dla dzieci w internec 03.03.09, 13:37
          forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16712
          • ice100 Re: giełda rzeczy używanych dla dzieci w internec 03.03.09, 18:47
            niekoniecznie tylko przez internet, w Klubie Alto będzie 18.04.2009 g. 17.00
            taki targ (można się wymieniać, sprzedać, kupić ...
            • piskorek5 Re: giełda rzeczy używanych dla dzieci w internec 04.03.09, 10:29
              A gdzie jest ten klub? Chętnie się tam pojawię:)
              • malina2005 Re: giełda rzeczy używanych dla dzieci w internec 05.03.09, 07:55
                hej, cos takiego funkcjonuje tez w Urwisku na Wejherowskiej. To się
                bodajże nazywam Mamagiełda, czy jakoś tak. Idea jest fajna, tylko
                nigdzie nie rozpropagowane, bo jak ja raz bylam to bylo malo osób
                kupujących.
              • ice100 Re: giełda rzeczy używanych dla dzieci w internec 06.03.09, 15:28
                klub jest na inflanckiej 4 (psie pole)
                na razie pierwsza taka akcja, zobaczymy jak wyjdzie, jeśli będzie
                zainteresowanie możemy ponawiać
                • maj_mama Re: giełda rzeczy używanych dla dzieci w internec 23.03.09, 12:43
                  Ja byłabym zainteresowana:-)
    • lukrecja_m Re: giełda rzeczy używanych dla dzieci w internec 05.03.09, 15:06
      moim zdaniem pomysł jest świetny. Giełda na wejherowskiej jest, ale nie zawsze
      mam czas by tam pójść, poza tym odbywa się chyba dość rzadko. Ja mam trochę
      ubrań po dziecku, które chętnie komuś oddam, bo jednak szkoda mi je wyrzucać.
      Strona z lokalnymi ofertami jest bardzo dobrym rozwiązaniem.
      • maj_mama Re: giełda rzeczy używanych dla dzieci w internec 23.03.09, 12:38
        Lukrecjo_m w jakich rozmiarach masz ubranka? Napisz proszę do mnie mail.
        maj_mama@gazeta.pl
    • lukrecja_m Wymiana ubrań 24.03.09, 09:59
      A tu taka ciekawa informacja:

28 marca (sobota) godz: 11:00-15:00
      WIELKA WYMIANA UBRAŃ, BUTÓW I WSZELAKICH DODATKÓW

Jedyne takie miejsce i okazja w Leśnicy
      Jeżeli masz w domu rzeczy, których nie nosisz, a uważasz że mogłyby się spodobać
      komuś innemu – MUSISZ TU BYĆ
      Być może i Ty znajdziesz coś interesującego wśród ciuchów innych wystawców

Wymiana może przebiegać w formie bezgotówkowej, jeśli obie strony transakcji się
      na to zgodzą. Możesz też wycenić swój ciuch, by móc go sprzedać
      /wstęp - 3zł/
      • maj_mama Re: Wymiana ubrań 24.03.09, 14:35
        Szkoda, ze w sobote. Maz pracuje a do Lesnicy kawalek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka